Pictures - part 1
Her har dere noen bilder som vi tok i går.  Og ja, jeg har redigert 2 av bildene til lena fordi jeg ville prøve meg på en annerledes redigering :-) Dere får se flere bilder senere!

Hva synes dere om bildene?

Finfin solnedgang


//Privat.
Nå er jeg tilbake på bloggen. Jeg har vært litt opptatt i det siste med trafikalt grunnkurs, men det er ferdig nå. I dag har jeg brukt dagen min til å være med Lena. Vi tok oss en tur ut for å ta noen bilder. Vi var på leting etter en åker, men det er jo ikke sånne strå greier i åkerne lengre, men vi fant et annet sted heldigvis. I morgen har jeg fri siden hele DH avspasserer fordi vi var på klassetur i starten av september, så det er godt med en liten langhelg. Over så ser dere ett bilde Lena tok av meg istad etter solen hadde gått ned, det var så fin himmel. 

Vil dere se bildene vi har tatt i dag?

Ny genser

Heisann. Jeg har ikke hatt så veldig mye tid til bloggen i dag. Jeg er som sagt på trafikaltgrunnkurs denne uken også. Jeg var der to dager i forrige uke, og skal det denne uken også. Nå er det bare igjen på onsdag da, heldigvis! Før jeg var på trafikalt kjøpte jeg meg en ny genser siden jeg skulle bruke rabattkortet mitt på bikbok, så jeg fikk 50% rabatt av hva den kostet som dere kan se under bildet (det er den prisen genseren egentlig kostet.)


//Bikbok, 249 kr.

Hva synes dere om genseren?
Sorry for dårlig blogging, kommer sterkere tilbake når jeg er ferdig på trafikaltgrunnkurs!

Åhei bloggen


Jeg har ikke orket å blogge i det siste. Har ikke gjort så veldig mye uansett. I går var jeg bare hos besteforeldrene mine å spiste middag der, og ellers bare slappet jeg av. Og jeg har klart å fikse standard linsa til kameraet mitt, wihu! Det var bare å knekke den tilbake, siden den linse greia hadde blitt skjev. Ganske så glad for at jeg fikk fikset den! Nå skal jeg straks fikse meg ferdig før jeg tar turen til Mathias.

Hva er deres planer på denne søndagen?

Take a chance, you never know what might happen


Jeg har klart å ødelegge standardlinsa til kameraet mitt, buhu. Aner ikke hvordan det har skjedd, men det må vel ha skjedd mens jeg har gått med kameraet løst i bagen på skolen. Ganske så dumt egentlig, for nå har jeg bare 55mm som er det minste på zoom. I dag har jeg egentlig ikke gjort så mye. På skolen har vi bare sydd, og det er det eneste. Vi skulle tegne oss selv på pc'en, printe ut og sy det vi hadde tegnet. 

Hva er deres planer for i dag? 

Dagens outfit

Heisann. Om ikke så alt for lenge tar jeg turen på trafikalt grunnkurs der vi skal lære førstehjelp. Det starter kl 4 og slutter ikke før halv 8, så det blir nok ikke så mye mer blogging på meg i dag. Det er sykt kjedelig med trafikalt grunnkurs, og tiden går jo så syk sakte når man sitter der!  Her har dere dagens outfit som er ganske enkel:
//Skjorte, Cubus.//Bukse, Cubus.//Skjerf, Gina Tricot//Sko, Økonomisko.

Hva synes du om antrekket? Har du tatt trafikalt grunnkurs enda? 

New shoes

Endelig har jeg fått kjøpt meg nye wedges. Jeg har siklet etter disse i flere uker nå, men aldri kjøpt dem! Jeg så i går at det ikke var så mange igjen, så nå måtte jeg bare kjøpe de. Jeg har alt for lenge ønsket meg sånne type wedges som er helt enkle. Jeg har wedges fra før som jeg ikke liker detaljene på, så endelig er disse mine:


// Økonomisko, 600 kr.

Hva synes du om skoene? Har du wedges?

I love pink lips

Om ikke så lenge skal jeg på trafikalt grunnkurs og blir der hele kvelden, og etter det blir det pugging til matteprøve som jeg har i morgen! vi blogges i morgen søtinger :-)//Privat.

Hva synes dere om bildene? Liker du rosa lepper?

Stockholm Streetstyle
//Stockholm-Streetstyle.com
Denne nettsiden gir meg masse inspirasjon! 

Hvilke av antrekkene over likte du best?

Ett bilde tatt av meg, farger eller svart/hvitt?
Tidligere i dag var jeg ute en tur når solen gikk ned for å ta noen bilder. Jeg har egentlig ikke tatt så veldig mange bilder etter at jeg fikk meg den nye linsa i sommer, men nå skal jeg begynne å bruke den mer. Jeg ble ganske fornøyd med de fleste bildene jeg tok fordi solnedgangen var så fin (går ned over vannet), men jeg velger å bare vise dere et bilde nå. Kanskje jeg viser dere bildene fra solnedgangen i morgen! 

Hva synes dere om bildet? Likte dere det best i farger eller svart/hvitt?

Dagens outfit


//Genser, Cubus.//Shorts, Bikbok.//Skjerf, Gina Tricot.//Ring, Bikbok.
Nå har jeg tenkt til å svare på spørsmålene dere har sendt inn! Etter det står lekser for tur fordi jeg skal ha et engelsk framlegg foran læreren i morgen. 

Hva synes dere om antrekket?

Høst antrekk


//Laget i polyvore.

Like?
// 
Det er siste frist til å sende inn spørsmål i dag. Jeg svarer på spørsmålene i morgen på en video, så spør i vei ved å trykke her. 

2 sanger jeg har hekta påDavid Guetta feat. Sia - Titanium


Jason Derulo - It girl.

Hørt sangene før? Har du noen favoritt sang for tiden? Hvis ja, hvilken?

// Husk spørsmålsrunden min her, og header konkurransen min her.

Dagens antrekk

Hei. Skoledagen i dag har vært utrolig slappe-av aktig. Vi startet fra kvart over 8 med å lage oss blogg. Ja du leste riktig, blogg. Vi skal nemmelig lage oss blogg der vi skal dokumentere det vi lager på design og håndverk. Det drev vi med helt til klokken halv 12. Etter det var det bare matte før vi fikk dra hjem, så det har vært en ganske rolig mandag for å si det sånn. Jeg tok også en del bilder på skolen i dag, men bilde opplastningen på blogg funket ikke på skolen, så jeg fikk ikke blogget da. Kanskje jeg legger ut bildene senere! Her er dagens antrekk;
//Genser, Bikbok.//Bukse, Cubus.//Kjede, h&m.//Sko, Bianco.

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag?

Ny header og nytt design

Nå har jeg sittet i flere timer og fikset på designet mitt. Jeg var utrolig lei det gamle og ville derfor gjøre noe med det. I samme slengen endret jeg header, fordi jeg liker ikke å ha så fargerik header som den andre var. Jeg har også lagt til en søkeboks i sidemenyen, så hvis dere vil kan dere søke opp der istede for å lete i bloggen! Hva synes dere?Byen neste


Nå drar jeg en tur til byen med Lena. Har ikke rukket å ta bilder med kameraet, så det ble webcam denne gangen!

Hva er deres planer for i dag?

A smile is the prettiest thing you can wear

Lik meg på facebook her!

//Privat.
Jeg kjøpte meg dette skiltet på kremmerhuset for 50 kr for ikke så lenge siden! Synes det er så fint med sånne skilt hvor det står forskjellige sitater eller hva jeg skal kalle det!

Har du noe lignende skilt? Hva synes du om sånne skilt?

Love or not?

Image and video hosting by TinyPic
//Privat.

Lekte meg litt med redigeringen som dere ser over. Kult eller hva? Har du prøvd å lage sånn animasjons greie før?

Meld deg på konkurransen min her, vinn header!! 

Never mind, I'll find someone like you

Sangen er så nydelig, jeg går aldri lei den!

Likte du bildet best i farger eller i svart hvitt?

Solen er fremme

Heisann. For en god stund siden kom jeg hjem fra skolen (halv 4). Etter det har jeg egentlig bare knipsa litt bilder til dere, som dere ser over. Nå skal jeg straks ut en tur med Synne, og ellers skal jeg ikke så mye i dag. Solen er også fremme i dag, og det er sykt herlig! Bare kjenne at solen steker på ryggen. Synd at høsten er her, men samtidig så er jo det også litt koselig da :-)

Hva er deres planer for i dag? Hva synes dere om bildene? 
Bli med i konkurransen min her, vinn gratis header! 

Lik meg på facebook!

Nå har jeg fikset en sånn side på facebook der du kan like bloggen min. Det er kanskje lettere for noen, for der kommer jeg til å oppdatere bloggen hver gang det kommer nye innlegg :-) Så hvis dere vil så kan dere trykke her for å like bloggen min!Har du "liker" side til bloggen på facebook?

Dagens antrekk

Husk konkurransen min her, vinn header! 
Heisann. I dag har skole dagen vært helt grei. Har hatt interiør i hele dag, så har sittet å tegnet soverom ogsånt. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å dele med dere, annet enn at jeg straks skal pakke for å dra til pappa. Her har dere dagens outfit:


//Skjorte, Cubus.//Bukse, Zara.//Skjerf, Gina Tricot.//Jakke, Nelly.//Veske, h&m.

Hva synes dere om antrekket?

Ta det piano


//Privat.
Jeg har nettopp koset meg med rislunsj. Jeg har sittet å tenkt på det i hele siste timen på skolen når vi hadde matte, så jeg måtte bare innom butikken å kjøpe det på veien hjem. I går var jeg med Mathias, så jeg orket ikke å blogge. Dessuten var været helt sykt dårlig i går, så jeg fikk ikke tatt noen bilder ute eller noe. Nå skal jeg straks spise før jeg drar ut en tur med Mari! 

Liker du rislunsj? Hva skal du i dag?
Meld dere på konkurransen min her, vinn header. 

Konkurranse: Vinn header

Jeg tenkte jeg kunne sette i gang en konkurranse der dere kan vinne en header, siden jeg har fått meg photoshop på skole pc'en. Jeg trekker ut to vinnere som jeg lager gratis header til! Dere må huske å skrive e-posten deres. Det eneste dere trenger å skriver er feks "jeg er med" eller noe lignende. Her har dere ett eksempler som jeg har laget:Konkurransen avsluttes iløpet av uka! Lykke til :-)

Hvilken header skal jeg bruke?

Jeg har fått to headere av Anette. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken jeg vil bruke, så jeg tenkte at dere kan få bestemme det.

1.

2.

Hvilken synes dere at jeg skal bruke?

Ny bluse

Endelig har jeg fått kjøpt meg blusa jeg har siklet etter lenge. Jeg har sett den, men har aldri hatt penger til å kjøpe den, men nå har jeg jo fått stipendet og fikk endelig kjøpt den. Jeg har også ett rabatt kort på 50%, så jeg fikk den for halv pris. Litt senere skal jeg ut å møte Synne. Er lenge siden jeg har sett henne nå, så det blir koselig å se henne igjen! 


//Bik bok, 300 kr (men 150 kr for meg)

Hva synes dere om den?

Mitt herlige armbånd//Privat.
Armbåndet har jeg fått av kjæresten min!
Fint ikkesant? Liker du å gå med armbånd?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits