En uke igjen til russeslipp


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeihei. Valget jeg gjorde i går var å stripe håret en runde til, slik at jeg ble enda blondere. Jeg vet ikke helt hva jeg synes, og har jo veldig lyst til å bli brunette igjen. Hvis jeg skal bli brunette igjen må jeg vente litt og få pigmentert håret mitt først. Må vente slik at jeg ikke mister håret, i og med at jeg allerede har mistet en del. Nå er det bare en uke igjen til russeslip og! Gleder meg utrolig mye til å være russ, er såå klar for å feste mye og å dra på tusenfryd og lillehammertreffet. 

Er det noen fler som skal være russ i år? 

Klar for å fikse på håret igjen

Image and video hosting by TinyPicHeihei. Har hatt en veldig rolig helg nå. Var hjemme på fredag, og var ikke helt i form da. Fra i går til i dag har jeg sovet hos Kristoffer, og i går så vi bare på film og slappet av. I morgen skal jeg fikse på håret mitt på skolen. Jeg skal få vekk orangeskjæret i håret, og bli litt lysere på toppen av hodet. Men, jeg har også litt lyst til å bli brunette igjen, så jeg får se hva jeg gjør. Alle har sagt jeg skal forbli blond, untatt to stk tror jeg. Så jeg burde vel kanskje være blond litt lengre, men jeg får se hva jeg gjør. Etter jeg har vært på skolen i morgen har jeg tenkt meg en tur på maxi med Tonje, og deretter til Kristoffer, så det blir ikke blogging i morgen. Prøver å komme sterker tilbake og har veldig lyst til å blogge normalt hver dag, men det er litt vanskelig da jeg er borte en del.

Hva synes dere, skal jeg forbli blond eller bli brunette igjen? haha 

Close-up

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Likte dere bildet best i farger eller svart-hvitt?

Jeg har blitt blondine igjen

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicPå torsdag i forrige uke skulle jeg som tidligere nevnt til Tonje fordi hu skulle fikse på hårfargen min. Jeg bestemte meg for å bleke blonde hettestriper, men som dere ser så ble egentlig nesten hele håret mitt blondt. Jeg har tenkt til å ta en til runde med striping på toppen på høyresiden hvor dere ser det er litt mørkere enn ellers. Jeg er fornøyd med resultatet, og har begynt å venne meg til fargen nå. Det var veldig uvant i starten, og jeg hadde mest lyst til å bli brunette igjen, men nå har jeg begynt å venne meg til det og jeg kommer til å forbli blond til høsten tenker jeg. Jeg må bare få vekk orange/gul skjær som er på undersiden av håret slik at jeg kan ha det oppsatt. 

Hva synes dere om hårfargen?

Skal jeg farge håret brunt eller bli blondere?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heihei. Nå har skolen startet igjen, og jeg har hatt en finfin påskeferie. Har vært ute et par dager, men også fått slappet av en del. I morgen har jeg tenkt til å la Tonje farge eller stripe håret mitt. Jeg er usikker på om jeg vil ha sjokoladebrunt hår, slik som jeg farget det sist, eller om jeg vil bleke blonde striper. Jeg har veldig lyst til å gjøre det andre nevnte, men jeg vet ikke helt om jeg vil kle det. Jeg synes selv jeg kler å være brunette best, men samtidig vil jeg gjøre en forandring nå siden jeg har vært brunette en god stund ,og hårfargen detter altlid ut etter 2-3 måneder fordi håret mitt er så slitt, så jeg må alltid farge det opp igjen flere ganger. Og nå har jo håret mitt startet å bli lysere, og i tillegg har jeg fått en utrolig stygg ettervekst som er lysere enn hårfargen jeg har nå..

Så hva synes dere, skal jeg farge det brunere, eller skal jeg satse på og bli lysere?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits