Runwaydreamz


// http://www.runwaydreamz.com/ 
De har så utrolig kule shortser. Skulle gjerne hatt de to øverste!!

Hvilke av shortsene likte du best?

Cafékos

Heisann. Jeg har blogget alt for dårlig de siste ukene, jeg vet.. Er vel det at jeg ikke har så mye inspirasjon, også har jeg vært en del opptatt. Jeg skal prøve å oppdatere oftere, men det er litt vanskelig når jeg skal ha tid til venner, Mathias og å trene to dager i uka. Pleier som oftest å dra på trening rett etter skolen, og det samme hvis jeg er med Mathias eller noen andre. I dag har jeg ihvertfall vært med Lena, og vi tok turen på café :-) super koselig!

Hva har dere gjort i dag?

Oppdatering fra uka som har vært

Siden sist jeg blogget har jeg vært opptatt hver dag, og har ikke fått tid til å blogge. På onsdag dro jeg til byen rett etter skolen og møtte Mari for å dra på cafè. Vi satt der en stund før vi dro på mc'ern, og deretter dro vi hjem til Mari hvor jeg farget håret hennes. På torsdag kom jeg hjem fra skolen og måtte pakke fort, før jeg dro rett på trening med Synne. Jeg kom ikke hjem før på kvelden, og da dro jeg rett til pappa. Og i går var jeg til Mathias hele kvelden. Derfor har jeg ikke hatt tid til og fått tatt noen bilder osv denne uken..
Våren er her
Åh, endelig har våren kommet. Jeg kunne gå i bare en tynn jakke i dag uten å fryse.  Orket og ta litt bilder ute i dag, som dere kan se over. Jeg blir i mye bedre blogghumør når det ikke er noe snø ute, så håper på at jeg får litt bedre blogg inspirasjon fremover :-)

Flere enn meg som elsker at våren begynner å komme? Er det mye snø der du bor?

never make someone a priority when they only make you an option
//Noen bilder fra shooten med Lena for noen uker siden.

Hvilket bilde likte du best?

Black and pink outfit


//Laget i polyevore.
ENDELIG funker bildeopplasteren. Den har ikke funket i hele kveld, derfor kommer dette innlegget sent. Det ble også dårlig kvalitet på bildet, menmen..

Like?

Farger eller svarthvitt?Likte du bildet best i farger eller svarthvitt?

Dagens outfit 060312//Skjorte og kjede, bik bok.//Bukse, gina tricot.//Sko, nelly.
Jeg brukte ikke skoene på skolen i dag, bare så det er sagt. Nå har jeg bare tenkt til å slappe av resten av kvelden. Det ble ikke noe tid til blogging i går fordi jeg ikke var hjemme før klokken 7, og da orket jeg ikke å ta bilder..

Hva synes du om antrekket?

Nå er jeg tilbake på bloggen
Jeg har vært hos pappa i helgen, og har ikke hatt med meg kameraet. Nå er jeg tilbake til mamma, og har tenkt til og starte å blogge ordentlig igjen :-) Har bare ikke hatt så mye inspirasjon i det siste, også var jeg opptatt både onsdag, torsdag og fredag. 

Hva har dere gjort i helgen?

Follow meg på instagram

Følg meg på instagram, martineostvold :-) har du instagram? hva heter du der?

Litt bilder fra i dag

Jeg har vært så flink og glemt igjen kameraet mitt hos moren min, og jeg er nå hos faren min frem til søndag.. Så frem til da blir det nok ikke så bra bilde kvalitet.. I dag har jeg sydd hele dagen.. Her har dere litt bilder fra i dag:

Her er det jeg lagde, en pompadur:

Meg og Anette

Nå venter jeg bare på at Mathias skal komme :) Hva er deres planer for i dag?

Gjett hva jeg har kjøpt meg

iPhone 4!!! Endelig. Jeg blogger nå fra blogg appen. Det har blitt lite med oppdateringer de siste dagene, men har ikke hatt inspirasjon og var hos Mathias i hele går. I dag har jeg vært og trent zumba med Anette for første gang. Skal starte på det fast tror jeg. Det var ihvertfall veldig gøy :)) Har du iphone? Har du forslag til noen apps?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits