Liker at det er helg


//Privat.
Akkurat nå sitter jeg her å koser meg i sola. Har ingen planer i dag. Skulle egentlig bort, men det ble ikke noe av alikevell, og uansett så er jeg ikke helt i form. Er forkjøla, med mindre det er allergi, men har fått tabletter nå til å bruke i tilfelle det er algeri, og i tillegg har jeg mensen smerter. Fint å ha på en lørdag må jeg si! Derfor holder jeg meg inne hvis jeg ikke blir noe bedre. 

Hva synes dere om bildet? Hva er deres planer for i dag?

Jumpsuit

Som dere sikkert har sett, så har det begynt å komme jumpsuit i butikkene nå. Jeg synes de er utrolig kule, og i tillegg er de utrolig behagelige å gå i. Jeg har en selv, som jeg kjøpte i sommer når jeg var i syden, men jeg har bare brukt den en gang.  Jeg synes noen jumpsuiter er stygge, mens andre er fine :-)  //Laget i polyvore.

Hva er deres mening om jumpsuit? Like or dislike?

Dagens outfit

Hei søtiser. I dag dro jeg hjem fra skolen, fordi jeg ikke var helt i form. Jeg tror også at jeg er alergisk mot pollen eller noe, men vet ikke om jeg er det. Jeg er bare sykt snørrete iblant, og mest etter jeg har vært ute. I dag er det endelig fredag, noe som betyr at det er helg. Må si jeg er glad for at det er helg nå. Om bare 2 uker får vi vite hva vi kommer opp i skriftlig eksamen, og jeg kan trygt si at jeg gruer meg. Men, det skal bli godt å bli ferdig med eksamner også. Er heldigvis ferdig med alle tentamner da :-) Her har dere dagens outfit:


//Jakke fra nelly. // Bluse fra bik bok. // Shorts fra gina tricot. // Sko fra bianco.

Hva synes dere?

Ny veske

Heisann. Blir litt sen blogging i dag, men skylder på at jeg har vært borte hele dagen. Vi hadde nynorsk tentamen i dag, noe som gikk helt greit. Likte oppgaven, så håper på en bra karakter. Jeg og Nine dro klokken 12, og da dro vi rett til maxi. Jeg skulle ha meg en ny skoleveske som jeg har sett der for lengelenge siden. Den var ikke der i dag, uheldigvis. Jeg fikk heldigvis kjøpt meg en annen da. Var virkelig på tide med en ny skoleveske, er så lei den jeg har brukt i hele vinter. 
//Fra h&m, kostet 200 kr.

Hva synes dere? Flere som har den veska?

Mine favoritt øredobber


//Privat.
Jeg kjøpte disse øredobbene i sommer når jeg var på Kypros. Tror de bare kostet 3 euro, noe som var utrolig billig. Det eneste som er dumt med de, er at den ene stangen er tjukkere enn en vanlig øredobbstang, så jeg må alltid streve med å få det igjennom hullet. Det er jo fordi de er uekte. Heldigvis tåler jeg alle type øredobber :-) Jeg elsker de, og de er helt klart mine favoritt øredobber. 

Hva synes dere om de? Like or dislike?

Min toppliste - kom du med?

Nå har jeg plukket ut bloggene jeg liker mest av dere som hadde meldt dere på. Det var hele 70 personer som meldte seg på. Selvom du kanskje er langt nede på lista mi, så er du en av de 20 bloggene jeg har plukket ut av 70 stk, så du er egentlig ganske høyt hvis du tenker på alle bloggene som meldte seg på. Jeg har plukket ut etter hvordan blogger jeg liker å lese, og hva som inspirerer meg mest. Var du blandt de heldige som fikk være med? Leser du noen av disse bloggene?

Bilder fra photoshoot; del 2
// Bildene er tatt med canon eos 500d + canon zoom lens EF 75-300 mm.
Det ble ikke så mange bilder, men jeg har ikke tid til å fikse på bildene nå. 

Hva synes dere om bildene?

Dagens outfit
Ser jo ut som om jeg har den rævva da, men det er vel bare buksa som gjør det.


//Alt fra bik bok. //Skoene er fra din sko. 

Dagen i dag har egentlig vært ganske så grei. Vi hadde norsk forbredelser i de 2 første timene, siden vi skal ha norsk tentamen i morgen og nynorsk tentamen på torsdag. Jeg var også hos reguleringstannlegen i stad (ja, jeg har hatt regulering), men der ble jeg ferdig ganske så fort for å si det sånn, men jeg gadd ikke å gå tilbake på skolen bare for å være der i en time, så dro like så greit hjem. Senere i dag kommer topplisten, men må først plukke ut bloggene, noe som kan ta sin tid, men skal bruke hele dagen på det :-)

Hva synes dere om antrekket?

Bilder fra photoshoot - del 1

Har vært med Lena nå, og er med hu fortsatt. Vi har tatt bilder i dag, så her får dere del 1.

Del 2 kommer i morgen!
Hva synes dere om bildene? 

Canon


//Privat.
I dag tidlig våknet jeg av at den minste broren min kasta opp, veldig gøy å høre på må jeg si. Jeg er livredd for å kaste opp, og har ikke kastet opp mer enn 1 gang i livet mitt, og det var da jeg var 7 år. Jeg dro derfor rett til mamma, for å ikke bli smittet. Men, han kaster veldig lett opp, så er ikke sikkert han var smittsom, men uansett. I morgen er det skole, gleder meg ikke sånn veldig, men det skal bli godt å se igjen alle folkene. Skal også begynne å poste outfit igjen da, for de siste dagene har jeg ikke orket å fikse meg, så har ikke blitt så mye bilder av outfit å lignende her på bloggen.

Hva har dere gjort i dag? Hva synes dere om bildene?

Mulberry vesker

Jeg har så utrolig lyst på en mulberry veske. Det er vel ganske dyrt, men for eksempel h&m har jo sånne type fake vesker i butikkene, så snart tror jeg at jeg må kjøpe meg en sånn veske! De er jo så utrolig fine.
 
//weheartit.

Hva synes dere om mulberry vesker? like or dislike?

Den nye ringen min


//Privat.

Den nye ringen min som jeg kjøpte i går, elsker den!
Hva synes dere om den? 

Skal nyte sola

Heisann. Nå skal jeg til Nine for å nyte sola med hu. Det er like fint vær som i går, og det er herlig. Så vi blogges senere i dag :-)


Dårlig bilde med webcam, men rekker ikke å ta noen nye for nå må jeg gå. 

Hva er deres planer for i dag? Har dere like fint vær?

Love it
//Privat. 

Åh, elsker fin været som er ute nå. I dag har jeg bare slappet av, hatt litt kvalitetstid med familien. Har vært ute med lillebroren min som dere ser på det ene bildet, i nesten hele dag. Det er også utrolig gøy å ta bilder med zoom linse, for du får alt så mye uskarpere i bakgrunnen. Det er bare synn at det er noe gærent med den, men jeg hadde flaks istad og fikk den til å funke :-) Nå straks blir det grillings, koselig med andre ord.

Hva synes dere om bildene? Noen som har grillet i år? 

Innkjøp


// Fra bik bok, 99 kr per del.


// Skjorte/bluse fra bik bok, 299 kr.


// Ring fra bik bok, 79 kr.


// istede for å bruke penger på nye converse (har veldig lyst på hvite, men har gråe fra før), så kjøpte jeg meg heller disse på Din sko til bare 300 kr.

Hva synes dere om innkjøpet?

When you know you're in love


//Privat.

God morgen. Nå sitter jeg her og er døds trøtt. Jeg var nemmelig oppe klokken halv 8 i dag tidelig, fordi jeg skulle på maxi med mamma. Hun pleier alltid å ville dra med en gang det åpner (kl 9), fordi da er det aldri kø i klesbutikker osv. Litt innkjøp ble det, og jeg viser de innkjøpene senere i dag tenker jeg. 

I dag er ikke planene store, men i kveld blir det enten ut å grille med noen i familien + venner av oss, hvis ikke jeg skal dra til en i klassa mi som skal ha fest. Han er også naboen min, haha. Får se hva planene blir, men nå skal jeg ihvertfall sove litt tror jeg.

Hva er deres planer for i dag? Hva synes dere om bildet?
// meld deg på topplista mi her.

Du vet påsken er her når ..

du ser gult..
//Privat.

Hva synes dere om bildene?

// meld deg på topplista mi her.

Ringer er et must

Er det noe som virkelig fresher opp antrekk, så er det ringer. Jeg har selv nesten ingen ringer, for jeg liker ikke å bruke penger på sånt. Men, jeg må virkelig si det er mange kule ringer å få itaki nå for tiden :-) Det er et stort must for å si det sånn.//weheartit.

Flere som elsker ringer? 

// meld deg på topplista mi her. 

Ute å slikker sol

Solen er på plass, godteriet er på plass (uheldigvis) og jeg sitter ute å slikker sol. Himmelen er skyfri, kunne ikke blitt mer herlig. Har også begynt å titte frem litt skille, noe jeg liker veldig godt. Senere i dag skal jeg til pappa, så jeg må vel snart begynne å pakke. Tenkte også at jeg kanskje kan legge ut videoen jeg å Nine lagde når vi hadde skole prosjekt, hvis noen vil?


//Privat.

Flere som er ute i sola? Hva er deres planer for i dag?

Sommerlig antrekk


//Laget i polyvore.

Likte du det?

// Meld deg på topplisten min her. 

Meld deg på min toppliste

Tenkte jeg kunne ha en toppliste der du har muligheten til å være med. Jeg plukker ut de 20 beste bloggerene jeg synes fortjener en plass, og du kan være en av de! Legg igjen en kommentar på at du er med :-) Avslutter den iløpet av påsken tenker jeg!
Me, myself and i


We have so many masks
we put on everyday
that we realise
we no longer know
which one is real.
(sorry hvis det er skrivefeil over, men jeg suger i engelsk) 

Outfit for i dag

Hei søte lesere. Nå skal jeg straks ut en tur med Nine. Blir ikke lange turen, men vi drar en tur på maxi. Må ha meg sminkefjerner ogsånt, siden butikkene er jo ikke åpne i morgen og på fredag. Har faktisk solt meg i dag, og fått litt skille. Det er så godt med fin vær!  Her har dere dagens outfit:


//Topp og skjorte fra Gina tricot.//Bukse fra vero moda.//Ring fra kappahl.//Sko fra bianco.

Hva synes dere? Hva er deres planer for i dag?

Inspiration; fashiontoast
// www.fashiontoast.com
Har sittet å bladd igjennom denne bloggen nå, og herregud å mye inspirasjon jeg får! Klart en av mine favoritt bloggere.

Besøkt bloggen hennes før? Flere som blir inspirert av hu? Hvilke blogger får du inspirasjon fra?

Min dag i bilderDere tror vel at jeg har en gal venninne? Jaja, hu er ganske gal. Neida, hu er bare litt glad i å ta rare bilder av seg selv. Som dere ser så var vi i byen i dag. Skjedde ingenting der, og vi dro etter 2 timer. Jeg var ikke helt i form, har vært ganske sliten i dag. 

Hva synes du om bildene? Hva har du gjort i dag?

Today's outfit

Nå går bussen om 5 minutter, her har dere dagens outfit. Skal til byen en tur med Nine!
//Shorts fra gina tricot.//Topp fra bik bok.//Sko fra bianco.

Hva synes dere?

Mary Kate Olsen


Digger den jenta der. Har digget hun siden jeg var liten. Jeg så alltid på filmer av hun og Ashley når jeg var mindre, og har mange av filmene fortsatt. Digger stilen hennes, og håret hennes er jo helt sykt nydelig!!

Fler som liker Mary Kate Olsen? Har du noe forbilde, hvis ja, hvem?

Fått meg en ny bestevenn, hostesafta

Heisann. Jeg er helt uslitt akkurat nå. Hosten har kommet, og jeg har sykt vondt i hodet. Skal ta det rolig i dag iallefall, og håpe på at jeg blir bedre i morgen. Har tenkt til å sole meg, for det er jo strålende vær. Får bare være forsiktig så jeg ikke får lungebetennelse eller noe. Jeg har virkelig uflaks, klarer å bli syk akkurat når det er ferie. Blir så sur! Men, god påske alle sammen :-)Hva er deres planer for påskeferien?

h&m's nye kolleksjon

Som dere sikkert vet, så har h&m kommet ut med en ny kolleksjon som heter Conscious. Den er utrolig fin og sommerlig, og passer perfekt for de som liker lyse klær. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den, men noe av det er ganske fint :-) 

Hva synes dere om denne kolleksjonen? Like or dislike?

Bilder fra photoshootHva synes dere om bildene?

Dagens outfit


//Bukse fra vero moda.// Genser fra gina tricot.// Sko fra bianco.

Nå skal jeg pakke og til Nine, skal sove der i natt. Blogger mer i morgen. Har tatt bilder med Lena i dag, dere får se bildene i morgen :-) 

Hva synes dere?

Innkjøpet fra i går

Tenkte jeg kunne vise dere innkjøpet fra i går, nå :-) Jeg er ikke helt i form i dag, men skal være med Lena litt senere i dag ihvertfall, og vet ikke helt hva som skjer i kveld enda! Spørs helt på formen, men tror det blir overnatting hos Nine.


Genser fra Gina Tricot, kostet 200 kr.


Topp fra bik bok, 149 kr. Egentlig alt for stor, men funker med tubetopp under.


Shorts fra gina tricot, 300 kr. Tupe bh fra Gina tricot, 79 kr. 

Hva synes dere? Har du noe av det samme?

Magetopper; like or dislike?

Som dere sikkert vet så er magetopper et stort must nå mot sommeren. Jeg synes det er utrolig kult, og det kan freshe opp et antrekk!
//Alle er fra bik bok.

Hva synes dere om mage topper? like or dislike?

Dagens antrekk

Heisann. Jeg har ikke tenkt til å skrive så mye om skoledagen, for vi hadde jo bare engelsk tentamen. Jeg og Nine skulle jo egentlig til Gjøvik i dag, men det ble ikke noe av siden hu har rotet bort busskortet sitt, og vi bruker ikke 50 kr til og 50 kr tilbake bare for å dra på Gjøvik. Vi tok derfor turen på maxi her vi bor istede. Ble litt innkjøp på meg, men det tror jeg at jeg heller viser i morgen. Det er jo også påskeferie nå, noe som er utrolig godt. Eneste ulempen er at jeg muligens begynner å bli syk. Har helt syke smerter i halsen. Da blir det sikkert en forkjølelse de nærmeste dagene på meg. 


//Bluse fra bik bok.//Bukse fra vero moda.//Sko fra bianco.//Ring fra syden.

Hva synes dere?

Dagens outfit
//Genser fra h&m.//Shorts fra gina tricot.
Egentlig ganske stygg outfit, altså .. Svart mot svart ble jo helt mongo, men jeg hadde det ganske så travelt i dag tidelig så måtte bare ta på meg det første jeg fant. I morgen har vi engelsk tentamen, så jeg har sittet med forbredelser helt siden jeg kom hjem fra skolen, men begynner snart å bli ferdig. Vi får jo gammel eksamens oppgave fra 2009. Vi tok også vaksine på skolen i dag, den alle 10. klassinger skal ta. Utrolig nok så merket jeg INGENTING når jeg tok den, og jeg er livredd for vaksiner, men jeg merket ingenting. Eneste er at jeg er litt øm i armen nå, men ellers helt greit :-) I morgen drar jeg og Nine på CC Gjøvik etter vi er ferdige med tentamen, så vet ikke hvor mye blogging det blir i morgen. 

Hva synes dere om dagens outfit?

I love my camera
//Privat.

Hva synes dere?

Hva er din blogg?

Jeg trenger noen nye blogger å lese nå. Jeg har ingenting å gjøre, og vil lese din blogg :-) Bare å legge igjen bloggen din i kommentarfeltet, så skal jeg prøve å få sett innom din blogg iløpet av kvelden og prøve å få kommentert :-) Hvis du også vet om noen andre brae bloggere her ute, så er det bare å skrive dems blogger å, for jeg trenger flere blogger å lese!


Hater nesa mi!!

Today's outfit

Hei søte lesere. I dag sluttet vi tidelig på skolen, noe som var sykt godt. Jeg har tatt litt outfit bilder til dere, og som dere sikkert ser så har jeg på meg akkurat det samme antrekket som jeg hadde sist onsdag, og det er fordi vi egentlig skulle ha noe klesshow greier på skolen i spansken, så da måtte jeg ha på meg de klærene jeg hadde på meg sist. Heldigvis fikk jeg og Nine utsatt det, siden Nine var borte forige spansk time. 
//Topp fra gina tricot.//Bukse fra bik bok.//Cardigan fra bik bok.//Sko fra bianco.

Hva synes dere?

Let the rain wash away all the pain of yesterday


//Privat.

Som dere ser på bildet over, så regner det i dag. Sykt uheldig med den, men håper det blir bedre vær i morgen :-) Nå straks beveger jeg meg opp til skolen der jeg skal på foreldre samtale. Kan ikke si jeg gleder meg, med tanken på at jeg har helt syke hode pine smerter. Får vel bare dope meg ned på smertestillende, for skal ikke dra før om en time. 

Hva synes dere om bildet? Flere som har hatt dårlig vær i dag? 

Vårens trend, midtskill

Noe som er inn nå mot våren er midtskill. Jeg synes det er utrolig kult, og bruker det innimellom selv. Det spørs selvfølgelig hvem som bruker det, men jeg synes det som oftest er kult på alle :-)

   

Hva er deres mening om midtskill? Like or dislike?

Dagens outfit

Heisann. Kom hjem fra skolen for litt siden, og har tatt litt outfit bilder til dere. I stad kom bikinien jeg hadde bestilt fra h&m, og jeg må virkelig si at den var helt annerledes i virkeligheten, i forhold til hvordan den var på bildene. Denne blir sendt rett inn igjen! Siste gangen jeg skal bestille bikini over nettet ihvertfall. I dag blir det øving til samfunnsfagprøve som vi har i morgen. Det blir også både top model og paradise hotel i kveld :-)
//Tskjorte fra bershka.//Shorts fra carlings.//Belte fra bik bok.//Sko fra converse.

Hva synes dere om dagens outfit? Hva er deres planer for i dag?

Dråper
//Privat. // Canon eos 500D + Canon zoom lens EF 75-300 mm.
Jeg strevde litt med å få skarphet på bilde nr 2, men det er no gærent med zoom linsa.

Hvilke av bildene likte du best?

Kjolene mine

Tenkte jeg kunne vise dere alle kjolene jeg har. Jeg har ingen som er spesielt fine, og jeg tror dere har sett de fleste fra før. Alle er kjøpt vinteren - sommeren ifjor, utenom en kjole som jeg kjøpte på Lanzarote nå i vinter. Jeg har ikke tatt med kjolene jeg har brukt på ballene vi har hatt, men de er ganske enkle og ensfargede. Liker egentlig nesten ingen av disse kjolene under, men jeg har  aldri orket å brukt penger på en kjole jeg bare bruker noen få ganger i året.


// Fra h&m, kjøpt sommer 2010. Har faktisk aldri brukt den før.


// Fra bik bok, kjøpt sommer 2010.


// Fra blanco (Lanzarote), kjøpt nå i vinter. Skal egentlig være en lilla rose greie på den på ene siden, men har tatt den av. (går ann å ta den på igjen når jeg vil).


// Fra gina tricot, kjøpt våren 2010.


// Fra en butikk på Kypros, kjøpt sommer 2010. Den er mye finere på, enn det den er på bildet.


// Fra bik bok, kjøpt vinteren 2010.

Hvilke av kjolene likte du best? Har du noen av de?

You're still in my heart


//Privat.
Sometimes what you want isn't always what you get, but in the end is what you get so much better than what you wanted. 

Wishlist from bikbok

 
//Alt fra bikbok.
Bik bok har så utrolig mye kult for tiden, synes jeg. Skulle ønske jeg hadde så mye penger at jeg hadde hatt rå til alt jeg har lyst på, men det har jeg desverre ikke. Skal prøve å få meg en jobb når jeg blir 16 år, men det er allerede 2-3 måneder til. (Grunnen til at jeg ikke har blogget noe i dag, er fordi jeg har vært på hytta på dagstur med noe greier)

Flere som liker bik bok? Noe dere likte over?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits