De siste antrekkene mine. Hvilket antrekk er din favoritt?

 

Hvilket antrekk likte du best?

Your hair UB

Noen vet kanskje ikke at jeg går frisørlinja nå på vg2. Vi har dannet bedrifter nå, og har bedriftstart 3. januar og har åpent annenhver torsdag fra klokken 12-19:00 her på skolen. Vi tilbyr alt innen hår som vil si både klipp, farge, permanent, striping, napping av bryn, farging av bryn og øyenvipper osv. Vi er 3 jenter, så vi er ikke så mange i bedriften våres, men det funker. Vi har fått fikset oss fanpage på facebook. Hvis dere har lyst kan dere gjerne like oss HER. Det kommer mer informasjon der, og vi skal snart røpe hvilke produktmerker vi skal selge i våres bedrift.


Der har dere også logoen våres!

Har du vært med i ungdomsbedrift før?

Søndagskveld


Hei dere. I dag har jeg vært en tur i byen på cafê med Synne. Kan ikke si det er så mye å gjøre på søndager, men har da fått litt ut av dagen ihvertfall. Jeg vet ikke helt hvor mye blogging det blir fremover, men skal prøve å få blogget litt ihvertfall! :-) Men jeg kommer uansett sterkere tilbake senere, men vet ikke helt når..

Hva har dere gjort i dag?

Hårmodell for goldwell

I det siste har jeg vært veldig opptatt, og jeg har ikke hatt tid til bloggen. På torsdag var jeg hårmodell for Goldwell, hvis noen har hørt om det frisørmerket? Vi var 11 modeller som ble farget og klippet. Jeg fikk heldigvis ingen wow farge. Jeg fikk bare en mørkere brunfarge, eller sjokoladebrunt var det vel. Jeg tok først noe lignende avfarging og deretter farget jeg håret, men det ble visst for lite pigmenter, så jeg måtte farge det enda en gang til! De spurte også om jeg ville ha bobsveis, men jeg takket nei, haha. Men det var gøy å være med på det, og i tillegg fikk vi hver våres pose med shampoo, conditioner, hårspray, hårkur og varmebeskyttende spray   Under ser dere et bilde av alle modellene som var med! Jeg er nummer fem fra venstre.

Har noen av dere vært hårmodell før?

Pakke i posten: alarmer hvis man blir kidnappet

Hei. I går mottokk jeg en pakke i posten fra enklereliv.no . Dere har sikkert hørt om denne butikken eller nettsiden. Jeg mottokk to alarmer som jeg har tenkt til å teste ut. Dette er to alarmer som er greie å ha med seg hvis du for eksempel er ute på kvelden og går alene i mørket og du blir overfalt/kidnappet. 

UNDER BILDET ER DET FORKLARING AV HVORDAN ALARMENE FUNGERER + EN VIDEO. 

Clip alarm:
CLIP personalarm er en unik alarm som kan festes til nesten alt med sin geniale klypefunksjon. Skulle man bli overfalt, kaster man alarmen fra seg og den gir fra seg en ekstremt intens lyd. Dette vil mest sannsynlig forstyrre overgriperen slik at man får tid til å komme seg unna. CLIP er liten, elegant og bruker vanlige små batterier.

HIT alarm:
Personalarmen HIT har to geniale funksjoner. Alarmen festes enkelt til nøkkelen. Når man trekker i snoren, spretter nøkkelen opp. HIT utløses ved at man trykker på knappen og samtidig kan man beskytte seg med selve nøkkelen.

Dere finner CLIP alarmen her, og HIT alarmen her.  Det kommer et innlegg senere hvor jeg skal fortelle hvordan det var å teste ut disse alarmene.


Har du prøvd ut noen av disse alarmene før?

Har hatt en bloggpause i helgen, men er tilbake nå


Jeg har hatt en liten bloggpause de siste dagene, men tenker jeg kommer sterkere tilbake i morgen :-) Er lite motiverende å blogge når det blir så utrolig fort mørkt ute, og spesielt de dagene hvor jeg drar bort rett etter skolen og ikke kommer hjem før på kvelden og ikke får tatt ordentlig bilder pga det er mørkt. Men jeg skal prøve å bli flinkere! Jeg må bare få litt motivasjon igjen.

Hva har dere gjort i helgen?

New dress


//Nelly.
Hei. Jeg fikk kjolen i dag som jeg bestilte meg på søndag. Jeg likte den veldig godt, men den var litt for stor da, men det funker å bruke den selvom :-)

Hva synes dere om kjolen?

Dagens antrekk 121112
//Genser, bik bok.//Bukse, bik bok.//Skjorte, vero moda.//Skjerf, gina t.//Sko, skopunkten.

Hva synes dere om antrekket? 

Søndag


//Privat.
Det er søndag, trenger jeg å si mer? Det betyr slappe-av dag som vanlig. Jeg har sovet bort hele dagen, og jeg har fått klikket meg hjem en ny kjole fra nelly. Gleder meg til den dukker opp i postkassa. I kveld er det også MTV EMA, noe jeg selvfølgelig skal se på. Jeg lover det blir mer blogging til uka i og med at jeg starter på skolen igjen i morgen!

Hva har dere gjort denne søndagen? 

Bilder tatt i fotostudioet på mk


For en god stund siden (i starten av september) var jeg og Thea og tok litt bilder på MK for å ha på noe russegreier. Så vi fikk låne studioet og kameraet til en hu kjenner. Var litt dum som hadde på på meg hvit bluse, menmen. Over ser dere ihvertfall noen av bildene. Bildekvaliteten blir ganske dårlig med farge osv her på bloggen har jeg merket, så det er veldig kjipt. Det ser helt annerledes ut på pc'en iforhold til på bloggen. 

Hvilke av bildene likte du best? 

Ruby red nail polish
//Fargen ruby red fra makeup mekka.
Fikk denne neglelakken med i et blad jeg abonnerer på. Tok på fargen i stad, og den var super fin på! Elsker den fargen, og har nettopp skaffet meg bukse og skjerf som er i den fargen, så det passet bra at jeg fikk den i neglelakk å! 

Hva synes dere om fargen? 

Siste dagen med friHar hatt fri i hele dag, og har egentlig bare slappet av og sovet lenge. Kommer nok til å slappe av resten av dagen/kvelden også! Det er siste dagen i dag med fri fra skolen, så på mandag starter jeg igjen med vanlig skole. Har hatt fri i litt over 2 uker nå (bare vært på skolen 3 dager) så det blir litt uvant å komme tilbake på skolen for fult.

Hva er deres planer for resten av dagen/kvelden?

Wants


//Støvler, hunter.//Veske, her.//Skjerf, acne.//Ring, ysl.//Skjerf, becksøndergaard.//Kameralinse, Canon ef 50mm f/1.4 USM
Lagde en liten kollasj av hva jeg ønsker meg nå for øyeblikket. Er ganske dyre ting, så forventer jo ikke alt det der. Jeg får vel muligens hunter støvler til jul da. Hadde egentlig tenkt til å spare meg til kameralinse til jul, men har mer lyst på hunter støvler!

Hva ønsker du deg til jul?

50% på hele bikbok


Hei. Nå tar jeg straks turen ut med Synne. Det er 50% på hele bikbok i dag, så da tenkte vi å dra dit en tur :-) 

Hva er deres planer for i dag/kveld? 

Instagram, facebook, twitter og weheartit brukerne mine

 Instagram: martineoee (har privatprofil, men godtar alle)

 Facebook side: her

 Twitter: martineoe

 Weheartit: her.

 Hva heter du på instagram?

Dagens antrekk 071112


Jakke, h&m.//Blazer, vero moda.//Bluse, cubus.//Bukse, dr.denim.//Sko, skopunkten.//Veske, h&m.
Heihei. Det var tilbake på skolen igjen i dag, men det er bare i dag denne uka, så jeg har fri frem til mandag. Jeg må egentlig på teatersalen og sminke i dag (siste dagen!!!!) , men jeg får se om formen er grei nok til det. Har egentlig slitet meg igjennom skoledagen for å ikke få fravær, og øynene mine har vært så blanke som det går ann å bli. Begynte å bli litt bedre utover dagen, men nå begynner det å gå tilbake til det samme som i dag tidlig. Veldig kjedelig, menmen!

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag? 

I love this necklaceHva synes dere? Er det fler som har det kjedet?

Forkjølet


Hei dere. I dag har jeg fri fra skolen, heldigvis. Jeg har begynt å bli forkjølet, så det er veldig dumt. Det vil si at jeg har gått i slaskeklær i hele dag, som på bildet over. Jeg skal egentlig til teatesalen og sminke i dag også, men jeg vet ikke helt om jeg orker det med en rennende nese og øyne som er helt blanke. Men, jeg får se i og med at jeg ikke må dra før halv 5 hvis jeg skal. Det har også snødd en del i dag, så nå er det helt hvitt ute igjen. Det er veldig koselig, men jeg vil ikke ha snø før i desember..

Hva er deres planer for resten av dagen/kvelden?

Fly away from the past


//Privat. 

Hva synes dere?

Do what you can, with what you have, where you are
Heihei. I dag har jeg hatt fri fra skolen, så jeg har egentlig bare slappet av. Tenkte meg egentlig en tur til maxi for å se etter leppestift, men jeg droppet det og tar det heller i morgen når jeg uansett skal ut! Hadde fikset meg ogsånt for å dra ut, men så begynner jeg å bli forkjølet tror jeg, så orket ikke å dra alikevel. Skal vel bare slappe av resten av kvelden også. Har forresten sett at jeg har fått en del nye lesere etter å ha blitt linket, så det er super koselig!!  Har til og med vært på topplisten både i går og i dag. Omtrent helt nederst, men det er alikevel gøy! 

Hva slags planer har dere for kvelden?

Dagens antrekk 051112
//Jakke, bikbok.//Genser, vero moda.//Bukse, h&m.//Skjerf, bikbok.//Sko, skopunkten.

Hva synes dere?

Drømme antrekket

fest

//Laget i polyvore.

Like?

5 blogger fra linkrunden


http://thalekristensen.blogg.no/


http://malli.blogg.no/


http://justsingit.blogg.no/


http://juliesama.blogg.no/


http://tryti.blogg.no/

Leser du noen av disse bloggene?

Ukens spørsmål #1

Jeg har fått noen spørsmål i det siste i forskjellige innlegg, så tenkte jeg kunne starte med ukens spørsmål og derfor svare på de spørsmålene nå!

Er dr.denim buksene bra? Hvordan er strørrelsen ogsånn?

- Jeg synes dr. denim buksene er veldig gode å gå i. Jeg har selv 2 stk, men synes den svarte er den beste. I størrelse vet jeg ikke helt, men det er de eneste buksene som jeg synes sitter godt på i og med at den ikke vier seg ut nederst i bena. 

Hvor høy er du og hva veier du??
- Jeg er 1.66 cm høy og veier rundt 44 kg.

Hvor er skjerfet ditt fra?
- Det er fra h&m.


Hva heter skrifttypen i innleggene dine? (har ny nå, men den gamle skrifttypen)
- Courier New.

Hvilket kamera bruker du?
- Jeg bruker canon eos 500d.

Hvilket kamera objektiv bruker du?
- Jeg bruker canon EF 50mm f/1.8

Hvor er designet ditt fra?
- Det er det jeg selv som har laget! 

Hvor er skjerfene fra? ( i videoen)
- Jeg orker ikke å ramse opp hvor alle skjerfene er fra, men de fleste er fra  bikbok, only og cubus.

Hvor redigerer du bildene dine, og hvordan?
- Jeg redigerer de i photoshop cs6 nå, og kan sikkert vise hvordan senere. Men endrer på curves og gjør bildene lysere. 

Hvor er smykket fra? 
- Det er fra cubus.Er det noe du lurer på?

New shoes


//Sko fra skopunkten.
Hei dere. I dag har jeg vært en tur i byen med Synne. Vi koste oss som vanlig på cafê Jeg fikk kameraet mitt i dag tidlig og moren min kom innom med skoene jeg hadde bestilt meg fra skopunkten som dere ser på bildene over. Ble ganske dårlige bilder, men jeg hadde det utrolig travelt før jeg skulle dra ut før i dag. Er veldig fornøyd med skoene ihvertfall! Nå skal jeg straks spise litt før jeg tar turen ut igjen om et par timer for å dra på kino med Emilie og noen fler. Det er jo den store kinodagen i dag med halvpris, så da må vi jo benytte oss av det, hehe. 

Hva har dere gjort i dag? Hva synes dere om skoene?

Stressende dager fører til null blogging


Hei dere. I går var jeg borte hele dagen og utpå kvelden, og i dag har jeg vært på teatersalen og sminket/stylet som jeg pleier. Jeg hadde fri i dag fra skolen da, men fikk det plutselig veldig travelt fordi jeg sov lenge og drøyet med å ordne meg, og da jeg endelig kom frem til teatersalen fant jeg ut at vi skulle møte opp en time senere denne gangen. Kan tenke dere jeg ble ekstremt irritert da jeg fant ut det.. Men nå er det vel natta for meg! Håper jeg får blogget litt bedre i morgen, men jeg tviler litt siden jeg ikke har med kameraet hit til pappa, men jeg skal tilbake til mamma på søndag og jeg har fri hele uka som kommer untatt onsdag, så jeg skal nok komme sterkere tilbake da. Men er mulig at jeg får kameraet i morgen tidlig, og i tillegg har jeg bestilt meg nye sko som skal hentes på postkontoret i morgen, så jeg gleder meg til å vise de til dere.  Linking til blogger blir også trekket iløpet av helgen. Meld dere på HER.

Vil dere se skoene jeg har kjøpt meg? hahaher kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits