Smiler


Smiler fordi jeg er ferdig med å skrive spansk framlegget! Veldig deilig for å si det sånn. Akkurat nå sitter jeg å ser på top model, og koser meg med brownies. Sunn sa du? haha. I morgen blir det øving, framlegg og maxi tur for å kjøpe meg wedges hvis jeg finner noen i min størrelse. :-)

Flere som ser på top model? (norge)

Dagens antrekk

Hei. Jeg har desverre ikke så mye tid til blogge akkurat nå. Vi har som sagt muntlig tentamen i spansk i morgen. Vi har en dag og forbrede oss på, og det er i dag. Heldighvis skal ikke jeg og nine (hun jeg har framlegg med) ha framlegget før klokken er kvart over 1 i morgen, så vi får god tid til å øve hele dagen i morgen. Derfor skal vi stå opp tidelig, også skal hun komme til meg :-) Kommer sikkert til og blogge i kveld hvis jeg orker, men er ikke helt sikkert! Her er dagens outfit:
Cardigan og topp fra cubus. // Bukse fra bik bok.
Ganske enkel outfit i dag!

Hva synes dere?

Bilder som minner meg om sommer
//privat.
Jeg så igjennom litt bilder jeg tok i sommer, og kom over disse to bildene. Jeg savner virkelig sommeren, og gleder meg veldig til våren begynner og titte frem. Det er ikke så alt for lenge til snøen går vekk. Vi er jo allerede snart i mars.

Fler som gleder seg til sommeren?

Muntlig tentamen


//privat.
I dag er det søndag, og ferien er vel over nå. Gleder meg allerede til påskeferien. Det er nå alt skolestresset starter med tentamner ogsånt. Og mot sommeren er det eksamner. Jeg gruer meg sykt mye til det. I morgen tror jeg vi skal ha forbredelse til muntlig tentamen i fremmedspråk (jeg har spansk), og på tirsdag tror jeg det er muntlig tentamen.. Hvis jeg ikke tar helt feil. Blir jo en bra start etter ferien det, eheh... Men nå skal jeg gjøre ferdig innleveringen i kunst og håndverk, snakkkes!

Har du hatt muntlig tentamen eller eksamen i fremmedspråk før?

Lørdagskveld


//privat.  
Akkurat nå sitter jeg her og gomler i meg brownies og leser i bladet, "det nye". Jeg skal straks skru på en film, men aner ikke hvilken. I morgen blir det nok en slappe av dag, og da må jeg få gjort en innlevering som skulle vært levert før ferien. Jeg utsetter alltid ting til siste dagen. Kom også nettopp på at jeg skulle levert et spanskbrev innen kl 16:00 i dag, og det har vi hatt hm, kanskje 5 uker på oss på å levere? Og jeg har ikke levert det enda. Jeg må seriøst skjerpe meg hvis jeg skal gå studiespess med formgivning på vgs.

Noen filmer dere vil anbefale? ikke skrekkfilm.
Hva skal dere gjøre i kveld?

I love brownies//privat. 
Som dere ser, så har jeg laget brownies. Selvfølgelig tok jeg sånn ferdigpose og blandet med smør,egg og vann. Lenge siden jeg har spist brownies, så det skal bli godt :-) hihi. Jeg er et kakemonster, for dere som ikke viste det! Elsker kaker mer enn godteri. Ellers så har jeg ingen planer denne lørdagen. Jeg våknet uheldigvis litt for sent, så har ikke fått gjort så mye ut av dagen.

Liker du brownies?
Hva har du gjort i dag?

Hva kler jeg best av blondt og brunt?

Jeg er den personen som liker å skifte hårfarge hele tiden. Jeg hadde ganske lyst hår i sommer, også har jeg hatt det nå i vinter. I midten av januar så farget jeg det brunt, med glansvask. Jeg ble veldig fornøyd, men den hårfargen driver og går ut nå. Jeg har egentlig veldig lyst til og stripe håret mitt lysere nå, også bare vente til sommeren for da får jeg uansett  mørkeblondt hår (pga sola).. Men vil også ha brunt!!

Så, hva synes dere jeg kler mest av brunt og lyst hår?
- martineo

Nailpolish

Dere vet den neglakken jeg kjøpte meg her om dagen? Jeg prøvde den ut i stad, og den ga jo nesten ingen farge. Den ga nesten bare glans på meg, men den var jo fin selvom :-) Føltes ut som om neglene mine ble litt finere oppå når jeg tok den på, selvom den ikke gidde noe særlig med farge.

Har du prøvd den før?
Hva synes du om den?
- martineo

Bik bok; love it//bik bok.

Like or dislike?
- martineo

isTe


//privat.
Wow, sen blogging er forno? Jeg sov ganske så lenge i dag. Våknet og så på klokka, og fikk litt sjokk da for å si det sånn. Men igrunn så gjør det jo ingenting, for jeg har ikke noen planer i dag. Litt sånn kjedelig bilde, i know. Har null inspirasjon i dag. Har litt lyst til å bake brownies i dag å, men orker bare ikke å bruke penger på å kjøpe det. Ellers så skal jeg se på litt filmer i dag, som vanlig. Har jo fått meg nedlastningsprogram for både filmer og norsk undertekst. Og i tillegg har jeg leser og gjøre!

Hva har dere gjort i dag? eller, hva slags planer har dere for resten av dagen?
- martineo

i love you..

Som dere sikkert vet så har jeg vært med Nine i dag. Vi var på maxi i evigheter, før vi tok bussen til byen for å ta oss en chicken salsa på mc'ern. Bussen går nemmelig ikke rett hjem til oss, så vi må være med på hele bussrunda, eller stoppe i byen og gjøre noe der. Og siden jeg blir ganske lett kvalm av bussen, så pleier vi noen ganger og stoppe i byen :-) Ellers så har jeg ikke gjort stort i dag. Kjøpte meg ingenting, klarte og holde meg unna. Jeg må nemmelig spare siden jeg har planer om å kjøpe meg wedges iløpet av neste månede.Hva har dere gjort i dag?
- martineo

Dagens outfit

Heisann. Nå tar jeg straks turen til maxi en tur med Nine. Nei, jeg skal ikke kjøpe noe :-) Skal dit bare for å se litt. Liker å være på maxi, haha. I går kveld så jeg forresten på "PS.i love you" og "my sister's keeper". Må si den siste nevnte var utrolig trist. Jeg gren til og med, det er ikke ofte jeg griner av filmer. Men nå må jeg forte meg, bussen går straks. Her har dere dagens outfit :-)


Skjorte fra voice of europe. // Bukse fra vero moda. // Skjerf fra bik bok. // Ring fra h&m.

Hva synes dere?
- martineo

To av mine favorittblogger


Caroline Maria. Jeg kan trygt si at denne jenta er en av mine favorittblogger. Se på bildene hennes, sykt fine og inspirerende! Jenta bak bloggen er også utrolig søt.

Kaja Helene. Denne bloggeren er også en av mine favorittblogger. Jeg elsker bildene hennes, de inspirerer meg masse, og jenta bak bloggen er veldig pen!

Leser du noen av disse bloggene? Hvis ikke, ta deg en tur innom.
Hvilke blogger er dine favoritter? 
- martineo

Some pictures
//privat.
Som dere ser så drikker jeg julebrus, love it!!

Hva synes du om bildene?
- martineo

En dag med null planer

Kan ikke få sagt nok, hvor godt det er å ha vinterferie. Trenger ikke å stresse med å stå opp eller noe. I dag har jeg ingen planer, så jeg blir vel sittende inne foran pc'en og TV'en, noe jeg alltid gjør når jeg er inne. Akkurat nå så sitter jeg å ser på "teen mom" som går på MTV. Føler den serien går på MTV hele tiden jeg jeg!


Elsker disse tøflene. De er kanskje ikke så veeeldig fine, men det er helt sykt gode å ha på beina. Kjøpte dem når jeg var i syden!

Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Fotokonkurranse hos Caroline Maria

Som dere sikkert vet (dere som leser bloggen hennes), så har carolinemaria en konkurranse på bloggen nå, kom rett til konkurransen ved å trykke her. Temaet er sol, og du kan vinne linking til din blogg.


//Privat. Bildet ble tatt når det var solnedgang når jeg var i syden julen 2010.

Hva synes du om bildet?
- martineo

Hvem er du? Fast leser eller bare innom?

I og med at jeg har fått noen nye lesere i det siste, så tenkte jeg dere kanskje kunne skrive hvem dere er, eller rettere sagt bare legge igjen en kommentar på hva dere heter og om dere leser bloggen min fast eller bare er innom. Dere kan også skrive hvor gamle dere er, og hvor dere bor, men det er frivelig om dere vil skrive det, for det kan kanskje være litt privat for noen, ikke vet jeg.. Men ja, dere skjønner.- martineo

Innkjøpene fra i dag

Nå har jeg nettopp kommet inn døren etter å ha vært en tur på maxi. Kjøpte meg ikke noe spesielt, men det ble da noen små ting. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å fortelle nå, så her har dere de små innkjøpene..
Tskjorte fra Cubus, var salg så kostet bare 29 kr.


Ring og neglakk fra h&m, kostet 49,50 og 39,50.

Hva synes dere?
- martineo

Today's outfit
Bukse og genser fra bik bok // kjede og ring fra syden.
Nå skal jeg bare få i meg litt mat, så skal jeg på maxi en tur med Lena. Blogges senere i kveld! (haha, dere ser forresten kameraet + stativet i skyggen på bildene)

Hva synes dere?
- martineo

Inspirasjon

 

//weheartit.  Sorry for dårlig kvalitet, men måtte sette sammen bildene i paint, for det er forskjellig størrelse på bildene, så for å få det likt så brukte jeg paint.

Hvor får du inspirasjon fra? 
Fler enn meg som får inspirasjon fra weheartit?

- martineo

Har fått flere herlige lesere

Nå har jeg kommet hjem etter å ha vært hos Kristian, og guud å herlige lesere jeg har fått. Jeg har fått en del fler lesere i det siste, og en del kommentarer. Det gjør så blogglysta mi blir på topp :-) Nå sitter jeg å venter på at top model norge skal starte, og ellers gjør jeg ikke så veldig mye. Er så godt med ferie nå, selvom den kommer til å gå sykt fort.


//privat.

Fler enn meg som synes det er godt med vinterferie?
- martineo

Dagens outfit


Bukse fra vero moda. // Bluse fra cubus. // skjerf fra bik bok. // Sko fra din sko. // Ringer fra syden.

Hva synes du?
- martineo

God morgen!
//privat.

Heisann. Som dere vet så er det vinterferie nå. Sykt herlig og ikke tenkte på lekser og alt det stresset på en uke. Akkurat nå sitter jeg å drikker en kaffe drikk med sjokolade i, husker ikke helt hva den heter, og spiser ostesmørbrød. Jeg elsker ostesmørbrød. Har blitt helt avhengig av det i det siste. Straks skal jeg fikse meg før jeg skal til Kristian en tur.

Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Purple nailpolish
(Begge bildene har samme farge, men det ble litt feil i og med at neglakken ble litt mørkere på første bildet pga kontraster eller noe sånt)


Like or dislike?
- martineo

I love the lipstick


//privat.

Som dere vet så er det søndag. Søndag er en typisk slappe av dag for meg. Jeg har ikke gjort stort mye i dag, bare tatt litt bilder ogsånt, som dere sikkert ser over! Har også tenkt til å skru på litt fimer senere i kveld, så jeg har noe å gjøre resten av dagen/kvelden! (kan også godt hende overskriften er feil, jeg er sykt dårlig i engelsk)

Hva har dere gjort i dag?
Hva synes du om bildet?

- martineo

Ny vår jakke fra Nelly

Her om dagen så bestilte jeg meg en ny vårjakke fra nelly.com. Jeg er kjempe fornøyd med den, og den stemmer akkurat som den gjør på bildene på nelly sin nettside. Den koster 400 kr, og merket er "vero moda", noe som vil si at den kanskje kommer ut i butikkene. Og jeg vet det ser ut som jeg har skikkelig gult/orange hår på bildene, men det er sola som gjør det!Hva synes dere?
- martineo

Ny header

Nå har jeg fått laget meg en ny header, gikk veldig lei den gamle. Vet ikke helt om jeg ble fornøyd med denne, men det får gå. Og ja, det er meningen av headeren ikke skal være like lang som blogg greia.Hva synes dere?
- martineo

Antrekk - Like or dislike?


Laget i Polyvore.

Like or dislike?
- martineo

Videregående til høsten

Som dere sikkert vet så går jeg siste året på ungdomsskolen nå, og skal snart på videregående. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal søke, men jeg har søkt. Jeg vet liksom ikke hva jeg har lyst til å bli av to forskjellige ting, og jeg vil helst gå med ei venninne. Det det står mellom er design og håndverk, eller studiespesalisering med formgivning. Jeg har tatt den andre nevnte på første valget mitt, men vet liksom ikke helt.

Problemet er om jeg går design og håndverk får jeg ikke studiekompentase, men jeg kan alikevell bli frisør, noe jeg har veldig lyst til. Om jeg går studiespesalisering med formgivning så får jeg studiekompetanse, men da kan jeg ikke bli frisør. Veldig vanskelig, for hvis jeg skal gå det jeg har valgt, så kommer jeg til å ende opp med å bli lærer tror jeg. Utrolig vanskelig å velge hva du skal gjøre i fremtiden, har jeg funnet ut. Og rett før jul skulle jeg søke helse og sosial, og det var jeg helt sikker på siden 8. klasse, mens nå er det helt anderledes. Men om jeg går det jeg har søkt, får jeg også gått med venninna mi, og det er jeg glad for, fordi skolen jeg starter på er ikke akkruat liten for og si det sånn!Hvilken linje skal du søke/gå på videregående?
- martineo

Bilder fra photoshoot

Heisann. Jeg har som vanlig ikke orket å blogge de siste dagene. Grunnen er vel det at vi har  hatt musikal hele denne uken, så jeg har vært på skolen på ettermiddagen/kvelden. Har vært litt mye borte denne uka, + jeg hadde besøk av kristian i går. Det var siste forestillingen i kveld, så jeg kom hjem for litt over en time siden.  På onsdag tok jeg å Nine litt bilder, eller ikke bare litt, men mange. Tenkte jeg kunne dele di bildene med dere nå :-)
Hva synes dere om bildene?
- martineo

Starbucks iskaffe
Som dere sikkert vet, så har denne iskaffen kommet i butikken nå. Jeg synes den er kjempe god, men liker best den som er med sjokolade, om jeg ikke husker feil. Ellers så elsker jeg den!! Er et must hver gang jeg er på kjøpesenteret eller noe.

Når vi kom på "skolen" i dag, så fikk vi beskjed om at den ene personen som har hovedrollene var syk, så da ble det ingen forestillinger i dag. Derfor fikk vi beskjed om å dra hjem, og heller møte opp på kveldsforestillinga. Derfor dro jeg, Nine og Line på maxi en tur i dag tidelig, og jeg har vel vært på farta i hele dag. Nine og jeg skulle ta bussen hjem, også stoppet bussen på stasjonen som alltid. Plutselig fikk vi beskjed om å gå av bussen, å gå på bussen som var bak. Jeg spurte da "hvorfor må vi skifte buss?" og han ene der bare "har du noe med det a?".. Herregud, må jo få vite hvorfor vi skulle bytte buss, for vi visste jo ikke at vi skulle sette oss på samme bussruta, men synes da den mannen kunne svart litt mer ordentlig. Menmen. Nå må jeg skjappe meg, for nå skal jeg på skolen og sminke for forestillingen som er i kveld!

Liker du iskaffene fra "starbucks"?
- martineo

Outfit for i dag
//Skjorte fra vero moda // Bukse fra vero moda // Skjerf fra Gina tricot.

Nå har vi en hel skoleuke med forestillinger på skolen, så det vil si at jeg også må være på skolen sånn ca hver kveld fra klokken halv 5. Jeg begynner å få det litt travelt, for skal straks ta bussen.Blir mer blogging senere!

Hva synes dere om dagens outfit?
- martineo

Mitt smykkestativ
//privat. 

Fler enn meg som har smykkestativ?
- martineo

Kjoler fra nelly
Så litt inne på nelly.com i stad, og fant disse fine kjolene.

Noen av kjolene du likte?
- martineo

Good morning

Heisann. Vi er så heldige som får bestemme selv når vi skal starte på "skolen" disse dagene. VI starter derfor ikke før klokken 10 :-) I dag skal jeg til Kristian også til pappa i kveld, så jeg får ikke blogget noe tror jeg, men får se når jeg kommer hjem fra "skolen".

- martineo

Wedges: Like or dislike?

Som dere sikkert vet så er det veldig mange som går med wedges nå for tiden. Jeg synes de er fine, men noen kan også være utrolig stygge. Men, jeg er veldig kresen på sko ogsånt da. Noen av modellene liker jeg veldig godt :-) Har lyst til å kjøpe meg det selv, men jeg vet ikke om det er bra for foten min osv.. Men, jeg har lyst til å høre deres mening, hva synes dere om wedges?

 - martineo

Love it
//privat.

Hvilke av ringene likte du best?
- martineo

Dagens outfit


Genser fra bik bok // Bukse fra vero moda.

Vi har skolemusikal på skolen nå i 2 uker. Jeg er med på sminkegruppa, så jeg får masse avspassering denne uken. I dag fikk vi lov til og gå klokken elleve, og vi får lov til å starte klokken halv ti i morgen. Hvor godt er vel ikke det? Har ikke lekser eller noe. Så etter vi var ferdig i dag så dro jeg å Nine på maxi, standard. Måtte dra dit for å smake på den nye iskaffen fra "starbucks" .. Som var kjempe god. Etter det tok vi bussen til byen og var der i 1-2 timer. Vi så litt i butikker, og selvfølgelig måtte vi på mc'ern, haha.

Hva synes dere om dagens outfit?
- martineo

Søndag

I går var jeg med Kristian, og gjorde ikke noe annet. Derfor så jeg ikke vitsen med å blogge, for jeg orket ikke å ta bilder osv. Nå skal jeg straks ut å møte Lena. Tror vi skal se på en film eller noe :-)- martineo

Xperia

I stad hentet jeg mobilen min på posten. Skulle egentlig gjøre det i går, men det ble ikke noe av. Jeg kjøpte meg xperia x8 :-) Er veldig fornøyd frem til nå, men skjønner ikke mobilen helt ordentlig enda. Dagen i dag har gått til lekser, ja du leste riktig. Lekser på en fredag faktisk. Jeg og Nine måtte gjøre ferdig rle innleveringen som vi har til i dag. Vi ble heldigvis ferdige, og vi rakk til og med å filme litt til dere. Holder på og redigere videoen nå, så kanskje den blir lagt ut, men får se.. Er ganske så flaut å legge ut video igrunn. 

//privat.

Skal jeg legge ut videoen av meg og Nine?
- martineo

Evighetens kyss
//privat.
På skolen i dag var jeg på bibloteket og lånte meg evighetens kyss. Vet boken er gammel osv, men jeg er ikke akkurat noen leseløve. Men, tenkte jeg kunne prøve å begynne å lese da :-)

Har du lest evighetens kyss før?
Hvis ja, din mening om boken?

- martineo

Calezone

//privat.
Nå har jeg nettopp puttet i meg calezone. Åh, som jeg elsker det. Det ser kanskje ganske ekkelt ut på bildene, men det er sykt godt. Ellers i dag så hadde vi ikke noe spesielt på skolen. Fikk også gått litt før siden vi ikke hadde lærer i de to siste timene. Nå går turen til postkontoret, for i dag kom noe jeg bestilte meg på mandag. Dere får se senere hva det er. Noen som kan gjette hva det er kanskje?

Har du smakt calezone før?
- martineo

Lierberget

Nå blir jeg straks henta, så stikker jeg på skolen. Hele 10. klasse på skolen min skal til lierberget i dag, et sted man kan stå på slalom, snowboard osv. Vet ikke om jeg rekker og blogge når jeg kommer hjem, for da skal jeg rett til Kristian.


Tommel opp for superundertøy..

- martineo

Leppestift fra Viva la diva

Som dere sikkert vet så er viva la diva et billig sminke merke fra cubus. Jeg bruker aldri å kjøpe sånne sminkemerker som er så billige (altså merker man lett kan få kviser av osv), men leppestift funker fint. I går så kjøpte jeg meg en leppestift som er ganske så lys rosa med veldig glans i. Jeg synes leppestiften var veldig god til å være så billig, men selvfølgelig slår den ikke Dior sine leppestifter. Har mange leppestifter fra Dior, og elsker  det merket. Men, jeg fikk faktisk litt sjokk når jeg prøvde viva la diva, for den var ganske bra i forhold til hva jeg hadde trodd. Og en stor pluss var at jeg ikke fikk tørre lepper i etterkant :-)

Viva la diva leppestift anbefaler jeg til dere som er ute etter billig leppestift. Koster bare 60 kr.

Har du prøvd leppestift fra viva la diva?
- martineo

Nytt design
//privat.
Jeg har vært hjemme i dag fra skolen. Jeg har derfor sovet lenge i dag, ganske så digg egentlig. Hater å være syk, for det er ikke noe å gjøre hjemme. Jeg har heller ingen av lekse bøkene hjemme. Alle bøkene er på skolen, så jeg får jo ikke gjort noe lekser. Ellers så har jeg glodd på tv'en, og lest litt forskjellige blogger. Som dere sikkert ser så har jeg laget meg en ny enkel header, og fikset litt på designet. Hva synes dere?

- martineoher kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits