Litt bilder fra i går

Heisann. I dag våknet jeg med mensensmerter til 100, så jeg må nok ta det med ro i dag. I går var jeg jo som sagt med Mari. Vi var en tur i byen, på koigen, på maxi og hos meg. Det var veldig koselig å være med henne igjen. Jeg klarte også få meg 3 gnagsår på beinene, av de nye skoene mine, veldig dumt egentlig. Vi tok litt bilder, som dere egentlig bare kan få se nå. Jeg hater egentlig å ha en hverdagsblogg, men akkurat nå blir det sånn!


Haha, der gikk det noen forbi mens vi hadde på selvutløser. Utrolig flaut!

 Hva synes dere om bildene? Hva er deres planer for i dag?

Dagens outfit

Heisann. Det har blitt lite med blogging i det siste, men skylder på at det ikke har vært sånn super fint vær akkurat, men i dag er det strålende vær. Nå drar jeg straks ned i byen med ei venninne, så da blogges vi senere! Dette har jeg på meg:

 
//Topp, h&m.// Shorts, Bikbok//Sko, Dna.//Solbriller, h&m.

Hva synes du? Er det fint vær der du bor?

Sommerlig Outfit


// Laget i polyvore.

Like or dislike?

Dagen min i bilder
TULL fra min side.

Har kost meg med Synne nå i ettermiddag/kveld. Vi var en tur på mc'ern og tok oss en is, før vi tok bussen hjem igjen til meg. Da gikk vi en liten tur i skogen å tok litt bilder, som dere ser over! Super koselig å være med hun, har ikke vært med hun på en stund nå så!

Hva synes dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

Farger, like or dislike?

Som dere sikkert vet, så er det inn meg farger nå i sommer. Spesielt knæsje farger! Jeg synes det er drit kult hvis du kombinerer klærene riktig. Noen farger kan være litt stygge da, men ellers så synes jeg det er veldig kult!


// Lagt i polyvore.

Hva synes dere om farge trenden? Like or dislike?

New shoes

Nå har jeg kommet hjem etter å ha vært på maxi. Kjøpte meg litt, men ikke veldig mye. Bikinien jeg kjøpte, skulle jeg egentlig ha i blå, men de hadde ikke igjen bikinitruse i min størrelse, så da måtte jeg heller ta i en annen farge, som da ble orange/rosa, veldig knæsj farge som jeg egentlig ikke likte sånn super godt. Var også veldig heldig siden jeg handlet en del på salg, både sko og undertøy.. Tok bare bilder av skoene, for bikinien er en helt vanlig sånn "trekant" bikini som er ensfarget.//DNA, kostet egentlig 500 kr, men fikk de for 300.

Hva synes dere om skoene?

Saras nøkkel

Nå som det er sommerferie, skal jeg benytte tiden til å lese litt. Jeg hater egentlig å lese, og jeg leser derfor aldri. Den boka jeg leste ut sist var "Regines bok". Nå skal jeg lese en ny bok, den som heter "Saras nøkkel". Jeg har hørt at den er veldig sterk og trist, men samtidig at den er utrolig bra. //Privat

Har du lest, eller vil du lese Saras nøkkel? 

You never stop loving someone


//Privat.
Hva synes dere?

Min sommerferie

Nå som det er sommerferie, så blir bloggen litt nedprioritert. Ferien kommer til å bestå av mange dager hvor jeg bare slapper av, sover, er på stranda eller i byen med venner. Jeg har egentlig ingen planer nå den første måneden. 19. juli, da skal jeg bort. Jeg skal til Tyrkia. Gleder meg utrolig mye til å bli brun, bade, shoppe å hele pakka. Jeg blir borte der i 2 uker, noe som sikkert kan bli litt lenge. Jeg kommer nok til å ta med meg pc'en siden det er trådløst nett på hotellet. Her har dere litt bilder av dit jeg skal:
Det blir så herlig å komme til sol og varme!! 
Hva er dine planer for sommeren? Har du vært i Tyrkia før? 

Det er så herlig med ferie

Ble lite med blogging i går, men skylder på at jeg sov helt til kl 2, og da måtte jeg pakke med en gang for å dra til pappa. Det første den eldste broren min la merke til når jeg kom, var at han nesten er like høy som meg. Det er litt sykt. Har ikke vært her hos pappa på 4 uker eller noe, så han har virkelig vokst mye. Nå sitter jeg her i den stygge lilla, men samtidig gode pysjbuksa mi. Det er så utrolig godt med ferie nå! Jeg skal straks starte med å fikse meg, så skal jeg ut en tur senere i dag med Lena.


//Privat.

Hva er deres planer for i dag? Flere som synes det er godt med ferie?

Dagens outfit

Heisann. Som dere sikkert vet, så dro jeg på klassetur til Trysil på tirsdag, og var der til torsdag. Klasseturen var både koselig, og veldig kjedelig. Vi var ikke sånn super heldige med været, så vi fikk en del regn. Vi skulle jo også sove ute, noe som var utrolig kjipt når det regnet. I går var det siste skoledag, og det er endelig ferie. Var borte i går, så orket ikke å blogge da. Nå skal jeg straks en tur på maxi med Nine, så da blogges vi senere. Her er dagens outfit:

 


//Genser, Gina Tricot.//Bukse, vero moda.//sko, vet ikke.//Ring, Bikbok.

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag?


Bilder fra photoshoot; del 2Hva synes dere?

God morgen


//Privat.
Heisann. Nå har jeg våknet, utrolig nok. Jeg er egentlig det sove monsteret, men våknet klokken 10 av at pappa kom med litt saker til klasseturen jeg skal på i morgen. Har fått bagen nå, så jeg skal straks starte med å pakke. Skal være borte i to netter, og vi skal sove i lavvoer. Jeg både gleder meg og gruer meg. Det er spådd regn alle dagene vi skal være der, noe som er utrolig kjipt, men det er også spådd litt sol tror jeg. Jeg tar kanskje med speilreflekskameraet, men jeg får se. Vet ikke helt om jeg vil ta det med hvis det kommer til å regne veldig mye. Da tar jeg nok heller med kompaktkameraet.

Hva er dine planer for i dag? Hva synes du om bildet?

Bilder fra photoshoot; del 1

Da tenkte jeg å vise dere bildene vi tok i går. Det ble egentlig ganske bra kvalitet siden det var litt sol og mye farger i bakgrunnen! Jeg kan vel egentlig ta det i to deler, så slipper innleggene å bli kjempe lange. Så her får dere del 1, også får dere del 2 i morgen. 
//Canon eos 500d + Canon zoom lens EF 75-300 mm.

Hva synes dere om bildene?

Sommer favoritter fra bik bok
//Alt fra bik bok.
Skulle virkelig ønske jeg hadde penger til alt dette. Heldigvis har jeg bursdag om bare 3 uker, så håper på å få litt penger som jeg kan bruke da. Jeg skal jo også til Tyrkia i midten av juli, så må nok spare litt av bursdagspengene til den turen også, i og med at jeg skal til en stor shopping by. Bildene som ble tatt i går, kommer senere i dag. Nå skal jeg straks ut dit tanta mi ogsånt bor, også senere skal jeg videre til pappa og hente litt ting til klasseturen.

Hva synes du? Noe du likte?

Min favoritt kjole


Heisann. Det blir desverre veldig lite blogging på meg for tiden. Har ikke så veldig mye å gjøre, for været er så utrolig kjedelig. I dag har jeg vært med Lena, og vi har tatt litt bilder. Som for eksempel det bildet over. Tenkte jeg kanskje kunne legge ut noen av bildene, hvis dere vil.

Vil dere se resten av bildene? 

Hvilket antrekk likte du best?

Jeg er ferdig med eksamen nå, og det er veldig godt. Det eneste som mangler nå, er en klassetur vi skal på. Den skal vi på fra tirsdag til torsdag. Er usikker på om jeg orker å være med , siden vi skal sove ute i lavvo, eller ta med oss telt selv. Men, får vel være med siden det er siste året på ungdomsskolen. Jeg har også bursdag om ikke så lenge, og da får jeg muligens en ny linse, den " 50mm f/1.8 " til canon :-) Jeg gleder meg masse til jeg får den.

Jeg har plukket ut noen av antrekkene jeg har brukt før, så tenkte jeg kunne spørre dere hvilket antrekk dere liker best:


Hvilket antrekk likte du best? 

You're not afraid to love, but ..


//Privat.
Har muntlig eksamenstid fra i morgen til fredag, så vi blogges på fredag! Kan trygt si jeg gruer meg til å få vite hva jeg kommer opp i. Jeg skal også ha eksamen med Nine.

Hva synes dere om bildet? Har du hatt muntlig eksamen enda?

Summerlovee


//weheartit. (tok med sangen bare fordi den har noe med sommer å gjøre)
Nå har sommeren kommet, og det er utrolig herlig. Jeg har ikke blogget så mye i det siste, fordi det har vært strålende vær. Jeg har derfor benyttet sjangsen til å få litt brunfarge. Nå fremover er det spådd regn, noe som er utrolig kjipt. Jeg har også eksamens tid fra onsdag til fredag, men jeg får nyte tiden med fri frem til de dagene kommer.

Flere som elsker sommeren?

Pakke i posten!

Heisann. Det har ikke blitt så mye med blogging i det siste, men jeg har liksom ikke så veldig mye inspirasjon nå for tiden. Men, nå er jeg tilbake! På onsdag fikk vi vite om vi kom opp i gruppe 1 eller gruppe 2 på muntlig eksamen. Gruppe 1 skal ha eksamen på tirsdag, mens gruppe 2 får vite på onsdag hva de kommer opp i, og skal ha muntlig på fredag. Jeg er på en måte glad jeg ikke kom opp i gruppe 1, når jeg hørte alle fagene folk kom opp i. Det var liksom de værste fagene. Det var engelsk, alle fremmedspråk (spansk, tysk, fransk) og matte. Jeg har en smule lyst til og ha matte, men det skjer sikkert ikke. Håper bare at det ikke er en til gruppe som skal opp i spansk eller engelsk. Men, ellers så har jeg fri frem til onsdag. Utrolig godt å ha fri så lenge.

Men, over til det i overskriften. I dag mottok jeg en ny sponsor pakke i posten. Denne gangen mottok jeg en pakke fra > http://www.nisim.no/ < som inneholdte shampo, balsam og en kam fra FAST. Dere har sikkert hørt om det? Det er det som får håret ditt til å vokse 45% raskere. Gleder meg veldig til å teste ut dette nå i 4 uker. Jeg kommer til og skrive en vurdering på hvordan det funket, når det har gått 4 uker :-)

Har du prøvd noe fra FAST før? Har du lyst til og prøve det?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits