Curls


//Privat.

Visste dere at jeg egentlig har bølger i håret, men retter det nesten hver dag?

Today's outfit


//Skjorte og bukse fra bik bok.//Sko fra bianco.//Ring fra h&m.

Nå skal jeg straks ta turen ut med Nine, så vi blogges!
Hva synes dere?

Summer collection; Bik bok

  '

 

 


//bikbok.com

Like or dislike?

Dagens outfit


//Tskjorte fra cubus.//Bukse fra vero moda.//Skjerf fra gina tricot.//Sko fra converse.

Kom hjem for en times tid siden, etter å ha vært hos Nine etter skolen. Tror vi nesten er ferdig med å filme nå, så nå gjenstår bare redigeringen. Er jo gøy å redigere, men det kan bli litt slitsomt i lengden. Senere i dag har jeg ingen planer, skal bare slappe av siden jeg var borte i hele går :-) Liker å ha sånne slappe av dager i blant. 

Hva synes dere om dagens outfit?

Dagens antrekk

Heisann. Som dere sikkert vet ,så har jeg vært borte i hele dag. Jeg og Nine har filmet så og si hele dagen etter skolen. Vi begynner å bli ferdig snart, men i morgen skal vi spille selveste rollene der man skal prate ogsånt. Kan hende videoen kommer ut her på bloggen senere, men vi får se :-) Gleder meg til å begynne å redigere. Tok litt outfit bilder når jeg var hos Nine.. Det ble litt mye lyse klær, men det får gå!
//Skjorta er nine sin, men tror den er fra gina tricot.//Shorts fra carlings.//Strømpebukse fra h&m.

Hva synes dere?

Bilder fra photoshoot; del 2
Kan vel si de forige bildene ble bedre, men vi tok ikke så mange, så hadde ikke så mange bilder å velge mellom på del 2. 

Hva synes dere om bildene?

Dagens outfit

Hei. Litt sen blogging i dag, men har ikke vært så mye hjemme i dag. Jeg kom hjem fra Nine i stad, for jeg har vært hos hu etter skolen. Vi jobber med film i norsken nå, og vi driver og skal lage film denne uken + neste. Det vil derfor si at det kan bli litt lite med blogging fremover :-) Nå sitter jeg her å spiser smågodtet som er ifra lørdag. Må virkelig si jeg er flink til å spare, neida.. Jeg liker egentlig ikke smågodt sånn kjempe mye. Senere i kveld kommer del 2 av bildene vi tok i går, men først får dere dagens outfit..
Genser fra h&m.//Bukse fra bik bok.//Sko fra bianco.//Øredobber fra syden.

Hva synes dere om dagens outfit?

Bilder fra photoshoot; del 1Del 2 kommer i morgen!
Hva synes dere om bildene?

Nå blir det bilder

Heisann. Etterpå kommer Nine en tur til meg, så skal vi knipse litt bilder. Vet ikke om hu skal bli tatt bilder av, men jeg skal ihvertfall! Dere får se resutatet i kveld tenker jeg. Skal prøve å få brukt zoom linsa ordentlig, og se hvordan kvalitet bildene får :-) Etter det tar vi en tur ned i byen, for å så spise på mc'ern.Vil dere se bildene som blir tatt? :-) Hva skal dere gjøre resten av dagen?

Inspiration

//weheartit.

Hva synes du om bildene, like or dislike?

Dagens innkjøp
//Genser fra bik bok - 100 kr. Egentlig 200, men det var 50%.// Shorts fra carlings - 300 kr.
Silje var den første som gjettet riktig på forige innlegg, besøk bloggen hennes her.

Hva synes dere?

Hjemme fra Gjøvik

Heisann. Som dere sikkert vet, så har jeg vært på Gjøvik i dag. Det ble ikke så veldig mye shopping på meg, i og med at jeg har kjøpt en del nytt i det siste.. Men det ble selvfølgelig litt nytt. Er det noen som klarer å gjette hva som er oppi posen ? :-) Den første som gjetter riktig blir linket i neste innlegg.

Noen som vil se innkjøpene?

Outfit for i dag
//Bukse fra vero moda.//Blonde genser fra ... hahaha, kappahl eller hva det heter.

I morgen skal jeg muligens på CC gjøvik en tur med moren min og ste faren min. Jeg vet ikke enda, men hvis jeg skal dit, så blir det ikke noe blogging før utpå dagen :-)
Hva synes dere?

Endelig helg
//Privat.
Heisann. Endelig er det helg. Har ventet på det lenge nå. Synes denne uken har gått så sykt sakte. Denne helgen skal jeg bare slappe av, noe som blir veldig godt :-) I stad var jeg hos Nine en tur, ellers har jeg ikke gjort så mye etter skolen. Nå skal jeg opp å spise nachos, nam!
Flere som synes det er godt med helg?

Selvtillit

Er det noe mange jenter sliter med, så er det selvtillit. Jeg kan trygt si at jeg er en av dem. Det er ikke så enkelt å ha god selvtillit når man er i tennårene. Jeg synes det er utrolig vanskelig og se noen positive sider ved meg selv. Når jeg var mindre var jeg skikkelig fornøyd med meg selv (11 år.), mens nå når jeg har blitt eldre har jeg bare synket lavere og lavere. Egentlig så har en hver person noe positivt og fint ved seg selv.

Veldig mange pleier å måle seg selv med alle de pene personene som er der ute. Du missunder både håret, ansiktet og kroppen til personen. Du tenker ikke på deg selv, du tenker bare på de andre personene. Du ser feil ved deg selv, sånne småe som ingen andre legger merke til før du nevner det. Det er ikke lett å være jente i tennårene. Du er nødt til å elske deg selv, og jeg anbefaler å skrive opp alle de positive sidene ved deg selv hvis du strever med selvtilliten din.

Hvis man tenker klesmessig, så har jeg forandret meg en del iløpet av 10. klasse. Før klarte jeg ikke å kle meg sånn jeg ville, for jeg følte at det ikke var meg, selvom det egentlig var meg. Etter jeg begynte å blogge, så har jeg lagt ut outfit bilder, og har derfor gått gradevis fremover og blitt mer meg selv. Jeg vil derfor si at en blogg kan gjøre deg mye sterkere når det gjelder selvtilliten. Du får både positive og negative kommentarer, men sånn som meg.. Jeg får bare positive kommentarer. Kan ikke huske sist jeg fikk en negativ kommentar :-) Og det er jeg veldig glad for..

Tumblr_lbyq4ljxuo1qbvclqo1_500_large

Tumblr_le5a6izlqy1qdpsx9o1_500_large
//weheartit.
Strever du med selvtilliten din?

Sminken jeg bruker

Tenkte å vise dere hvilken sminke jeg bruker, i og med at noen spurte om det på spørsmålsrunden :-)


Foundation fra max factor, jeg har i fargen #75 (golden). Mineral pudder fra maybelline, jeg har i fargen #74 (rose dune), Pudder fra mac, jeg har i fargen #A87 (deep dark). Pudderkost fra isadora.
Jeg bruker foundation bare i kinnene, på haka og under nesa/rundt munnen. Jeg bruker mineral pudder i hele ansiktet. Jeg bruker det mørke pudderet bare i kinnbeina.


Dipliner fra h&m. Øyenskygge fra h&m og øyenskygge fra isadora. Jeg bytter på hvilke av de jeg bruker. Øyenbrynspenn fra h&m.


Mascara fra Nᴼ7 bruker jeg på vippene på nedsiden, mens mascaraen fra max factor bruker jeg på vippene som er over. 
Av leppestift så bruker jeg forskjellig fra dag til dag, kan sikkert vise alle jeg har en dag hvis noen er interessert?

Bruker du noe av det samme?

Sugar lips
//Privat.

Hva synes du? Likte du det i farger eller svart hvitt best?

Today's outfit

Heisann. Nå er jeg endelig ferdig med den store naturfag prøva som vi hadde i dag. Kan ikke si den var noe særlig enkel, men fikk til en del da :-) I dag blir det endelig en slappe av dag, og alenekveld/natt med mamma. Ste faren min skal bort, så da får jeg litt alene tid med mamsen, og det liker jeg. Skal ikke gjøre noe lekser tror jeg, med mindre jeg må skrive litt på nynorsk fortellinga mi. Men, jeg kan hvertfall si at det er godt å være ferdig med naturfagprøven. Har gruet meg til den i to uker nå. Her har dere dagens outfit som var ganske enkel i dag..


HAHA, så stygg hals jeg fikk her!
//Genser fra nike.//Bukse fra vero moda.//"skinn" Jakke fra bik bok.//Sko fra converse.

Hva synes dere? Hva skal dere gjøre i dag?

Rapunzel of Sweden

Som dere sikkert vet, så fikk jeg extensions fra rapunzel of sweden (http://rapunzelofsweden.no) i starten av måneden. Det er mange som er veldig usikre på hvor de skal kjøpe seg extensions fra, i og med at det er flere steder på nettet der man får kjøpt det. Jeg anbefaler derfor rapunzel of sweden. Som dere sikkert har sett, så har jeg brukt håret sånn ca hver dag etter jeg fikk det, og som man ser på bildet over, så ser det ganske bra ut til og være før og etter bilde. Det er en ting jeg har lagt merke til nå som er litt minus med håret, og det er det at det floker seg ganske lett, og det kan røyte litt. Dette er ikke noen sånn kjempe stor krise, ihvertfall ikke for meg. Håret er uansett i bra kvalitet, og det går jo ann å style det akkurat som du vil.

Hvis du strever med og finne deg riktig farge, så kan du se på dette fargekartet, og se hvilken farge som passer deg best. Hvis du tar pila over den fargen, så får du opp en fargekode, og hvis du klikker på fargen så kommer du inn til en side der du får opp alle typer på nettsiden, som har den fargen :-) Veldig smart, spør du meg!

Du kan også få kjøpt deg clip on hair extensions til en billig pris. I tillegg så har de flere utvalg på denne siden, du kan blandt annet finne hårtrenser, mikroring, parykker, vippeforlengelse og som jeg har nevt tideligere, clip on extensions. Jeg anbefaler derfor dere som vil ha langt hår, og ta dere en titt innom :-)


Jeg nevner det igjen .. Hvis du skal bestille noe fra rapunzel of sweden, så kan du får rabatt på 10% frem til 29. mars. Koden du fyller inn er "RAP159". 

Har du prøvd hair extensions fra rapunzel of sweden før?
- martineo

Dagens outfit


//Genser fra bik bok.// Bukse fra vero moda.//Sko fra bianco.
I dag blir det pugging til en kjempe stor naturfagprøve som vi har i morgen om celler og arv. Kan trygt si at jeg ikke har lest mer enn 5 av 30 sider. Ønsk meg lykke til, heh!

Hva synes dere?

Min dag i bilder
//Privat.
Heisann. Denne dagen har jeg ikke tilbrakt noe tid hjemme i det hele tatt. Etter skolen dro jeg til Nine, og utover ettermiddagen dro vi videre til maxi. Bombe at vi er på maxi altså, men jeg måtte ha meg en ny bukse. Som dere ser på bildene over, så hadde jeg med kameraet. Er det noe dere vil at jeg skal fortsette med, å ha med kameraet ut? Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal sove. Kjenner virkelig at jeg gleder meg til å sove nå.

Hva har dere gjort i dag?

Hvordan jeg redigerer bildene mine

Nå tenkte jeg å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine. Dere har sikkert sett flere bloggere som har gjort det samme før, men siden noen lurte, så viser jeg min måte. Jeg bruker photoscape hvis noen lurte! Anbefaler det programmet.Jeg starter med å åpne bildet jeg vil ha, og deretter trykker jeg på "klarhet/farge". Ikke trykk på pilen, men trykk midt på knappen. Og da får du opp dette vinduet:


Der ser du hva de forskjellige punktene står på. Jeg pleier å ha forskjellig, fordi det spørs hvordan lys bildet har. Men jeg pleier alltid å endre på de punktene som dere ser at jeg har endret på.


Så beskjærer jeg bildet sånn jeg vil ha det.


Og hvis det er nødvendig, så gjør jeg bildet skarpere. Det er ikke alltid jeg klarer å få til ordentlig skarphet på bildene jeg tar inne. Her ser dere at jeg har tatt skarpheten på 13.


Så går jeg inn på "klarhet/farge" igjen, som jeg gjorde på førsten. Da endrer jeg på lysstyrken.

Og da er jeg ferdig:

//Privat.

Åssen redigeringsprogram bruker du?

Why love, if losing hurts so much?


//Privat.
Jeg hadde en kjempe koselig kveld i går med jentene. Jeg kom hjem veldig sent, så det ble ikke noe tid til bloggen. I dag er det søndag. Samme kjedelige dagen som alltid. Jeg skal bevege meg til mamma igjen, og jeg må få øvd på noen prøver vi har iløpet av denne uken. Vi har en kjempe stor naturfagprøve som jeg MÅ klare å få bra på. Jeg skal også prøve å få laget en bilde serie av hvordan jeg redigerer bildene mine, siden noen lurte på det på spørsmålsrunden.

Flere som synes søndager er kjedelige?
Hva er deres planer for i dag?

Bursdag

Heisann. Har blitt litt lite med blogging de siste dagene, men sånn har det bare blitt pga forskjellige grunner. Jeg skal nå straks på bursdag til ei venninne, noe jeg gleder meg veldig til. Blir godt å komme seg litt ut. Har ikke vært noe ute i dag utenom på butikken en tur. Kos dere i kveld :-)


Noen ganger må man altså takke bror til å ta bilde!

Hva er deres planer for i kveld?

Sometimes tears can express feelings easier than words..


//Privat. 

Sweet rose//Privat.
Heisann. Nå er jeg passe sur, for jeg hadde nettopp skrevet et innlegg til dere, men så ble alt borte når jeg trykket på publiser, typisk. Så da får jeg starte på nytt. Jeg har en samfunnsfagprøve i morgen, så jeg skal straks bevege meg opp til Nine, så skal vi øve litt sammen. Senere skal vi til byen, så dere får ikke høre fra meg før i kveld :-)

Hva er deres planer for i dag?

What makes you different, makes you beautiful..


//Privat.

Hva synes dere om bildet?

Dagens outfit

I går rakk jeg ikke å blogge, for jeg hadde andre ting å gjøre. Jeg var med Nine rett hjem etter skolen, og vi var en tur på maxi med Ida :-) I dag har jeg heller ikke så veldig mye tid til å blogge. Jeg har en matteprøve i morgen, som jeg ikke kan noen ting til. Jeg suger i matte, værste faget jeg vet om. Jeg må derfor jobbe med det i hele kveld + jeg skal til pappa etterpå. Så det blir litt lite blogging i dag tror jeg, men her har dere dagens outfit ihvertfall.
Skjorte fra vero moda (kjøpt i syden)//Bukse fra vero moda.// Skjerf fra gina tricot.

Hva synes dere?

Tilbake på bloggen i morgen

Jeg blogger i morgen, har ikke orket tanken på bloggen i dag pga forskjellige grunner..


//privat.

What are words
Jeg er vel ikke den eneste som har hørt denne sangen? Kan trygt si denne sangen er utrolig fin. Har hørt masse på den i det siste, og blir aldri lei. I dag har jeg vært ute en tur med Nine. Er ikke så veldig mye å gjøre her i Hamar, så det ble som vanlig en maxi tur. Kjøpte ikke noe eller noe, i og med at jeg må spare penger til sommeren! 

Flere som liker den sangen?

Norske talenter

Heisann. Som dere sikkert har merket, så har jeg ikke blogget noe særlig i går og i dag. I går kom vi rett og slett ikke hjem før klokken halv 10, og da så jeg ikke vitsen i og blogge, siden jeg la meg nesten med en gang jeg kom hjem. Vi tok jo bussen til Gjøvik, og det tar en time, så var vi der i litt over en time, så tok vi bussen hjem igjen. Kan trygt si jeg var sliten i går når jeg kom hjem. I dag har jeg ikke vært noe på pc'en, rakk så hvitt å komme hjem før jeg tok bussen til Kristian. Så der har dere forklaringen, men nå er jeg tilbake, og akkurat nå så sitter jeg å ser på norske talenter :-)Flere som ser på norske talenter?

Dårlig tid

Heisann. Bare for å si ifra, så skal jeg til Gjøvik en tur med Nine nå. Bussen går om 5 minutter, så vi snakkes!!Hva skal dere i dag?

Haremsbukse; like or dislike?

Som dere sikkert vet, så er det inn med haremsbukser nå. Jeg digger det, men på meg selv funker det ikke. Jeg vil ha, men jeg passer det ikke i det hele tatt!  Hva er deres mening om haremsbukser?Like or dislike?

Dagens outfit

Hei søte lesere. I dag sluttet vi tidelig, noe som var veldig godt. I dag har jeg bare tenkt til å slappe av, også må jeg gjøre litt lekser. Blir gal av hvor mye lekser vi har nå for tiden. Vi har masse innleveringer og prøver. Gleder meg virkelig til sommerferien nå!! Her har dere dagens outfit..


Cardigan som jeg kjøpte i går på bik bok.//Bukse fra bik bok.//Topp fra cubus.//Ringer fra syden.

Hva synes du?

Rabatt kort hos bik bok

Hei søte lesere. Jeg har ikke fått blogget noe ordentlig i dag siden jeg ikke har vært så mye hjemme. Jeg var en liten tur på maxi i stad med Nine, fordi jeg måtte bruke rabattkortet mitt nå før det går ut. Jeg vet det ikke går ut før 17. mars eller noe, men har masse prøver ogsånt i neste uke, så dro dit i dag og brukte det opp. Hva jeg kjøpte meg får dere se på outfiten i morgen :-) Nå skal jeg fortsette å se på paradise hotel, så vi snakkes!

Ble tatt før i dag, skulle egentlig bruke det til et innlegg før i dag med outfit osv, men det rakk jeg ikke. Og nei, jeg har ikke brukt selvbruning på armene, det er bare det at kontrastene blir helt dustete på kameraet mitt noen ganger.

Flere som har brukt rabattkort på bik bok før, eller som har det?
Ser du på paradise hotel?

Farge eller svart hvitt?
//Privat.

Hva likte du best, farge eller svart hvitt?

Portrett bildet mitt

Nå har dagen kommet, hvor programmet starter igjen. Dere vet vel hva jeg snakker om? Selvfølgelig paradise hotel Norge. Jeg gleder meg sykt til at det starter igjen nå. Så nå er det både top model og paradise hotel på mandager, kan ikke bli bedre. Og som dere sikkert vet så tok vi portrettbilder på skolen i dag. Tenkte jeg kunne dele mitt portrettbilde med dere. Kan ikke si at jeg er så veldig fornøyd akkurat, menmen..Flere som skal se på paradise hotel?

Svar på spørsmålsrunden; del 2

Hvordan får du bildene dine så lyse og fine? Kan du vise hvordan du gjør det?
- Jeg bruker jo photoscape som jeg har nevnt før, og jeg redigerer bildene lysere , dypere og justerer noen ganger litt på  fargemetning, og litt skarpere om det trengs. Kan sikkert lage et innlegg om dette senere.

Hvor mange lesere har du?
- Det varerer hver dag. Jeg synes selv jeg ikke har så mange, men jeg har fra 100 til litt over 200.

Hvordan kommer du på hva du skal blogge om? Kommer det bare opp i hodet, eller må du tenke deg om?
- Det kommer nok bare opp i hodet mitt. Noen ganger har jeg  ideer, mens andre ganger blir det bare helt vanlig blogging der jeg prøver å ta bilder av noe småtteri jeg finner på rommet mitt eller andre plasser. Og selvfølgelig blir jeg inspirert av alle andre bloggere også.

Stil?
- Hvis du mener åssen stil jeg har, så ser man vel det på bildene. Jeg varierer kanskje litt på hvordan jeg går kledd. En dag kan jeg gå med jobbebukse, mens en annen dag kan jeg gå i mye mer avanserte klær. Det spørs helt på humøret mitt. Men hvis du tenker hvordan stil jeg liker, så liker jeg moteklær. Jeg liker ikke sånne store gangster klær osv.

Yndlingsplagg?
- Det aner jeg faktisk ikke. Jeg liker veldig godt høytlivsbuksa mi fra bik bok som veldig mange har, også liker jeg veldig godt den hvite skjorta jeg har fra cubus.Er du ofte på fest?
- Nei. Er bare på jentekvelder og bursdager!

Drikker du?
- Nei, det gjør jeg ikke. :-)

Kan du lage video eller noe der du viser forskjellige frisyrer du kan lage?
- Jeg kan det ja, men jeg gjør aldri noe spesielt med håret mitt, så vet ikke helt hvilke frisyrer jeg da skal vise. 

Kan du blogge oftere?
- Jeg kan prøve, men det er litt vanskelig nå som det er siste halvåret i 10. klasse. 

Kan du lage en video av klesskapet ditt? Jeg vil ihvertfall se kjolene dine!
- Jeg kan vise kjolene mine en gang ja, men jeg orker desverre ikke å lage en video av hva jeg har i klesskapet mitt.

Kan du lage en sminkevideo snart?
- Jeg synes det er alt for flaut å lage sånne videoer, så jeg tviler på at jeg kan lage det. Men får tenke på det.

Hva ved kroppen din liker du best?
- Det er litt vanskelig og svare på, for jeg liker ingenting ved kroppen min. Men kan jo kanskje si at jeg liker beinene eller armene mine best!

Og hva liker du minst?
- Jeg liker ikke lengden på magen min.

Leser du ofte bøker?
- Nei, leser aldri bøker.

Krangler du ofte med folk?
- Nei, det gjør jeg ikke.

Krangler du med noen nå?
- Nei, jeg krangler ikke med noen nå. Føler det var mer sånn barneskole opplegg å krangle.

Hvilket kamera har du?
- Jeg har canon eos 500D. Anbefaler det!


Har du noen dyr?
- Nei, jeg har ikke noen dyr.

Er du ikke venn med Elisabeth G lenger?
- Vi er venner jo :-) men jeg henger ikke noe med hu lengre på fritiden.

Fornøyd med svarene?

Dagens outfit

Heisann. Dagen i dag startet utrolig stressende. Jeg rakk ikke og spise frokost eller noe (jeg må egentlig alltid spise det fordi jeg lett kan besvime). Grunnen til at jeg stressa sånn var fordi vi skulle ta både portrettbilde og gruppebilde i dag på skolen. Jeg er jo den som elsker og sove, så jeg stod jo opp ett kvarter for sent. Men ja, dagen i dag har gått utrolig tregt. Vi har bare hatt sånn kjipe fag, men nå runder jeg av for tror ikke dette er så veldig interessant å lese. Hvis du allerede har lest dette, da er jeg stolt over deg. Her har dere dagens outfit..


Skjorte fra cubus.//Bukse fra vero moda.//Jakke fra bik bok.//Veske fra mango.//Sko fra bianco.

Hva synes dere om dagens outfit?

Rabattkode hos rapunzel of sweden

Som dere sikkert vet, så ble jeg sponset av www.rapunzelofsweden.no her om dagen. Jeg har brukt håret hver dag nå, og jeg er kjempe fonøyd. Som dere sikkert har sett så har jeg også krøllet håret, noe som fungerte kjempe bra. Anbefaler den nettsiden på det sterkeste! I tllegg har jeg fått en rabattkode som jeg skal gi til dere lesere. Hvis dere fyller inn RAP159 når dere kjøper noe, så får dere 10% rabatt frem til 29.mars. :-)

Hårforlengelse & Hair extensions

Har du extensions?

Det nye
//Privat.

Akkurat nå så sitter jeg å leser bladet, "det nye". Liker det bladet i og med at det er et mote blad, så får litt inspirasjon for hva som er inn også videre :-) Har abonnert på det bladet i sikkert over et år nå. I morgen er det tilbake på skolebenken, og jeg kan ikke si jeg gleder meg til denne uken. Vi har en del innleveringer og vi har to prøver. (men den ene blir kanskje utsatt). Jeg håper hvertfall den ene blir utsatt, for jeg har ikke hatt noen timer i matte med det temaet (vært syk hver gang). Men nå runder jeg av, så vi blogges.

Leser du noen blader? Hvis ja, hvilke?
- martineo

Vinterbilder


//Privat.

Hva synes du om bildene?
Hvilket bilde likte du best?

Lørdag

//privat.

I dag vet jeg ikke helt hva planene blir. Tenkte meg ut en tur å ta litt bilder i og med at det er så fint vær. Er strålende sol ute. Senere i dag skal jeg kanskje møte Nine en tur, men vet ikke enda :-)

Hva er deres planer for i dag?

Svar på spørsmålsrunden; del 1

Hvor redigerer du bildene dine?
- De redigerer jeg i forskjellige programmer. Men de jeg bruker på bloggen som jeg redigerer lysere ogsånt redigerer jeg i photoscape.

Hvorfor blogger du?
- Jeg blogger fordi jeg synes det er gøy å få respons på det jeg skriver og bildene jeg tar.

Har du farget håret?
- Ja, jeg har farget det med glansvaks flere ganger, men jeg har aldri farget det med permanent.


Da jeg farget håret brunt nå sist.

Hvilken sminke bruker du?
- Det har jeg tenkt til å lage et innlegg om senere. 

Går du på noen sport, hvis ja, hvorfor liker du det?
- Jeg går ikke på noen sport pga medfødt skade i foten min. Men jeg spilte fotball når jeg var mindre.


Meg i gult med ballen.

Har du kjæreste?
- Ja, det har jeg :-)

Liker du noen?
- Ja, jeg liker kjæresten min.

Har du noen blogglesere?
- Ja, det har jeg.  

Hva har du gjort med håret ditt, bruker du noen slags produkter eller noe?
-  Akkurat nå så har jeg ikke gjrot noe med håret mitt. Farget det med glansvask i januar, men den fargen har gått ut nå. Jeg bruker ingen spesiele produkter i håret annet en shampo, balsam også kurer jeg det iblant.

Hvilke blogger er dine favoritter?
- Jeg har flere favoritter, for eksempel julianyl, leneorvik, carolinemaria,og andreabadendyck. 

Hvor henter du inspirasjonen din fra?
- Jeg henter den fra forskjellige bloggere, weheartit og folk jeg ser på gaten. 

Hele navnet ditt?
- Hele navnet mitt er Martine Østvold.

Yndlingsfarge?
- Det vet jeg ikke, men jeg liker lyse farger.

Bestevenn?
- Nine :-)Skole?
- Jeg går på ajer ungdomsskole.

Alder?
- Jeg er 15 år, blir 16  nå til sommeren.

Favoritt program?
- Top model og paradise hotel. Men jeg ser egentlig ikke så veldig mye på tv.

Yndlingssang?
- Akkurat nå så er det Katy McAllister - Here's to the heartbreakers. Anbefaler den sangen! Den er sykt fin.

Hva er yndlings dyret ditt?
- Jeg har egentlig aldri likt dyr noe særlig, men det må vel bli hunder.

Topp 5 bloggere?
- Jeg har svart på favoritt bloggere tideligere, men kan nevne noen andre jeg også liker å lese! 
1. http://explode.blogg.no/
2. http://idawisth.blogg.no/
3. http://ragnhildfredrikke.blogg.no/
4. http://khhb.blogg.no/
5. http://amalieha.blogg.no/

Liker du og blogge?
- Jeg liker å blogge, men noen ganger har jeg sånne dager som jeg har null inspirasjon og ikke orker å tenke på bloggen (som i dag.)

Kommenterer du alltid tilbake?
- Jeg gjør det som regel, men ikke alltid hvis jeg ikke har tid.

Hvor lenge har du blogget?
- På denne bloggen har jeg blogget siden desember 2010, men jeg hadde en annen blogg før denne.

Hvor mange blogger har du hatt?
- Det aner jeg ikke, kanskje 4 stk. 

Hvorfor blogg.no?
- Fordi jeg liker det best, også liker jeg at det er norsk og ikke engelsk.


Fornøyd med svarene?
// Du kan fortsette å sende inn spørsmål her.

Kjolen jeg brukte


// kjolen er fra blanco, kjøpt i syden. 
Jeg var ikke på disco greia så lenge, syntes det var ganskje kjedelig + jeg var ikke i form. Jeg dro derfor hjem etterhvert. Over ser dere hva jeg hadde på meg! Nå sitter jeg å gjør innlevering til i morgen som jeg kom på at vi må levere i morgen. 

Hva har du gjort i dag?
// Husk spørsmålsrunden, du kan sende inn spørsmål her.her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits