Ny kjole fra Nelly

Her om dagen fikk jeg en kjole i posten som var fra Nelly. Jeg er kjempe fornøyd med kjolen, og gleder meg til å få brukt den :-) Dere skal få se den bedre på senere!


// Nelly, 450 kr.

Hva synes dere om kjolen?

Photoshoot bilder

Heisann. Nå har jeg nettopp prøvd å farget håret mitt, noe som ble helt misslykket. Jeg har så og si nesten svart hår nå, og det var jo egentlig ikke meningen at det skulle bli sånn, menmen. Det var heldigvis glansvask, så det går ut iløpet av 6 uker. I går var jeg med Lena og tok noen nye bilder. Vi tok ute, og det var sol ogsånt, noe som var veldig bra. Jeg har jo ødelagt 50 mm'ern min, men jeg brukte zoom linse som funket like bra :-) Så tenkte egentlig bare å vise dere noen av bildene! Hva synes dere om bildene?

Jeg har en blogg jeg, ja

Heisann. Lenge siden sist. Jeg har ikke blogget ordentlig på en stund, fordi det ikke skjer noe stort i hverdagen min, og jeg synes det er så kjedelig å blogge når det er kaldt og mørkt ute. Spesielt når jeg ikke kommer hjem fra skolen før sent. Jeg skal prøve å skjerpe meg, men lover ingenting! Jeg tenkte jeg kunne vise dere en kjole jeg bestilte fra nelly som kom i posten her om dagen. Jeg skal bruke den om en uke, for da skal jeg på noe juleball greier som er med skolen som kjæresten min går på, så han ville ha meg med. 

I morgen drar jeg til Bærum for å besøke noen vi kjenner der, så da blir jeg borte hele dagen, og på søndag er jeg også opptatt, men jeg skal prøve å få blogget litt på søndagen! Nå skal jeg straks fikse meg litt før jeg skal ut en tur for å møte Synne som jeg ikke har sett på en stund, det blir koselig å se henne igjen Har skolen du går på juleball? Hva er dine planer for i kveld? 

You're not scared of the dark, you're scared of what's in it


//Privat.
Redigerte et bilde av meg som ble tatt i sommer. Hva synes dere om redigeringen?

Vurdering av hair extensionet

Nå tenkte jeg å vurdere håret som jeg mottok her om dagen fra luxstyle.dk. Jeg har brukt det i dag, og er ganske så fornøyd. Her har dere et bilde av hvordan håret ser ut på (mer tekst under bildet):+ Det er mye hår.
+ Det går ann å krølles, rettes, farges osv.
+ God kvalitet til en billig pris.
- Litt store klips (men det er sikkert fordi jeg har prøvd mindre klips før når jeg hadde blondt hår, og da er vant til det.)

Som dere ser så er jeg fornøyd med håret, bortsett fra at klipsene er litt store. Jeg vender meg nok til det. Jeg synes håret funker bra, og det er akkurat passe med hår som man får med i en pakke. Det er 45 cm og fargen jeg har er sjokoladebrun. Håret mitt er veldig kort nå, og er klippet rett av så jeg får ikke brukt extensionet rett ned, for da ser man at jeg har i extensions, men det funker å bruke det hvis jeg har det på siden eller setter håret opp :-)

Vært innom nettsiden før? Har du extension, såfall fra hvor?

Pakken i posten inneholdt...

extensions fra luxstyle.  Og ja, det er sponset. Jeg har enda ikke fått prøvd håret fordi jeg må farge håret mitt. Jeg har allerede farget det en gang, men må farge det en gang til, noe som jeg skal gjøre etterpå :-) Er litt redd for at jeg får svart hår og at alt bare blir rart, for jeg har jo brukt glansvask for noen dager siden, så egentlig burde jeg vel ikke farge med permanent over det, men samma det :-) Jeg skal skrive et innlegg med extensionet når jeg får prøvet det, men så langt kjennes det veldig bra ut og jeg er veldig fornøyd! Dere burde ta en titt innom nettsiden, det er 50% der og koster bare 399 kr for extensions til bra kvalitet som går ann å både rettes, krølles, farges ++.

Jeg har ikke rukket å blogget noe på fredag eller i går, fordi jeg har vært opptattt hele tiden. På fredag var jeg hos Mathias etter skolen og hele kvelden, og i går var jeg ute en tur med Lena på dagen, og hele kvelden var Mathias hos meg. Men, nå er jeg tilbake på bloggen! Har du extensions eller prøvd det før? Isåfall, fra hvor?

Ny ring og pakke i posten
// h&m, 50 kr.
I dag har jeg fartet rundt en del. Jeg fikk en pakke jeg måtte hente på postkontoret, men lappen for å hente pakken lå hos mamma, så jeg måtte gå dit for å hente den, og etter det måtte jeg gå helt opp til postkontoret. Da hentet jeg pakken, dro rett tilbake til mamma for å farge håret mitt, noe som ikke ble så velykket. Jeg er nødt til å farge det en gang til, men det skal jeg gjøre på søndag. Herregud så mye jeg farger håret mitt, men dette skal vel bli den siste gangen på lenge. Dere får se hva som lå i pakken, i morgen!

Hva synes dere om ringen? Hva tror dere pakken inneholder?

Jeg savner min 50 mm

Jeg tok litt bilder foran den lyse beige/hvite veggen min her hos pappa i stad, og som dere ser så har jeg ikke rukket å rette håret i dag, fikk det veldig travelt i dag tidlig. Jeg har ingen 50 mm, så det er veldig dumt. Den er jo som sagt ødelagt, men jeg ønsker meg en ny en til jul, og den skal jeg være suuuper forsiktig med :-) Etter å ha brukt 50 mm'ern så synes jeg bildene blir veldig dårlig med standard linsa, så jeg er veldig avhengig av den. 

Hvordan kamera og kamera linse(r) har du?

Ny leppestift fra MacPå leppene:

Jeg kjøpte denne leppestiften fra Mac i fargen Snob når jeg var i Oslo. Elsker fargen, fordi den har en rosafarge i seg. Skal begynne å vende meg til å bruke lyse leppestifter og ikke mørke som jeg alltid har brukt.

Hva synes dere om fargen? Åssen leppestift(er) bruker du (merke)?

Innkjøpene fra Oslo
// Fra zara med en liten åpning på ryggen. 


// Fra bikbok. Den ser svart ut, men er mørkeblå.
 
// Fra veromoda.


// Fra risøe.


// Fra risøe.


// Fra cubus.


// Fra gina tricot. 
I tillegg har jeg kjøpt meg en hvit skjorte (lik den over, bare større) og en leppestift som jeg kommer til å vise i ett eget innlegg senere!

Hva synes dere om innkjøpene?

Hjemme igjen fra Oslo

Hei. Nå er jeg hjemme igjen etter en koselig helg i Oslo sammen med moren min. Jeg glemte desverre å ta med meg kameraet, så det ble ikke tatt noen bilder. Jeg har fått handlet en del, og tenker at jeg kanskje kan vise innkjøpene i morgen eller noe hvis dere vil. Nå skal jeg fikse meg ferdig før Mathias kommer hit en tur, og etter det må jeg nok få gjort noen mattelekser som skal være ferdig til i morgen!


//Privat.

Vil dere se innkjøpene? Har dere hatt en fin helg?

Jeg drar til Oslo nå!

Heisann. Om en time går toget til Oslo, så da blogges vi når jeg er hjemme igjen på søndag, for jeg gidder ikke å ta med meg pc :-) Kos dere i helgen!Hva er deres planer for helgen?

Har klippet meg, resultatet

I går bestemte jeg meg for å klippe håret mitt. Jeg har hatt utrolig slitt hår, og har ikke klippet det ordentlig på sikkert 1 år. Jeg har bare klippet det i tuppene selv, sånn når jeg har følt for det. Men, i går tok jeg saksa og klippet håret rett av. Jeg gjorde det på egenhånd, så det ble vel ikke helt bra. Men jeg orker ikke å bruke penger hos frisøren, når jeg kan bli missfornøyd. Uansett så kommer det til å bli jevnere nederst ved tuppene, fordi jeg retter håret hver dag og da blir det slitt igjen, så det blir annerledes når jeg har rettet det og fikset på det :-) Her har dere før og etter bilder:

Før:

Der hadde jeg klippet det litt fra før av, så det var egentlig lengre, men det ser dere på bildene nedover på bloggen.

Etter:

Greit, jeg angrer litt. Jeg synes det ble veeeldig rart med kort hår, så håper på at det vokser ut igjen FORT. Noe det ikke gjør. Nå sist tok det meg sikkert 2 år og få det så langt som jeg hadde det nå før jeg klippet. Håret mitt vokser uvanlig tregt.

Hva synes du? Har du klippet deg selv før?

3 nydelige kjoler fra nelly


//Nelly

Hvilke av kjolene likte du best?

Drar til Oslo på fredag
Herregud som jeg savner sommeren når jeg ser disse bildene!! (Gamle bilder)

For en kjedelig dag. Jeg startet heldigvis ikke før klokken var 10, men jeg har hatt fagtimer i hele dag, noe som er veldig uvant egentlig. Har jo ikke så mange fagtimer i uken! Men endelig er tirsdagen ferdig, og nå gleder jeg meg bare mer og mer til fredag. På fredag drar jeg til Oslo med mamma. VI skal være der i helgen, sove på hotell og shoppe :-) Egentlig så har jeg ikke noe inspirasjon nå, og blir ikke så veldig glad av å se at det er mørkt og stusselig ute, får jo ikke tatt bilder andre steder enn på rommet mitt som er ganske mørkt! 

Er det flere som savner sommeren? Hva er deres planer for i kveld?

Vi alle elsker weheartit


//Weheartit.

Like?

Blogg anbefaling #3

Denne gangen anbefaler jeg bloggen til Sara. Dere finner bloggen ved å trykke HER. Jeg synes henne gir utrolig mye inspirasjon, og i tillegg er henne flink til å ta bilder, har bra klesstil osv! Anbefaler dere å sjekke ut bloggen hennes :-)


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du besøkt bloggen hennes før, eller skal du gjøre det? 

MTV EMA 2011

Heisann. I dag er det søndag, noe som vil si en daffedag for meg. Jeg sitter egentlig bare å venter på at klokken skal bli 21:00, for da starter MTV EMA 2011. Er litt gøy at Selena Gomez står for det, digger henne!  Flere som skal se på det i kveld? Hva gjør dere denne søndagen?

3 gensere, hvilken er din favoritt?


// Zara.

Hvilken genser likte dere best av disse 3? 

Sjekk ut skolebloggen min


Heisann. I dag har jeg vært i frisørsalongen hele dagen. Vi lærte å lage sånne ruller i håret, og det var det eneste vi gjorde :-) Også oppdaterte vi bloggene våres, sjekk ut min HER. Nå skal jeg ta bussen til Mathias, og kommer hjem senere i kveld, så da blogges vi!

Hva gjør dere i kveld?

Design og håndverk, hvordan det er å gå her

Jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hvordan det er å gå design og håndverk. Jeg går jo i 1. klasse, så dette er det første året mitt på videregående. 

På design og håndverk gjør vi masse forskjellig. Vi tegner, maler, strikker, lager forsjellige ting og mer. Frem til nå har vi for eksempel malt itten's farge sirkel, også har vi skrevet om det som en innlevering. Vi har også hatt en verkstedperiode nå over noen uker der vi har drevet med metall arbeid (jeg lagde en øredobb), strikking, spikking og broderi. Ganske greit egentlig. Det har heller ikke vært noe vanskelig å jobbe med! På design og håndverk er det også prosjekt tii fordypnings fag. Dette er en dag (onsdager hos oss) hvor vi skal fordype oss i noe vi liker å drive med. På skolen min tilbyr de frisør, interiør og tekstil. Du kan også bli utplassert hvis det er noe annet du vil fordype deg i som skolen ikke tilbyr, som for eksempel barnehage. Jeg har valgt å fordype meg i frisør, så hver onsdag er jeg i frisørsalongen. Jeg var også på utplassering med Yngvild på onsdag som var.Vi har veldig lite fagtimer, og timene våres er på 90 minutter om jeg ikke tar helt feil. Vi har design og håndverks timer på  halve mandagen, en time på tirsdag, hele onsdag(prosjekt i fordypning), halve torsdagen og hele fredagen. Så det er veldig mange timer hvor vi jobber med design og håndverk. I tillegg så har vi avspassering i en time annenhver tirsdag, men det er bare annenhver tirsdag. Hvor lange skoledager vi har varierer. På mandager slutter vi kvart på 2, tirsdager slutter vi kvart over 3, onsdager slutter vi halv 2 og torsdager og fredager slutter vi kvart over 3.


Får kjøpt smoothie i kantina!

Vi har ikke ofte prøver. Vi har en prøve i blant, men frem til nå har vi bare hatt 2 prøver. En i matte og en i naturfag. Vi har heller ikke så mange fremføringer. Vi har hatt 4 fremføringer frem til nå. Men vi har alltid lekser som skal gjøres til neste time, som vi som oftest har en uke på oss til å gjøre, men det er som oftest bare snakk om å lese noen sider i boka, eller gjøre noen få oppgaver som man også rekker på skolen iblant. Så det er veldig lite lekser iforhold til ungdomsskolen! Av innleveringer så har vi det ikke så ofte i fagene, men vi har det en del i design og håndverks fagene fordi der dokumenterer vi det vi lager osv. Dette varierer vel sikkert fra skole til skole, men sånn er det ihvertfall på min skole.

Hva slags linje går du? Eller hva har du tenkt til å søke når du startet på videregående?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits