Gresk yoghurt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag startet jeg dagen med gresk yoghurt med musli og bær på. Jeg har aldri smakt det sammen slik før, har bare smakt den ferdig yoghurten i serien "14" eller noe. I dag har jeg vært ute en tur og møtt ei venninne, og ellers har jeg ikke gjort så mye. Nå er endelig finværet på plass også, så det passer bra. Skal prøve å få tatt bilder i morgen av plaggene jeg fikk i pakken fra sheinside. Denne gangen fikk jeg en kjole og en supersøt sommertopp.

Hva har dere gjort i dag?

Nike free run

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
// Nike free run 2, kjøpt hos junkyard. 
Hei dere. På fredag hentet jeg skoene mine fra Nike, og jeg er veldig fornøyd med de! Jeg tror de kommer til å bli godt brukt ihvertfall.
Hva synes dere? Har du sko fra nike free run? 

Overskyet og regn

Image and video hosting by TinyPic// Blusen er fra sheinside og den finner dere HER.

Heisann. En liten stund siden sist nå. I helga var jeg borte, så da hadde jeg ikke sjansen til å blogge, og dagene denne uka har bare bestått av skyer og regn, noe som ikke er så veldig motiverende å ta bilder i. Får håpe det blir litt finere vær i påsken da ihvertfall. I morgen skal jeg hente en pakke fra sheinside som venter på meg på posten, så får prøve å ta bilde av det iløpet av uka som kommer. I tillegg venter jeg en pakke i posten med nike free run sko, noe jeg gleder meg til å få og å bruke.
Er det flere som har dårlig vær for tiden? Hva gjør dere i dag?

Nye sko fra nelly

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic// Fra nelly.
I dag kom disse herlige skoene jeg bestilte fra nelly. Er veldig fornøyd med de, og de sitter veldig bra på bena 
Hva synes dere? 

Onsdagen min

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hei dere. I dag er planene å se på hockey kamp, siden det er avgjørende hvem som går til finalen av vålerenga og storhamar. Heier såklart på storhamar!! Ellers har det ikke skjedd så mye, så har egentlig ikke så mye å fortelle. Bestilte meg nye sko fra nelly her om dagen, som sikkert kommet snart. Tenker jeg viser de da :-) Kjøpte de først og fremst for å bruke i konfirmasjonen til broren min som er i mai, men de går an å bruke til hverdags å heldigvis. 

Hva gjør dere i dag? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits