Blondekjole fra Nelly
// Fra Nelly.
I begynnelsen av mai bestilte jeg meg den blondekjolen på bildene over. Den er en typisk sommerkjole etter min mening, og jeg gleder meg masse til å bruke den fremover, spesielt da jeg skal til syden.  I virkeligheten har kjolen litt glitter i seg, så den ser ikke så kjedelig ut som på bildene over. Og i tillegg er bildene over redigert lysere, så blondene synes jo ikke så godt.. Dere kan bla lengre ned på bloggen for å se bilder av den som er tatt fra Nelly sin nettside, hvis dere vil ha klarere og bedre bilder. 

Hva synes du om kjolen? 

Lana Del Rey

//Private bilder jeg tok i Danmark ifjor sommer.
Jeg liker egentlig ikke sånn type musikk, men jeg har faktisk begynt å like noen av Lana Del Rey sine sanger! 

Hører du på Lana Del Rey? Hva synes du om sangene/musikken hennes?

Sommerferie!!
Endelig er det sommerferie :-) Er så skolelei nå at det var på tide med ferie, ja. Jeg har ingen spesielle planer denne ferien, men jeg skal til Kypros i 2 uker, og drar 20. juli, så gleder meg en del til det!! Skal på samme hotellet jeg har vært på to ganger før, i og med at stranda som er rett ved hotellet er sykt fin! Kan sikkert legge ut noen bilder senere av hvordan det ser ut der. Jeg og Mathias har også 1 års jubileum nå snart, så vi skal til Oslo en tur den dagen hvis det er fint vær. 

Hva slags planer har du i sommerferien? Har du vært på Kypros før?

Today's outfit
//Genser, h&m.//Skjorte, vero moda.//Bukse, vero moda.//Sko, din sko.

Hva synes dere om antrekket? 

Outfit 060612
// Alt er fra h&m.
Heihei. I dag hadde jeg egentlig planer om å gå ut for å ta litt outfit bilder, men den planen funket ikke i og med at det er malere utenfor huset våres.. Jeg sluttet litt tidligere på skolen i dag, noe som var veldig godt. I morgen og på fredag har vi design og håndverks prøve der jeg skal lage meg en pute, så jeg får vel øve meg litt på symaskina i dag! 

Hva synes du om antrekket? Hva er dine planer for dagen? 

Dagens antrekk
// Blazer, vero moda.// Genser, cubus.// Bukse, vero moda.// Sko, din sko.// Skjerft, only.
Da prøver jeg på og blogge vanlig igjen, det har vært mye frem og tilbake i det siste. Jeg blogger når det passer meg, så jeg kan ikke love å blogge hver dag. I morgen har jeg en prøve, et framlegg i naturfag og noe muntlige greier i engelsk, så jeg vet ihvertfall hva jeg skal bruke resten av kvelden min på. Den prøva vi skal ha er i gym, så det vil si at det er en del vanskelig for meg som ikke kan en dritt om teori i gym.. 

Hva synes dere om antrekket?

En ny herlighet i klesskapet
// Fra cubus, 300 kr.

Hva synes du? Like?

Meg og kjæresten min

I det siste har jeg tilbrakt tiden med Mathias. Jeg har vært med han siden torsdag. Han har sovet hos meg denne helgen, like koselig som alltid. På torsdag tok vi litt bilder, tenkte det var på tide med litt bilder fra speilrefleksen, og ikke bare mobilbilder som det alltid blir, så da kan jeg like greit dele noen av bildene med dere    


 

Hva har du gjort denne helgen? Har du kjæreste?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits