MARC BY MARC JACOBS

Hei dere. I dag kom endelig Marc Jacobs klokka mi. Jeg har bursdag i neste uke, så dette er da bursdagsgaven min! Denne gangen valgte jeg å bruke pengene på noe jeg har ønsket meg lenge, fremfor masse klær og slik. Jeg er veldig fornøyd med klokken, og gleder meg masse til å bruke den. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle ha gullfarget eller sølv, men valget falt til slutt på første nevnte. Jeg har også fått hentet pakken jeg pratet på i forrige innlegg, men det ene jeg fikk var litt for stort, så det må jeg først sy før jeg får tatt bilder av det. Skal prøve å få sydd det nå i helga! :-)

Vann med bringebær

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag har jeg som vanlig ikke gjort så veldig mye. Har fått enda en ny pakke i dag, som er fra en ny nettside som jeg har blitt sponset noen klær fra. Tror jeg skal dra på posten å hente den nå, så jeg får tatt bilder av det i morgen og fortalt hvilken nettside det er. De har veldig mange fine klær der ihvertfall, i tillegg til at det er billig :-)
Hva har dere gjort i dag?

Dagens antrekk 170614


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic// Topp, sheinside. // bukse, dr. denim. // Jakke, h&m. // Sko, toms.
Heisann. I dag var jeg ute en tur for å ta litt bilder, men jeg ble ikke særlig fornøyd med bildene.. Føler bildene blir så stygge når det er grått ute.. Vel, i dag har jeg bare vært en tur på butikken fordi det fristet med gresk yoghurt. Da jeg kjøpte det for noen uker siden kjøpte jeg naturell som jeg ikke synes er noe særlig god, men så smakte jeg vanilje her om dagen og den var super god, så da var jeg nødt til å finne en butikk som selger den typen og å hamstre inn noen bokser så jeg har frokost resten av uken :-)

Hva har dere gjort i dag? Hva synes dere om antrekket?

Levis 501

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic// Shorts fra Levis. // Toppen finner dere HER. (sheinside)
Dette er helt klart den fineste shortsen jeg eier. Denne kjøpte jeg på en butikk i Amsterdam for 1 år siden hvor de selger mange forskjellige levis shortser. Kjøpte meg en til av samme type, bare den er dip dye og er derfor lilla og hvit, i tillegg til at på den synes lommene. I dag har jeg vært en tur på posten og hentet en pakke fra sheinside som jeg har bestilt meg. Den inneholdt en bikini og to sommertopper. Jeg synes det er mye bedre å bestille klær fra nettet enn å handle på de vanlige kjedebutikkene, så tenkte jeg skulle kjøpe meg noe fra sheinside denne gangen i og med at jeg er så fornøyd med klærne jeg har fått sponset tidligere, og i tillegg får jeg mer for pengene der når det er så billig. 
Er det noen av dere som eier en levis 501 shorts? Hva er deres mening om shortsen?

Det siste fra min instagram @ martineoee


Tenkte å dele noen av de siste bildene jeg har tatt på instagram! Oppdaterer oftere der enn på bloggen, så følg meg gjerne. @ martineoee heter jeg der. 
Hva er deres instagram? 

Ny kåpe fra sheinside

// I samarbeid med http://www.sheinside.com/
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic// Denne jakka finner dere HER. (direktelink)

I går hentet jeg denne fine jakken/kåpen på posten. Den er fra sheinside, og jeg er utrolig fornøyd med den og likte fargen veldig godt! Den blir nok godt brukt til høsten tenker jeg :-)
Hva synes dere? 

Nytt skjørt fra nelly

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag tok jeg endelig frem speilrefleksen og fikk tatt litt bilder. Akkurat nå er jeg ferdig fikset og er straks på vei ut av døren for litt festligheter i kveld. Har også kjøpt meg nytt skjørt som dere ser over. Kjøpte det på nelly, hvis noen skulle lure på det. 

Hva er deres planer for i kveld? 

Klar for Kypros i sommer

Heisann. Tenkte å blogge litt nå for en gangs skyld. Har så utrolig lyst til å blogge fast egentlig, men er så vanskelig å få tatt bilder ute og jeg er så altfor lat og orker sjelden å ordne meg hver dag og å stille opp foran kameraet. Håper jeg kanskje klarer å bli litt flinkere på det snart! Jeg vet ihvertfall at om litt over 1 mnd så skal jeg blogge fra Kypros. Skal nemlig til Kypros i to uker med moren min, så da skal jeg prøve å få blogget en del, hvis nettet på hotellet er ordentlig. I år skal vi prøve et nytt hotell i samme byen, så det blir spennende. Vi har dratt på samme hotellet hvert år, men følte for å prøve ut et nytt hotell i år som er litt mindre og forhåpentligvis med færre barn på. Jeg venter også en del nytt fra sheinside nå! Den ene pakken er sponset og den ligger på posten nå så den skal jeg få hentet snart. I tillegg har jeg bestilt meg noe nytt derfra selv ettersom de har så mye fint og mye på salg. Tenker jeg viser dere både det som er sponset og det som jeg har kjøpt selv  når jeg har fått det :-) 

Image and video hosting by TinyPic

 her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits