Vurdering av sheercover sminke

Nå tenkte jeg at jeg kan skrive en vurdering av sminken fra sheercover, som jeg fikk i posten her om dagen. Alt jeg skriver er 100% mine egene meninger om produktene. 


Pudderkost:
Denne kosten likte jeg veldig godt. Den er utrolig god, og ikke stiv eller noe. Den mister heller ikke noen hår, noe som er et stort pluss.

Eyeliner:
Denne eyelineren har jeg bare prøvd en gang. Da jeg prøve den syntes jeg det var veldig vanskelig og ta på, fordi det er akkurat som å ta på øyenskygge, men mye vanskeligere siden denne er litt bløt. (synes jeg). Så det var litt dumt, men ellers så liker jeg fargen fordi den er i fargen cafè mocha, altså ikke helt svart. Kan hende jeg blir flinkere på og ta den på senere, bare jeg får øvd meg litt :-) 


Duo concealer: 
Denne likte jeg utrolig godt. Den dekker kviser og urenheter super bra, og det er et stort pluss at det er to forskjellige farger. Det går jo også ann å blande fargene, noe som er utrolig bra. 

Base Perfector:
Denne skal man bruke før man tar på foundation eller pudder. Den lukter veldig godt, og når du tar den på så kjenner du at huden blir utrolig glatt. Den hjelper også mot porer ogsånt, noe som er supert. Jeg likte den veldig godt, og bruker den alltid før jeg tar på foudantion eller pudder (spørs hva jeg bruker over). I tillegg gjør den så sminken holder lengre.


Mineral foundation SPF-15:
Dette er et mineral pudder som jeg liker veldig godt. Over ser dere at jeg har i fargen Bisque, noe som passet huden min perfekt. Den er helt lik hudfargen min, og det liker jeg. Selvfølgelig er jeg brunere på halsen, så jeg må jo bruke pudder over dette igjen, men dette er et bra grunnlag. Den dekker veldig bra. Jeg har aldri brukt sånt mineral pudder før, så dette var noe nytt for meg :-)


Conditioning Cleanser:
Dette er en sminkefjerner. Jeg har bare prøvd den en gang, men jeg syntes den virket veldig bra. Det er en krem/skum som du tar på en bomuldsdott eller lignende. Gøy å prøve noe nytt, for jeg er vant til sminke servietter.

Hva synes du om vurderingen? Har du prøvd noe av dette før, eller blitt sponset av de?
// Innlegget er skrevet i samarbeid med http://sheercover.no

Raindrops
//Privat.
Heisann. I dag har jeg bare vært på skolen i en time. Jeg dro dit til kvart over 10, og det eneste min gruppe skulle gjøre, var å ta av bokbind på bøkene, og få karakterkortet. Jeg er egentlig ganske fornøyd med karakter kortet, har trossalt steget med 4 tall siden 8. klasse. Selvfølgelig er jeg skuffa over matte karakteren, men det får bare være :-) Er ikke akkurat så veldig glad i matte, derfor har jeg ikke gjort noe med karakteren det siste året. Nå venter jeg bare på at Nine skal komme. Senere skal jeg bort, så dere hører nok ikke noe mer fra meg før i kveld. Da kommer det en vurdering av sminken jeg mottok her om dagen!

Likte dere det mørke eller det lyse bildet best? Hva er deres planer for i dag?

Dagens outfit

Heisann. Det har blitt litt lite med skriving i det siste, men det er vel fordi jeg rett og slett ikke har gjort så mye. Bursdagen på lørdag var super koselig, bare sånn til info! I dag hadde vi gym i første timen, der vi skulle jogge langs stranda. Ikke at vi gjorde det da, men ja.. Etter det hadde vi 2 timer fritid, frem til vi skulle på skolen igjen og ha noe opplegg. Ellers var jeg hos Nine etter skolen, ingen nyhet det.. Her har dere dagens outfit, og bildene ble helt grusomme, fordi Nine hadde det så travelt..:


//Genser, h&m.//Shorts, Bikbok.//Veske, Dna.//Ring, Syden.

Hva synes dere?

Herlige ringer fra cocoo.se

Har sett litt på nettsiden til cocoo.se. Jeg kan trygt si jeg har forelsket meg i mange av ringene de har! Det samme med smykkene og tilbehøret de har. Det er så utrolig mye fint der :-) Anbefaler alle å ta en titt innom der, hvis du elsker tilbehør!
Hvilke av ringene likte du best?

Herlig outfit


// http://stockholm-streetstyle.com/

Jeg elsker virkelig alt ved det antrekket!
Like?

Accessories from bik bok//Alt er fra bik bok.

Noe du likte?

Bursdags outfit

Den første personen som gjettet riktig i går var Maren, og hun svarte sminke fra sheercover. Du finner bloggen hennes her. Jeg kommer til å teste ut de produktene jeg fikk, iløpet av uka som kommer. Nå skal jeg straks i bursdag til Line, noe som sikkert kommer til å bli super koselig :-) Vi fikk delt ut roller som hun bestemte, der jeg skulle være bitch/babe. Det er jeg å to til som er det, også er andre folk emo, nerd og gangster. Her har dere litt av outfiten, og jeg er klar over at jeg har på meg en del sminke, men skal jo være babe/bitch så:
Vet man ser godt at jeg har extensions :-) Er blitsen som gjør det!
//Skjørt og topp, h&m.//Skjefet, Nine sitt.

Hva er deres planer for i kveld?

Pakke i posten

Har veldig dårlig tid nå, nine er her. Skulle hilse fra hu, haha. Hu ville absolutt på bloggen. Fikk en sponsor pakke i posten i dag, noen som kan gjette hva det er? :-) Den første som gjetter riktig blir linket. Så hva tror dere er nedi den?

Videoblogg; sko ++


Dette var egentlig bare for å teste ut speilreflekskameraet :-)


Hva synes dere?

Selvfoto


Video er på vei nå. Jeg skal bare laste den opp på youtube, så er den klar!

EDIT; Videoen funker ikke på youtube, men den driver å laster ned på vimeo nå. Jeg vet ikke om videoen blir ferdig i dag eller om dere må vente til i morgen.

Dagens outfit

Heisann. I dag har egentlig dagen vært helt grei. Alle i 10. klasse på skolen min som er ferdig med eksamen (matte og engelsk) skulle på et museeum. Vi hadde også en del fritid der vi gikk litt rundt i byen. Jeg skal nå starte å redigere en film, så kanskje det kommer en video litt senere i dag :-) Jeg har også et framlegg jeg må forbrede meg til, siden vi har et framlegg på fredag. Her har dere dagens outfit (og ja, jeg ser veldig trøtt ut, men det er fordi bildene ble tatt i dag tidelig):


//Genser, Gina Tricot.//Bukse, Bikbok.//Sko, Bianco.//Ringer, Bikbok og syden.
 
Hva synes dere om antrekket? 

Jeg har herlige lesere

Heisann. Tenkte jeg kunne lage et innlegg, som jeg faktisk skriver litt i. Det er ikke så ofte jeg orker å skrive, for jeg vet selv hvor kjedelig det kan være å høre om hverdagen til andre. Men, nå skal jeg skrive om noe helt annet. Hvor glad jeg er for alle de søte kommentarene jeg får, og hvor koselige dere er. Jeg har ikke opplevd EN stygg kommentar på denne bloggen, tror jeg. Det må isåfall ha vært med en gang jeg opprettet den i desember, men etter det har jeg ikke opplevd noen stygge kommentarer. Det er jo logisk at jeg får kommentarer, når jeg som oftest kommenterer tilbake (med mindre jeg har det veldig travelt og kan glemme det). Men ja, jeg er super takknemlig for at dere kommenterer, det gjør så blogglysta mi blir på topp :-) Selvom jeg må innrømme at noen dager setter jeg ikke av tid til så mye blogging, men skal bli flinkere!
//Bildene ble tatt på fredag før jeg skulle i bursdag!

Flere som har koselige lesere? Får du mye drittslening/negative kommentarer på bloggen din?

Never denim shortser

Som dere sikkert vet, så er disse shortsene et stort must nå og mot sommeren. Jeg elsker shortsene. Jeg har selv ikke fler enn en, men det er fordi de er for store til meg i lårene hvis jeg ikke bretter de opp. Men, jeg digger mange av de shortsene!//Alle er fra bikbbok.

Hva synes dere om disse shortsene? Hvilken likte dere best?

Hit skal jeg flytte..
Neida, det er bare sånn jeg vil bo når jeg skal flytte for meg selv!! Alle bildene er hentet fra finn.no, og er tatt fra forskjellige leiligheter i Oslo området.

Fint, eller hva?

Maxi kjoler; like or dislike?

Er det noe som er inn, så er det maxi kjoler. Jeg personlig kunne ikke ha gått i en sånn kjole, for jeg synes det er best å gå i korte kjoler. Men, selvfølgelig synes jeg det er utrolig fint på andre. Det spørs jo også åssen kjolen ser ut, noen kan være totalt stygge, mens andre kan være utrolig fine :-) 


//Alle er fra nelly.

Hva er deres mening om maxi kjoler? Like or dislike?

Dagens antrekk

Hei. Jeg hadde en kjempe koselige dag i går, og det håper jeg dere også hadde :-) I morgen har jeg eksamen, og derfor må jeg bruke denne dagen på å forbrede meg. Derfor blir det nok ikke så mye blogging fra meg i dag heller. Jeg har rukket å tatt outfit bilder til dere da, så her har dere dagens outfit; 


//Bluse, Vero moda.//Shorts, Bikbok.//Sko, Bianco.//Ring, Syden.

Hva synes dere om dagens outfit? Flere som skal ha eksamen i morgen?

Gratulerer med dagen!

Heisann. Nå har jeg fått på meg festdrakta (nesten bunad), og skal straks gå bortover til faren min. Jeg skulle egentlig opp kl 8 i dag tidelig å se på toget som gikk, men jeg fikk ikke til å stå opp, så jeg måtte droppe det. Men nå skal jeg som sagt til pappa, også skal vi videre til bestefar for å grille med fler. Det er sånn tradisjon hvert år! Senere tar jeg turen til byen med Synne der vi skal se på russetoget :-) Tviler på at det blir noe mer blogging fra meg i dag!
Dårlig kvalitet er fornoe? Har ikke tid til å ta opp kameraet.

Hva gjør dere i dag? Har du bunad?

De siste innkjøpene


//Topp fra vero moda, 200 kr. (Den er mye finere på)


Høytlivsshorts fra bik bok, 300 kr.


//Smykke fra Gina tricot, 99 kr.
Kjøpte også et svart tettsittende skjørt, men tror nok at alle vet åssen et sånt skjørt ser ut, så droppa å ta bilde av det :-) Og som dere sikkert ser, så ble det ikke veldig mange innkjøp når jeg var i Oslo. En del av pengene jeg hadde gikk jo på nye wedges, så derfor kjøpte jeg ikke så mye mer enn dette + det på oufiten litt lengre ned.

Hva synes dere?

Cookies & cream


Som dere sikkert ser over, så har jeg kost meg ute i sola i dag. Det har vært strålende sol, så jeg benyttet sjangsen til å få litt brunfarge. Har også spist en super god is, som jeg smakte for første gang i dag. Elsket virkelig den isen, helt klart en ny favoritt!! Nå sitter jeg å leser på engelsk forbredelsene til eksamen, noe som ikke er fult så gøy. Tenkte jeg kunne vise dere det jeg kjøpte meg i dag + resten av innkjøpet ifra Oslo, så det kommer nok et innlegg litt senere med innkjøpene :-)

Har du smakt oreo isen på bildene over? Flere som elsker oreo?

Dagens outfit; alt er nytt

Heisann. Nå har jeg kommet hjem, etter å ha vært på maxi en tur. Når jeg var i Oslo, så jeg en sykt fin topp som jeg ble helt forelsket i. Selvfølgelig hadde de ikke igjen i størrelsen min der, så jeg fikk ikke kjøpt den. Defor dro jeg heller til maxi i stad, for de har den butikken der, så kjøpte jeg toppen og litt annet småtteri som jeg trenger til i morgen, siden det er 17. mai. Vet enda ikke om jeg skal bruke de nye klærene, eller om jeg skal gå i en sånn fest drakt som jeg arvet av søskenbarnet mitt ifjor. Den ligner egentlig på en bunad, bare at den er litt annerledes på overdelen. I dag går dagen til å lese til eksamen, siden jeg har jo eksamen på torsdag. Her har dere dagens outfit, og alt er kjøpt i Oslo:
//Tskjorte, Gina Tricot.//Bukse, Zara//Sko, Bianco.//Veske, Dna//Kjede, har fått i konf gave.
Alt er kjøpt i Oslo, og det kommer fler innkjøp, men ikke akkurat nå!

Hva synes dere om antrekket/innkjøpene?

i'm home

Heisann. Nå har jeg kommet hjem, etter en litt stressende dag. Jeg og mamma skulle ta toget hjem som gikk rundt halv 11. Vi hadde ikke fått med oss at togene var innstilt frem til kl var kvart over 12 fordi vi ikke hadde med oss pc ogsånt, så vi kom på togstasjonen klokken 10. Vi merket jo da at togene var innstilt. Vi satt da først i en og en halv time på togstasjonen, før vi skulle ta bussen til lillestrøm der vi skulle ta toget fra. Kom derfor hjem litt senere enn planlagt. Har kost meg super masse i Oslo. Hele gårsdagen gikk til shopping fra klokken halv 10 til klokken 5. var utrolig sliten i beina da for å si det sånn, de verka sykt mye hele kvelden. Jeg kjøpte meg litt, men ikke så mye. Kan nok vise dere innkjøpene i morgen eller noe hvis dere er interessert :-)


Orker deserre ikke å blogge noe mer i dag, for jeg er ganske sliten for å si det sånn! Har blitt litt lite med svøn i det siste.

Vil dere se innkjøpene?

Oslo i morgen/dag

Heisann. Har blitt veldig lite med blogging i går/dag. Skylder på at jeg har vært borte hele kvelden + pakket. Vi fikk også vite hva vi kom opp i på eksamen, og jeg kom opp i engelsk. Heldigvis ikke matte!! I morgen/dag skal jeg til Oslo, og toget går kl 8 om morgenen, så jeg tror jeg burde legge meg nå. Var på bursdag i kveld hos Sasikorn, super koselig bursdag! Nå tar jeg kvelden, og vi blogges når jeg er hjemme igjen på søndag :-)


Et bilde fra bursdagen. Loveu!

Hva kom du opp i på eksamen? Hva er deres planer for helgen?

Flowers
//privat. 
Tok litt bilder i stad. Det ble ganske dårlig kvalitet, siden zoom linsa mi er muligens ødelagt, så må ha på en stygg innstilling for å få til å ta bilder.. Var jo på maxi i stad, men det ble bare en kjapp tur. Tror hodet mitt sprenger snart. Har så utrolig mye vondt i hodet nå for tiden.. Hadde det i hele går også, sykt kjipt. I morgen får vi vite hva vi kommer opp i på skriftlig eksamen. Jeg er glad bare jeg IKKE kommer opp i engelsk :-)

Hva synes du om bildene? Hvilket bilde likte du best? Hvis du skal opp i eksamen i morgen, hva vil du minst opp i? 

Dagens antrekk

Heisann. Nå har jeg kommet meg hjem, etter en veldig slitsom skoledag. Startet med at jeg hadde RLE prøve, og den gikk faktisk bedre enn jeg trodde. Var sånn prøve på itslearning der vi fikk vite karakteren rett etter vi hadde tatt prøva, så jeg ble veldig glad fordi det er den prøva som avgjør hva slags karakter jeg får på kortet i RLE. Etter det var det både engelsk framlegg og en kjedelig og lang norsk time. Trodde jeg skulle dø, for jeg var så sliten. Været har heller ikke vært noe særlig fint i dag, har regnet nesten hele skoledagen, men det ble heldigvis sol når skolen var slutt. Nå tar jeg straks turen til maxi med Lena for å kjøpe bursdagsgave.


//Bukse, Vero moda.//Bluse, Bikbok.//
Det ble bare det bildet, siden de andre ble totalt misslykket. 

Hva synes dere om antrekket?

To fest antrekk
//Laget i polyvore.

Hvilke av antrekkene likte du best?

Dagens outfit
Ser jo ut som om jeg har orange hår da.. Har ikke det!
//Bukse, Vero moda//Bluse, Bikbok.//Olajakke, Gina Tricot.//Sko, vet ikke.//Veske, h&m.

Heisann. Nå er jeg ordentlig tilbake på bloggen. Har vært litt lite med blogging i det siste, men skylder på mye skole arbeid og det at jeg har vært syk. I morgen har jeg både spansk prøve og kanskje RLE samtale, også er det sånn argumentasjons greier i naturfag. Veldig mye for å si det sånn, og på torsdag har jeg både RLE prøve og engelsk framlegg. Gleder meg så SYKT til denne uka er ferdig, det skal bli så godt, for da er det bare eksamen igjen. 

Hva syne dere? Flere som skal ha eksamen (95 kullet)?

Bloggere

Er det noe jeg leser hele tiden, så er det mote bloggere.  Leser vel nesten bare sånne type blogger, + noen foto bloggere og hverdags bloggere. Jeg tenkte jeg kunne nevne nesten alle bloggene jeg er fast leser av, så her har dere noen å ta en titt innom. Alt fra hverdagsbloggere til motebloggere og fotobloggere, men kanskje mest motebloggere :-)

Fashionjunkiie, 
 cathinthecity,  hannemjaaseth,  keinapel,  fashiontoast,  siljebredesen, carolinemaria,  julianyl,  
ingrrrid,  andreabadendyck, explode,  livingdoll,  Leneorvik,  maalinkristiansen, kristineam, martheborge, klovh0lt, 
cbui, juliemd, kristinabe,  idawisth, nettenestea, mne, missbee,  sophiawedege, christiiinaTok sin tid å lage dette innlegget og bilde greia!! Er tilbake på bloggen ordentlig i morgen, har vært syk i dag, derfor det har blitt lite blogging.

Leser du noen av de bloggene? Har du noen blogger å anbefale?

It's summertime


//Laget i polyvore.

Like or dislike?


Jeans from Zara

Som dere sikkert vet, så skal jeg til Oslo om en uke på shopping. Vi har ikke butikken Zara her i Hamar, og jeg fant nettopp nettbutikken dems. Jeg så litt rundt på bukser, for jeg leter etter en vanlig olabukse som passer meg perfekt i leggene. (Jeg synes de fra bik bok er så lange). Og jeg fant også ut at det egentlig er ganske billig for de buksene jeg har sett på, alt fra 299 kr til 556 kr, så jeg skal nok ta meg en tur dit når jeg er i Oslo, ja! :-)


Alle buksene er fra zara, og koster mellom 299 til 600 kr. Har allerede sett noen favoritter som jeg MÅ ha.

Noen av buksene du likte? Har du handlet bukse på zara før? 

Dette skal jeg gjøre før jeg dør

 Besøke Usa

 Gifte meg

 Utdanne meg som stylist

 Bo i egen hybel når jeg er ferdig på vgs (helst i Oslo)

 Finne drømmemannen 

 Være modell på en ordentlig photoshoot Svømme med delfiner

 Le mye

 Reise verden rundt

 Få en ordentlig klesgarderobe, med masse klær jeg lenge har ønsket meg

 Shoppe i Paris Oppleve en av mine favoritt artister live

 Dra på jentetur til syden

 Fotografere masse 

 Farge håret ordentlig blondt eller ordentlig brunt

 Dra masse på café

 Besøke maldivene

 Leve livet


//Alle bildene er hentet fra weheartit.

Fortell meg noe du skal gjøre før du dør.
   

Tar meg blogg fri i dag


//Privat.
Jeg tar meg bloggfri i dag, siden jeg har en del lekser/innelveringer/framlegg som må gjøres + at jeg skal til pappa litt senere, så vi blogges i morgen ♥

Flere som liker å ha bloggfri en gang i blant? 

Dette har jeg på meg i dag;

Heisann. Akkurat nå så føler jeg meg utrolig dårlig. Har sovet i 2 timer ca. Alltid når jeg våkner får jeg vondt i hodet og blir uvell. Det er så plagsomt. I dag blir det nok bare å slappe av resten av kvelden, og tv titting. Tok dagens outfit til dere før jeg sovnet også:
//Topp fra bik bok.//Tube bh fra gina tricot.//Bukse fra vero moda.//Ring fra syden.//Sko fra din sko.

Hva synes dere?


Herligheter fra monki//monki.
Ikke denne helgen, men neste helg igjen, skal jeg til Oslo med mamma. Vi skal sove på hotell, og vi skal shoppe. Vi tar toget ned til Oslo lørdag morgen kl 8, og blir der til søndag. Gleder meg utrolig mye. Det skal bli så gøy å dra på shopping helt alene med mamma, sove på hotell alene med hu, og ja, alt kommer til å bli kjempe koselig. Jeg har tittet litt på monki nå, og funnet en del fint :-)

Hva synes dere om det over? Noe dere likte?  

Today's outfit

Heisann. Endelig er denne dagen over. Dagen i dag har vært utrolig sturslig og lang. Det har ikke vært noe særlig fint vær i dag, og det har vært kaldt. Vi har også hatt en lang og kjedelig skoledag med nesten bare fag gjennomgang. Nå er jeg ganske så sliten, men jeg har lekser som må gjøres. Neste uke har vi to prøver, der den ene prøven har noe med 100 sider med lese stoff, og den andre er en kjempe stor spansk prøve. Spansk prøven har vi jo fått vite hva spørsmålene er, for den ligger jo ute på nettet, så heldigvis er jeg snart ferdig med å lage svar til alle spørsmålene. Den er utrolig vanskelig, så må jobbe hardt for å prøve å få en 5'er. Satser veldig på å få 5, for da har jeg 5 på kortet i spansk. Men nok babling fra meg, nå får jeg starte med leksene. Her har dere dagens outfit;

 
//Shorts fra carlings.//Genser fra gina tricot.//Ring fra bik bok.

Hva synes dere? Flere som har mye skolestress for tiden?

Den hvite kjolen

Elsker den hvite kjolen min som jeg kjøpte ifjor sommer. Jeg har aldri brukt den før, fordi jeg alltid har syntes den har vært stygg. Ifjor klippet også mamma den av litt, siden den var så lang iforhold til hva jeg er vant til at kjoler skal være. Nå tok jeg den fram, og jeg elsker den. Den er liksom ikke helt lik alle andre kjoler, og det liker jeg. Tok å lagde to antrekk av den, egentlig er begge ganske like, men den ene er litt mer sommerlig enn den andre. 


(Det er lyset som gjør beinene mine så røde/mørke)

Hvilken likte du best av 1 og 2?

Dagens antrekk

Heisann. Det ble litt lite med blogging i går. Jeg var jo med Synne hele dagen i går, noe som var super koselig. Vi klarte å stå fast i en time i byen da, for bussen kom jo aldri. Heldigvis kom en annen buss etter en times tid da. Orket rett og slett ikke å blogge når jeg kom hjem i går, for jeg var så sliten. Nå er det ny skole uke, og nå har jeg en del prøver og framlegg, så nå er det siste delen av 10. klasse før jeg er ferdig. Det blir så godt å bli ferdig med 10. klasse. Er også super glad i dag, for vi fikk igjen matte tentamen og  jeg fikk EN karakter mer på matte tentamen nå enn hva jeg har fått alle årene på ungdomsskolen, så jeg er egentlig super glad nå :-) Her har dere dagens outfit som er ganske enkel i dag:

 
//Topp fra gina tricot.//Bukse fra bik bok.//Veske fra h&m.//Ring fra syden.//sko fra vans.

Hva synes dere?

Outfits iløpet av april

Jeg skal til byen en tur med Synne etterpå, så jeg blogger mer når jeg kommer hjem. I mens kan dere få se outfitene ifra april:

Hvilket antrekk likte du best?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits