Snow
//Privat.

Hvilke av bildene likte du best? 

Snøen har kommet
Nå tar jeg turen til byen for å møte Synne :-) Vi skal som vanlig på cafè, haha. Det er veldig standard oss, men det er jo såå koselig å sitte på cafè og bare prate og ta seg en mocca. Elsker det Det har også kommet masse snø nå, så det er jo koselig, men tipper på at det smelter bort ganske så fort.. 

Hva er deres planer for i dag? Har det kommet snø hos dere?

Videoblogg: Rommet mitt

Trykk på tannhjulet og velg 1080p for mye bedre kvalitet!!
Endelig ferdig med rommet mitt

Vil du bli linket? Meld deg på HER.


//Privat.
Endelig har jeg blitt helt ferdig med hele rommet mitt. Jeg startet å pusse det opp i august og ble jo så og si ferdig da, men har aldri fått kjøpt meg nye gardiner og litt ny interiør før nå. Jeg har endelig fått kjøpt meg et dynetrekk jeg elsker, og en søt pute med to engler på. Jeg tenkte jeg kanskje kunne filme en liten romvideo i morgen i og med at jeg har fri fra skolen, hvis noen er interessert? 

Søndag
Hei dere. Nå drar jeg til teatersalen for å sminke. Jeg gleder meg utrolig mye til å bli ferdig for denne uken. Har i tillegg ganske vondt i hodet nå, så det blir ikke akkurat så morsomt å være der frem til i kveld, menmen. Heldigvis har jeg fri frem til fredag! Dere få ha en fin søndag :-)

Hva er deres planer for i dag?

Stressende dager med å sminke og style


Har hatt så lite tid til bloggen i går og i dag. Det varte faktisk ikke så lenge i går, var vel ferdig ved halv 9 tiden, men da dro jeg bort en tur og ble borte utover kvelden. I dag startet vi på med det samme klokken halv 11 og varte til klokken 3. Etter å ha vært der har jeg vært på maxi en tur med moren min og kjøpt nye gardiner, sengetrekk og en søt pute. Tenker jeg kan filme en romvideo en av de nærmeste dagene. I morgen skal jeg også være å sminke/style, men da starter det ikke før kvart over 2. Gleder meg til mandag hvor jeg endelig har fri hele dagen!!

Hva har dere gjort i dag?

Dagens antrekk 261012
Genser, carlings.//Skjørt og kjede, h&m.//Ring, gina t.
Hei dere. Nå tar jeg turen til teateret for å sminke og style, så da prates vi senere. Jeg tviler på jeg får tid til å blogge noe mer i dag, for jeg kommer nok ikke hjem før sent.

Hva synes dere om antrekket?

Å dra på cafè er alltid like koselig

Vil du bli linket? meld deg på HER.


Åh så godt det er å ha fri fra skolen. I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, og deretter dro jeg ut for å møte Mari. Vi dro en tur på cafè som vi alltid pleier. Det er like koselig som alltid  

Hva har dere gjort i dag?

Vil du bli linket? Meld deg på nå

Vil du bli linket? Legg igjen blogg adressen din så trekker jeg ut noen bloggere etter helgen!

Dagens antrekk 241012


//Genser, zara.//Bukse, dr.denim.//Skjerf, becksondergaard.//Sko, converse.
Tenkte jeg kunne ta dagens outfit i dag, men hele outfiten var egentlig veldig enkel, men det får gå. Nå har jeg fri i en uke hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg skal ha skole på kvelden der jeg skal være sminkør og stylist som jeg har fortalt tidligere, så jeg skal ikke på skolen igjen før på tirsdag eller onsdag i neste uke. Uheldigvis skal jeg sminke i hele helgen da, men jeg har ihvertfall fri på dagtid, og det tror jeg kommer til å blir utrolig godt.

Hva synes du om antrekket?

Slik ser parkasen ut på meg
// Jeg har i størrelse XS. Du kan finne jakken her.

Endelig en dag å slappe av på


Heisann. I går var jeg opptatt hele dagen. Vi på frisørlinja er med på et opplegg der vi skal være sminkører og stylister, og det skal vel vare i 2-3 uker, så jeg kommer til å være mye borte på kveldene, men heldigvis har jeg mye fri på dagtid. Så i går var den første dagen vi var med på dette! I dag har jeg ikke gjort stort annet enn å være på skolen og egentlig bare slappet av.  Har tenkt til å slappe av resten av dagen. Jeg er så sliten og trøtt for tiden, og er ganske ofte borte rett etter skolen så jeg får ikke vært så mye hjemme før på kveldstid. I dag har jeg også rukket å tatt bilder av den nye jakka mi i og med at det er noen som har lyst til å se hvordan den er på meg, så jeg poster det innlegget senere i dag/kveld.

Hva er deres planer for i dag?

Room detailsNå får jeg endelig blogget igjen. Jeg har ikke hatt tilgang til å skrive innlegg på en del dager nå, så jeg lastet ned en ny nettleser og da funket det. Jeg tenker at det er noe gærent med den andre nettleseren i og med at jeg ikke får til å skrive innlegg på den. I uka som var så var jeg og Tonje en tur i byen og dro en tur innom noen interiørbutikker her i Hamar, så da fant jeg meg litt småtteri som dere ser på bildene over. Kjøpte meg det bildet med tekst/sitat på, englevinger og en knagg som jeg skal henge opp :-) Jeg skal få festet bildet på veggen og, i og med at det egentlig er et skilt som står der det er plassert akkurat nå.

Hva synes dere om innkjøpene til rommet?

Bloggen er klikk igjen

Jeg får ikke skrevet innlegg via pc'en nå . Jeg har samme problemet som jeg hadde i over i går, så da vet dere det, og derfor hører dere ikke så mye fra meg før jeg får fikset det. I dag var jeg ihvertfall med Thea og Tonje etter skolen, like koselig som alltid :-)

Bilder fra i går
//Genser, h&m.//Skjorte, vero moda.//Bukse, dr.denim.//Veske, h&m.
Heisann. I går funket det ikke å blogge for meg, og det var egentlig veldig dumt i og med at jeg hadde med meg kameraet ut. Jeg dro en tur til byen på mc'ern med Tonje rett etter skolen, så jeg tok litt bilder som dere ser over. I dag har jeg også vært på farta. Dro en tur på cafè med Synne og kom hjem for ikke så lenge siden. Var koselig å se henne igjen etter å ikke ha sett hu på en stund. Tok ikke noen bilder i dag da, men det får gå i og med at jeg har bildene fra i går. 

Hva har dere gjort i dag?

Får ikke fylt ut innlegg, noen som vet grunnen?

Det har seg sånn at jeg av en eller annen grunn ikke får skrevet innlegg her på blogg. Får fylt ut overskrift men ikke selve innlegget. Jeg har også sjekket om html er på og det er det, så jeg vet ikke hva som er problemet. Ser jo at mange andre får blogget! Blogger fra mobilen nå så. Er det flere som har dette problemet og vet hva jeg kan gjøre?

Stjerneskjerfene jeg eier
Only - Becksøndergaard - Cubus - Vero moda.
Åh som jeg elsker stjerneskjerf! Jeg har endelig fått meg et Becksøndergaard skjerf også som jeg kjøpte når jeg var i Oslo for noen uker siden, og jeg er veldig fornøyd med det selvom jeg gjerne skulle hatt en type som var litt dyrere, men det får jeg vente med til jeg har fått meg jobb og har lønn.

Eier du et becksøndergaard skjerf? Hvilke av skjerfene likte du best?

New jacket from nelly.com

❤ Fra nelly.com

Hva synes dere om jakken? Noen fler som har den typen?

1 bilde, 4 redigeringerHvilken redigering likte du best?

Hva er vel bedre enn en kopp kakao?

_Privat
Hva er vel bedre enn en kopp med kakao nå på høsten når det er kaldt og grått ute? I dag har jeg som sagt bare tilbrakt tid inne, og jeg lagde meg derfor en kopp med kakao. Jeg vurderer å fikse meg litt nå og muligens få med broren min ut etterpå så jeg får tatt litt bilder av den nye vinterjakka mi! 

Flere som liker kakao? Vil dere se bilder av vinterjakka?

New in


// Genser fra h&m. (genseren har glitter i seg, men det synes ikke så godt på bildet, og den har en glidelås på baksiden)


// Stjerneskjerf fra only.
Det var bare dette jeg kjøpte meg på maxi i går i og med at jeg må spare penger. Men jeg er fornøyd med det jeg kjøpte, og spesielt med skjerfet som er silkemykt. Det har store stjerner på den ene siden og små på den andre, men jeg har bare tatt bilde av den siden med små stjerner i og med at det er den siden jeg liker best og kommer til å bruke mest. I dag hadde jeg egentlig tenkt meg en tur ut, men jeg har magesmerter så jeg tror jeg blir liggende inne i dag istedet, men det går greit siden det er ganske grått vær ute i dag.

Hva synes dere om innkjøpet? Hva er deres planer for i dag?

I love you


Dagen i dag// Bildene ble tatt i går.
Hei dere. Jeg har vært på farta i hele dag. Stod opp litt for sent så jeg rakk ikke å ta noen bilder før jeg dro ut for å møte Thea på maxi. Etter å ha vært på maxi i noen timer dro jeg rett til posthuset for å hente den nye vinterjakka mi fra nelly, og nå har jeg kommet meg til mamma og skal være her frem til i kveld for så og dra tilbake til pappa. Jeg tenker jeg viser dere innkjøpene fra i dag, men jeg får ikke vist de før i morgen fordi jeg ikke har noe kamera nå.

Hva har dere gjort i dag? Vil dere se innkjøpene?

Happiness is itself a kind of gratitude


Ganske så dårlig fokus på disse bildene, men det får gå..

Farger eller svarthvitt?

Cafékos


Bilder tatt med tlf, derfor dårlig kvalitet! Har hatt en koselig dag med Thea ihvertfall :-) vi satt på café i ett par timer før vi dro en tur på mc'ern! Det er ikke så mye å gjøre her i Hamar, så vi endte opp både på cafè og mc'ern, haha!

Hva har dere gjort i dag?

Drar til byen nå
Heihei. Nå tar jeg turen til byen med Thea. Vi skal en tur på gravdahl cafè, så det blir sikkert koselig :-)

Hva er deres planer i dag?

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue themHvilke av bildene likte du best?

En god frokost
_privat.
Heihei. Nå har jeg nettopp spist frokost, ristet loff med sjokolademelk, nam! Elsker ristet loff. I dag har jeg ingen planer så langt, men jeg skal en tur til pappa senere så jeg tipper jeg snart må begynne å pakke. Det er veldig godt med høstferie merker jeg, men nå har jo halve ferien gått allerede. Det går helt sykt fort når man bare har en ukes ferie, menmen. Får bare nyte de siste dagene.

Har du ferie nå eller har du hatt det forrige uke? Hva er dine planer for i dag?

Those eyes
♥ Fine Lena.

Likte du bildet best i farger eller svarthvitt?

Dagens antrekk 091012


//Genser, bik bok.//Skjorte, vero moda.//Bukse, dr.denim.//Sko, nelly.
Hei dere. I dag har jeg brukt dagen på og ta bilder med Lena. SIst vi tok bilder var i påskeferien, så det er en stund siden, ja. Jeg kommer til å legge ut bildene på bloggen fremover, men jeg legger ikke ut alle bildene samtidig :-) 

Hva har dere gjort i dag? Hva synes dere om antrekket?

Deborah lippmann - happy birthday
//Privat.
Kjøpte meg denne neglelakken når jeg var i Oslo for noen uker siden. Elsker den 

Like? Fler som har den?

Vårruller
//Privat.
Åh som jeg elsker vårruller, det er så utrolig godt!! Nå har jeg nettopp fikset litt på designet mitt slik at jeg får lastet opp bildene i 800px istedetfor 700px. Synes bildene ble litt små i 700px. I dag har jeg bare tenkt til å slappe av, i og med at jeg har høstferie og det er ganske grått ute.. 

Har du smakt vårruller før?

Life is about creating yourself, not finding yourselfAutumn
//Privat.
I dag tok jeg frem kameraet for å ta litt høstbilder. Er veldig lenge siden jeg har tatt bilder av noe annet enn mennesker, så tenkte det var på tide med noen høstbilder! Jeg har jo høstferie nå også, noe som er utrolig deilig. Gleder meg til å få sovet ut hele ferien!!

Hvilke av bildene likte du best?

Dagens antrekk 031012
//Genser, h&m.//Topp, vero moda.//Bukse, dr.denim. 

Hva synes dere om antrekket? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits