Ny høstjakke fra sheinside

// I samarbeid med http://www.sheinside.com/

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDenne jakken finner dere, HER (direktelink)

Her om dagen mottok jeg denne fine jakken fra sheinside. Den er ment for høsten, så det passer bra at jeg fikk den nå. Er veldig fornøyd med den, og størrelsen passet meg bra.
Hva synes dere om jakka? 

Fått tatt litt bilder i dag

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag våknet jeg utrolig nok klokken 8 og fikk ikke sove igjen. Tror jeg fortsatt har døgnrytmen som jeg har hatt på Kypros i to uker. Jeg har derfor tatt meg tid til å ordne litt bilder til bloggen i dag. Har også tatt bilder av det jeg har fått fra sheinside, så det postes nok i kveld eller i morgen. Har tatt litt bilder av tatoveringen min, men litt usikker på om jeg vil vise den egentlig, så får tenke litt på det. Er bare en bitte liten en, som ikke synes med mindre jeg gjør den synlig selv.  Om ikke så alt for lenge skal jeg ut en tur, så vi snakkes senere :-)

Hva gjør dere i dag? 

Hjemme igjen fra Kypros

Image and video hosting by TinyPicHei! Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her, og grunnen til det er fordi nettet på hotellet på Kypros ikke funket som det skulle. Det var så vidt jeg hadde litt nett på hotell rommet iblant, men ellers var det dårlig med internett der, enda jeg betalte for å få det.. Veldig dumt, for det endte med at jeg ikke fikk blogget. Jeg brukte derfor ikke kameraet mitt, så bilder har det blitt lite av. Jeg tok bare bilder med telefonen, og over ser dere to bilder fra en dag. Jeg kom hjem i går kveld og synes det er veldig kjedelig å være hjemme igjen siden det er så varmt her. Jeg har hatt to fine uker på Kypros, og har også endelig tatt min første tatovering :) Det ble bestemt at jeg skulle ta det når vi var der. Hadde ingen planer om å ta det før jeg dro dit, haha. I dag hentet jeg en pakke på posten fra sheinside som jeg tenker å vise dere så fort som mulig.


Har du vært på ferie enda i sommer? hvis ja, hvor? 

Nytt fra 6ks.com

// I samarbeid med http://www.6ks.com/

Image and video hosting by TinyPic// Genseren finner dere HER. 

Image and video hosting by TinyPic// Toppen finner dere HER. // Shortsen finner dere HER.

Heisann. For noen uker siden mottok jeg disse klærne fra 6ks.com (direktelink). Jeg er veldig fornøyd med alt, men shortsen var alt for stor for meg (ikke så rart da den er størrelse M, hehe), men det fikset jeg ved å feste noe greier i livet på den. Husker ikke helt hva det heter akkurat nå. Genseren er også bittelitt for stor for meg, men den var veldig fin synes jeg. Jeg anbefaler dere å ta en titt innom nettsiden til 6ks. De har masse der til en billig pris, og diverse ting (alt på bildene over) er nå på salg. I tillegg har de fri frakt! I dag går dagen til å pakke i og med at jeg drar med flyet i morgen tidlig. Er det stabilt nett på hotellet har jeg også planer om å blogge en del. 

Hva synes dere om klærne? Har dere handlet på den nettsiden før?

Dagens antrekk 110714

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic// Skjørt, sheinside. // Topp, her. // Klokke, Marc Jacobs.
Heisann. Tenkte bare å oppdatere raskt. Er på vei ut av døra nå, for i kveld har jeg tenkt meg en tur ut. Drar til Kypros mandag morgen, så må benytte den fredagen til festligheter. Over ser dere antrekket for i kveld.

Hva gjør dere i kveld? Hva synes dere om antrekket?

En uke igjen til Kypros

Heisann. Tenkte bare å komme med en liten oppdatering jeg. I forrige uke var jeg i Oslo hos venninna mi. Var der fra lørdag til tirsdag, og det var veldig koselig. Lagde en liten kollasj over med litt bilder som dere ser. Jeg kjøpte meg ikke så veldig mye, men kjøpte så klart litt. Nå er det en uke igjen til jeg drar til Kypros, så denne uken er jeg nødt til å starte med å pakke. Jeg håper det er ordentlig internett der så jeg får blogge og brukt speilrefleksen.her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits