Godt nyttår!


Blusen er fra Zara!
Nå stikker jeg til pappa for å være der i kveld! Godt nyttår folkens :-)

Hva er deres planer for i kveld? 

i'm home

I går kveld kom jeg hjem igjen til Norge. Det var virkelig godt å komme hjem til dyna og senga mi!! Jeg har kost meg super masse på Lanzarote i en uke. Fikk 3 dager med sol, og resten av dagene var det litt sol, og en del skyer. Det var også ganske kaldt på kveldene, siden det blåste omtrent hele tiden. Her har dere noen bilder jeg har tatt mens jeg har vært der:
Iskaffe på julaften er ikke feil!!Hva synes dere om bildene? Har dere hatt en fin jul? :-)

Klar for å dra

Nå er kofferten ferdig pakket, og jeg er klar for å dra. Skal dra inn til gardemoen i natt, så jeg skal snart legge meg. Jeg tar ikke med meg pc, så det blir nok ikke så mye oppdateringer fra meg. Det er pc'er på hotellet, så jeg har tilgang til pc, men skal prøve å ikke være så ofte på den, for det blir dyrt i lengden. Men, dere kan følge meg på twitter hvis dere vil, for den skal jeg oppdatere :-) Dere finner twitteren min her. God jul folkens, så snakkes vi 30. desember!


Gleder meg til å ligge her og bare slappe av mens solen steker!

Engelske sitater

  • True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
  • Every story has an ending, but in life every ending is just a new beginning.
  • Never give up on something you really want. It's difficult to wait, but more difficult to regret.
  • The worst feeling is pretending you don't care about something, when really it's all you seem to think about.
  • That depressing moment when you wake up in the best part of a dream. 
  • Never be dependent on anyone in this world, because even your shadow leaves you when you are in the darkness.
  • Love is either the disease that kills you, or the vaccine that keeps you alive.
  • Never make someone a priority when they only make you an option.
  • Never lie to someone who trust you, and never trust someone who lies to you.
  • The more you trust people, the more room you leave for disappointment.


//Privat.

Fler enn meg som liker å lese engelske sitater?

To store prøver i morgen
Akkurat nå så holder jeg på med å pakke, fordi jeg straks blir hentet av pappa, og skal være der til onsdag. Det blir ikke så lenge, men det er bedre enn ingenting! Ellers så har jeg to store prøver i morgen, en i naturfag og en i gym. Gruer meg sykt! Jeg føler jeg kan veldig mye på naturfagen, mens gym derimot, der kan jeg ikke en dritt omtrent.

Hva er deres planer for i dag?

På fredag drar jeg hit..Kjøpesenter!!


.

Inne på vero moda.
På fredag stikker jeg hit. Gleder meg utrolig mye. Jeg var på samme plassen ifjor på samme tid, så alle bildene ble tatt da. Gleder meg helt sykt til å komme til 20+ grader!!!

Hvor skal du feire julen? Hjemme eller i utlandet? 

En uke igjen!


Det blir lite med blogging for tiden, merker jeg. Nå er det igjen bare en uke til juleferie, noe som skal bli utrolig godt. Den siste tiden på skolen har vært grei da, for jeg har jo omtrent aldri prøver, men jeg merker at jeg blir sliten etter å ha vært på skolen fra kvart over 8 til kvart over 3. I dag hadde vi heldigvis frisør, så det var litt godt med en avslappende dag, samtidig som vi sluttet tidlig, så jeg har fått sovet en del på dagen i dag. I morgen har vi julemarked på skolen fra klokken 18:00-20:00, så da er det bare å komme på Hamar Katedralskole :-) Vi selger ting vi har laget i elevbedrifter den siste måneden.Så i morgen blir jeg sittende på skolen fra 08:15 til ihvertfall 20:00. Lucky me!

Flere som gleder seg til juleferien? 

Noen antrekk jeg har hatt iløpet av 2011
Ingorer ansiktet mitt på bildene! Har egentlig bare lyst til å klusse over ansiktet, men valgte å la være og gjøre det.
Her har dere noen av antrekkene jeg har hatt iløpet av dette året, 2011. Jeg har omtrent alle antrekkene mine under kategorien "outfits", hvis dere vil sjekke ut fler antrekk. Jeg brydde meg mer om klesstilen før, da det var sol og varme ute. Akkurat nå for tiden går jeg mer slaskete, og kommer ikke til å vise så mye outfits iløpet av vinteren :-)

Hvilke av antrekkene over likte du best?

Gifts and love are the basic ingredients of a truly merry christmas//Privat.

Flere som har pynta til jul? 

Bilder fra kvelden i går

I går var jeg som sagt på jentekveld hos Cecilie. Kvelden ble super koselig, vi koste oss med pizza, og hadde alt for mye godteri til å kose oss med. I dag har også Mailin bursdag, så gratulerer med dagen, Mailin . Dere finner bloggen hennes her. Vi tok en del bilder, så tenkte jeg kunne legge ut noen av bildene :-)Trine, Mailin, Meg, Tonje, Kaja og Cecilie

Nå tar jeg turen til bestefar for å feire pappa!
Hva gjorde dere i går kveld?

Nå drar jeg på jentekveld!

Nå tar jeg turen til ei i klassa mi som heter Cecilie med fler jenter, så blir det jentekveld! Snøen har også kommet iløpet av natten, så nå er det fult av snø ute, og det liker jeg. Kos dere i kved, enten om dere er hjemme eller borte :-)

Hva er deres planer for kvelden?

What is love?


//Privat.
Love is a feeling you feel when you feel you have a feeling you never have felt before

Hva er kjærlighet for deg? Har du vært forelsket før, eller er du? 

Deres mening om jeffrey campbell sko?


//Weheartit.
Jeg synes Jeffrey campbell sko er utrolig kule! Jeg har veldig lyst på ett par selv, men jeg er ganske kresen på sko, så vet ikke helt om jeg ville gått med sånne sko selv. Men, det er utrolig kult på de som kler å gå med sånne sko. Det finnes selvfølgelig forskjellige typer, men sånn type som på bildene øverst liker jeg best!

Hva er deres mening om sånne sko? Har du sånne sko selv?

Endelig kom det snø
//Private bilder.
I dag kom det endelig litt snø! Ikke så mye det er prat om, men snø er snø. Tipper på at den er borte til i morgen da, menmen. Nå er det ny skoleuke. Jeg gleder meg utrolig til juleferie nå! Er utrolig lei av å gå på skolen nå, og gleder meg til å bare komme vekk til varmere strøk :-) Skal til syden 23. desember, så nei jeg skal ikke feire jul i år. Jeg gjorde det samme ifjor og dro på samme plassen som jeg skal nå! Bloggen min fyller forresten 1 år i dag! wihuu 

Har det kommet snø der du bor? Skal du feire jul hjemme i år?

Følg meg på twitter!

Tenkte å fortelle dere at dere kan følge meg på twitter ved å trykke her. Jeg følger som oftest tilbake til dere som følger meg! Nå skal jeg straks fikse meg ferdig før jeg tar turen ut for å møte Mathias, så skal vi på hockey kamp. Jeg har ikke vært på hockey kamp på evigheter, men denne gangen skal de spille mot Vålerenga, så frista å dra dit da!

Har du twitter? Hva heter du der? kanskje jeg følger deg!

Kjolen jeg brukte i går

   

Jeg var ute i går som jeg har fortalt tidligere, og da så jeg sånn ut + jeg hadde på noen svarte pensko. her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits