Juleshopping

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Har ikke slik hårfarge. Det er lyset som er så gult så det gjør håret orange..
Heihei. I det siste har det ikke skjedd så mye egentlig. I går var jeg en tur på maxi med Synne og søsteren hennes. Da fikk jeg kjøpt meg to par pumps og genseren på bildene over. Jeg dro på maxi dag å, bare da møtte jeg Lena. Er veldig lenge siden jeg har vært med henne, så det var koselig å se henne igjen   I morgen skal jeg til besteforeldrene mine siden bestefaren min har bursdag, så da blir det å stå opp tidligere enn vanlig, haha. 

Hva har dere gjort i dag? 

Red dressHva synes dere om bildet?

Har fått svidd av litt penger i dag

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heihei. I dag har jeg faktisk vært ute en tur. Har vært inne i 2 dager nå pga alt er stengt, men i dag dro jeg ut. Mamma er jo slik som altlid skal være ute da alt åpner, så da var det å stå opp klokken 8 i dag tidlig for å komme seg ut i og med at jeg skulle være med henne. Vi dro en tur til byen, og jeg var innom skobutikken for å kjøpe meg uggs, i og med at det er den eneste skobutikken her jeg bor som har ekte. Hadde egentlig tenkt til å bestille på nettet hvor det er halvparten av prisen, altså på uggaustralia.com, men da må jeg vente på leveringen osv. Jeg fikk derfor svidd av 2000 kr i butikken i stedet. Der gikk nesten alle julepengene mine for å si det sånn, haha. Neida, har igjen litt, men ikke mye.. Men trenger noen vintersko, og uggs er de eneste jeg synes er greie. Har alltid hatt fake, men nå var det på tide med ekte, i og med at de fake har så dårlig kvalitet. Ellers så har jeg nettopp drukket opp en kaffe mocca som dere ser på bildet over, og slapper egentlig bare av. 

Hva har dere gjort i dag?

Nye støvler fra Hunter
Endelig har støvelene kommet! Har ønsket meg disse støvlene i lang tid nå.


Har noen av dere hunter støvler?

Litt bilder fra julaften


Lille plastikktreet jeg og mamma har, haha. Før jeg dro bort!


Lillebror og meg.


Begge lillebrødrene mine.


//Privat.

Hva synes dere om bildene?

1. juledag

Image and video hosting by TinyPic
Nå sitter jeg fortsatt i sengen, og ser på tv samtidig som jeg har fått spist litt. Jeg hadde en fin kveld i går, og ble veldig fornøyd med gavene jeg fikk. Jeg fikk for det meste penger og gavekort, men det er det jeg ønsket meg. I dag går det jo filmer på tv'en hele dagen/kvelden, så jeg tenker jeg kommer til å være klistret foran tv'en i hele dag.

Hadde dere en fin kveld i går? Hva gjør dere i dag?

God jul!

I dag har jeg vært med Synne. Vi møttes på formiddagen og dro en tur på maxi hvor vi så i litt butikker og tok oss en mocca. Etter det dro vi videre til meg og var her litt! Vi tok litt bilder med speilrefleksen også. Tror det er ett år siden sist vi tok bilder med den, så var på tide med noen nye bilder nå, ja. I morgen er det jo julaften, så da skal jeg til besteforeldrene mine på formiddagen, også skal jeg være med pappa og familien der bort på kvelden. Men skal nok prøve å få lagt ut noen bilder! God jul til dere blogglesere! 


Hva har dere gjort i dag? Skal dere feire julaften hjemme eller borte?

Juleferie


Åherregud som jeg hater blogg.no sin bildeopplastning. Bildene får så dårlig kvalitet og fargen blir helt borte iforhold til hvordan bildene egentlig er, så jeg må drive å redigere fargen skikkelig, og da blir jo alt bare feil. Kan jo alltids laste opp bildene i andre program, men det er bare stress.. Håret mit ser jo helt orange og lyst ut på bildene, noe det egentlig ikke er. Jaja, i dag har jeg ikke gjort så mye. Jeg sov lenge, noe som var utrooolig godt. Ellers har jeg vært på postkontoret og hentet noe der. Tenker jeg viser i morgen hva jeg har hentet. Jeg har endelig fått hengt opp tingene på veggene nå også, så nå er rommet mitt ferdig! 

Hva har dere gjort i dag? Flere som synes det er godt med ferie?

Litt bilder av det nye rommet mitt

Hei dere. Som jeg har nevnt tidligere så har jeg flyttet nå. Jeg og mamma flyttet inn på mandag, så jeg har sovet her i 2 netter. Det er uvant med et nytt sted å bo, men samtidig veldig koselig her. Jeg har fått ting på plass på rommet mitt, bortsett fra at jeg mangler å henge opp ting på veggene og litt annet. Men jeg er ihvertfall nesten ferdig da! Senga er på andre siden av rommet der det også er vindu, men jeg har ikke tatt noe bilde der fordi jeg ikke har fått opp noe på veggen. Her har dere litt bilder av hvordan det ser ut så langt:


Det på komodoen skal henges opp, og flyttes på. Har det bare oppå der frem til jeg får fikset på det. Men noe av det skal stå på komoden da.


Det har vært lite blogging i det siste, men jeg har jo flyttet og ryddet ut osv. I tillegg er jeg utplassert hele uken, untatt fredag hvor jeg skal i begravelse. Ihvertfall, jeg er utplassert fra klokken 9 til 5, så jeg er ganske sliten når jeg er hjemme igjen.. Men er bare igjen i morgen så har jeg ferie! I morgen blir det heller ikke noe blogging tror jeg. Jeg skal ihvertfall på maxi en tur med Synne på ettermiddagen/kvelden.

Hva synes dere?

Da er man klar til å flytte

Hei dere. Denne helga driver vi å flytter, så har ikke tatt meg så mye tid til å blogge. Jeg har også tatt vekk alt på rommet mitt nå, og skal kjøre det opp til leiligheta senere. Jeg får et mye større rom nå da, så det blir godt!! Ellers så skjer det ikke så mye. Har nettopp klikket meg Hunter støvler hjem, så jeg får vel de til uka tenker jeg. Er jo 15% rabatt på brandos i dag, så da måtte jeg benytte meg av det  i og med at jeg hadde tenkt å kjøpe hunter støvler som julegave fra mamma. Jeg skal også være utplassert hele uka som kommer, så det blir gøy. Er mye gøyere å være ute i frisørsalong enn å være på skolen.. 

 Hva har dere gjort i helga?

Tenk å ha den gutten som

.. du kan ligge i armrkoken til  alltid får deg til å smile  sender deg søte nattameldinger  gir deg komplimenter  minner deg på hvor mye du betyr for han  gir deg fine gaver  kysser deg på kinnet  er stolt over å kalle deg kjæresten hans  gir deg genseren/jakka si når du er kald  ber deg ut på middag og/eller kino  du kan våkne til hver morgen  alltid får deg til å le  alltid stiller opp for deg 

 du også kan kalle din beste venn  du kan dele dine hemmeligheter med  er til å stole på  kommer med frokost på sengen til deg  tar deg med på shopping  velger deg fremfor kompissene sine på en lørdagskveld  maserer deg hver gang du ønsker det  du kan føle deg trygg hos  alltid har lyst til å være med deg  du kan være deg selv mot  liker å se deg uten sminke  aldri gjør deg sjalu  klemmer deg bakfra  ikke er redd for å vise følelsene sine foran deg 

 

New dress


//Nelly. Ser sykt blek ut, men er kamerainnstillingene som gjør det.. Må jo ha lyse bilder!
I dag kom kjolen min som jeg bestilte fra nelly, og jeg er super fornøyd. Gleder meg til å bruke den på julaften! Jeg har vært syk siden søndag, så jeg har egentlig ikke gjort så veldig mye de siste dagene. Er ganske kjedelig å være syk, og har vært hjemme fra skolen både i går og i dag. Tror jeg bli værende hjemme i morgen å, men det vet jeg ikke enda. 

Hva synes dere om kjolen?

Mini moroccanoil


Hvor søt er vel ikke denne? Bestilte meg den her om dagen igjennom ungdomsbedriften våres, så vi får de mye billigere enn hva det selges for i frisørsalonger osv! Den er ganske praktisk og ha med seg i veska, istedenfor å dra med seg en stor flaske. I tillegg holder den veldig lenge 

Flere som eier en sånn en eller har prøvd oljen før?

Smått & godt
//Privat.

Hva synes dere om bildene? 

Det er en fordel å gå frisørlinja


Hei dere. I dag har jeg endelig tatt meg litt tid til å ta litt bilder. Jeg håpet egentlig at kjolen kom i dag, noe den ikke gjorde. Da får jeg bare håpe den kommer i morgen. I dag har vi fått produktene vi skal ha på skolemessen i morgen. Vi bestilte mini glattetenger og morocconoil oljer i 25 ml. Veldig små altså, men de er vedlig søte da! Bestilte meg en selv også, så har fått den med meg i dag. Er en fordel med å gå frisørlinja altså. Får masse produkter fra forskjellige merker til en billigere pris, hehe. Men nok prat om frisørlinja. Jeg skal forresten flytte snart også. Jeg og moren min var og så på leilighet i går og fikk skaffet oss en, så da flytter vi sikkert dit iløpet av desember! Resten av kvelden har jeg planer om å fikse på logo på tskjorter til ungdomsbedriften våres slik at vi kan bruke det i morgen på skolemessen i og med at vi skal ha stand der.

Hva er deres planer for kvelden?

Litt bilder fra skoledagen

¨
Besøk bloggen til Mailin HER. 


Besøk bloggen til Thea HER.


Tok med meg kameraet på skolen i dag, så over ser dere litt bilder fra i dag. Jeg har desverre ikke rukket å blogget noe tidligere i dag! Jeg var med Emilie rett etter skolen på maxi en tur, og da jeg kom hjem igjen var jeg så trøtt så jeg sovnet omtrent med en gang. Jeg våknet igjen etter 3 timer, og kom brått på at jeg måtte levere inn en oppgave i frisørfaget fra da vi var med på prosjektet som sminkører/stylister tidligere i høst. Da var det bare 20 minutter igjen til den skulle leveres, og jeg hadde jo helt glemt det. Men jeg er ferdig med oppgaven, heldigvis! Har sovet en del de siste dagene, og i forrige uke sov jeg hver dag på ettermiddagen/kvelden, og dro rett hjem etter skolen alle dagene, så jeg vet ikke helt hvorfor jeg er så trøtt jeg, menmen.. Derfor har det blitt dårlig med blogging.

Hva synes dere om bildene?

Julekjole på vei til meg


// Nelly.
Mange av dere har sikkert sett denne kjolen tidligere? Den finnes/fantes i mange farger. Jeg bestilte meg nettopp den i rød fordi jeg har tenkt til å bruke den på julaften. Følte for å bestille meg en kjole som er litt mer pyntete enn de jeg har kjøpt tidligere, i og med at den skal brukes på julaften. Det er 2 år siden jeg har feiret julen hjemme i Norge og pyntet meg, såå ser litt frem til å pynte meg med kjole!

Hva synes dere om den? Har du samme modellen i annen farge eller samme fargen?

Savner sommeren


//Private bilder. Tatt på Kypros i sommer.

Flere som savner sommeren? Hva synes dere om bildene? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits