Chanel 525

Image and video hosting by TinyPic
Hei. Da jeg var på flyplassen på Kypros kjøpte jeg meg denne neglelakken. Jeg har lenge ønsket meg neglelakk fra Chanel, så nå fikk jeg endelig kjøpt meg en. Jeg har ikke orket å blogget etter jeg kom hjem fordi jeg ikke har vært så mye hjemme. Dro jo til Kristoffer med en gang jeg kom hjem på fredag, og har sovet der  til i dag, men har jo også vært litt hjemme på dagtid. I dag har jeg vært med Lena en tur på maxi, så da fikk jeg kjøpt meg litt småtteri. Hadde et gavekort og litt penger etter bursdagen min som fristet å bruke på noen nye klær. Da jeg kom hjem fra Kypros fikk jeg en sponsorpakke i posten. Jeg legger ut bilder i morgen av hva det er! :-)

Hva synes dere om fargen på neglelakken? 

I morgen drar jeg hjem

Heisann. Nå har jeg kommet meg opp fra stranden etter å ha ligget der frem til kl 12. Dette er siste dagen etter å ha vært her på Kypros i 2 uker. Gleder meg veldig til å komme hjem, samtidig som det kan bli litt kjedelig å forlate den fine sandstranda,det helt klare vannet og de 35 gradene som er i skyggen her. Flyet går halv 2 i morgen, så kommer vi hjem på gardemoen kvart over 5, og da blir det å ta toget rett hjem for så og dra rett til kjæresten min for å sove hos han. Gleder meg veldig til å se han igjen, etter å ha vært borte fra han i 2 uker. Men nå er planene å se litt på gossip girl for så å sove en times tid før jeg skal starte med å pakke. 

 


Hva er deres planer for i dag?

Stranda
Hei. I dag hadde jeg med kameraet på stranda. Tok litt bilder, men det ble ikke tatt så veldig mange siden jeg tok bilder på samme stranda for 1 år siden, og ser ikke vitsen å ta så veldig mange bilder i år da.. Meeeen har vært på stranda i dag som jeg er så og si hver dag. Akkurat nå slapper jeg bare av i leiligheta egentlig. Orker ikke å sole meg hele dagen her. Meen har ikke så mye å skrive nå, så blogges senere!

Hva gjør dere i dag? Er det fint vær der du er?

Kakerlakker


Heisann. Tenkte bare å oppdatere litt. Jeg har ikke solt meg mer enn en times tid i dag siden det er helg og mange innfødte på stranden, tett i tett. Vi har også hatt tre kakerlakker her i leiligheta på en uke, noe som ikke er fuuult så koselig. Har drept to senest i dag. Nå skal jeg fikse meg ferdig før vi skal til byen en tur og spise og slik. 

Hva har dere gjort i dag?

Solbrent


Heisann. Var nødt til å ta bildene i svart hvitt nå siden bildekvaliteten her på blogg.no er så sykt dårlig... Bildene mister jo all fargen av å laste opp bilder her. Jeg bruker til vanlig Tinypic som jeg har nevnt lengre ned på bloggen, men akkurat nå orket jeg ikke å laste opp der fordi det går raskere her på bloggen. Meeeen, jeg koster meg ihvertfall her i syden. Jeg har vært solbrent de to siste dagene, så ene dagen lå jeg egentlig veldig mye i skyggen, og andre dagen (i går) var jeg inne i leiligheta helee dagen. Sov helt til kl 2 siden vaskedama hadde fri i går, så det var jo litt godt å bare slappe av. Men i dag har jeg vært på stranda igjen, og fått enda litt mer farge. Er der alltid fra klokken halv 9 om morran til rundt kl 1 så går vi opp i leiligheten og spiser og slapper av resten av dagen før vi skal ut på kvelden. Men i neste uke kommer jeg nok til å ligge på stranda hele dagen, slik at jeg blir ordentlig brun!

Er det noen fler som er i syden nå? Isåfall, hvor er dere?

Dagens antrekk 140713
//Skjørt og topp, kjøpt her på Kypros.//Sko, din sko.//Veske, dna.
Sååå dårlig kvalitet på bildene fordi jeg som sagt må gjøre størrelsen på bildene MYE mindre. Jeg tenkte å legge ut noen nærbilder av meg å, men det funket ikke for da ble kvaliteten enda verre... Har ikke solt meg så mye i dag fordi jeg ikke orket å dra på stranda fordi det er så mange innfødte der siden det er søndag.. Jeg har derfor bare solt meg litt her på terassen i leiligheta, siden det er solsenger her.. Men i morgen skal jeg på stranden da :-)

Hva synes dere om antrekket?

På Kypros
//Privat.
Hei dere. Nå har jeg prøvd i flere timer å laste opp bilder både her på blogg og tinypic. Det funker ikke, så jeg har blitt nødt til å endre størrelsen på bildene i photoshop og ta dem i 800 px slik at jeg får lastet de opp, så derfor blir det en smule dårligere kvalitet på bildene, men det får gå.  Jeg kom som sagt frem i går på formiddagen, men kort tid etter vi kom hit sovnet jeg, og sov helt til i dag. Sovnet vel i 5 tiden i går på. Jeg hadde ikke sovet natten før, og sov bare litt på flyet. I dag har vi vært på stranden en tur, men siden det er helg så er det veldig mange kyprotere på stranden, så det er tett i tett og da orker vi ikke å ligge der, så vi gikk opp i halv 1 tiden. Jeg har solt meg litt her på terassen i leiligheta å da, så har jo fått litt farge i dag.

Da tar jeg turen til varmere strøk

Hei dere. Nå er jeg ferdig pakket og klar for å dra til varmere strøk. Flyet går ikke før i morgen tidlig kvart på 7, men jeg og moren min skal sove på hotellet som ligger rett ved sidenav gardemoen, så vi skal ta toget inn dit etterpå. Gleder meg veldig til å komme til varmere strøk, men gruer meg til å sitte på flyet i 4 timer. Var jo i Amsterdam for ikke så lenge siden, så etter jeg var der frister det ikke å dra ut å fly igjen, men må man så må man. Jeg har tenkt til å blogge massemasse når jeg kommer ned dit!! 

Image and video hosting by TinyPic

Et sommerantrekk

Image and video hosting by TinyPic
//Topp, random butikk på kypros.//Shorts, Levis.//Sko, converse.//Solbriller, random butikk på kypros.

Hva synes dere om antrekket?

På vei hjem til meg

Image and video hosting by TinyPic
//HER.

Image and video hosting by TinyPic//HER

Har klikket disse to godbitene hjem. Håper bare de kommer før jeg drar bort på Torsdag! Tenker den kjolen blir superfin til sommerbrun hud.

Hva synes dere?

Flytter bloggportal til martineoe.forme.no

Hei dere. Jeg har flyttet bloggportal nå, og dere kan finne bloggen min ved å gå inn på http://martineoe.forme.no/    Jeg valgte å bytte siden det er et mye enklere design på den bloggportalen, og bildene man laster opp er i god kvalitet, og mister ikke fargen på bildet slik som det gjør her på blogg.no. Har alltid brukt tinypick til å laste opp, men det slipper jeg altså nå! Bloggportalen er svensk, men jeg har fått .no istedenfor .se! 

FINN DEN NYE BLOGGEN MIN VED Å TRYKKE HER!!!

Endelig får jeg handlet på nettet

Image and video hosting by TinyPic
Heihei. I dag har jeg ikke gjort så mye. Har vært i banken og skaffet meg visa kort, slik at jeg endelig kan starte å handle klær på nettet, også har jeg sovet. Nå skal jeg til Kristoffer og sover der til i morgen.

Hva har dere gjort i dag?

Fineste bursdagsgaven

Image and video hosting by TinyPic
//Privat.
Jeg fikk dette fine kjedet i bursdagsgave av kjæresten min!! Elsker å bruke kjede, så da passet det bra at jeg fikk det i gave :-)

Fint ikkesant?

Portrett av broren min

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
//Privat.
Hva synes dere? Likte dere det best i farger eller svart-hvitt?

Dagens antrekk 020713

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
//Skjorte, cubus//Bukse, dr.denim//Sko, toms//Veske, h&m.//Kjede, bik bok.
I dag har jeg endelig blitt 18 år. Har sett frem til det lenge. Nå skal jeg straks en tur på maxi før jeg drar til Kristoffer!

Hva synes dere om antrekket?

Galaxy clothes


// Kjole, HER // Tskjorte, HER // Skjørt, HER // Shorts, HER // Tights, HER // Kjole, HER // Genser, HER // Skjorte, HER // Skjørt, HER.
Galaxy klær er så utrolig kult. Det finnes ikke så mye av det i Norge (utfra hva jeg har sett), men dere finner slike klær hos sheinside, og kan trykke HER hvis dere vil inn på siden. 

Eier du noe klær med galaxy? 

Dagens antrekk 010713

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
//Topp, h&m//Shorts, Levis//Sko, toms.
I dag fikk jeg broren min til å ta noen outfit  bilder av meg. Har vært borte på besøk i hele dag! Ingen av bildene ble noe særlig bra akkurat, men jeg overlever. Var lite med sol utover dagen å, så ble litt vel kaldt med shorts.. Gleder meg til jeg skal til syden hvor jeg kan gå i shorts hver dag uten å fryse!! Jeg har forresten bursdag i morgen å. Wææh, blir 18 år. ENDELIG!! 

Hva synes dere om antrekket?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits