Denne helgen har gått fort

Heihei. Har blitt lite blogging på meg i det siste. På fredagskvelden var jeg ute en tur med Tonje, Mathias og noen fler, og sov hos Mathias til lørdagen! I går var jeg hos Synne og sov hos hu til i dag, så jeg har ikke fått blogget så mye. I morgen er det ny skoleuke og jeg tror vi får frisørutstyret iløpet av uka også, så det skal bli herlig :-) Gleder meg veldig og tror vi skal starte med å lære grunnklippene i morgen. Har frisør hele dagen på mandager, og i tillegg slutter jeg kvart på 2 så det er veldig godt. 

 
//Privat

Hva har dere gjort denne helgen?

Dagens antrekk 220812


//Genser, h&m.//Bluse, vero moda.//Bukse, dr.denim.//Sko, Nelly. (Brukte ikke skoene på skolen)
Hei dere. I dag hadde vi besøk av kronprinsen på skolen, så alle VG2 elever har vært med på et opplegg med han og fler. Det opplegget var ferdig ca kl 12 så da fikk vi fri resten av dagen. Etter jeg kom hjem kom Mathias til meg og var her til i kveld. Ellers har det ikke skjedd så mye, og vi gjør ikke så mye på skolen enda i og med at vi ikke har fått frisørutstyret som vi må betale for. 

Hva synes dere om antrekket? 

Never run faster than your guardian angel can fly
//Privat.
Har fått kjøpt meg et skilt som dere ser over med et fint sitat på og bokstaven M. M'en står vel for både Mathias og Martine, i og med at vi har samme forbokstav. Men jeg skal også kjøpe et hjerte som er i sånn stein da, til og ha ved side nav m'en  

Hva synes dere?

Et must i hverdagen
//Private bilder.
Iphonen min er jeg helt avhengig av!! Jeg bruker for det meste appen instagram som er veldig kjent. Skjermen ser litt annerledes ut nå enn på bildene over, siden det er en liten stund siden jeg tok de bildene.. Flere som har iphone?

Smoothie og brownies med kjæresten
//Privat.
Heihei. Akkurat nå er Mathias hos meg og han har vært her i hele ettermiddag/kveld. Vi lagde oss nettopp brownies og smoothie som dere ser på bildene over! Ellers så skjer det ikke så mye resten av kvelden, får vel prøve å legge meg litt tidlig i dag siden det er skole i morgen, men døgnrytmen min er helt på tryne så det kan bli ganske vanskelig..

Hva har dere gjort i dag?

Hytta
//private bilder.
Som jeg nevnte i går så var jeg hos Mathias. Vi bestemte etterhvert og overnatte så da dro vi til meg og sov her i natt. Det ble litt sent før vi kom oss hit, så jeg orket ikke å blogge i går kveld. Jeg skulle jo egentlig legge ut noe bilder fra hytta i går, noe jeg ikke fikk gjort da. Over ser dere to bilder jeg tok da, men jeg tok egentlig for det meste bilder av strå og slikt, så jeg har ikke så mange bilder å dele med dere.

Hva synes dere om bildene? 

Drar ut en tur
Heihei. Nå skal jeg straks ta bussen til Mathias en tur og være med han. I går var jeg som sagt på hytta, men jeg kom ikke hjem før sent så jeg fikk ikke blogget da, men jeg skal dele litt bilder med dere senere i kveld som jeg tok i går på hytta. 

Hva er deres planer for kvelden?

Today
Nå tar jeg turen ut for å møte Mathias, også skal han sove her i natt :-)

Hva gjør dere i dag?

Klesstativ på rommet

Hei dere. I dag har jeg fått kjøpt ny seng og klesstativ!! I tillegg har jeg jo hengt opp hyller her på rommet, to av hyllene mangler det ting på da, så jeg må få dratt ut en dag og få kjøpt litt pynt til å ha der. Ellers så har jeg tatt litt bilder av rommet sånn det ser ut så langt.¨Hva synes du? Har du klesstativ på rommet?

Sommerværet er her

Heihei. I går var jeg jo hos Synne etter å ha overnattet hos hu, og vi var en tur på cafè og  litt rundt her i byen, og ellers skjedde det ikke så mye. I dag var vi på stranda siden sommerværet er her! Det er så deilig med sol og sommer, og det må jo nytes de siste dagene av sommerferien når det faktisk er sol. I tillegg har jeg tatt ut en stygg skrivepult jeg har hatt siden vi flyttet inn her i 4. klasse!! Jeg har fått hengt opp hyller istedet, og har i tillegg fått malt tvbordet og nattbordet mitt hvitt, så nå mangler jeg bare en ny seng som skal kjøpes i morgen og muligens et klesstativ jeg kan ha på rommet nå som jeg har bedre plass siden skrivepulten er ute  Hva har dere gjort denne helgen? Har det vært fint vær hos dere også?

Yesterday
//Private bilder.
Over ser dere litt av antrekket jeg brukte i går. I går var jeg med Synne som jeg ikke hadde sett på over en måned, så det var godt å se henne igjen!! Vi var en tur på maxi, og deretter dro vi til henne og her har jeg overnattet til i dag. Vet ikke helt hva planene blir i dag, men får se :-)

Hva er deres planer for i dag?

Dagens antrekk 080812
//Bluse, shorts og solbriller, Kypros.//Sko, converse.
Hei dere. I dag har jeg vært med Lena en tur, og vi var på maxi. Egentlig var planen og ta bilder, men det orket vi ikke i dag så vi dro heller en tur på maxi. Nå skal jeg straks pakke litt før jeg drar til Mathias for og sove der i natt, så da blogges vi mer senere :-)

Hva synes dere om antrekket?

Ny sminke fra taxfree


// Fra mac i fargen creme cup, 17 euro.
Jeg kjøpte meg leppestiften over på taxfree'n. Jeg har to farger fra før av fra mac som er veldig like den der, bare denne er en mellomting av de to fargene. De andre fargene jeg har er satin og lady gaga2 om jeg ikke tar helt feil, og satin er veldig lyserosa, litt for lys for meg, mens lady gaga leppestiften er vanlig/veldig nude. Creme cup er da en mellomting av de, ikke alt for rosa men heller ikke helt nude :-) 


// 4 seasons solpudder fra guerlain for brunetter (02), 50 euro. Bobbi Brown kost, 35 euro.
Jeg kjøpte meg også dette solpudderet og denne kosten. Jeg har brukt pudder fra guerlain i ett år, men sist brukte jeg terracotta og den er så og si tom nå, så da passet det bra og kjøpe et nytt pudder og da prøvde jeg heller dette som har flere nyanser. Det jeg brukte sist var helt likt som det andre pudderet jeg vanligvis bruker (mineralpudder), så det var liksom ikke så mye forskjell. 

Har du brukt eller bruker du noe av det jeg har kjøpt meg?

4 nye topper fra Kypros

Heihei. Som dere sikkert vet så kom jeg hjem fra Kypros på fredag, men jeg har ikke orket å tatt meg tid til å blogge etter det. På lørdag var jeg med Mathias. Etter å ikke ha sett han på 2 uker var det godt å se han igjen, ja. Ellers har jeg ikke gjort noe mer enn å ha vært hos besteforeldrene mine ogsånt. Jeg tenkte jeg kunne vise dere toppene/overdelene jeg kjøpte på Kypros. Jeg har vist noe av det på bloggen før, spesielt den ene grønnaktige toppen, men de andre har dere ikke sett noe nøye. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd, spesielt med den blusen med leopardmønster på! Elsker den  Jeg husker ikke hva prisene er på alle, men noen av de.


  Fra london clothing. Tror den kostet rundt 30 euro, men vet ikke helt.


  Fra en butikk som heter Koi. Tror det er en kyprotisk butikk, men vet ikke. 18 euro for den.


  Fra london clothing. 15 euro for den.


 Fra London clothing denne også. Tror den kostet rundt 30 euro, men vet ikke helt. Denne brukte jeg på en outfit når jeg var på Kypros, bare da brettet jeg opp de korte armene som jeg ikke liker så godt.. 

Hva synes dere om innkjøpene? Hvilke av toppene likte du best?

I morgen drar jeg hjem


Fikk ikke helt til å lage hjerte, nei..
//Privat.
Tok med meg kameraet på stranden i dag også, siden vi drar hjem igjen i morgen. Har egentlig ikke vært så mye på stranda i dag siden det var en del skyer da jeg var der, og når jeg var oppe her igjen så sovnet jeg. Flyet går i 1 tiden i morgen tror jeg, eller ihvertfall på formiddagen. Det skal bli litt godt å komme hjem, men samtidig skulle jeg ønske jeg kunne vært her litt lengre. Det er vel bare drittvær hjemme nå så...  Men nå skal jeg fikse meg ferdig før vi skal ut, så  vi snakkes :-) 

Hva synes du om bildene?

New skirt

Hei dere. Nå er det bare en dag igjen til jeg skal hjem, så det vil si at jeg skal nyteee siste dagen på stranda i morgen. Jeg skal prøve å holde ut så lenge som mulig (pleier å bare være der til 12-1 tiden). I dag hadde jeg egentlig tenkt til å ta outfit bilder, men så var det noen i naboleiligheta her som selvfølgelig stod å kikket i vinduet, så da gikk jeg inn og fikk ikke tatt fler bilder. Er alltid like kleint når noen ser deg og du står der med en selvutløser. Men rakk da og ta noen bilder, men de ble ikke noe særlig bra. Uansett, da kan jeg jo vise det nye skjørtet som jeg kjøpte her om dagen, i og med at jeg hadde på meg det og det var det eneste som syntes på bildene (brukte 50 mm, så er litt vanskelig å få med hele antrekket)..

Hva synes dere om skjørtet?

 her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits