Sjokoladepudderet fra Too faced

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
//Privat.
Her om dagen bestilte jeg meg det berømte sjokoladepudderet som veldig mange bruker. Jeg har i 2 år vært fast bruker av solpudder fra Guerlain. Jeg trenger et nytt solpudder nå mot sommeren og spesielt da jeg skal til syden i juli, så jeg tenkte å heller prøve et nytt solpudder denne gangen. Sjokoladepudderet både lukter og smaker sjokolade, noe som er et veldig stort pluss, haha. I tillegg er dette pudderet billigere enn det jeg pleier å bruke, så jeg sparte litt penger der, ja.    

Har du prøvd sjokoladepudderet før?

Endelig helg

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
I dag har jeg hatt forbredelse til eksamen, og det gikk veldig greit. Fant ut at jeg skal klippe modellen min kortere og skrå luggen hennes. Av farger bestemte jeg meg for å ta en mørkebrun naturfarge i hodebunnen, altså ingenting rød eller grønnskjær i fargen, og sjokoladebrunt utover i håret (slik brunfarge jeg hadde før jeg ble blond) som da har litt rødskjær i seg. Og i tillegg til den oppgaven hadde vi en valgfri oppgave hvor vi får gjøre hva vi vil, og da valgte jeg å legge fest make-up. Gleder meg til å se reslutatet etter at modellen har fått en ny hårfarge og slik! Tror modellen min har en lys cobber aktig hårfarge nå med lys/blond ettervekst så blir gøy med forandring tenker jeg.

Hva har dere gjort i dag? 

Forberedelsesdag til eksamen i morgen

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
//Privat.
Heihei. I dag tok jeg frem kameraet for å prøve å ta litt bilder til bloggen. Egentlig hadde jeg tenkt til å gå ut og ta noen antrekks bilder, men været var så ustabilt så jeg droppet det. I morgen skal jeg ha forbredelse til frisør eksamen som vi har om en uke. Vi har en teoretisk del hvor vi lager arbeidstegninger og arbeidsbeskrivelser og fyller ut skjema osv, også har vi en praktisk del hvor vi da skal utføre det vi planla å gjøre på den teoretiske delen. Vi står egentlig veldig fritt frem til hva vi vil gjøre da det gjelder klipp, farge og frisyreforming, så jeg vet ikke helt hva jeg vil gjøre. Og jeg har forresten blitt brunette igjen som dere kanskje ser!!

Hva synes du om bildene? Har du hatt eksamen i år, eller skal du ha? 

Smoothie

Image and video hosting by TinyPic
Hei dere. Tenkte å oppdatere litt. Jeg har vært sjuk siden torsdag, noe som er veldig kjedelig da jeg var likedan sjuk i starten av denne måneden. Rart jeg har blitt sjuk igjen egentlig.. Men på fredag prøvde jeg å dra ut en tur, fordi Tonje har blitt 18 år! Jeg ble egentlig bare verre og verre utover kvelden, så det ble ikke så veldig sent før jeg og Kristoffer dro hjem til han. Dro vel hjem i 2-3 tiden! Ellers har jeg solt meg for første gang i år denne helga. Har vært og sovet hos Kristoffer hver helg da det har vært sol, så har aldri orket å gjøre det. Men fra lørdag til søndag i helga sov jeg hjemme, så da solte jeg meg på søndag. Nå skal jeg til Kristoffer en tur, så vi blogges senere.

Har dere hatt en fin helg?

Blå blazer

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
I går var jeg en tur på maxi og shoppet litt. Jeg har lenge hatt lyst på en blå blazer, så da benyttet jeg meg av å kjøpe det i går. Vet ikke hvor ofte den kommer til å bli brukt, men det får gå. 

Hva synes dere? 

Lite tid til bloggen

Hei dere. Jeg har dessverre ikke så veldig mye tid til å blogge. Jeg har en kjæreste jeg er med nesten hver dag og jeg er med venner. Jeg er egentlig ganske ofte borte, lettere sagt. Jeg er jo russ nå og, men jeg har ikke gjort så mye ut av russetida og satser heller på og være russ til neste år og heller gjøre mer ut av det da. Fant nylig ut (etter jeg fikk russeklærne) at jeg skal gå mer skole til høsten, så jeg har derfor gjort omvalg og søkt på nytt!

 

Fine lillebroren min

Image and video hosting by TinyPicCanon eos 500d + 50 mm f/1.8
Bildet er 2 år gammelt tror jeg og er av den yngste broren min. Jeg fant det igjen og tenkte jeg kunne fikse litt på det. Hva synes dere? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits