Tilbake på skolebenken etter ferien
I dag var det første skoledag etter en uke med ferie. Må si jeg allerede gleder meg til påskeferien :-) Jeg hadde heldigvis ikke så slitsom dag i dag, hadde 3 timer med design og håndverk der vi bare skrev dokumentasjon på det vi gjorde før ferien, også hadde jeg en og en halv time med matte. Etter skolen dro jeg rett til byen på cafè for å møte Synne en tur :-) Like koselig som alltid 

Startet du også på skolen i dag, eller har du ferie nå? Hva har du gjort i dag?

Skjerf fra becksøndergaard
//Becksøndergaard. 
Er det noe jeg ønsker meg utrolig mye, så er det skjerf fra Becksøndergaard. Når jeg skal til Oslo neste gang, forhåpentligvis iløpet av våren, så skal jeg få svidd av litt penger på et sånt skjerf. Jeg vet de er dyre, men det er verdt det :-) Jeg har utrolig lyst på et stjerneskjerf, og i tillegg ett med hodeskaller på. Men først og fremst så kjøper jeg nok med stjerner. 

Har du skjerf fra becksøndergaard/ønsker du deg? Hva synes du om de skjerfene?

Pictures from yesterdayHvilket bilde likte du best?

My beautiful friend


 ♥  
Likte du bildet best i farger eller svart hvitt?

You only live once, but if you work it right, once is enough
To bilder fra i dag. Jeg angrer litt på at jeg hadde på meg så knæsj leppestift, føler det ødela litt, menmen.. Dere får resten av bildene av meg og Lena, men jeg fordeler bildene utover fler innlegg.

En liten smakebit etter en photoshoot

Heisann. I dag har jeg og Lena vært ute og tatt noen bilder, i og med at det var så fint vær. Det er super lenge siden jeg har tatt bilder ute med Lena, så det var på tide nå :-) Her har dere en liten smakebit. Jeg kommer til å legge ut fler bilder, senere.

Hva synes du om bildene? Vil du se resten av dem?

Et bilde, to redigeringer

Hvilken redigering likte du best?

Slappe-av dag

Våknet i dag og så på gradestokken....

6,3 grader ute!! VARMT til å være februar. 

Ellers så har jeg bare slappet av i dag, og skal gjøre det resten av dagen/kvelden..


Hva gjør dere i dag? Hvordan har været vært hos dere i dag?

Red lipsJeg kjøpte meg en rød leppestift i stad! Jeg har aldri brukt en så rød leppestift før, så tenkte jeg skulle prøve noe nytt, siden jeg for det meste har brukt en som er litt mer rosa aktig. Hva synes dere om rød leppestift?

Outfit 220212

Heihei. Nå tar jeg straks bussen til byen og møter Synne. Vi tenkte oss en tur på cafè, som vanlig :-) hehe. Det er strålende vær ute, solen skinner og det er hele 5+ grader!! Det liker jeg altså. Her har dere dagens outfit:
//Skjorte, bikbok.//Bukse, gina tricot.//Kjede, Lanzarote.//Sko, converse.

Hva synes du om antrekket? Hva er dine planer for i dag?

Selvtillit

//LES: Dette innlegget har jeg skrevet for ca ett år siden, men tenkte jeg kunne poste samme innlegg en gang til, i og med at jeg har nye lesere. Jeg har endret litt på teksten jeg skrev for ett år siden, men det er ikke mye.  

Er det noe mange sliter med, så er det selvtillit. Jeg kan si jeg er en av dem. Det er ikke så enkelt å ha en god selvtillit når man er i tennårene/ungdomstiden. Jeg synes selv at det er utrolig vanskelig og se noen positive sider ved meg selv. Men egentlig så har en hver person noe positivt og fint ved seg selv. 

Veldig mange pleier å måle seg selv med andre personer. Du missunder både håret, ansiktet og kroppen til personen(e). Du tenker ikke på det fine ved deg selv, men det fine ved de andre personen(e), det fine som kanskje ikke du selv har. Du ser feil ved deg selv, sånne små feil som ingen andre legger meg til før du nevner det. Du er nødt til å elske deg selv, og jeg anbefaler å skrive opp alle de positive sidene ved deg selv, hvis du strever med selvtilliten din.

Hvis man tenker klesmessig, det å tørre å gå i det man vil, så har for eksempel jeg forandret meg en del iløpet av det siste året, nettopp pga denne bloggen. Før klarte jeg ikke å kle meg sånn jeg ville, fordi jeg følte det ikke var meg, selvom det innerst inne var sånn jeg ville kle meg. Etter jeg begynte å lese forskjellige blogger, blogge selv og å legge ut outfit bilder her på bloggen, har jeg gått gradevis fremover og blitt mer og mer meg selv. Jeg vil derfor si at en blogg kan gjøre deg sterkere når det gjelder å tørre å gå i de klærene du vil, hvis du føler du ikke tørr det. Du får jo både positive og negative kommentarer på en blogg, og nettopp det kan gjøre så du blir mer selvsikker og tørr å gå i de klærene du vil. Men dette er bare min mening :-)

Tumblr_lbyq4ljxuo1qbvclqo1_500_large

Tumblr_le5a6izlqy1qdpsx9o1_500_large
//weheartit.
Strever du med selvtilliten din? Hva er din mening om dette?

3 antrekk, hvilket likte du best?


Jeg plukket ut noen av antrekkene jeg har hatt nå i det siste. Jeg har ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå. Jeg og Mathias sovnet ikke før langt ut på natten, og vi våknet klokken 8 (!!!) og var lys våkne. Jeg kan vel trygt si at jeg er utrolig trøtt nå. Gleder meg allerede til å sove i kveld!

Hvilke av antrekkene likte du best?

Dream outfit


//Laget i polyvore.
Jeg lagde nettopp dette herlige antrekket i polyvore. Elsker det! Skulle ønske jeg hadde alt :-) hihi. Nå skal jeg straks fikse meg ferdig, så kommer Mathias hit og overnatter her til i morgen. Vet ikke helt hva vi skal, men vi skal muligens på kino i kveld hvis vi orker. 

Likte du antrekket? Hva er dine planer for i kveld?

Pakke i posten fra blueillume

I går fikk jeg en sponsorpakke i posten. Den inneholdt tannbørsten fra blueillume.com. Dere har sikkert hørt om den tannbørsten? den som skal bleke tennene dine når du pusser tennene ved hjelp av en blå stråling. Jeg skal teste ut denne tannbørsten. Dere skal få en vurdering av den om en måneds tid, og da skal jeg både ta med før og etter bilder. Det blir spennende å se om dette funker :-) 


Har noen av dere testet ut denne tannbørsten før? :-)

Klar for bursdag


Etter å ha prøvd en haug av forskjellige topper, så har jeg funnet ut hvilken jeg skal bruke i bursdagen i kveld. Det ble bare en enkel begie topp og et svart høytlivs skjørt. Orker ikke å ha på meg kjole! Om en times tid drar jeg, så da blogges vi mer i morgen tenker jeg :-)

Hva er deres planer for lørdagskvelden?

Jeg har fått meg jobb
Nå er det endelig vinterferie. Dette har jeg sett frem til veldigveldig lenge, egentlig helt siden juelferien.. Denne ferien skal jeg bare slappe av og nyte hver eneste dag, hehe. I morgen skal jeg i bursdagen til venninna mi, så ferien starter veldig bra :-) Jeg har også fått meg jobb der jeg skal vaske 1-2 ganger i uken. Endelig har jeg fått meg en jobb, og kan tjene litt penger i måneden, så nå slipper jeg å bruke opp stipendet mitt på klær og dildall hvis jeg har lyst til å kjøpe noe, som egentlig skjer veldig ofte når jeg er på maxi (kjøpesenter). 

Har du jobb? Hva er dine planer for vinterferien?

Portrettbilde av broren min


 
Likte du bildet best i farger eller svart hvitt?

Outfit 160212
//Genser, h&m.//Skjorte, risøre.//Bukse, gina tricot.
Det ble en veldig enkel outfit i dag, egentlig. I går fikk jeg ikke blogget så mye. Jeg var ikke helt i form og var hjemme. Jeg har ofte vondt i hodet nå for tiden og har hatt det helt siden mandag, derfor ble jeg hjemme i går. Jeg har også hatt en del hodevondt i dag, men jeg dro på skolen alikevel da :-) Det er ikke lenge igjen til ferie nå, og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg skal bare slappe av hele ferien tenkte jeg.. 

Hva synes du om antrekket?

10 ting jeg hater..

- Jeg hater når ei jente/venninne sier hu synes ei anna jente er falsk osv, og noen dager etter er de plutselig bestevenner. Da viser det bare hvor falsk du selv er, etter min mening..

- Jeg hater når jeg får det travelt om morgenen og er 5 minutter for sent med å gå til skolen, og er nødt til å gå/jogge til skolen. Hater å bo så langt unna skolen at det tar meg en halv time å gå i vanlig tempo..

- Jeg hater når neon klager på at de er feite, men så vet de selv at de egentlig er tynne. 

- Jeg hater når jenter leker dumme og gjør stemmen mye lysere enn det den egentlig er, bare for å skaffe oppmerksomhet. Spesielt når det er gutter til stede...

- Jeg hater når det regner ute.. Hvem liker vel regn? ikke jeg ihvertfall.


//Akriv bilde. Et bilde jeg tok for lengelenge siden.. 

- Jeg hater når jeg tror det går bra på en prøve, men så får jeg den igjen og blir skuffet..

- Jeg hater mandager. Det er altlid like kjedelig å vite at det er lenge igjen til helg, og at du må igjennom alle de dagene før helgen!

- Jeg hater når bussen er forsinket,  og når jeg er på vei mot bussholdeplassen, men ser at den plutselig kjører før den egentlig skal..

- Jeg hater når det er vinter og det er mørkt og kaldt ute. Det er så deprimerende når det er mørkt ute da jeg er på vei hjem fra skolen.. 

 - Jeg hater når jeg diskuterer med noen, og jeg vet at jeg har rett, og den andre personen fortsetter å si imot meg bare fordi hun/han ikke tør å "tape" diskusjonen..

Fortell meg noe du hater. Hater du noe av det samme som meg?

outfit 130212
//Genser, carlings.//Bukse, cubus.//Skjerf, Lanzarote.//Sko, nelly.
Jeg gikk ikke med de skoene på skolen, gikk med kjedelige converse. I dag har jeg hatt en matte prøve som jeg tror gikk helt ok. Jeg er sykt dårlig i matte, men jeg tror faktisk den prøven gikk ganske bra. I morgen har vi en naturfagprøve om fordøyelsessystemet og helse. Jeg må kunne hele fordøyelsessystemet, så jeg får vel bare starte med å øve nå, så vi blogges kanskje i morgen. Er valentines day i morgen, så jeg skal til kjæresten min rett etter skolen, så får se om jeg får blogget før jeg drar til han, men jeg kan ikke love noe..

Hva synes du om antrekket? Har du noen du skal være med på valentines day? :-)

Follow your heart
//Privat.
Vi hadde en skoleoppgave for litt over en uke siden der vi skulle lage en brudedekoraskon. Jeg valgte da og lage en hjerteform med fjer ++. Det var også noen blomster på den, men de tok jeg av da :-) 

Tycs?

Leopard print


//Weheartit

Like?

Påskeegg i lilla kartong


I dag har planene mine vært litt opp og ned. Jeg skulle egentlig være med Lena, men det ble ikke noe av og vi fant ut at vi skulle møte en annen dag heller, fordi vi skulle ta bilder. Jeg dro ut med Synne en tur, og vi dro på cafè, noe som ikke er noen nyhet. Jeg hadde også tenkt til å ta noen outfit bilder til dere, men så smart som jeg var så satt visst minnekortet i pc'en, og jeg glemte å ta den med. Det ble derfor ingen outfitbilder, så da blir det bare noen webcam bilder. Akkurat nå så spiser jeg påskeegg i lillakartong, samtidig som jeg øver til naturfag og matteprøve som jeg har på mandag og tirsdag. Kjedelig lørdagskveld sa du?

Hva har du gjort i dag, og hva gjør du i kveld? Flere som liker påskeegg i lillakartong? heh

5 av favoritt ringene mine


1. Tyrkia. 2. Lanzarote. 3. Bikbok. 4. Lanzarote. 5. Tyrkia.

Hvilke av ringene likte du best?

Outfit 100212


//Genser, h&m.//Skjorte, risøe.//Bukse, gina tricot.//Ring, Lanzarote.//Sko, converse.
Endelig er det helg, og det føles utrolig godt. Jeg skal ihvertfall bare slappe av denne helgen, men jeg har uheldigvis prøve på både mandag og tirsdag som jeg må øve en del til. 

Hva synes du om antrekket? Hva er dine planer for helgen?

Outfit fra topshop


//Alt er fra topshop.
Like?

Torsdag
I går fikk jeg ikke blogget fordi jeg var med Mathias med en gang da jeg ble ferdig med å være på utplassering i frisørsalong. I dag har jeg vært på skolen hele dagen, noe som er like kjedelig hver dag. Jeg har ingen planer utover kvelden, men jeg skal lage meg brownies, så jeg har noe å kose meg med på skolen i morgen. Vi har jo design og håndverk fra kvart over 8 til kvart over 3 i morgen.

Hva er dine planer for kvelden?

Outfit 070212


//Genser og skjorte, vero moda.//Bukse, gina tricot.//Wedges, økonomisko.//Ring, h&m.
Det er så utrolig godt å være ferdig med denne dagen. Jeg startet heldigvis ikke på skolen før klokken 10 i dag da, men det hjelper ikke når jeg har hatt både naturfag, gym og matte i dag. I morgen skal jeg heldigvis bare på utplassering med Anette. Vi skal i frisørsalongen Perry her i byen, så det er bedre enn å være på skolen.

Hva synes du om antrekket?

Follow me on twitter and facebook


Dere kan følge meg på twitter HER, og dere kan like/følge meg på facebook HER.

Legg gjerne igjen link til din twitter eller din facebook-side hvis du har det, så kanskje jeg følger deg.

Dagens outfit


//Genser, cubus.//Bukse, vero moda.// skjerf, bik bok.//Wedges, økonomisko.
Nå drar jeg en tur på maxi med Synne, så vi blogges senere!

Hva synes du om antrekket?

Litt bilder fra i kveld

Heihei. For ikke så alt for lenge siden kom jeg hjem etter å ha vært med Synne, som jeg nevnte i innlegget før. Vi dro en tur på cafè og satt der en stund, og etter det bestemte vi oss for å kjøpe sushi. Jeg har ikke spist sushi på lenge, og det hadde heller ikke Synne, så det var godt med litt sushi, ja :-) Skulle så sykt ønske at jeg bodde i Oslo. Jeg føler det er så lite å gjøre her i lille Hamar, og det er så utrolig tomt i byen. Det er jo nesten ingen mennesker og se. 


 

Hva har du gjort i dag? Liker du sushi?

Søndagstur til byen


Nå drar jeg en tur til byen med Synne. Det blir cafè tur, ingen nyhet det, haha :-) Tar med kameraet, så kanskje det blir noen bilder i kveld.

Hva skal dere i dag/kveld?

Egen portretter


Lekte meg litt med kameraet i dag. Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag, så tok på meg litt sminke og stelte meg foran veggen min, heh.

Hvilket bilde likte du best?

God morgen!


Heihei. Det er utrolig deilig og vite at det er lørdag i dag, selvom jeg våknet tidligere enn jeg pleier. Naboene startet også klokken 10(!!!) med å hamre og borre i veggen, så det er jo veldig koselig å høre på det på en lørdags morgen. Irriterer meg sykt at dem driver på så tidlig, og spesielt i veggen som er mot min vegg. I dag vet jeg ikke helt hva jeg skal finne på, fordi jeg har ingen planer :-)
 
Hva skal dere gjøre i dag? 

Instagram lovee

 
Dette blir et veldig kjapt innlegg for å infomere dere om at jeg straks får besøk av Mathias, så jeg får ikke blogget noe særlig i dag. Jeg tok bare bilder istad med Ipaden, fordi jeg rekker ikke å redigere noen av de andre bildene nå før han kommer. På bildet er også broren min med, som dere ser.  Det er ei super søt jente som har vurdert/anbefalt bloggen min. Dere kan finne den her! Super koselig gjort :-) 

Hva er deres planer for denne fredagen? 

Svar på spørsmålsrunden, del 2

Hvordan får du håret ditt så fint?
- Takk, men jeg gjør ikke noe spesielt med håret mitt :-)

Plukk ut en jente kjendis du kunne ha klina med, hvis du måtte velge?
- Æsj, Mailin. Dumme spørsmål du stiller meg, vil ikke svare på det. Haha.

Hva ser du etter i en gutt?
- Det viktigste jeg ser etter i en gutt er om han er snill og bryr seg om meg. Jeg ser også litt på utseendet da, for det er jo det som er det første jeg legger merke til, men i hovedsak er det personligheten jeg ser på. Det funker for eksempel ikke å være sammen med en fin gutt, hvis personen har en helt jævlig personlighet.  

Har du noen gang knust hjertet til noen?
- Nei, jeg tror da ikke det.

Kan du vise litt mer av innkjøpene dine?
- Det kan jeg sikkert prøve å få til. Akkurat nå for tiden kjøper jeg ikke så mye, i og med at jeg prøver å spare på pengene jeg får i måneden.

Hvordan pc/mac har du?
- Jeg har en pc fra merket Azuz. Veldig bra pc, jeg har aldri hatt noe spesielle problemer med den, og den har aldri vært noe treg, og jeg kjøpte den til konfirmasjonen min i 2009. Super fornøyd med den!

Liker du vårkolleksjonen til bik bok? Isåfall, hva er din favoritt?
Ja, jeg synes den er super kul. Liker spesielt de fargerike buksene, og den blusen på bildet under.
  
Kan du vise rommet ditt?
- Har jo rom både hos moren og faren min! Jeg kan vise de en gang senere.

Hvor mye penger bruker du på klær og sko på en måned?
- Det er alt fra 100 til 1000 kr. Jeg kjøper ikke så mye nå lengre, fordi jeg må lære meg til å spare pengene jeg har, og bruke det heller på mer fornuftige ting. Men hvis jeg er på shopping, bruker jeg som oftest minst 1000 kr, men det er hvis jeg er på shopping og har en del penger. Men jeg har ingen jobb, så jeg har ikke så veldig mye penger i måneden som jeg kan bruke på klær og sko. Jeg har begynt å bruke pengene mine mer i kantina på skolen og på cafè osv :-)

Hvilket språk har du (spansk, tysk, fransk osv)?
- Jeg går ikke på ungdomsskolen lengre, og jeg går yrkesfag nå, så jeg har ingen språk lengre utenom Engelsk. Men på ungdomsskolen hadde jeg Spansk. 

Hva er favoritt sminkemerket ditt?
- Jeg har ikke prøvd så alt for mange merker egentlig. Jeg har i lang tid brukt sminke fra max factor, men nå i sommer kjøpte jeg meg litt mer ordentlig sminke istede for billig sminke. Hvis dere tenker på vanlige sminkemerker som er billige, så liker jeg max factor veldig godt. Men jeg bruker bare mascara fra max factor, og ellers bruker jeg sminke fra andre merker som er litt dyrere. Jeg elsker for eksempel mineralpudderet mitt fra artdeco.

Hvordan foundation, pudder, øyenskygge og mascara bruker du?
Jeg bruker ikke foudantion. Jeg bruker mineralpudder fra artdeco, solpudder fra guerlain, øyenskygge fra mac og mascara fra max factor. I tillegg bruker jeg et solpudder fra mac, men det bruker jeg bare i skinnbena, så jeg orket ikke å ta bilde av det.


Kan du vise alt du kjøpte på Lanzarote?
- Hm, jeg har vel egentlig vist dere mesteparten på outfitene mine. Jeg kan prøve og få vist det en gang, hvis dere vil.

Hvem er ditt stilikon?
- Det er Selena Gomez. Jeg digger henne! Hvem er den kuleste 94?
- Jeg kjenner egentlig ikke noen som er 94, utenom venninna mi, Synne! :-)

Har du hatt det vanskelig med livet før?
- Alle har vel oppturer og nedturer med livet? Noen vanskeligheter har jeg hatt når jeg var mindre, ja.

Tre ting du ikke klarer deg uten?
- Hvis du mener ting, altså ikke personer så blir det vel mobil, pc og leppestift. Haha. Jeg er avhengig av leppestift.

Favoritt serie?
- Jeg følger ikke så mye med på tv'en, så det vet jeg ikke :-) Men, jeg liker å se på top model og sånne type program.

Fornøyd med svarene? Hvis du lurer på noe mer, spør her så svarer jeg i ett innlegg senere. 

No matter how strong a girl is, she has a weak point
Lekte meg litt med kameraet i dag igjen, bare for å prøve å få noen bilder til bloggen. Jeg skal prøve å få litt andre bilder fremover altså. Jeg har ikke orket å svare på resten av spørsmålene i dag, men jeg får vel svare på de i morgen. I dag har jeg ikke gjort annet enn å sove, noe som er veldig standard meg å gjøre de dagene jeg ikke har så mye å gjøre. I dag har også verdens beste Synne bursdag, og hu blir 18 år. Gratulerer så mye med dagen! Håper du har kost deg i dag, regner med at du leser dette, haha.  

Likte du bildet best i farger eller svart-hvitt? 

Black and white
Jeg har litt lite med blogg inspirasjon nå for tiden! Håper på at jeg får mer snart, hvis ikke blir bloggen utrolig kjedelig fremover. Dagene mine er heller ikke spesielt interessange, så ja. Jeg vet ikke helt hva jeg kan blogge om, når det er kaldt og mørkt ute. 

Hva er deres planer for i dag? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits