Svar på spørsmålsrunden, del 1

Hva gjør du hvis du ikke har spesielt blogginspirasjon? Og hvor får du da inspirasjonen fra?
- Hvis jeg ikke har noe særlig blogg inspirasjon, leser jeg som oftest andre bloggere og får inspirasjon fra de. Jeg bruker som oftest å skrive et innlegg hvor det ikke er noen bilder av meg, men mer innlegg av klær ogsånt når jeg ikke har inspirasjon.

Hvilke blogger leser du?
- Det er utrolig mange. Jeg har ikke tellingen på hvor mange det er. Jeg er fast innom bloggen til Andrea Badendyck, Fannyba, Julia Nyland og noen modetteblogger fra Norge og Sverige. Ellers så leser jeg mange svenske blogger som for eksempel  Matildaboking og Byfanny. Men i tillegg til dette så leser jeg mange andre blogger som ikke er så kjente.

Hva slags kamera og objektiver har du?
- Jeg har kameraet Canon eos 500d. Av objektiver har jeg den som tilhører kameraet, 50mm f/1.8 og en zoom linse som har zoom på 75-300 mm. 


 

Hva liker du å fotografere?
- Jeg liker å fotografere alt mulig. Jeg fotograferer alt fra naturbilder, mat, mennesker og ja. Jeg liker veldig godt å fotografere portrettbilder av mennesker, men jeg har ikke fått gjort det så mye.

Svarer du på video og på Hamar dialekta?
- Jeg svarer ikke på video denne gangen, og jeg har ingen Hamar/Hedmakrings dialekt. Jeg prater bokmål.

Trener du ofte? Isåfall, hva?
- Jeg trener aldri. Må prøve å få startet snart. Jeg har en medfødt skade i ankelen min, så jeg burde ikke løpe så mye, derfor burde jeg sykle eller drive med styrke hvis jeg skal trene.

Hvordan møtte du kjæresten din, og hvordan vil du beskrive forholdet deres?
- Jeg møtte Mathias over facebook. Haha, kleint. Det tok oss bare litt over 1 uke fra da vi startet å prate, til vi møttes første gangen. Hvis jeg skal beskrive forholdet våres, så er det veldig bra. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men vi har det veldig bra sammen!

Hvor lenge har du blogget?
- På denne bloggen har jeg blogget siden desember 2010, men jeg har hatt andre blogger tidligere da.

Hvor redigerer du bildene dine?
- Hvis du tenker på bildene jeg har i innleggene mine, så redigerer jeg i photoscape. Men til header redigerer jeg i photoshop cs5 eller i paint shop pro. Det spørs om jeg har skole pc'en hjemme eller ikke.


Er det du som har laget designet ditt?
- Ja, jeg har laget det selv.

Tre ting du liker og tre ting du missliker med deg selv?
- Hater sånne spørsmål. Jeg missliker ihvertfall med meg selv at jeg fort kan bli irritert hvis jeg diskuterer med noen, jeg blir lett sjalu (noe alle jenter blir i denne alderen), jeg kan ha humørsvigninger. Hva jeg liker, det vet jeg ikke, hater å skryte over meg selv.

Hva bruker du til huden? (du har så ren hud)
- Akkurat nå for tiden bruker jeg ingenting. Før har jeg alltid brukt 3 i 1 fra Garnier. Den som er veldig kjent vet dere. Når jeg var i syden nå i jula, sluttet jeg å bruke den, og jeg merket ingen forskjell. Jeg bruker derfor bare å skylde ansiktet mitt med vann. Men noen ganger bruker jeg å rense ansiktet mitt, men det er bare 1-2 ganger i uka, hvis ikke mindre.

Kan du lage en sminkevideo?
- Det tror jeg ikke, fordi det er så utrolig flaut og stå foran et kamera. Får se om jeg lager det en gang, men tviler. 

Hvordan ville en perfekt dag være for deg?
- En perfekt dag for meg kan være mye. Det kan være å være med kjæresten min, og bare kose meg med han. Men, det kan også være å være med ei venninne eller fler. Jeg elsker å være på cafè og bare kose meg med mocca og ei venninne, så det er vel en perfekt dag for meg. I tillegg så elsker jeg å være på shopping i Oslo.

Når jeg var på cafè i går.

Hvordan ble du og kjæresten din sammen?
- Han var hos meg en kveld, også om jeg ikke husker helt feil så fortalte vi hverandre at vi likte hverandre veldig godt.. Også ble det bare til at vi ble sammen. Men vi møttes veldig mange ganger før det da. Jeg lurte selvfølgelig på om vi var i ett forhold eller ikke, så jeg var ikke helt sikker før jeg spurte om vi hadde blitt sammen den kvelden.

Trives du på design og håndverks linja?
- Ja, jeg trives kjempe godt. Hvis du tenker miljøet, så er det veldig bra til å være en ren jente klasse. Hvis du tenker på det vi gjør på design og håndverk, så både trives og ikke trives jeg. Jeg synes noe av det vi gjør er utrolig gøy, mens andre ting er ikke like gøy. Men, som oftest er det gøy det vi gjør da :-) Også liker jeg at vi har design og håndverk hele fredagen, for da er det jo rett før helgen.


Meg, Mailin og Cecilie. Det er en vanlig DH time for oss, hehe. 

Hvor kommer du fra?
- Jeg kommer fra Oslo. Bodde der til jeg skulle starte på skolen når jeg var 6 år.

Hvorfor er du så pen?
Tusen takk. Men det er ikke noe jeg kan svare på, og synes ikke det selv.

Noen tips til å bli en god blogger?
Du burde ha et fint og ryddig design, ha med bilder i hvert innlegg. Gjerne kan du redigere bildene litt, på for eksempel skarphet og kontrast. Det gjør så bildene blir mye mer interessange. I tillegg brude du ikke skrive ":p ;) XD" osv etter hver setning. Det er bare slitsomt og lese sånne blogger, men du kan alltids skrive et smil en gang i blant.  Du burde også ha variert innhold på bloggen din. Ikke bare outfits for eksempel, men også andre ting.

Hvor høy er du?
- Jeg er 1.66 cm ca. Jeg var det når jeg målte meg sist, men det var i sommer så det er en stund siden. Men regner med at jeg er sånn ca like høy nå.

Fornøyd med svarene?

Tirsdag,tirsdag,tirsdag
Det er tirsdag. Tirsdager er alltid fæle. Jeg hater tirsdager, fordi de dagene er de dagene på skolen hvor vi har mest fagtimer med naturfag, matte/engelsk, gym og ja. Slutter heller ikke før kvart over 3. Jeg merket også i dag at det er noe feil med skole pc'en min, i og med at jeg ikke får til å lade den med noen ladere. Så det er jo veldig gøy når ikke pc'en har strøm lengre, og jeg ikke får ladet den. Etterpå kommer svarene fra spørsmålsrunden, men jeg deler det opp i 2 deler.

Liker du tirsdager? Hva har du gjort i dag/skal i dag?
Gleder du deg til svarene på spørsmålsrunden kommer? haha

4 overdeler fra nelly, hvilken er din favoritt?


Her, her, her og her

Hvilken overdel likte du best?
// Send inn spørsmål til spørsmålsrunden her. Jeg svarer på spørsmålene i morgen. 

Cafèkos med Synne

Heihei. Jeg har for ikke så lenge siden kommet hjem etter å ha vært en tur på cafè med Synne. Begge sluttet tidlig på skolen, så vi møttes i byen og tok oss en tur dit. Det er alltid så koselig å sitte på cafè og prate om alt mulig, samtidig som man koser seg med noe. Her har dere noen bilder:Er du ofte på cafè? Hva er dine planer for i dag?

Spørsmålsrunde, lurer du på noe?

Tenkte at jeg kan sette igang en spørsmålsrunde nå, så hvis du lurer på noe så har du muligheten til å spørre meg nå!Mitt beste kjøp på lenge


 ♥  
Jeg har ingenting å blogge om akkurat nå. Jeg skal bare øve litt til en prøve i dag, også skal jeg slappe av! 

Hva er dine planer for denne søndagen? Hva er ditt beste kjøp?

Noen bilder fra i går
  

Jeg hadde det super koselig med Synne i går. Vi var først en tur på maxi, der vi begge fant noe på salg, og etter å ha vært på maxi dro vi en tur til meg. I dag er planene å dra i bursdag, og i kveld skal jeg til Mathias en tur! Så da blir det ikke så mye mer blogging av meg før i morgen :-)

Hva er deres planer for denne lørdagen?

Speilbilder er alltid gøy


Nå tar jeg turen ut med Synne, så vi blogges senere! 
 
Hva er deres planer for i kveld? 

Anbefaling av en svensk moteblogger

Jeg er bare nødt til å anbefale en svensk blogger til dere. Jeg leser veldig mange svenskeblogger, og for ikke så alt for lenge siden oppdaget jeg bloggen til Matilda. Dere finner bloggen hennes her.

Dette tror jeg er en av de beste bloggene jeg har lest, spesielt når det gjelder mote. Jenta bak bloggen er også 94 modell, og har virkelig peiling på mote. Jeg elsker klesstilen hennes, og det jeg liker er at hun ikke bare kjøper klær på nettet og i butikker med dyre klær, men hun kjøper mange av klærene sine på kjedebutikkene som bikbok, h&m og lignende. Det liker jeg!! Jeg anbefaler alle og ta en titt innom bloggen hennes :-)

http://matildaboking.devote.se/ 


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom denne bloggen før? Hva synes du om bloggen? 

Spring collection 2012 from Bikbok


//Bikbok.

Liker du vår kolleksjonen til bikbok?

7 herlige måneder med kjæresten min i dag


Heihei. I dag har jeg ingen planer, og jeg har heller ikke så veldig mye å meddele til dere. Dagene mine er lange nå på vidregående, og jeg slutter som oftest ikke før kvart over 3. Men jeg kan fortelle dere at jeg har vært sammen med Mathias i 7 herlige måneder i dag!  ♥  

Hva er deres planer for i dag/kveld? 

The mirror


Strevde med å få til fokus, menmen..

Hva synes dere om bildet?

Dagens outfit


//Genser, Lanzarote/Spania.//Bukse, Lanzarote/Spania.//Ring, Lanzarote/Spania.//Skjorte, Risøe.//Sko, Nelly.

Hva synes dere om antrekket?

Anbefaling av en fotoblogg

Nå tenkte jeg å anbefale en blogg til :-) Denne gangen skal jeg anbefale bloggen til Karoline, som er en fotoblogg. Du finner bloggen hennes ved å trykke HER.

Karoline er utrolig flink til å ta bilder. Jeg missunder henne til 1000. Hun har en fotoblogg som gir meg inspirasjon, og jeg digger den. Jeg har egentlig ikke så veldig mye annet enn å si at jeg synes hun er utrolig flink til å ta bilder, så jeg anbefaler ALLE å ta en titt innom bloggen hennes :-) Utrolig bra blogg.

http://karohfoto.blogg.no/


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom bloggen hennes før? Hvis ja, hva synes du om bloggen hennes?

Leppestiften jeg bruker

Folk har lurt på hva jeg bruker på leppene mine, og det er leppestift, som de fleste andre bruker. Jeg har blitt helt avhengig av å bruke leppestift. Jeg har i 1-2 år brukt forskjellige leppestifter fra Dior. Jeg liker best å bruke mørke leppestifter, men helst ikke alt for mørke. En gang i blandt bruker jeg også nude-leppestift, men da bruker jeg fra merket mac.

Men, nå skal jeg anbefale den leppestiften jeg bruker aller mest nå for tiden :-) Jeg anbefaler Dior sine leppestifter. Jeg får ALDRI tørre lepper av leppestiftene de har, fordi de gir veldig mye fuktighet. Jeg bruker aller mest leppestift fra Dior addict lipstick. Fargen på bildet under er nr 583 og heter "backstage". Denne leppestiften har litt glans i seg, men ikke mye. Dior har to kolleksjoner eller hva jeg skal kalle det, hvis jeg ikke tar feil, der den ene har glans i seg, mens den andre ikke har det.    

Jeg er usikker på prisen på en sånn leppestift her i Norge, fordi jeg pleier å kjøpe leppestifene når jeg er i utlandet. Jeg tror du får kjøpt dem til litt over 200 kr på forskjellige parfymerier :-)

Har du prøvd leppestift fra dior før? Hvis du bruker leppestift, hvilket merke bruker du?

Dagens outfit
//Bluse, bikbok//Bukse, cubus.//Skjerf, Lanzarote.//Kjede, h&m.//Fake ugg's, Tyrkia.
Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen! Jeg har egentlig ikke så veldig mye å skrive om akkurat nå, så det ble derfor dagens outfit i dag.

Hva synes dere om antrekket?

Brownies med kjæresten

Heisann. Nå kommer straks Mathias til meg. Vi har planer om å lage brownies! Eller, skal lage det ut fra sånn ferdig pakke da :-)Hva slags planer har dere for søndagskvelden?

Instead of focusing on all the bad things, be thankful for all the good
//Privat.
Jeg hadde det litt gøy foran kameraet som dere ser, men jeg fikk aldri noe fokus da..

Hva synes dere om bildene?

Det er godt med helgI dag har jeg vært med Synne, noe som alltid er like koselig! Vi dro en tur til byen, og var en bitteliten tur på cafè før vi tok turen på maxi og var der en liten tur. Det var ikke så lenge vi fikk vært med hverandre, men det får nå gå. Nå skal jeg spise, så skal jeg bare slappe av resten av kvelden. Grunnen til at det ble webcam bilder, er fordi det er mørkt ute nå, og jeg synes det blir så stygt med bilder som har blits, så defor orket jeg ikke å ta opp kameraet. 

Hva har dere gjort i dag? Og hva er deres planer for kvelden?

Blogganbefaling nr 3

Da var det på tide å anbefale enda en blogg fra innlegget lengre ned på bloggen. Denne gangen skal jeg anbefale bloggen til Janette. Dere finner bloggen hennes her. 

Jeg kom over bloggen hennes for ikke så lenge siden, og jeg ble med en gang en fast leser :-) Hun blogger for det meste om hverdagen, og i tillegg så har hun bilder i alle innleggene sine. Hun er utrolig pen, og jeg digger bloggen hennes! Jeg anbefaler dere å ta en tur innom bloggen.

http://jebs.blogg.no/ 

//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom bloggen hennes før?
// Klikk her hvis du også vil bli anbefalt.

I like..

  
  
  
  
  
   
// http://justlittlethings.net/

Nevn 2 ting du liker. Liker du noe av det samme som meg?

Sometimes you have to accept that things won't ever change

Skoledagen min har vært lang. Den har vart fra kvart over 8 til kvart over 3. Jeg startet dagen med å ødelegge den ene uggs'en min(ja, fake). Utrolig kjipt at det ble hull rett igjennom den. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og i morgen har vi like lang og kjedelig skoledag, men da skal jeg ha design og håndverk hele dagen, så da blir det litt bedre. I morgen skal jeg også til Mathias rett etter skolen, så jeg tror ikke det blir så mye blogging på meg :-) Muligens lager jeg et innlegg i kveld og publiserer det i morgen. 

Hva har dere gjort i dag? Og hva er deres planer for i kveld?

Ny header, skal jeg ha farger eller svart-hvitt?

Jeg følte for å bytte header igjen, siden jeg var ikke helt fornøyd med den gamle. Nå har jeg fikset en, men kvaliteten blir dårlig her på bloggen da.  Men, vil dere at jeg skal ha den i farger eller svart-hvitt? Hva synes dere passer best?

Farger:


Svart-hvitt:


Det er opp til dere, jeg aner ikke selv hva som passer best!

Anbefaling av blogg nr 2

Da var det på tide å anbefale en ny blogg :-) Denne gangen skal jeg anbefale bloggen til Linda som dere finner her.

http://lindasolhaug.blogg.no/ 
Jeg digger bloggen til Linda, og har vært fast leser av bloggen hennes i lang tid. Hun tar utrolig inspirerende bilder og er flink bak kameraet. Også har hun en utrolig fin klesstil! Jeg anbefaler alle og ta en tur innom bloggen hennes. Det er verdt det, fordi du finner masse inspirerende bilder der ++.
 

//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom bloggen hennes før? Hva er din mening om bloggen? 
// Du kan også få en anbefaling ved å trykke her. 

Dagens antrekk

Heisann. For en liten stund siden kom jeg hjem fra skolen. Jeg sluttet heldigvis tidlig i dag, så det var godt. I dag har jeg ingen planer, men jeg skal pakke og ta turen vidre til faren min for å være der en stund.  Og tusen takk for alle kommentarene jeg får av dere for tiden, det gjør så blogglysten blir på topp. Hadde også leser og sidevisnings rekord i går, wii. Jeg tok også litt outfit bilder til dere i stad :-) Men det begynte og snø akkurat da jeg tok bildene da, så det ble litt fail.


//Skjorte, cubus.//Bukse, en butikk på Lanzarote//Sko, nelly.
Jeg gikk ikke med skoene i hele dag! Jeg gikk nesten ikke med de, men jeg gadd bare ikke å ta bildene med uggsene, fordi det blir så stygt.

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag? 

Jeg har blitt fotografert av noen på MK

På fredag ble jeg fotografert av noen jenter på medier og kommunikasjon, fordi de hadde en skoleoppgave, så da var jeg modell for dem. De var veldlig flinke til å fotografere, og det var gøy å være i studioet! Jeg tenkte jeg kunne vise dere noen av bildene nå :-) Jeg ser ganske morsk ut på bildene, men det var fordi det var meningen at jeg skulle være det. Og ja, jeg har redigert huden på bildene! Hvilket bilde likte dere best?

New shoes from Nelly//Private bilder.
I dag kom skoene jeg bestilte på torsdag fra Nelly. Wii, jeg er super fornøyd med de! Jeg må bare lære meg å gå ordentlig i de før jeg kan bruke dem til vanlig. 

Hva synes dere om skoene?

SmykkerEr det fler enn meg som elsker smykker?

Today's outfit


//Bluse, monki.//Bukse, vero moda.//Smykke og ring, Lanzarote/Spania.
Kom hjem fra skolen for ikke så lenge siden. Jeg skal bare slappe av i dag, og mest sannsynlig så kommer jeg til å ta meg en sovetime etterpå. Er igrunn veldig trøtt nå, og hodet mitt verker helt sykt. 

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag?

Drar til kjæresten min nå

Nå stikker jeg til kjæresten min, så da blogges vi i morgen! :-)
Hva er deres planer for i kveld?

An honest answer is like a kiss on the lipsTycks om bildet?

Blogg anbefaling

Jeg tittet innom denne  bloggen her om dagen. Jeg likte bloggen hennes utrolig godt ved første inntrykk, og har blitt en fast leser, helt klart. Hun skriver og tar veldig bra bilder. I tillegg til dette så har hun en veldig fin klesstil som inspirerer meg! Jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom bloggen hennes :-) Jenta som eier bloggen er også utrolig pen.

http://lilliaaaan.blogg.no/


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Det kommer fler anbefalinger senere, fordi jeg har flere blogger å anbefale!
Har du vært innom bloggen hennes før? 

Dagen i dag

Heihei. I går ble det ikke så veldig mye blogging av meg, men jeg var hos Synne og jeg orket ikke å tenke på bloggen. Jeg og Synne koste oss super mye, og lagde oss nachos! I dag har vi bare vært en tur på maxi, samtidig som vi tok turen til byen en liten tur for å dra på cafè. I kveld kommer det en blogg anbefaling! Hvis du vil bli anbefalt, bli med HER.

Hva er deres planer for i kveld? Hva har du gjort i dag?

FridayFor ikke så lenge siden kom jeg hjem fra skolen. Jeg har sittet å tegnet i hele dag omtrent. Det var helt greit, men samtidig så er det ganske slitsomt. Det er kjempe bra at dere har kommentert med bloggene deres i innlegget under, for nå har jeg fått mange superfine blogger å lese!! Har allerede blitt fast leser av noen, og disse bloggene skal jeg anbefale fremover :-) I kveld skal jeg til Synne for å sove hos henne til i morgen, så det blir koselig 

Hva er deres planer for i dag/kveld?

Vil du bli anbefalt? legg igjen bloggen din

Tenkte jeg kunne anbefale noen blogger som ikke er høyt på topplisten/veldig godt kjent. Så hvis du vil bli anbefalt, legg igjen bloggen din så skal jeg ta en titt innom, så kanskje du er den heldige som blir anbefalt :-) I tillegg så trenger jeg noen nye blogger å lese. Tenker jeg anbefaler blogger fremover i innleggene, så jeg har noe annet å blogge om enn bare hverdagen min ogsånt!Disse skoene er på vei hjem til megÅh, lykke! Har bestilt meg disse skoene fra Nelly. De kostet bare 450 kr, sykt billig! Det er en etterligning av Jeffrey Campbell sko, bare at de så klart er fake. Jeg gleder meg masse til jeg får dem, er igrunn litt lei av å gå med wedges.

Hva synes du? Har du lignene sko?

Wants from bikbok


//Bikbok

Noe du likte?

If you never chase your dreams, you'll never be able to catch themDagens outfit
//Bluse, zara.//Bukse, vero moda.//Sko, økonomisko.//Smykke, Lanzarote/Spania.

Jeg gikk egentlig ikke med de skoene på skolen, men jeg synes det så litt bedre ut når jeg hadde de på på bildene, istede for uggsene. Hater at det er vinter, for da må jeg nesten alltid gå med uggs. Har litt lang skolevei, (25 minutter å gå) så det er litt stress å gå i wedges når det er ganske mye snø. Nå skal jeg bare slappe av frem til litt senere i dag når jeg skal ut å møte Lena 

Hva synes dere om outfiten? Hva er deres planer for i dag?

Jeg elsker disse tøflene


Jeg kjøpte meg disse herlige tøflene når jeg var på Lanzarote. De er utrolig gode, og jeg går i de omtrent hele tiden når jeg er hjemme. Angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte de, med tanken på at jeg er ganske kald av meg. I morgen blir det ikke så mye tid til blogging, og det er fordi jeg skal en tur ut med Lena, men jeg skal prøve å få blogget.

Bruker du tøfler? Ser de ikke gode ut? haha

Dagens outfit//Genser, hm.//Skjorte, risøe.//Bukse, vero moda.//Ring, Tyrkia.
Som dere ser så hadde jeg en ganske enkel outfit på meg i dag. Nå venter jeg på at Mathias skal komme, så da blogges vi mer i morgen! :-)

Hva synes dere om antrekket? Hva er deres planer for i dag? 

Det beste jeg eier


Canon eos 500d + 50 mm f/1.8
Jeg kunne aldri klart meg uten mitt herlige kamera. Jeg elsker og ta bilder, og det har jeg elsket siden jeg gikk i 4. klasse. Husker at jeg alltid tok bilder med venner ogsånt da. Men nå når jeg har blitt eldre har det utviklet seg til at jeg har begynt å ta bilder av gjenstander/ting også. Ikke bare mennesker, selvom jeg også elsker og ta bilder med venner. Jeg har hatt to speilreflekskameraer. Jeg hadde et før dette, som var et lite olympus speilrefleks kamera. Jeg synes det tok bra bilder, men ikke bra nok. Likte ikke helt blitsen ogsånt, så jeg kjøpte meg canon eos 500d rett før julaften for et år siden ca. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte det kameraet, fordi nå har jeg tre forskjellige linser jeg kan bruke til kameraet, både zoom linse, den på bildet over, og standardlinsa. 
 
Har du speilrefleks? Isåfall, hvilket merke?  

Smykket jeg har fått av kjæresten min


Jeg fikk dette nydelige hjertesmykket av kjæresten min til jul!  

Hva synes du om smykket? Hva fikk du av kjæresten din til jul? (hvis du har) 

Ny header og nytt designHva synes dere?

3 skotyper, hvilken er din favoritt?


Her, her og her.
Jeg ønsker meg sko nr 1 helt sykt!

Hvilke av skoene liker du best?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits