Jeg har fått photoshop

På skole pc'en vi fikk på fredag så lå det inne photoshop CS5 fra før. Jeg har derfor lekt meg med det i hele kveld. Jeg lagde en header som jeg ble ganske så fornøyd med, men selvfølgelig klikket hele photoshop da jeg skulle lagre, og måtte avbryte alt. Jeg ble greit sur da for å si det sånn, så jeg får heller lage meg headeren på nytt når jeg kommer hjem fra klassetur. Men jeg prøvde å redigere et bilde, så her har dere et eksempel:


//Privat.
Ja, jeg vet jeg har brukt samme texture som caroline maria. Jeg skulle prøve ut, og da prøvde jeg samme som henne i og med at jeg ikke kjenner til programmet i det hele tatt. 

Har du photoshop? Hva synes du om bildet?

Ny høstjakke
//Bikbok, 800 kr.
Det er den høst jakka jeg kjøpte meg her om dagen. Jeg fikk ikke blogget i går fordi jeg ikke kom hjem fra skolen før halv 4, og da måtte jeg kjappe meg med å spise og å fikse meg før jeg dro vidre til Mathias og var der hele ettermiddagen/kvelden. I morgen drar vi på klassetur. Alle på design og håndverk skal dra, og vi trekte lapper i dag om hvem som skal sove i hytte og i telt. Det er ikke nok hytter til alle, så ca halvparten må sove i telt. Jeg var super heldig og trakk hytte, og det er jeg utrolig glad for! 

Hva synes dere om jakka? Har du lik jakke?

i'm in heaven when i eat cookies
//Privat.
Jeg som er så usunn har nettopp puttet i meg denne. Jeg var jo som sagt ute i stad og kjøpte meg ny jakke. Jakken jeg kjøpte kan dere få se senere hvis dere vil! 

Liker du cookies? Fristet det eller, haha?

Dagens outfit

Heisann. Denne dagen har heldigvis vært kort. Vi slutter kvart på 2 på mandager! Nå skal jeg straks bevege meg mot maxi (kjøpesenteret) for å møte mamma. Jeg skal kjøpe meg en høstjakke siden jeg ikke har det! Tenkte jeg kunne vise dere dagens outfit nå:


//Bluse, Bikbok.//Bukse, Gina Tricot.//Wedges, bianco.

Hva synes dere? (Vet det er det samme som jeg hadde på meg for en uke siden, men her har dere klarere bilder)

Siden sist har jeg ..

Jeg har ikke blogget siden onsdag. Jeg har rett og slett ikke så veldig mye blogglyst nå for tiden. Jeg har også vært opptatt hele helgen, frem til nå. På torsdag var jeg med denne herlige jenta..


Ellers så har jeg vært med Mathias! Første skoleuke er også ferdig, og jeg elsker å gå design og håndverk. Jeg er så sykt glad for at jeg ikke går vanlig studispesalisering.

Hva har dere gjort i helga? Hva synes dere om bildene?

Dagens antrekk

Jeg blogget ikke i går fordi jeg ikke hadde noe som helst inspirason. Jeg kom heller ikke hjem før halv 4, og da var jeg ganske så sliten for å si det sånn. Døgnrytmen min er ikke helt på plass enda, derfor var jeg ganske sliten. Jeg er også utrolig trøtt og sliten nå, men må klare å holde meg våken siden jeg skal på kino med Mathias senere i kveld. Vi skal se "få meg på for faen". Her har dere dagens outfit som egentlig var ganske enkel (ja, jeg vet jeg har orange hår, men jeg skal bli brunette igjen om ikke så alt for lenge, så jeg lar bare det orange være der frem til da):


//Bluse, Vero moda.//Bukse, Vero moda.//Jakke, BIkbok//Sko, Bianco.

Hva synes du om antrekket? Har du sett "få meg på for faen" på kino, eller skal du?

Vurdering av NISIM Masque/hårkur

Som dere vet, så mottok jeg en hårkur fra NISIM <Link> for litt over en uke siden. Jeg har nå testet ut den hårkuren og jeg tenkte jeg kunne skrive meningene mine om den nå.

Jeg kan ikke si noe annet enn at den hårkuren er super. Jeg har veldig skadet hår fordi jeg har bleket det, men det har blitt mye bedre etter jeg begynte å bruke kuren. Jeg har fått mye glattere hår, og det floker seg heller ikke opp. Jeg har brukt den som en daglig balsam, for jeg har ganske så skadet hår.NISIM Masque inneholder en blanding av amminosyrer og proteiner som er veldig viktig for hodebunden vår. Denne hårkuren bruker man selvfølgelig hvis håret er tørt eller skadet hår, og den hjelper veldig bra. Den skal være i håret i 1-4 minutter, men det spørs hvor skadet hår du har, så det er egentlig opp til deg selv hvor lenge du har i hårkuren/conditioneren.  Denne hårkuren kan også brukes i enden av håret som en leave-in conditioner, men hvis du bruker den i hodebunden skal den skylles ut. Og den kan brukes til alle hårtyper for både menn og kvinner! 

Så hvis dere skal ha dere en hårkur, anbefaler jeg denne fra NISIM. Det er også salg på den nå.

Bruker du hårkur? Har du prøvd denne hårkuren før? 
//Innlegget er i samarbeid med nisim.no 

Første skoledag + dagens outfit

Heisann dere. I dag var det første skoledag på videregående. Det er sikkert fler av dere som også startet i dag, selvom jeg vet at noen startet forrige uke :-) Det var utrolig skummelt, for jeg kjente ingen. Jeg hadde heller ikke penger på mobilen, så jeg fikk ikke ringt eller sendt meldinger til noen. Utrolig kjipt å ikke ha penger på mobilen når man er på en sånn stor skole og ikke kjenner noen i klassen, men heldigvis fikk jeg møtt Nine når vi var ferdig. Vi er en ren jente klasse også, noe som blir nytt. Gleder meg faktisk ganske mye til å bli bedre kjent med folk og å få meg noen nye venner! Her har dere dagens outfit:
//Bluse, Bikbok.//Bukse, Gina Tricot.//Veske, h&m.//Ring og solbriller, Tyrkia.

Hvordan var deres første skoledag i dag(eller om det var forrige uke)?
Hva synes dere om antrekket?

Wishlist from bikbokNoe du likte?

Good morning

Siden noen lurte, jeg har trukket ut vinneren av FAST, og det gjorde jeg på tirsdag :-) Vinneren ble Anette.

God morgen folkens. I går rakk jeg ikke å blogge. Jeg hadde tenkt til å blogge, men rakk ikke fordi jeg måtte rekke bussen. Jeg var med Mathias hele dagen, og kom ikke hjem før sent. I dag har jeg planer om å møte Mari, men jeg aner ikke hva vil skal finne på. Det er faktisk ganske fint vær i dag også! 

Hva er deres planer for i dag?

Ikke lenge igjen

Nå er det ikke lenge igjen til skolen starter. Jeg skal starte på videregående i 1.klasse. Jeg starter på design og håndverk, og kjenner absolutt ingen som skal gå det samme som meg. Jeg håper det dukker opp et kjent fjes når jeg starter, men jeg tviler sterkt. Selvfølgelig har jeg folk som venner på facebook, men kjenner dem, det gjør jeg ikke.

Jeg gruer meg utrolig mye til 1. skoledag. Hvor skal man møte opp? Skolen er jo ganske stor. Huff, heldigvis har jeg noen dager igjen med ferie, men på mandag starter det igjen. Jeg er glad for at jeg skal gå på yrkeslinje så jeg slipper å gå vanlig, kjedelig studiespesalisering. Selvfølgelig skal jeg mest sannsynlig ta påbygg, men det er jo ikke før om 2 år.Når starter du på skolen? Hvilken klasse skal du starte i/hvilken linje?

Dagens outfit

Heisann. Nå er jeg tilbake på bloggen. I dag har jeg vært en liten tur på maxi fordi jeg skulle ha meg noe småtteri. Jeg dro dit bare en halv time før jeg gikk hjem igjen da. Ellers så har jeg ingen planer i dag utenom at jeg skal lage vafler nå straks. Her har dere dagens outfit:

//Bluse og bukse, Bikbok.//Ring, Tyrkia.

Hva synes dere om antrekket?

Har hatt en herlig helg

Hei. Nå er jeg hjemme igjen etter en herlig helg på en fjellstue med 30 andre i slekta som jeg ikke har sett på 1 år eller mer. Det var veldig koselig, for jeg sov på rom med søskenbarnet mitt som jeg ikke har sett på 1 år. 80 årslaget var supert, og jeg tror bestefar hadde en veldig fin helg og en veldig fin kveld i går når vi spiste 4 retters middag og bare koste oss. For dere som ikke vet hva fjellstue er, så er det et hotell (på fjellet da) med sånne stuer inne i osv som man kan sitte i. Akkurat som om du er på en hytte, bare det er mange hotellrom der også. Men jeg tror jeg runder av her, så blogges vi mer i morgen!

Har dere hatt en fin helg? Hva har dere gjort i helga?
Bli med i konkurransen min her. Dere kan vinne produkter fra FAST som gir dere lengre hår.

Drar på fjellet

Heisann. I går fikk jeg en ny sponsor pakke i posten. Det var fra samme som jeg fikk sist, altså nisim.no. Denne gangen fikk jeg Masque/hårkur. Dette produktet skal jeg teste ut nå etter helgen, så får dere en vurdering. Har lest masse bra om den hårkuren, så det blir gøy å teste den ut. Nå har jeg pakket ferdig og venter på å bli hentet. Straks drar jeg opp mot fjellet for å møte resten av slekta. Jeg har ikke noen forhåndskrevet innlegg, for det har jeg ikke hatt tid til å skrive det. Jeg var borte i hele går kveld også, så dere får klare dere uten meg i 2 dager :-) Så da blogges vi på søndag!Hva skal dere i dag da? Har noen av dere prøvd hårkuren før?
Meld deg på konkurransen min her. Du kan vinne produkter fra FAST. Konkurransen avsluttes rett etter helga. 

Pictures in the forest
//Tubetopp, Bikbok.//Skjorte, Bikbok.//Shorts, Gina tricot.//Solbriller, Tyrkia.
Tok meg en tur i skogen i stad for å ta noen bilder. Tenkte at jeg skulle teste den nye linsa ved å ta noen bilder i skogen. Det var litt pinlig når noen gikk forbi, men jeg overlevde.

Hva synes dere?

Hard to find, difficult to leave and impossible to forget


//Privat.
Som dere sikkert merket så blogget jeg ikke i går. Sorry for det, men jeg var med Mathias hele dagen! I dag har jeg ingen planer. Vet enda ikke om jeg skal orke å fikse meg, men jeg får se. I morgen drar jeg på en sånn fjellhytte/hotell med alle i slekta mi, siden bestefar fylte 80 år i juli, så nå skal vi feire det. Jeg blir der fra fredag til søndag, for på lørdag skal vi feire det! Så da blir det heller ikke noe blogging i helgen, for tviler på at det er internett der. Jeg gleder meg til å se igjen alle i slekta mi da, som søskenbarn ogsånt som jeg ikke har sett på ett år. Så det blir nok koselig! 

Hva synes dere om bildet? Hva skal dere i dag?
Husk konkurransen min her. Dere kan vinne produkter fra FAST. 

This is true friendship


i love you ♥♥♥

Hvilket bilde likte du best?
Meld deg på konkurransen min her. Vinn produkter fra FAST! 

Dagens outfit

Jeg er med i blogg vs her med to andre. Jeg blir glad hvis dere stemmer på meg  :-)


//Bluse, vero moda.//Bukse, vero moda.//Ring, Tyrkia.//Armbånd, fått av min kjæreste.

Ja, jeg vet at jeg ikke har på armbåndet og ringen på det siste bildet, men glemte å ta det på og jeg tok det bildet først. Det var/er utrolig dårlig vær ute, derfor ble det tatt bilder inne. Nå skal jeg snart på maxi en tur med Lena, ellers så skal jeg ingenting. Det er så kjedelig med dårlig vær, for det er ingenting å finne på.

Hva synes dere om antrekket? 
Minner dere om konkurransen min der dere kan vinne produkter fra FAST. Trykk her for å bli med. 

Konkuranse; vinn FAST shampoo og conditioner + kam

Nå skal jeg ha en konkurranse her på bloggen i samarbeid med Nisim der du kan vinne shampoo, conditioner(balsam) og kam fra fast. Som dere sikkert vet så har jeg testet ut de produktene. Nå kan dere få muligheten til å prøve dette dere også. For dere som ikke vet hva fast er, så er det produkter som gjør så håret ditt vokser 45% raskere. Dere kan lese om fast produktene her. 

Det du må gjøre: 
Det du må gjøre er å skrive hvorfor akkurat du skal vinne produktene fra fast.. Dere må huske e-post! Og du må ikke ha blogg for å delta, alle kan delta.


 

Konkurransen avsluttes om en ukes tid! Lykke til :-)
(Jeg kommenterer ikke tilbake på dette innlegget) 

New rings
Jeg kjøpte meg disse to ringene når jeg var i Tyrkia. Jeg husker ikke prisen desverre, men de var veldig billige. 

Hva synes dere? Hvilken likte dere best?

Pictures in the rain; part 2

Jeg har blitt syk, jeg er utrolig forkjølet og orker ikke å gjøre noe i dag. Jeg tenkte jeg kunne vise dere bildene av Lena nå, så får dere resten av bildene senere en gang. Senere i dag kommer det også en konkurranse!!


Canon eos 500d + 50mm f/1.8. 

Hva synes dere om bildene? Hvilket likte dere best?

Pictures in the rain; part 1

Disse bildene er av meg. Dere får se bildene av Lena i morgen :-) Vi tok bilder både inne og ute, men jeg legger ut bildene som er ifra inne, senere. Jeg er klar over at jeg har orange hår når det er bløtt. Alle bildene er tatt ute mens det regnet, så det var litt vanskelig å få fokus ogsånt. 
Åhei gåsehud. Det var iskaldt!

Og til slutt, SMIL..

//Canon eos 500d +  50mm f/1.8. 

Hva synes dere om bildene? Hvilket bilde likte dere best?

Tar turen ut
Nå skal jeg ut en tur for å møte Lena.  Vi skal ta bilder, men denne gangen skal vi ta de inne. Det pøseregner ute, noe som egentlig er veldig kjipt. Vi skal til faren min, for der har jeg en hvit vegg og sånt bra lys. Så da blogges vi senere!

Vil dere se bildene når vi er ferdige? 

New makeup

Når jeg var på flyplassen, så kjøpte jeg meg en del ny sminke. Når jeg var på gardemoen kjøpte jeg meg to mac produkter, siden de ikke har mac på alle flyplassene. I Tyrkia kjøpte jeg meg mineralpudder fra artdeco og solpudder fra guerlain. Jeg har brukt disse produktene i det siste, og jeg elsker absolutt alle produktene. Pudderene er utrolig gode, og det ser veldig naturlig ut.


// Øyenskygge i fargen Satin Taupe, kostet litt under 200 kr.
// Leppestift i fargen Gaga 2 (Lady gaga), Kostet litt mer enn 100 kr. 
// Artdeco mineralpudder + kost, fargen 6 honey, 107 kr. (Ja, det var veldig billig på flyplassen i Tyrkia)
// Guerlain solpudder, fargen 01, 290 kr. 

Har du prøvd produkter fra disse merkene før? Hvis ja, hva?

Nye sko fra Tyrkia

(Angående forrige innlegg. Jeg kjøpte fjernutløseren på Dustin.no. Der kostet den 99 kr + frakt som var noe på rundt 80 kr. Jeg anbefaler alle å kjøpe den fjernutløseren der istede for på japanphoto som den koster over 200 kr + frakt. Det er den fjernutløseren som heter "Canon RC-6" som jeg kjøpte meg.)
180 kr.
Disse skoene kjøpte jeg i Tyrkia. Jeg elsker dem, de er så stilige. De ser egentlig ganske rare ut på bildene, men jeg kan trygt si at de er mye finere på i virkeligheten :-) Jeg strevde litt med å få tatt bilder, så det ble ganske dårlige bilder. Dere får fler innkjøp fra Tyrkia senere, men jeg deler det opp i flere innlegg.

Hva synes dere om skoene?

Har fått meg selvutløser kontroll


Nå skal jeg straks ta turen til faren min. Jeg skal for eksempel hente en selvutløser kontroll til kameraet som jeg har bestilt, så jeg gleder meg masse til å få den. Ellers så prøver jeg å venne meg til hår fargen jeg har nå. Det er så sykt uvant. Jeg kan enda ikke gjøre noe med håret, siden det har blitt helt SYKT slitt. Det er nesten så jeg vurderer å klippe det, men det tørr jeg ikke.. Og tusen takk for alle kommentarene jeg fikk av dere i går om håret :-) Senere i dag får dere også innkjøp del 1.

Hva er deres planer for i dag? 

Gjett hvem som har blitt blond....

Heisann dere. I dag har jeg vært med Nine hele dagen. Hun bleket håret mitt, og det ble HELT blondt. Det er sykt uvant. Det ble også litt orange. så jeg vurderer å ta avfarging og farge det brunt til uka, men vet enda ikke hva jeg skal gjøre.. Kanskje jeg tar litt brune striper eller noe. Jeg får se, men jeg syntes det var utrolig uvant å ha blondt hår ihvertfall.


Ignorer ansiktet mitt på bilde 2!

Hva synes dere?

Dagens antrekk

Heisann. Nå er jeg ferdig fikset, og skal snart en tur på maxi med Nine. Jeg gleder meg masse til å se hu, for jeg har ikke vært med hu ordentlig i sommer, utenom en fest vi var på før jeg dro til Danmark. Jeg skal muligens farge håret brunt, eller stripe det litt blondere i dag, men jeg vet ikke helt hva det blir enda. Men her har dere dagens antrekk:


 

//Genser, bik bok.//Shorts, laget selv utfra bukse som var fra vero moda.//Ring, Tyrkia.//Fake converse, Tyrkia.
Dere skal få se ringen bedre senere når jeg skal vise innkjøpene! 

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag?

Hjemme i Norge

Heisann. Nå er jeg endelig hjemme etter å ha vært borte i nesten 3 uker i strekk. (Tyrkia og Danmark). Jeg har kost meg super mye i Tyrkia, og trenger egentlig ikke å fortelle så mye om det. Jeg kan trygt si at det var veldig trist å dra hjem, etter å ha spist på samme resturang i 2 uker. Alle kelnerne var så snille og sosiale, så vi ble kjent med mange av de. Mange av de hadde også lært seg litt norsk, så det var gøy å høre på de snakke norsk, haha. Jeg har tatt en del bilder, men tenker at det egentlig er ganske kjedelig å se de bildene fordi jeg hadde med meg kompakt kameraet, ikke speilrefleksen, så det er ikke sånn super kvalitet. Nå er jeg endelig tilbake, så nå skal det bli ordentlig blogging fremover!!


Her har dere et bilde fra Tyrkia, og det er redigert skurrete.

Jeg tenkte at jeg kan vise dere innkjøpene hvis dere vil?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits