Bilder tatt i fotostudioet på mk


For en god stund siden (i starten av september) var jeg og Thea og tok litt bilder på MK for å ha på noe russegreier. Så vi fikk låne studioet og kameraet til en hu kjenner. Var litt dum som hadde på på meg hvit bluse, menmen. Over ser dere ihvertfall noen av bildene. Bildekvaliteten blir ganske dårlig med farge osv her på bloggen har jeg merket, så det er veldig kjipt. Det ser helt annerledes ut på pc'en iforhold til på bloggen. 

Hvilke av bildene likte du best? 

1 bilde, 4 redigeringerHvilken redigering likte du best?

I love you


Happiness is itself a kind of gratitude


Ganske så dårlig fokus på disse bildene, men det får gå..

Farger eller svarthvitt?

Selvportrett


Og ja, jeg har lekt meg litt med redigering av kontraster osv.

Likte du bildet best i farger eller svart-hvitt?

Pictures from today - photoshoot

Jeg har hatt en bloggpause i en lang stund egentlig, men nå skal jeg prøve å komme tilbake på bloggen :-) Påskeferien er jo her, og det er ganske så herlig og ikke tenke på skolen. Denne påskeferien har jeg egentlig bare slappet av, men jeg var på Gjøvik en tur på mandag på det store senteret. Egentlig så synes jeg ikke det senteret er like bra som det som er her jeg bor, men det er noen butikker der som ikke er her. Jeg kom hjem med litt innkjøp, som jeg kanskje kan vise dere i et innlegg i morgen. Ellers så har jeg vært med Mathias i ferien, og vært med Lena og tatt litt bilder i dag :-) Her har dere noen av bildene vi tok;
Hva synes dere om bildene? Hva skal dere gjøre resten av påskeferien?

never make someone a priority when they only make you an option
//Noen bilder fra shooten med Lena for noen uker siden.

Hvilket bilde likte du best?

Pictures from yesterdayHvilket bilde likte du best?

My beautiful friend


 ♥  
Likte du bildet best i farger eller svart hvitt?

You only live once, but if you work it right, once is enough
To bilder fra i dag. Jeg angrer litt på at jeg hadde på meg så knæsj leppestift, føler det ødela litt, menmen.. Dere får resten av bildene av meg og Lena, men jeg fordeler bildene utover fler innlegg.

En liten smakebit etter en photoshoot

Heisann. I dag har jeg og Lena vært ute og tatt noen bilder, i og med at det var så fint vær. Det er super lenge siden jeg har tatt bilder ute med Lena, så det var på tide nå :-) Her har dere en liten smakebit. Jeg kommer til å legge ut fler bilder, senere.

Hva synes du om bildene? Vil du se resten av dem?

outfit 130212
//Genser, carlings.//Bukse, cubus.//Skjerf, Lanzarote.//Sko, nelly.
Jeg gikk ikke med de skoene på skolen, gikk med kjedelige converse. I dag har jeg hatt en matte prøve som jeg tror gikk helt ok. Jeg er sykt dårlig i matte, men jeg tror faktisk den prøven gikk ganske bra. I morgen har vi en naturfagprøve om fordøyelsessystemet og helse. Jeg må kunne hele fordøyelsessystemet, så jeg får vel bare starte med å øve nå, så vi blogges kanskje i morgen. Er valentines day i morgen, så jeg skal til kjæresten min rett etter skolen, så får se om jeg får blogget før jeg drar til han, men jeg kan ikke love noe..

Hva synes du om antrekket? Har du noen du skal være med på valentines day? :-)

Egen portretter


Lekte meg litt med kameraet i dag. Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag, så tok på meg litt sminke og stelte meg foran veggen min, heh.

Hvilket bilde likte du best?

Jeg har blitt fotografert av noen på MK

På fredag ble jeg fotografert av noen jenter på medier og kommunikasjon, fordi de hadde en skoleoppgave, så da var jeg modell for dem. De var veldlig flinke til å fotografere, og det var gøy å være i studioet! Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene nå :-) Jeg ser ganske morsk ut på bildene, men det var fordi det var meningen at jeg skulle være det. Og ja, jeg har redigert huden på bildene! Hvilket bilde likte dere best?

If you never chase your dreams, you'll never be able to catch themPhotoshoot bilder

Heisann. Nå har jeg nettopp prøvd å farget håret mitt, noe som ble helt misslykket. Jeg har så og si nesten svart hår nå, og det var jo egentlig ikke meningen at det skulle bli sånn, menmen. Det var heldigvis glansvask, så det går ut iløpet av 6 uker. I går var jeg med Lena og tok noen nye bilder. Vi tok ute, og det var sol ogsånt, noe som var veldig bra. Jeg har jo ødelagt 50 mm'ern min, men jeg brukte zoom linse som funket like bra :-) Så tenkte egentlig bare å vise dere noen av bildene! Hva synes dere om bildene?

Sometimes just looking up and seeing the light is enough


//Bildene ble tatt da jeg tok bilder med Line i høstferien!

Pictures from yesterday

Heisann. I går rakk jeg desverre ikke å blogge noe. Eller jeg hadde vel rukket litt midt i dagen min, men jeg orket ikke. Dagen startet ihvertfall med å få meg opp av senga litt tidligere enn vanlig, så skulle jeg ut en tur med Line for å ta noen bilder i skogen,  (og ja, jeg er veldig glad i å ta bilder med folk). Line har jeg ikke vært med siden starten av sommerferien. Vi gikk i samme klasse før vi startet på videregående, bare sånn til infoo. Etter jeg var med henne fikk jeg besøk av Mathias og var med han resten av kvelden. Jeg bleket forresten håret mitt i overigår, skulle bleke etterveksten. Etter min mening synes jeg håret mitt er en smule stygt og at det ser helt hvitt ut, men får vel farge det brunt snart,


Nå skal jeg fikse meg ferdig før jeg drar ut en tur med Mari! Dere får ha en fin dag :-)
Hva synes dere om bildene?

Pictures - part 1
Her har dere noen bilder som vi tok i går.  Og ja, jeg har redigert 2 av bildene til lena fordi jeg ville prøve meg på en annerledes redigering :-) Dere får se flere bilder senere!

Hva synes dere om bildene?

This is true friendship


i love you ♥♥♥

Hvilket bilde likte du best?
Meld deg på konkurransen min her. Vinn produkter fra FAST! 

Pictures in the rain; part 2

Jeg har blitt syk, jeg er utrolig forkjølet og orker ikke å gjøre noe i dag. Jeg tenkte jeg kunne vise dere bildene av Lena nå, så får dere resten av bildene senere en gang. Senere i dag kommer det også en konkurranse!!


Canon eos 500d + 50mm f/1.8. 

Hva synes dere om bildene? Hvilket likte dere best?

Pictures in the rain; part 1

Disse bildene er av meg. Dere får se bildene av Lena i morgen :-) Vi tok bilder både inne og ute, men jeg legger ut bildene som er ifra inne, senere. Jeg er klar over at jeg har orange hår når det er bløtt. Alle bildene er tatt ute mens det regnet, så det var litt vanskelig å få fokus ogsånt. 
Åhei gåsehud. Det var iskaldt!

Og til slutt, SMIL..

//Canon eos 500d +  50mm f/1.8. 

Hva synes dere om bildene? Hvilket bilde likte dere best?

Bilder fra photoshoot; del 2Hva synes dere?

Bilder fra photoshoot; del 1

Da tenkte jeg å vise dere bildene vi tok i går. Det ble egentlig ganske bra kvalitet siden det var litt sol og mye farger i bakgrunnen! Jeg kan vel egentlig ta det i to deler, så slipper innleggene å bli kjempe lange. Så her får dere del 1, også får dere del 2 i morgen. 
//Canon eos 500d + Canon zoom lens EF 75-300 mm.

Hva synes dere om bildene?

Bilder fra photoshoot; del 2
// Bildene er tatt med canon eos 500d + canon zoom lens EF 75-300 mm.
Det ble ikke så mange bilder, men jeg har ikke tid til å fikse på bildene nå. 

Hva synes dere om bildene?

Bilder fra photoshoot - del 1

Har vært med Lena nå, og er med hu fortsatt. Vi har tatt bilder i dag, så her får dere del 1.

Del 2 kommer i morgen!
Hva synes dere om bildene? 

Bilder fra photoshootHva synes dere om bildene?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits