Vurdering av FAST produkter (shampoo og balsam)

Nå som jeg ikke har så veldig mye bloggmuligheter, tenkte jeg at jeg kan skrive en vurdering av FAST produktene som jeg mottok i starten av juni. Du kan lese innlegget her. Jeg vet at dette er en sen vurdering, men man skulle bruke det i 4-6 uker før det funket, og jeg har ikke akkurat blogget så mye de siste ukene pga jeg har vært mye borte.

Jeg synes selv at det har funket ganske bra. Håret mitt er ganske slitt fordi jeg bruker rettetang hver dag, så jeg så ikke så veldig stor forskjell fordi jeg mister hår hele tiden, men jeg så selvfølgelig litt forskjell. Det spørs jo også helt fra person til person om disse produktene funker (shampoo og balsam). Jeg bruker det fortsatt, siden jeg klippet meg litt i tuppene nå før jeg dro til syden, og nå som jeg ikke bruker rettetang i syden, så fungerer det ganske bra. Så hvis du vil ha lengre hår, anbefaler jeg deg produktene fra FAST! Men husk at det spørs fra person til person om det funker.


Kammen har jeg ikke brukt, for jeg likte best å gni det inn i hodebunden med hendene!

Har du prøvd fast før? Hva synes du om vurderingen?

En liten oppdatering fra Tyrkia

Heisann. Som dere sikkert har merket, så har jeg ikke blogget etter at jeg kom til Tyrkia. Jeg hadde tenkt til å blogge når jeg kom, men så dum som jeg er så har jeg ikke installert programvaren til kameraet, så jeg får ikke lastet inn bildene. Det var jo en nedtur, jeg som skulle vise dere bilder av hvor fint det er her. Dagene går i det samme hver dag, fordi jeg er jo på stranda hver dag, ute å spiser og i byen. Ellers så er jo været helt strålende her. Det er veldig varmt, tror det har vært opp til 46 grader i skyggen en dag. Og jeg stor koser meg, men begynner å bli litt lei av å ligge på stranda hver dag for å si det sånn. 

Som jeg har hørt, og sett på nyhetene så var det en syk dag i Oslo og på utøya i går. Utrolig trist at det skjedde, og at så mange mistet livet. Jeg kondolerer masse til alle som har mistet noen, og hvil i fred til alle de som døde!


Tok et mobilkamera bilde her om dagen og lastet det inn på facebook, bare for å vise dere hvor fint vær det er her!! 

Fint vær der du bor eller? Har du vært i syden i sommer, eller skal du?

Jeg drar til Tyrkia i natt

Dagen i dag har gått til å pakke, pakke og atter pakke. Jeg skal jo dra til Tyrkia i natt/i morgen tidelig. Flyet går kl 6 om morgenen. Jeg gleder meg utrolig mye til å komme til sol og varme, men samtidig så tror jeg at det kan bli litt lenge å være borte. Men, jeg har jo med meg pc, noe jeg aldri har hatt med til syden før. Jeg har alltid brukt pc på hotellet, og det koster jo myeee penger i lengden. Her har dere resten av bildene fra danmark:
//Privat.
Da snakkes vi når jeg er Tyrkia!!

Hva synes du om bildene? Har du vært i Tyrkia før?

Bilder fra Danmark

Heisann. Jeg kom hjem fra Danmark i går kveld. Vi kjørte bil fra Danmark til Norge i går, og det tok oss 13 timer!!! Sykt slitsomt når det er helt full bil, fordi jeg har to søsken. Jeg skal ikke være hjemme så lenge nå, for natt til tirsdag så drar jeg til Tyrkia og blir der i 2 uker. Jeg skal ha med meg pc, og det er trådløst internett der, så kanskje jeg får blogget litt. Dere kan egentlig bare få se litt bilder fra Danmark, jeg orker ikke å skrive så mye.//Privat.
Nå får jeg besøk, så jeg kan vise dere resten av bildene senere!

Har du vært i Danmark før? Hva synes du om bildene?

Blue nail polish

Her om dagen så kjøpte jeg meg en ny neglakk. Denne gangen kjøpte jeg meg en blå en, som jeg elsker. Fargen er så utrolig fin nå som det er sommer! 
//Privat. Her så den mer lilla ut, men egentlig er den ikke sånn i virkeligheten, den er mer blå.

Jeg drar til danmark nå. Jeg blir borte i 8 dager uten internett, som jeg har nevnt tidligere. Jeg skal ha med meg pc, så håper på å finne et usikret nett iløpet av de 8 dagene. Hvis jeg finner det, så kommer det nok litt bilder, for jeg tar med meg kameraet. Jeg har også planer om å filme litt, og redigere video når jeg er der. Må jo få tiden til å gå mens jeg er der!

Likte du fargen på neglakken?

Don't forget to stop and appreciate the beautiful things in life//Privat.
Nå har jeg akkurat fått meg opp av senga, og spist forkost. Straks skal jeg starte med å fikse meg, så skal jeg ut en tur med Synne. Jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre, men håper på at finværet holder seg ut dagen, selvom jeg tviler på at det gjør det.

Hva synes dere om bildene? Hvilket bilde likte dere best?

Mitt nye objektiv

Heisann. Jeg har vært litt borte fra bloggen nå, men jeg har ikke hatt så veldig mye å blogge om, og inspirasjonen har vært på 0. Jeg må først si tusen takk til alle gratulasjoner som jeg fikk på lørdag, både på facebook, mobilen og her. I stad var jeg og hentet meg en pakke som jeg hadde bestilt, der det lå et objektiv nedi. Jeg elsker objektivet, og kommer til å bruke det masse! Jeg skal begynne å blogge mer nå, men jeg reiser til danmark på fredag, og blir borte i 8 dager uten internett, så det er ganske så kjipt. Men jeg lover å ta masse bilder og vise dere når jeg kommer hjem igjen.

Er det flere som har den linsa, eller som ønsker seg den?

Jeg har bursdag!

Heisann. Må beklage for lite blogging, men i går var jeg opptatt hele dagen, og var borte hele kvelden. Har liksom ikke så mye blogglyst for tiden! I dag har jeg bursdag da, endelig 16 år. Jeg skal nå snart en tur til faren min, og ellers vet jeg ikke hva mer som skjer i dag. Skal nok prøve å få kjøpt meg en ny linse nå til uka, gleder meg masse. Da skal jeg ta masse bilder!!Hva er deres planer for i dag?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits