Today's outfit

Det har blitt litt mye outfits i det siste, men jeg skal prøve å variere mer fremover altså. I dag hadde jeg bare frisør hele skoledagen, som egentlig var helt greit, siden vi ikke gjorde noe spesielt. Ellers så har det ikke skjedd noe mer i dag, annet enn at jeg nå driver å øver til framlegget jeg skal ha på fredag.


//Skjorte, bikbok.//Bukse, veromoda.//Skjerf, cubus.//Sko, nelly
(Jeg brukte ikke skoene på skolen) 

Hva synes dere om antrekket?

Dagens outfit, 160412

Hei :-) For ikke så lenge siden kom jeg hjem etter å ha vært på trening med Synne. Vi dro dit rett etter skolen, som vi alltid pleier å gjøre på mandager og torsdager. Jeg var hjemme i en halvtime før jeg dro, så jeg rakk akkurat å ta noen outfit bilder. Det ble ikke særlig bra bilder, men de funker. Jeg har tre framlegg denne uken, så tror nok jeg skal begynne å jobbe med det ene nå. Det ene er heldigvis bare om mote innen klær de siste 100 årene, så det er egentlig litt gøy å jobbe med. 
//Genser, h&m.//Bukse og skjorte, vero moda.//Sko, converse.

Gårsdagen, cafékos

Heisann. Jeg har akkurat blitt ferdig med å vaske (jobb), og venter på bussen som snart skal komme. Derfor tenkte jeg at jeg like så greit kan blogge litt fra i går. Jeg var jo med Synne i går, som jeg nevnte i innlegget under. Vi dro først en tur på maxi, og vi begge kjøpte oss noe, men vi var ikke der så lenge. Vi tok etterhvert bussen ned til byen, og da ble det til at vi dro en liten tur på café. Det er lenge siden sist vi var der, så det var koselig ? her har dere litt bilder jeg tok med mobilen;

Jeg kjøpte meg også en genser fra h&m ;

Hva gjorde dere i går?

Gårsdagens antrekk

Heihei. Jeg var veldig opptatt både torsdag og fredag, så jeg rakk ikke å blogge. På torsdag var jeg på trening, og i går var jeg hos Mathias hele ettermiddagen/kvelden. Men i går så rakk jeg å ta litt bilder før jeg dro, så jeg tok litt outfit bilder til dere. I dag vet jeg ikke helt hva planene er, men jeg skal møte Synne en tur nå ihvertfall. Her har dere antrekket fra i går:

//Genser og skjorte, vero moda.//Shorts, gina tricot.

Hva synes dere om antrekket?

Dagens outfit

//Genser, Risøe.//Bukse og skjorte, vero moda.//Sko, økonomisko.
Jeg hadde på meg en alt for stor genser, så det ser litt rart ut! Skal til Mathias nå, så vi blogges :-)

Hva synes dere om antrekket?

En blogganbefaling - miliecake.blogg.no

Tenkte at jeg kunne anbefale en blogg til dere nå. Bloggen jeg anbefaler denne gangen, er bloggen til emilie(miliecake) som dere kan finne her. Jeg har lenge vært en fast leser av bloggen hennes, og elsker måten henne skriver på. I tillegg så tar hun mange fine og inspirerende bilder, og jenta bak bloggen er jo nydelig! Jeg anbefaler dere alle og ta en titt innom bloggen hennes hvis dere ikke har vært innom før!
// Alle bildene er hentet fra bloggen hennes, http://miliecake.blogg.no/ 

Har du vært innom bloggen hennes før?

Vurdering av tannbørsten fra blueillume

Som dere sikkert vet, så mottok jeg en tannbørste fra blueillume.com for litt over en måned siden (sponset). Det innlegget kan du lese her. Det er en tannbørste som skal bleke tennene dine ved hjelp av en blå stråle som står på når du pusser tennene. Jeg har nå testet ut denne tannbørsten, og jeg har faktisk sett forskjell. På bildene synes det kanskje ikke så mye, men jeg har sett forskjell i virkeligheten. Jeg har tatt før og etter bilder, så her kan dere se forskjellen (ja, jeg har stygge tenner.. har hatt regulering før, og jeg har trekt 5 tenner til sammen, så jeg har ikke så mange tenner i kjeften som det er vanlig å ha):

Før:


 Etter:

Anbefaler dere å ta en titt innom hjemmesiden dems, som dere kan finne her.

Har du testet ut den tannbørsten før? Bruker/har du brukt tannbleking før?

Innkjøp fra påsken

Som jeg har nevnt tidligere, så var jeg på Gjøvik på mandag på kjøpesenteret der. Jeg var også en tur på maxi på tirsdag, og har derfor fått kjøpt meg litt. Tenkte jeg kunne vise dere innkjøpene! Det ble ikke så mye, men litt ble det da.


// h&m.


// Bikbok.


// Bikbok. Det er baksiden av toppen som er på bildet. Toppen har en åpen rygg, og foran er den helt vanlig. 


// Cubus.


// Gina Tricot.

Hva synes dere om innkjøpene?

Det er ingen påske uten påskeegg
//Privat.
Heihei. De fleste av dere har sikkert fått påskeegg. Jeg fikk det i dag jeg å. Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle få det, men jeg fikk det heldigvis. Har følt meg utrolig usunn denne ferien, så med en gang skolen starter skal jeg begynne å trene igjen. Gleder meg allerede! I dag har dagen gått til å ha vært med Mathias. Vi var en tur på maxi, og deretter dro vi til meg. Jeg møtte han faktisk så tidlig som klokken 12. Det er ikke ofte jeg er så tidlig ute i ferier altså. 

Har du påskeegg?

Wants from Nelly


Her, her og her

Hvilken likte du best?

Pictures from today - photoshoot

Jeg har hatt en bloggpause i en lang stund egentlig, men nå skal jeg prøve å komme tilbake på bloggen :-) Påskeferien er jo her, og det er ganske så herlig og ikke tenke på skolen. Denne påskeferien har jeg egentlig bare slappet av, men jeg var på Gjøvik en tur på mandag på det store senteret. Egentlig så synes jeg ikke det senteret er like bra som det som er her jeg bor, men det er noen butikker der som ikke er her. Jeg kom hjem med litt innkjøp, som jeg kanskje kan vise dere i et innlegg i morgen. Ellers så har jeg vært med Mathias i ferien, og vært med Lena og tatt litt bilder i dag :-) Her har dere noen av bildene vi tok;
Hva synes dere om bildene? Hva skal dere gjøre resten av påskeferien?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits