Har det herlig i syden

Heisann. Naa er jeg paa en pc paa hotellet. Kan jo fortelle litt. Vi var kjempe heldige med vearet den forste dagen, da var det sol og skyfri himmel hele dagen. men, bade i dag og i gar har det veart mye skyer. Har ogsa veart litt sol da. I morgen er det heldighvis spadd like bra vear som det var forste dagen. Det eneste jeg tenker paa er og fa brunfarge, haha. Men, det er ogsaa herlig og shoppe her. Vi blogges mer naar jeg kommer hjem paa fredag. Da skal jeg poste med mange bilder.

Hvordan er vearet i Norge, der du bor?
- martineo

God jul

I morgen tidelig går flyet, og jeg skal til gardemoen i natt. Jeg blir borte i en uke, så da blogger jeg når jeg kommer hjem! God jul folkens :-)- martineo

LillejulaftenDet er lillejulaften i dag, og bare en dag igjen til julaften.Jeg har egentlig ikke så veldig mye å glede meg til, for jeg skal ikke være hjemme i jula. Noe som egentlig er ganske kjedelig. Jeg skal til Lanzarote som er ved Tenerife (ikke alle som vet hvor lanzarote er). Jeg skal reise fra snø og masse minusgrader,  til sol og plussgrader. Det skal bli godt å få litt sommerfølelse når det er vinter, men jeg ville også ha vært hjemme i jula. Det er alltid så koselig å se på filmer ogsånn. Nå skal jeg hvertfall pakke ferdig, så skal jeg til faren min senere i dag og spise og åpne litt gaver.

Skal du være hjemme i jula, eller skal du bort?
- martineo

Godt med ferie

Herregud så herlig det var å ikke våkne tidelig i dag. Er så godt med ferie! Nå ser jeg på en film som går på tvNorge. Jeg aner egentlig ikke hva den handler om, for jeg har ikke sett starten på filmen. Skal vel straks stå opp og fikse meg, før jeg skal være med Kristian. Jeg er også nødt til å begynne å pakke i dag. Skal reise bort fredag morgen, og har ikke begynt å pakke enda. Dere får vite i morgen hvor jeg skal :-) Men, da runder jeg av her så blogges vi.Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Run awayElsker sangen! (vet den er gammel)

Fin sang, ikkesant?
- martineo

Ny header

Nå har jeg fått skaffet meg en ny header. Den ble kanskje litt rar, men det får gå :-) Jeg tok også med bilde av kameraet, i og med at jeg liker å ta bilder..

Hva synes dere?
- martineo

Bokeh bilder


// Canon eos 500D // Ingen av bildene er redigert.

Hva synes du om bildene?
Hvilket bilde likte du best?
- martineo

Vanndråper
// Canon eos 500D + Canon zoom lens EF 75-300 mm

Hva synes du om bildene?
Hvilket bilde likte du best?
- martineo

SjokolademousséI dag har jeg vært en tur hos besteforeldrene mine. Jeg er enda ikke helt frisk, men begynner da og bli litt bedre. Jeg har kost meg med sjokolademoussé, som dere ser på bildet over. Det er utrolig godt, men usunt. Jeg har også prøvd meg på dråpebilder i dag. Bilder kommer senere!

Liker du sjokolademoussé?
- martineo

Dårlig med blogging - syk

Sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig, men jeg har vært/er syk. Jeg våknet i går og var forkjølet, og det har jeg vært i dag også. Jeg har vel ligget å sovet ganske mye av dagen i dag, sett på tv og alt sånn. Grunnen til det er fordi jeg ikke har orket noe annet, fordi jeg er forkjølet og da blir jeg alltid så slapp. Jeg skal prøve å få blogget mer fremover, men jeg kan ikke love noe. Skal hvertfall begynne å ta litt bilder, selvom jeg ærlig må innrømme at det gamle kameraet var bedre å ta bilder med, når det gjelder å ta bilde av forskjellige ting, men det har kanskje noe med at jeg ikke har lært meg alle innstillingene, men det kommer seg vel..

- martineo

2011

2010_121965653_large

//weheartit

Er det fler enn meg som håper på at året 2011 blir bedre enn 2010?
- martineo

Juleballet var skuffende

I går var det juleball på skolen min. Juleballet ble ganske kjedelig, fordi det ikke ble spilt noe særlig bra musikk. Jeg gadd heller ikke å være der hele tiden, jeg stakk hjem en time før eller noe sånt. Men ellers så var jo ballet koselig da :-) I dag hadde vi ikke vanlig skoledag, så har bare lata meg i hele dag + jeg har blitt forkjølet igjen, så jeg orker ikke så veldig mye akkurat..


Nine og Meg.


Line, meg og Nine.

- martineo

Juleball i morgen

Heisann. I dag har jeg vært på videregående med en del fler folk, og fått omvisning på to forskjellige linjer. Ellers i dag så har jeg vært med Kristian. I morgen er det juleball, fy som jeg gleder meg. Er jo siste året mitt på ungdomsskolen også. Vet ikke om det blir så mye blogging, for jeg og Nine har bare to timer på og fikse oss, dusje og alt. Synes kanskje det er litt for lite med tid, i og med at jeg må tørke håret, og kanskje rette det eller bølge det. Vet ikke om jeg skal gå med mitt naturlige fall, om jeg skal rette det, eller om jeg skal lage korkekrøller, men det får jeg bestemme i morgen. Nå skal jeg ta kvelden, så vi blogges :-)


Har det vært juleball på skolen din i år?
- martineo

Julestjerne

Endelig er jeg ferdig med alt skole stresset for i år. Gjett om det er herlig. I dag hadde jeg matte muntlig tentamen,og det gikk faktisk ganske bra. Ellers i dag så har jeg vært med Nine og gjort ferdig RLE innlevering, og vært en tur på maxi. Ellers så har det ikke skjedd så veldig mye i dag.

Lekte meg litt med kameraet i stad, men fikk ikke tatt så veldig mange julebilder fordi vi ikke har noe særlig med julepynt rundt i huset.. Grunnen får dere vite 23. desember!- martineo

Bilder fra photoshoot

Jeg og Lena tok litt bilder i går kveld. Egentlig var det bare for å teste hvordan kameraet var. Vi hadde det også litt gøy med å sminke oss overdrevent rundt øynene, men det funket ikke så veldig bra.


Hva synes dere om bildene?
- martineo

Jeg har kommet opp i matte muntlig

Heisann. Sorry for fravær, men har ikke rukket å blogge så veldig mye akkurat. I dag fikk vi vite hva vi kom opp i når det gjelder muntlig tentamen. Jeg var så uheldig som kom opp i matte. Det vil si at jeg har sittet så og si i hele dag og jobbet med matte. Helt til klokken 7 har jeg jobbet med matte, og da sluttet hjernen min å virke. Eller rettere sagt, jeg fikk vondt i hodet.


Egentlig skulle det vært tommel ned, men ..

Har du hatt matte muntlig før?
- martineo

Ferdig med alle tentamener

I dag hadde vi den siste tentamen, og det var matte. Det eneste vi mangler nå er muntlig tentamen, der vi får vite på mandag hvilke fag vi kommer opp i + den dagen går til forbredelse. Også har vi muntlig tentamen på tirsdag. Etter det, så er jeg ferdig med skolestresset. Gjett om det skal bli herlig.Smiler fordi det er helg!

Er du ferdig med alle tentamener før jul?
- martineo

Love the way you lieEn annen versjon av den med Rihanna og Eminem. Digger denne versjonen av Rihanna.

- martineo

Vinterbilder

Før i dag var jeg ute å testet kameraet litt. Jeg har ikke lært meg kameraet ordentlig enda, så bildene ble veldig dårlige, men det er jo første gangen.Hva synes dere om bildene?
- martineo

Fått meg kamera - nå blir det blogging

Hei. Som dere sikkert ser på overskriften så har jeg fått kameraet nå. Utrolig herlig å tenke at jeg har et ordentlig kamera. Det andre jeg hadde var fra olympus, og var veldig dårlig. Ellers så testet jeg ut kameraet litt i stad ved å ta bilder av brødrene mine. Ble ikke tatt så mange bilder da, og jeg vet ikke helt hvordan man bruker kameraet enda, men det kommer seg etterhvert.- martineo

Ny blogg, nye muligheter

Heisann. Som dere sikkert ser (dere som leste den gamle bloggen min) så har jeg fått meg en ny blogg. Jeg hadde bloggen mmartineo.blogg.no før, men jeg tenkte jeg heller kunne starte en ny blogg. Den andre blogge har jeg jo snart hatt i 1 år, så tror nok jeg kommer til å slette den etterhvert. Jeg skal ihvertfall starte å blogge for fult. Jeg har bestilt meg nytt speilrefleks kamera, canon eos 500D, så jeg gleder meg til å ta masse bilder og dele med dere. Jeg kommer nok ikke til å blogge ordentlig før jeg har fått kameraet, men tror nok det kommer iløpet av en uke.- martineoher kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits