Drar straks ut for å spise


Jeg tok litt bilder med webcam nå, orket ikke å ta frem speilrefleksen. Jeg skal snart ut å spise, så snakkes vi senere :-)

Hva er dine planer for kvelden?

Ny shortsDette er den nye shortsen jeg pratet på i går. Liker den veldig godt, det eneste som er litt dumt er at de små naglene er limt på, så de faller lett av. Har allerede mistet en, men det gjør egentlig ikke så mye, for hvis jeg mister mange, så kan jeg bare dra av alle og sette på egne nagler selv :-) Kjøpte shortsen mest fordi den satt bra på, var ikke for stor eller noe.

Hva synes du om shortsen? 

Kveldens antrekk

Heihei. Tok litt outfit bilder til dere før jeg dro ut i kveld! Var jo inne i byen i stad og spiste, og utrolig nok spiste jeg en super god dessert også. Her nede er det også en klesbutikk som er utrolig bra, den heter london clothing. Jeg er innom butikken flere ganger (nesten daglig) og finner meg alltid noe nytt og fint. I dag fant jeg meg en herlig høytlivs shorts som satt super bra. Pleier omtrent aldri å finne høytlivsshorter som passer meg, men denne satt perfekt. Muligens viser jeg den i morgen! Her har dere antrekket jeg brukte i kveld:
//Topp, monki.//Shorts, zara.//Ring. gina tricot.//Armbånd, fra forskjellige markeder her på kypros.

Hva synes dere om antrekket?

Yesterday
//Privat.
Tok med meg kameraet i går når jeg var ute å spiste. Jeg kjøpte meg internett i stad som varer i en uke, så da har jeg ihvertfall internett her på rommet frem til jeg skal hjem på fredag. Har brukt en goood del penger her nede på internett, men er ganske avhengig av internett, og har nesten gått en uke uten det så . I tillegg må jeg jo få pratet med kjæresten min iblant å, i og med at mobilen min nesten er tom for penger nå. I dag har jeg bare vært på stranda i 2 timer, og de to timene var i dag tidlig. Det er så utrolig fult på stranda i dag siden det er søndag, så jeg orker ikke å være der midt på dagen. I morgen har jeg tenkt til å være en god stund på stranda, må begynner å sole meg litt mer fra nå av.

Hva synes du om bildene?

Litt nye innkjøp
Dette er bare noen av innkjøpene herfra. Det er det jeg kjøpte i går (untatt det hvite armbåndet) når jeg var i den byen jeg prata på i forrige innlegg. Det rosa dere ser er et skjørt som er langt bak og litt kortere foran. Ringen ble ødelagt i stad da, veldig dårlig kvalitet.. Men skal prøve å få limet den når jeg kommer hjem. Jeg har kjøpt meg mer her nede, men det viser jeg dere når jeg er hjemme igjen.

En dag på stranden

Jeg kjøpte meg nett i dag også, er så avhengig av det, haha. I over i går tok jeg med kameraet ned på stranda, og skulle egentlig kjøpe meg internett da, men så funket det ikke her på hotellet, det var noe feil så de fikk fikset det til i dag! I dag er det veldig fult på stranden av kyprotere siden det er helg, så jeg har bare vært der på morgenen og frem til kl 12. Ellers så var jeg i en by i går som ikke er så langt unna denne byen, og der kjøpte jeg meg litt av hvert. Tenker jeg viser noen innkjøp når jeg kommer tilbake til Norge.

Hvordan vær er det der du er nå?

Siste minuttene med internett nå

Nå er det ikke lenge igjen før internettet er brukt opp, så da har jeg ikke mer nett til og laste opp bilder her på bloggen. Veldig kjett igrunn, men det får gå! Jeg skal prøve i resepsjonen senere, men kan ikke love at jeg får lastet opp bilder der. I dag har jeg solt meg litt, men egentlig ikke så mye pga jeg fortsatt er litt sår og smårød og da vil jeg ikke bli ordentlig solbrent. På bildene under kan man se at jeg er litt smårød! 

Kypros er så fint
//Private bilder.
Det er så fin her!!

Hva synes du om bildene? Hvilke av bildene likte du best?

Dagens antrekk

Hei dere. Nå for ikke så lenge siden kom jeg hjem etter å ha vært ute å spist osv med noen vi kjenner som jeg fortalte i forrige innlegg. Her er klokken en time frem iforhold til Norge, så jeg skal straks legge meg! Jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget fremover siden nettet er dårlig i resepsjonen, men det kommer vel noen innlegg iblant. Her har dere antrekket jeg brukte nå i kveld://Bluse, kjøpt her på kypros.//Shorts, zara.

Hva synes du om antrekket?

Outfit for 220712

Hei dere. De siste dagene har jeg ikke vært på pc'en fordi nettet som er i resepsjonen er så dårlig at det ikke går ann å laste opp bilder, og det går heller ikke ann å gå inn på noen som helst nettside, isåfall må man vente i opp til 15 minutter før en nettside er ferdig nedlastet, men det gjelder bare blogger osv. Jeg prøvde å blogge på søndag og tok outfit bilder, men jeg fikk ikke til å laste opp bildene da så jeg droppet å poste et innlegg uten bilder. Men nå har jeg kjøpt meg nett her på rommet for et døgn, så i dag og i morgen skal jeg prøve å få blogget. Jeg kommer ikke til å kjøpe nett noe mer tror jeg, i og med at jeg ikke vil bruke opp pengene mine på det. 

Det eneste jeg gjør hver dag er å være på stranden og å være ute å spise/se i butikker på kvelden. I dag har jeg ikke solt meg så mye i og med at jeg er litt solbrent, eller begynner ihvertfall å bli det, så derfor tar jeg det litt rolig. Ellers så skal vi ut å spise i kveld med noen vi kjenner som også er her nede i samme by, bare på et annet hotell. Her har dere antrekket jeg brukte den 22. da jeg egentlig skulle blogge:
//Topp og ring, gina tricot.//Shorts, zara.//Sko, din sko.
Jeg skal prøve å få tatt outfitbilder i dag også!

Hva synes dere om antrekket?

Første dagen på Kypros

Heihei. Nå har jeg endelig kommet til Kypros. Jeg dro med flyet fra gardemoen i dag tidlig kl kvart på 7, så denne dagen har vært ganske lang. Jeg har ikke sovet på over et døgn, så jeg tror nok jeg snart kommer til å legge meg for å fikse opp døgnrytmen. Vi kom frem tidligere på dagen i dag, og frem til nå har vi bare vært en tur nede på stranden og badet litt. Er så herlig her, det har vært 37 varmegrader i dag, så det er ganske varmt her iforhold til det stygge været i Norge, ja. Nettet her er utrolig tregt og det tar det sykt lang tid å laste opp bilder.. Jeg skal få tatt bedre bilder senere, men her har dere to bilder fra i dag ihvertfall..
Har hotell leilighet rett ved resepsjonen med en stooor terrase! 

Har du vært i syden i sommer, eller skal du? Isåfall hvor har du vært/skal?

New bikini


// Fra nelly. Dere kan finne bikinien her.
Endelig har jeg fått USA bikinien fra nelly. Gleder meg masse til å bruke den nå i sommer! :-)

Hva synes du om bikinien? Har du lik?

Dagens antrekk

Heihei. I dag har jeg vært med Lena en tur. Jeg skulle egentlig blogge før jeg dro ut, men det rakk jeg ikke, jeg rakk bare å ta noen outfit bilder. Vi dro en tur på maxi, men vi gikk ikke rundt, vi satt bare på la baguette og pratet og tok en iskaffe hver. I dag var 1. inntaket på videregående klart her jeg bor, og jeg kom inn på 1. valget mitt som var frisør. Er veldig glad for at jeg kom inn der, i og med at det er der jeg har lyst til å gå og jeg skal jo gå makeup og stylist skole etter lærlingtida   Her har dere dagens outfit:


//Topp, vero moda.//Cardigan, bik bok.//Bukse, dr.denim.

Hva synes dere om antrekket? Hva har dere gjort i dag?

Litt nye innkjøp

Heihei. Jeg var nettopp en tur på maxi for å se etter nye sko, og da fant jeg meg selvfølgelig noe mer. Det var også 75% salg på noen smykker på GinaT, så jeg var innom der og fikk noe til en veldig billig pris. Det jeg kjøpte på salg av smykker hadde egentlig kostet litt over 200 kr, mens jeg fikk det til bare 57 kr. Og egentlig hadde jeg mest lyst til å kjøpe meg de skoene fra bianco som er høyhelte (du kan se bilde lengre ned på bloggen), men jeg tenkte meg om og tenkte at det heller var bedre og kjøpe noen lave sko og ha med meg til Kypros, i og med at jeg ikke bruker å gå på høyheltesko så mye til vanlig. Her er ihvertfall innkjøpene:
//Topp, vero moda.// Kjede og ring, GinaT.// Sko, din sko.

Hva synes dere om innkjøpene? 

Været er ikke akkurat noe å skryte av

Heihei. Været her jeg bor er ikke akkurat noe å skryte av nå for tiden. Det regner og er grått. Det har vært stygt vær i en god stund nå, eller siden lørdag. Jeg gjør ikke så veldig mye nå som det er så stygt vær,  så jeg sitter for det meste inne og leser blogger osv. Er igrunn litt kjett med ferie når det er sånn vær, men heldigvis er det ikke lenge igjen før jeg drar bort.Hvordan er været hos deg? Hva er dine planer for i dag?

I dag er det 2 uker igjen..

til jeg reiser til Kypros  Det skal bli veldig godt å komme seg til et mye varmere land enn Norge. Jeg gleder meg masse, og drar altså 20. juli og blir borte i 2 uker. Jeg skal ha med meg pc og kamera, og det er nett på hotellet, så jeg skal muligens prøve å få blogget. Jeg skal på et hotell i fig tree bay, og jeg har vært på hotellet to ganger før. Her har dere noen bilder, noen er tatt av meg og noen har jeg hentet fra nettet.

Stranda (bilder jeg har tatt selv):


Hotellet (bilder tatt fra nettet):
Blue Village Nausicaa Beach - Bilde 38 

Blue Village Nausicaa Beach - Bilde 5 

Blue Village Nausicaa Beach - Bilde 7

Har du vært på Kypros før? Hva er dine planer for sommeren?

The eyes are the mirror of the soul
//Privat. 

Hva synes dere om bildet? Likte dere det best i farger eller i svart hvitt? 

Dagens antrekk
//Topp, gina tricot.//Shorts, zara.//Smykke, utlandet.//Sko, din sko.Heihei. I dag fikk jeg endelig meg ut en tur etter å ha sittet inne siden fredag. Jeg var en tur i byen med Mari hvor vi tok oss en iskaffe hver og bare pratet. Det har vært strålende vær i dag, så det passet bra. Ellers så har det ikke skjedd så mye. Jeg tok ikke med meg kameraet til byen da, så det ble ingen bilder. Men dere kan få noen outfits bilder! 

Hva synes dere om antrekket? Hva har dere gjort i dag?

I dag fyller jeg 17 år

Heihei. I dag har jeg bursdag, wii. Jeg har ikke gjort noe stort ut av dagen egentlig, jeg er ganske dårlig på og finne på ting nå når det er ferie. For noen dager siden (26.juni) hadde jeg og Mathias 1. års jubileum, og vi hadde egentlig tenkt oss til Oslo, men det ble ikke noe av. Selvom vi ikke dro til Oslo så var vi jo med hverandre, så vi var ute og spiste og deretter overnattet jeg hos han. Jeg fikk også bursdagsgaven min på forskudd i og med at han ikke fikk møtt meg i dag, og jeg fikk en herlig parfyme fra Ralph Lauren som lukter himmelsk. Jeg tror jeg aldri har hatt noen bedre parfyme en den. Og i tillegg fikk jeg en ny navle piercing i og med at jeg har piercing i navlen, og den var super fin! Den får dere ikke se bilde av nå i og med at jeg bruker den, men jeg skal prøve å få vist den senere en gang.  Her er ihvertfall parfymen:

Hvilken parfyme bruker du? Har du prøvd den parfymen før?

ett skjørt, to antrekk


Jeg satte sammen to sommerantrekk med samme skjørt. Jeg satte det bare sammen enkelt, uten noe tilbehør som dere sikkert ser.
Hvilke av antrekkene ville du valgt?

Selvportrett


Og ja, jeg har lekt meg litt med redigering av kontraster osv.

Likte du bildet best i farger eller svart-hvitt?

Ekte JC og etterligning


FAKE VS EKTE.
Over ser dere en etterligning av de populære JC skoene til 1199 kr. Etterligningen koster bare 500 kr hos Bianco. Jeg synes faktisk etterligningen fra Bianco er finere, og jeg ville heller ha valgt de skoene enn de ekte JC skoene. 

Hva med deg, hvilke av skoene synes du er finest?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits