Wants from sheinside

Image and video hosting by TinyPic

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5 her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // 11. her // 12. her. 

 

Image and video hosting by TinyPic
13. her // 14. her.

 

Image and video hosting by TinyPic

15. her // 16. her.

Heisann. Jeg tenkte det var på tide med en ny oppdatering med litt klær fra http://www.sheinside.com/ Denne gangen samlet jeg gensere og noen ytterjakker. Jeg har mottatt flere plagg fra sheinside tidligere, og jeg er alltid fornøyd med plaggene, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom nettsiden dems, hvor det er masse klær, til en billig pris. Over ser dere også direktelinkene til plaggene, hvis dere ønsker å se de litt nøyere. 

Har du handlet hos sheinside før?

Nytt fra sheinside

// I samarbeid med http://www.sheinside.com/


Image and video hosting by TinyPic
// HER 

Image and video hosting by TinyPic
// HER.

Fikk disse to plaggene fra sheinside for ikke så alt for lenge siden. Er fornøyd med begge deler, men synes vesten er litt vel stor til meg, så jeg kler den ikke så godt :-) Men ellers, er jeg fornøyd. Genseren er også litt stor som dere ser, men det er meningen at den skal være det tenker jeg.

Hva synes dere?

Fredag

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heihei. Kjip overskrift, men har rett og slett ikke noen idè til overskrift akkurat nå. Nå sitter jeg å ser på norske talenter, og har straks tenkt til å redigere ferdig bildene jeg har tatt av de siste klærne jeg har fått fra sheinside.. Ellers så skjer det egentlig ingenting, og har heller ingen planer for hegla.

Hva gjør dere i kveld?

Instagram @martineoee

Image and video hosting by TinyPic

Hva heter dere på instagram?


Evig søndag

Image and video hosting by TinyPic
// Privat.
Heisann. I dag ble det endelig litt finvær ute med sol og slik, så nå fikk jeg tatt litt lyse bilder uten at bildene ble mørke og stusslige. Vel, jeg har lenge hatt lyst til å lese boken "evig søndag" av Linnèa Myhre, men har aldri funnet boken.. Men til jul så fikk jeg boken i utgave nr 2, noe jeg er veldig glad for.  Så nå tenkte jeg egentlig å starte å lese litt på den! Jeg fikk forresten en ny pakke fra sheinside her om dagen. Tenker jeg viser dere plaggene en dag om ikke så alt for lenge!

Har dere lest boken "evig søndag" ?  

Nytt fra sammydress.com

// I samarbeid med http://www.sammydress.com/

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
// Dere finner genseren HER.

For en ukestid siden mottok jeg denne fine genseren fra sammydress.com. Jeg har ønsket meg slik genser i lang tid, og er veldig fornøyd med den. Jeg anbefaler dere alle å ta en titt innom http://www.sammydress.com/ , fordi det er veldig mye fint der, som klær, sko, smykker, vesker og masse annet dilldall til en vedlig billig penge. Leveringtiden er på noen uker, men de holder til i Kina tror jeg (?), så da er det ikke så rart. Beklager for dårlige bilder, men det er umulig å få tatt fine bilder nå som det er grått hele dagen + 0 snø, og det ikke slippes inn noe ordentlig lys.

Hva synes dere om genseren?

Tilbakeblikk fra året 2013

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Vel, da har vi gått inn i et nytt år, 2014. Jeg samlet en liten kollasj av året 2013 med de bloggbildene jeg har tatt iløpet av året. Jeg har hatt et år med både oppturer og nedturer, men slik er det vel med de fleste (alle). På starten av 2013, i mars om jeg ikke tar feil så bleket jeg håret mitt blondt, noe som håret mitt ikke tålte i det hele tatt.. Jeg mistet halve håret mitt vil jeg si, og håret mitt så helt oppklipt ut rundt hele huet. Jeg bleket det 2 ganger på veldig kort tid for å si det sånn, men jeg tok såklart hettestriper. Jeg gikk jo på den tiden på frisørlinja, så hadde lyst til å bytte hårfarge da jeg hadde muligheten. Så kom russetida, og så fort russetiden var ferdig farget jeg håret tilbake til brunt. Jeg farget det faktisk hjemme, på egenhånd med hjelp av moren min. Jeg gikk jo på frisørlinja så bestilte inn forpigmentering slik at jeg skulle få pigmenter igjen i håret, i tillegg til at jeg kjøpte meg hårfarge og det som tilhører innenfor frisørprodukter, så jeg slapp å drive med billigfarging som kjøpes i butikk. Ble heldigvis vellykket og jeg fikk hårfargen min tilbake, noe som jeg er veldig glad for i og med at jeg trives best som brunette. Ellers var jeg i Amsterdam og på Kypros i sommer, i tillegg til at jeg ble 18 i juli. Jeg har ikke gjort så veldig mye annet egentlig.. 

 her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits