Dagens antrekk, bluse under genseren


//Genser, h&m.//Bluse under, bikbok.//Høytlivsbukse, veromoda.

Heisann. Dere har sikkert merket at jeg har hatt en ukes bloggpause? Vel, jeg er tilbake igjen nå. Jeg var  syk i forrige uke, dro til pappa, var med mathias, vært på utplassering en dag, feiret bursdagen til broren min og har vært med Synne i helga. Derfor har det ikke blitt så veldig mye blogging, for jeg har så lange skoledager iforhold til ungdomsskolen ogsånt. I dag har jeg prøvd sånn bluse under genser. Det er vel på moten nå(?), og tenkte jeg kunne prøve det ut. Synes det egentlig er litt kult! Har også klart å ødelegge 55mm'ern min etter jeg tok bildene over, så det er sykt kjipt! Håper på å få fikset den, hvis ikke må jeg svi av en 1000 lapp på det igjen.. Har jo bare hatt den siden juli. 

Hva synes dere om antrekket?

USA
//weheartit.
Jeg har utrolig lyst til å dra til USA iløpet av livet mitt. Alt ser så herlig ut der! Alle shopping mulighetene, fine strender, hollywood, NY, starbucs og helt sikkert mer herligheter :-)

Noe sted du ønsker å dra iløpet av livet ditt?

Syk..


Jeg var syk i går, og er det fortsatt. Eller, er vel bedre nå da! Men uansett så kommer jeg sterkere tilbake i morgen/torsdag :-) i morgen vet jeg ikke helt om jeg rekker og blogge. Skal være på en frisørsalong på utplasering med ei til i morgen, og etter det skal jeg pakke, være med mathias og til pappa :-) Så jeg vet ikke helt om jeg rekker å blogge i morgen, men jeg er ihvertfall tilbake på torsdag! 

Flere som er syke? 

i want..


//weheartit.
Jeg har så utrolig lyst på tatovering. Ikke noe stort noe, men kanskje et sitat eller noe i nakken! 

Har du tatovering, eller har du lyst på? 

Sometimes just looking up and seeing the light is enough


//Bildene ble tatt da jeg tok bilder med Line i høstferien!

Kino i kveld

Det har vært litt lite med blogging i det siste, men jeg har ikke så veldig mye å blogge om, og har vært ganske sliten hele uken. Sånn som i går så sovnet jeg med en gang jeg kom hjem fra skolen (litt før kl 4), og da våknet jeg ikke før kl 8. Men over til noe annet. I dag er det premiere på paranormal activity 3, så jeg skal på kino med Mathias i kveld. Har sett både 1'ern og 2'ern, så må få med meg 3'ern også, bare denne gangen ser jeg på kino og ikke hjemme. 
 Hva er deres planer for i dag? Noen fler som skal se på paranormal activity 3?

Anbefaling av selvbruning

Nå som det begynner å gå mot vinter så blir man alltid mye hvitere. Jeg hater å være hvit, og liker å ha litt farge året rundt, spesielt når jeg har brunt hår. Jeg orker ikke å bruke penger på solarium, og vil ikke risikere og få kreft og mye lettere rynker osv når jeg blir eldre. Jeg har derfor brukt litt selvbruning iblant. Jeg har ikke brukt det noe ofte, men når jeg føler for å få litt mer farge tar jeg det på meg! Ihvertfall så tenkte jeg å anbefale en selvbruningskrem som jeg synes er veldig god. Nemmelig Faux Tan fra bareMinerals. (les under bildet)Denne selvbruningen kjøpte jeg meg i fjor vinter en gang. Jeg har prøvd den ut før, men jeg har aldri skrevet om den. Denne selvrbuningen er veldig god, og koster rundt 400-500 kr på parfymeri. Med andre ord så er den veldig dyr. Jeg vet ikke nøyaktig hva den koster, men jeg kjøpte den til litt over 300 kr, og da var den på salg. (les videre under bildet)Selvbruningskremen gir et fint resultat. Du blir ikke orange, noe som er et veldig stort pluss med denne selvbruningen. Jeg synes den er bra å smøre utover siden den har en farge i seg, så du kan se en liten forandring når du smører, så du vet hvor du har smurt og ikke. Den blir fin og jevn, og du får ikke lett skjolder. Selvfølgelig spørs det hvor mye du tar på osv, men jeg har ikke opplevd å fått noe særlig med skjolder. Det negative med selvbruningen er at den lukter en del. Den lukter ikke vondt (synes jeg), men alikevell så lukter den nok for å si det sånn. Men, den lukter bare den 1 dagen etter du har påført kremen. 

Oi, dette ble ett langt innlegg! Om ikke så lenge tar jeg kvelden. I morgen har jeg en dag hvor jeg bare skal ha prosjekt i fordypning hele dagen der hvor jeg er på frisør gruppa, så det kan bli gøy! :-)

Bruker du selvbruningskrem, og har du prøvd den før? Vil du ha fler anbefalinger?

Ny uke, nye muligheter
Det var jammen meg hardt å stå opp i dag tidlig. Jeg sovnet ikke før klokken halv 4 i nat (!!!!). Det var ikke noe særlig gøy med tanken på at jeg måtte opp igjen halv 7. Jeg farget håret i stad, for siste gang på lenge. Som dere sikkert ser på bildene over så ser håret mitt veldig kommune brunt aktig (grått), og det er fordi jeg ikke valgte helt riktig farge når jeg farget det brunt, så var nødt til å farge det en gang til i stad for å få litt mer rødfarge i håret, så det ikke ble helt grått og kjedelig. Det kommer forresten en liten anbefaling senere (i kveld eller i morgen) :-)

Flere som har hatt høstferie den uka som var? Har du farget håret ditt hjemme før?

Siste dag i ferien før skolen starter igjen

Døgnrytmen min er helt på tryne. Jeg sovnet ikke før nærmere halv 4 i natt, og våknet ikke før kl 2. Lurer på hvordan min skoledag skal bli i morgen hvis jeg ikke sovner før 4 og må opp igjen halv 7. Jaja, bra jeg ikke har annet enn design og håndverk og mattetime i morgen da. I dag skal jeg bare slappe av, og kanskje ta meg en joggetur! Flere som har snudd døgnrytmen iløpet av høstferien/snudde døgnrytmen når du hadde høstferie?
//Lik min facebook side HER.

Blogg anbefaling #2

Da er det på tide å anbefale en ny blogg. Denne gangen blir det Caroline sin blogg. Jeg er helt forelsket i denne bloggen. Hu er så utrolig flink til å ta bilder, og jenta er jo nydelig!! Anbefaler alle å ta en titt innom denne bloggen.
//Bilder hentet fra bloggen hennes.

Har du besøkt bloggen hennes før, eller har du tenkt til å besøke den?

Verdens beste frokost


//Privat.
Verdens beste frokost ♥ Ristet loff med bacon oppå er så sykt godt. Smakte det for første gang i sommer når jeg var i Tyrkia, og det var såå godt. Men nei, dette er ikke en matblogg, så over til noe annet. Tusen takk for alle kommentarene jeg får for tiden, dere er supre! Nå skal jeg straks fikse meg litt, men vet ikke helt hva jeg skal gjøre i dag.  Dere får ha en fin lørdag! Jeg skal ihvertfall nyte disse to dagene som er igjen av høstferien.

Har du smakt bacon på ristet loff før? Hva er dine planer for i dag?

Resultat etter å ha farget håret

Nå er jeg ferdig med å farge håret mitt. Det ble utrolig nok ikke grønt eller noe annet, men det ble mer svart. Jeg synes det ble litt for mørkt, men satser på at det blir lysere når jeg skal til syden ved juletider :-) Men ja, litt uvant er det å ha mørkt hår, men jeg blir nok vant til det. Og for dere som ikke vet det, jeg er egentlig naturlig brunette fra før av, så jeg er ikke naturlig blondine.Hva synes dere? Kler jeg best blondt eller brunt hår?

Klar for å farge håret brunt
//Privat.
Helt random bilder, men måtte bare ta noen. Sitter her sminkefri, noe som er utrolig godt. Jeg har ingen planer i dag utenom at jeg muligens må en tur på butikken for å kjøpe hårfarge. Jeg skal nemmelig farge håret mitt brunt iløpet av helga. Jeg skal farge det hjemme, noe jeg gruer meg til, men får håpe det går bra :-)

Er det noen som har hatt blondt hår som har farget det brunt på egenhånd før?
Hva er deres planer for i dag?

Pictures from yesterday

Heisann. I går rakk jeg desverre ikke å blogge noe. Eller jeg hadde vel rukket litt midt i dagen min, men jeg orket ikke. Dagen startet ihvertfall med å få meg opp av senga litt tidligere enn vanlig, så skulle jeg ut en tur med Line for å ta noen bilder i skogen,  (og ja, jeg er veldig glad i å ta bilder med folk). Line har jeg ikke vært med siden starten av sommerferien. Vi gikk i samme klasse før vi startet på videregående, bare sånn til infoo. Etter jeg var med henne fikk jeg besøk av Mathias og var med han resten av kvelden. Jeg bleket forresten håret mitt i overigår, skulle bleke etterveksten. Etter min mening synes jeg håret mitt er en smule stygt og at det ser helt hvitt ut, men får vel farge det brunt snart,


Nå skal jeg fikse meg ferdig før jeg drar ut en tur med Mari! Dere får ha en fin dag :-)
Hva synes dere om bildene?

Innkjøpene fra Oslo

Heisann. På søndag kveld kom jeg hjem fra Oslo etter å ha hatt en koselig helg der med Synne og søstra hennes, Ingvild :-) På søndag spiste vi frokost på cafe før vi tok toget hjem igjen til Hamar. Jeg tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene som jeg kjøpte meg, men jeg kjøpte meg ikke så veldig mye...
//Bluse fra monki, 350 kr.Bak på genseren er det en glidelås:

(// Genser fra Zara, 300 kr. (Mye finere på i virkeligheten)


//Genser fra Bikbok. 249 kr.


//Hals fra Gina Tricot, 99 kr.


//Øredobber fra Gina Tricot, 99 kr.

Hva synes dere om innkjøpene?

Dagen min i Oslo

Heisann. Tenkte jeg kunne blogge litt for dere siden jeg ikke er hjemme. I dag begynte vi med å dra oss ut ved 12 tiden, og gikk i en del butikker før vi møtte lillesøsteren til Synne på togstasjonen, siden henne skulle også være med oss :-) Nå er vi tilbake etter en herlig dag med shopping, og nå står taco for tur.


Prøverommet på monki, heh.


Spiste på mc'ern!

Hva har dere gjort i dag da?

Videoblogg: Hvordan lage hår donut?

Jeg har tatt meg tid til å lage en liten video om hvordan jeg laget den hårdotten i noen innlegg lengre ned på bloggen. Jeg vet at mange fler har laget video om det fra før, men siden noen spurte i kommentarfeltet om jeg kunne vise det, så gjør jeg det :-)
 
Du får kjøpt donut greia på glitter til rundt 80 kr om jeg ikke tar helt feil!

Hva synes du om videoen? Klarer du å lage sånn?

Blogg anbefaling

Jeg tenkte at jeg kan starte med å anbefale blogger. Må har litt å skrive på bloggen som ikke har med hverdagen å gjøre, så derfor anbefaler jeg en blogg en gang i uken :-) 

Denne gangen har jeg valgt bloggen til Angelica. Henne er en svensk blogger på modette.se som jeg er fast leser av. Jeg elsker klesstilen hennes og bildene henne tar! Hu gir meg massemasse inspirasjon. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes :-)


Bildene er hentet fra bloggen hennes som dere finner HER.

Har du lest bloggen hennes før?

På fredag drar jeg til ...

Oslo, wihu. Jeg skal til Oslo med venninna mi, Synne! Vi skal sove til faren hennes som bor i Oslo, og vi reiser med toget på fredag ettermiddag/kveld. Jeg gleder meg utrolig mye! Sist jeg var i oslo var i mai, så det er en stund siden. Gleder meg sånn til og  shoppe og å kose meg med ei herlig jente!! Jeg har plukket ut noen herligheter fra bikbok, monki og h&m som jeg ønsker meg:Har du vært i Oslo i det siste? Noe du likte på bildene over?

Dagens antrekk

Heisann. Endelig er denne dagen ferdig. Jeg hadde litt flaks med at vi ikke startet før kl 10 i dag, men alikevell så har jeg hatt en slitsomt dag. Vi hadde 3000 meter løpetest på tid, og jeg trener aldri, så det var litt slitsomt ja.. Men jeg er fornøyd med tiden jeg fikk da. Så nå sitter jeg i senga uten sminke og bare slapper av. Utrolig godt med andre ord. Her er dagens antrekk:
//Genser, Bikbok.//Bukse, BIkbok.//Kjede, Cubus//Veske, h&m.//Wedges, Økonomisko.

Hva synes du om antrekket? Har du løpt 3000 meter test før?

Hårdonut


Finfin ettervekst. Skal farge håret så fort som mulig, men er bare så usikker på om jeg skal gå tilbake til brunt eller fortsatt ha blondt hår.

Dagen i dag har gått til å slappe av. Jeg har også vært på skolen, men sluttet rundt halv 2. Over ser dere litt bilder jeg knipset i stad. Jeg gikk med sånn hår donut, veldig uvant. Jeg hater egentlig å gå med oppsatt hår, men i dag orket jeg ikke å rette det og fikse på det, for det bølger seg uansett på vei til skolen fordi det er fuktig luft etter å ha regnet om natten.

Hva er dine planer for kvelden? Har du prøvd sånn hår donut/hårdott før? 

Redigering av bilder

Hei. Nå har jeg nettopp lekt meg litt i photoshop. Jeg har begynt å skjønne meg på veldig mye i photoshop, siden jeg har et lignende program fra før av på pc'en min (hjemme pc'en), ikke skole pc'en. Over ser dere orginal bildet (det første), og de to andre som er redigert. Jeg tenkte jeg kunne vise dere en video av hvordan jeg redigerer bildene mine. Har fått spørsmål om det før.

Vil dere at jeg skal lage en video hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine både i photoshop og photoscape?

Fall collection 2011 from bikbok 
//Bikbok.com
Åh, jeg elsker høst kolleksjonen til bik bok! Alt er så fiint.

Like? 

En finfin høstdag

I dag har det vært knall fint vær. Vi har besøk, og er barnevakt til i morgen for ei jente på 7 år. Akkurat nå sitter vi å ser på en film. Dagen i dag har gått til å være med henne, vi har vært en tur på stranden og jeg har da tatt en del bilder i finværet. Har ikke brukt så mye tid på pc'en i dag, så derfor har jeg ikke fått blogget noe før. Dere kan få se noen bilder fra i dag da..


 


//Privat.

Hva synes dere om bildene? Hvilket bilde likte dere best? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits