Nye ringer

Heisann. Jeg rakk ikke å blogge så veldig mye før i dag, siden jeg dro jo på maxi rett etter skolen. Jeg fikk kjøpt meg litt småting som jeg trengte. Hadde en tilgode lapp (om det er det det heter) på kappahl. Jeg bruker egentlig ikke å handle der, men når jeg hadde en lapp på 100 kr så måtte jeg bare bruke den opp. Kjøpte meg derfor to ringer, siden jeg ikke fant så veldig mye annet fint til 100 kr.


Begge kostet 50 kr.

Hva synes du om ringene?
- martineo

Someone special...
// Canon eos 500D

Nå stikker jeg på maxi en tur med Nine, snakkes senere!
- martineo

Blue eyes
Kamera: Canon eos 500D + Canon zoom lens EF 75-300 mm. // Modell: Broren min.

Hvilke av bildene likte du best? farger eller svart hvitt?
- martineo

Portrett

Det har jammen meg blitt lite med blogging i det siste. Har hatt veldig mange prøver, framlegg og innleveringer denne uka, så har ikke fått så mye tid til bloggen. I dag har jeg ikke gjort så mye. Har vært ute en tur nede på skolen og tatt litt bilder mens søsknene mine har gått på skøyter.


Begge bildene er av den eldste broren min. Og begge bildene er redigert, han er ikke så blek i virkeligheten :-)

Hva synes du om bildene?
- martineo

Video fra i sommer

Lekte meg litt med redigering i stad :-)
- martineo

Glad for at jeg har busskortDa tenkte jeg å prøve å blogge litt. Egentlig har jeg absolutt ingenting å skrive, men får vel prøve. Kan vel starte med å si at det var sykt kaldt i dag. Jeg pleier å ta bussen hjem fra skolen nå som jeg har busskort, og fy og kaldt det var å gå opp til bussholdeplassen. Jeg er jammen meg glad jeg får tatt bussen hjem, istede for å gå.(er bare når jeg har busskort at jeg kan kjøre buss) På skolen i dag hadde vi spansk prøve, og jeg tror den gikk ganske greit. Nå skal jeg straks begynne og pakke, fordi jeg skal til pappa i dag og være der til søndag.

Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Fravær fra bloggen

Heisann. Som dere sikkert har sett så har jeg ikke blogget på fire dager. Jeg har bare ikke orket. Hadde mye innleveringer forrige uke, og nå er det på'n igjen, men nå er det prøver som er tingen. Hadde både matte prøve og samfunnsfag framlegg i dag, og i morgen er det spansk prøve. I helga overnattet jeg hos Synne, fra lørdag til søndag. Var skikkelig koselig, for vi er ikke med hverandre så ofte.

Jeg skal prøve og bli flinkere til å blogge, men det er litt vanskelig nå som det er siste halv året i 10. klasse.
- martineo

Leksene kommer før bloggen

Nå har jeg endelig blitt ferdig med innleveringene til i morgen. Var hjemme i dag pga jeg var i dårlig form, men er bedre nå. Hadde en kjempe stor naturfag innlevering til i morgen, som jeg har drevet med nå i flere timer. Fikk skrevet 3 og en halv side, så håper jeg får bra karakter. Har også fått gjort nynorsk innlevering i dag, så det er godt å være ferdig med alle innleveringene.Har du mye lekser for tiden?
- martineo

Daffedag
Heisann. I dag har det vært veldig kaldt forhold til hva det har vært dagene før, så jeg hatt en max daffe dag. Orket rett og slett ikke å fikse meg sånn veldig i dag eller å ha på meg vanlige klær, så jeg kjørte på med joggebukse i dag.  Jeg skal straks skifte litt klær, og spise litt før jeg tar bussen til byen også videre til Kristian. Men akkurat nå så driver jeg med lekser, så tror jeg runder av her :-)

Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Kamp

Heisann. Nå stikker jeg snart på hockey kamp med Lena. Har fått gratis billetter på skolen, så hvorfor ikke benytte sjansen? :-) Har ikke gjort stort annet i dag enn å være på pc'en. Vi sluttet jo også sent.

- martineo

Har farget håret

I dag fant jeg ut at jeg skulle kjøpe farge til håret. Var kjempe usikker på om jeg bare skulle farge etterveksten jeg har, altså blondere, eller om jeg skulle farge hele håret brunt. Det ble til at jeg farga det brunt, siden jeg liker å bytte hårfarge veldig ofte, og har jo hatt lyst hår siden i sommer. Og det var Nine som gjorde det på meg :-)

Før bildet..Også baree..

Nine driver på med fargen..

Også venta vi i 20 minutter med å ta ut fargen..

Og der ser dere fargeforskjellen, hva den skulle bli.. (jeg tror jeg tilhørte den lyseste ca)

Også tok vi ut fargen, og resultatet ble sånn...

Hva synes dere om håret?
- martineo

Sommer 2011 skal jeg ..

Til sommeren skal jeg til Tyrkia, Marmaris. Skal dit dere ser på bildene. Grunnen til at vi skal til Marmaris og ikke til Alanya ogsånt, er fordi frisøren til meg og mamma har fortalt masse om shoppings mulighetene i marmaris, siden hun alltid drar dit og kjøper seg klær. Men ja, jeg vil egentlig til Kypros på samme hotell som vi alltid har vært, men i år blir det Tyrkia fordi vi var for sent ute til å bestille på hotellet på Kypros. Blir ganske så uvant og ikke være på den stranden på Kypros som jeg er vant til. Denne stranden som dere ser på bildet er jo lik en norsk strand, så det er litt kjipt, menmen..

Har dere noen planer for sommeren?
- martineo

Lekser på en søndag er jo .. gøy

Heisann. Akkurat nå så sitter jeg å gjør lekser. Kjempe gøy, men det må gjøres. Jeg og Nine har prosjekt om Berlinmuren. Vi har sånn stort tema nå, om den kalde krigen. Vi hadde egentlig om "den kalde krigen på idrettsbana", men det var ingenting å finne om det på nettet, så vi fikk lov til å skifte til valgfritt tema. Ble ganske glad når vi fikk lov til å velge hvilket tema vi skulle skifte til. Eneste ulempen er at vi ligger en uke etter alle andre med å få igang prosjektet, men det får gå :-) Ellers så kommer Nine til meg senere i dag så skal vi jobbe enda mer med prosjektet.Hva gjør dere i dag?
- martineo

Sangtips

Tenkte jeg kunne dele noen sanger med dere. Dette er de sangene jeg hører mest på nå for tiden :-) Og ja, jeg vet at noen av sangene er gamle!


Bruno Mars - who is                                                A-lee - the one   (dette er en kort versjon)


Diddy - Dirty money - coming home                      Sterling Knight - what you mean to me


Jojo - forever in my life                                              Pixie Lott - gravity


Bruno Mars - runaway                                                  John Mayer - free fallin'


Akon - i just had sex                                                       3 Doors Down - be like that

Har du hørt noen av sangene før?
- martineo

ToastHeisann. Som dere ser så har jeg helt sykt random bilder i dette innlegget. Eller, jeg har jo spist toast i dag da, så hvorfor ikke ta det med? Jeg har ingen planer i dag, så det sier seg selv at det er sminkefri dag i dag. Så dere skal få slippe å se mitt morgen tryne i dag :-)

Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Two picturesNå kommer straks Kristian til meg, skal være med han i kveld! Ellers så har jeg ingen planer for kvelden.. Det er ihvertfall godt med helg nå.

Hva er deres planer for i dag/kveld?
- martineo

0 makeupAkkurat nå så sitter jeg her og venter på at 71 grader nord UK skal starte. Har egentlig ikke sett på det, men jeg tenkte jeg kunne se åssen det er der iforhold til Norge :-) Ellers så tar jeg kvelden tidelig i dag, for jeg er ganske så trøtt nå..

Hva gjør du nå?
- martineo

Kamerastativ


Som dere sikkert ser, så har jeg fått meg kamera stativ! Fikk det til jul, og har nevnt det lengre ned på bloggen før :-)

Hva synes du om bildene?
- martineo

Dette har jeg på meg i dag

Hei. Nå har jeg kommet meg hjem fra skolen. Vi hadde lang skoledag, men den ble ikke så lang i og med at vi fikk lov til å gå før. Jeg er uansett med på skole avisa halve dagen på torsdager, så da blir ikke skoledagen like kjedelig, for det eneste vi gjør på skoleavisa er nesten bare å sitte på nettet, gå rundt på skolen osv. Selvfølgelig har vi oppgaver, men det er ikke store oppgaver. Nå skal jeg straks spise pannekaker, nam. Husker at det var favoritt maten min når jeg var liten, haha. Og dagens outfit ser sånn ut i dag:
Bluse fra voice of europe (den er gammel) // Bukse fra vero moda // topp fra bik bok.

Hva synes dere?
- martineo

Nye støvletter


Ja, vet dem ser veldig store ut der, men dem er ikke sånn i virkeligheten.


Fra din sko - kostet egentlig 400 kr, men var salg så fikk dem til 300 kr.

Hva synes du?
- martineo

Dagens outfit


Skjorte fra vero moda // Topp fra h&m // Bukse fra bik bok // Skjerf fra gina tricot // Ringer fra syden.

Hva synes dere?
- martineo

Mye buss

Hei. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på farta siden klokken halv 2. Vi sluttet tidelig i dag, kvart på 1. Jeg og Nine tenkte oss en tur på maxi. Jeg skulle egentlig bare ha en liten ting. Uheldigvis så jeg på sko som var på salg, og jeg fant noen kjempe fine stvøletter (viser bilder senere). Jeg hadde jo selvfølgelig ikke nok penger. Jeg og Nine tok derfor bussen til byen, også byttet vi i byen og tok bussen som gikk hjem. Jeg var heldig og fikk låne busskortet til Nine, for jeg måtte jo dra til maxi igjen (med bussen) for å kjøpe skoene som jeg hadde lagt av, også ta bussen hjem igjen. Stress, men det var verdt det :-)
To bilder vi tok i matte timen i dag..

- martineo

Min dag

Heisann. Nå har jeg funnet senga. (nei, skal ikke legge meg enda). Var godt å finne senga etter en lang busstur. Jeg og Nine måtte være med på hele bussrunda, pga vi ikke orket å stå ute å fryse, så da gikk vi på bussen på motsatt side enn det vi egentlig skulle :-) Ellers så sykla vi jo i stad på espern. Har funnet ut at vi skal kjøpe sånn kort å begynne å sykle oftere. Frister å gjøre mye annet også, men jeg har ikke så mange muligheter i og med at jeg ikke kan bruke foten. Men, det funker vel med spinning sykkel frem til sommeren.- martineo

Dagens antrekk
Skjorte fra vero moda // Topp fra cubus // Bukse fra vero moda.

Nå har jeg kommet meg hjem fra skolen, og om litt over en time tar jeg turen til Espern. Jeg og Nine tenkte vi kunne prøve spinning sykkel i og med at det er gratis i dag. Ellers så må jeg få gjort litt lekser i kveld, om jeg orker.

Hva synes dere om antrekket?
- martineo

Love


If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you truly loved the first one,
you wouldn't have loved the second one.

- martineo

Koser teppet

Nå sitter jeg most inne i det gode varme teppet mitt som jeg kjøpte i syden. Jeg er det man kan kalle kald hele tiden. Jeg har også vondt i hodet, noe jeg har hatt i hele dag, utenom da vi var ute og gikk på skøyter. Har også klart og få en del blåmerker i dag. Jeg klarte nemlig og tryne på skøyter, så det var jo fint. Gjorde ihvertfall sykt vondt! Datt liksom rett på kneskålene. Resten av kvelden blir det vel lekse jobbing, skal prøve og få gjort den ene innleveringen vi har. Jeg er nødt til å skjerpe meg nå det siste halvåret.


Elsker teppet!!Hva er deres planer for i kveld?
- martineo

Min nye ring

Når jeg var i syden kjøpte jeg meg denne ringen. Elsker den! Den er mye finere på enn den er på bildene. Jeg har egentlig aldri brukt ringer, men jeg så veldig mange fine i syden, så måtte bare kjøpe. Kjøpte meg også to andre! Kjøpte denne for 5 euro, som er litt under 50 kr om jeg ikke tar feil?

Hva synes du om ringen?
- martineo

Jeg savner...

å steke i sola, varme, å kunne ligge på stranda, kose meg med venner, nyte en lang ferie, sove lenge hver dag, ikke tenke på lekser, spise masse is, bli brun.. JEG SAVNER SOMMER!!


Alle bildene er tatt sommer 2010.

Noen fler som savner sommer?
- martineo

3 av mine favoritt blogger

Jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hvilke blogger som er mine favoritter. Jeg tar ikke med alle, men tar med de jeg liker aller best! Selvfølgelig har jeg mange andre favoritt blogger, men det blir for langt om jeg skal nevne alle. (trykk på bildene for å komme inn på bloggene)

Caroline Maria

Helt klart min favoritt blogg. Jeg elsker måten hun skriver på. Hun tar også utrolig bra bilder.

Anette

Jeg liker måten hun skriver på, også liker jeg alle bildene hun tar. Hun inspirerer meg masse!

Amalie

Digger bloggen til denne jenta. Hun tar kjempe mange fine bilder, og har alltid noe interessant man kan lese om. Hun skriver også veldig bra!

Leser du noen av disse bloggene?
Har du noen blogger og anbefale?
- martineo

Just smileSom dere ser så har jeg faktisk orket å tatt bilde i dag til bloggen. Er ikke så ofte jeg orker og ta opp kameraet, blir som oftest webcam bilder.. Etter skolen var jeg en liten tur på maxi med Line. Jeg kjøpte meg ikke så mye, men det er like greit siden jeg har brukt ganske mye penger i det siste. Jeg kjøpte meg jo litt småtteri, men tror ikke det er noe vits at jeg viser det, for det er bare en genser og en vanlig hvit topp. Ellers i dag så var vi på sånn utdanningsmesse i byen, noe som var sykt kjedelig og stressende, siden jeg og Nine er ganske nybegynnere på bybuss tidene (kom nye busstider + helt annet system i desember).

Hva har dere gjort i dag?
- martineo

Formen er på bunn

Jeg vet jeg ikke har blogget noe på en stund, sånn ordentlig. Sorry, men jeg har ikke orket. I går var jeg hos Kristian etter skolen, og kom ikke hjem før kl 9, og da orket jeg ikke å blogge. Akkurat nå så er formen på bunn. Jeg har veldig vondt i hodet, er småkvalm og sliten. Har vel egentlig vært det i hele dag! Vi hadde også 8 talls løpetest i dag på skolen. Vi skulle løpe 20 runder i 8 tall, på tid. Jeg fikk bare løpt til runde nr 14, siden jeg har skade og får veldig lett vondt av og løpe. Men nei, nå runder jeg av. I morgen skal det bli skjerpings, da skal jeg begynne å blogge ordentlig igjen..- martineo

Maxi neste

Heisann. Nå stikker jeg på maxi med Nine. Skal nyte den siste dagen i ferien, haha. Men da blogges vi, for nå går bussen om 5 minutter..Hva er deres planer for i dag?
- martineo

Vil du se hva jeg kjøpte i syden?

Heisann. I dag har jeg vært med Kristian (kjæresten). Var godt å se han igjen etter å ikke ha sett han på en og en halv uke. I morgen blir det maxi tur med Nine. Blir godt å se igjen hu også, for hun har jeg ikke sett siden siste skoledag før jul. Da skal jeg prøve og få svidd av litt penger, nå som jeg faktisk har penger og bruke..Sykt kjedelig innlegg, jeg vet ..  Men jeg har ikke gjort noe spesielt nå i det siste.

Tenkte jeg kanskje kunne vise dere hva jeg kjøpte i syden, hvis noen vil se?
- martineo

Julegaver

Tanken på at det bare er 2 dager igjen til skolen starter, er ikke bra. Er ikke klar for skole i det hele tatt. Heldighvis så har vi 2 uker rett før vinterferien der vi har skole musikal, så jeg får jo på en måte 3 uker med ferie da. Så det ser jeg veldig frem til. Jeg er med på sminke gruppe på skole musikalen, og det er ikke noe stress, bare gøy og være med på.  Jeg tenkte jeg også kunne vise dere julegavene, men det er litt vanskelig siden noen av dem er hos pappa. Men jeg fikk mest penger, også fikk jeg kamera stativ + en bilde viser som går automatisk (kan vise den senere), sminke, leppestifter, parfymer, smykker, øredobber, smykke stativ og et kjempe godt teppe som jeg kjøpte i syden (fikk noen julegaver i syden der jeg fikk velge ut hva jeg ville ha).

Fikk du noe til jul som du ønska deg kjempe mye? (kamera, iPhone osv)
- martineo

Bilder fra sydentur

I går kveld kom jeg tilbake til kalde Norge. Har hatt det kjempe fint på Lanzarote i en uke. Har hatt fint vær alle dager, men to av dagene var det også en del skyer. Det ble ingen julefeiring på meg da, men det får gå. Jeg orket ingenting på julekvelden, i og med at jeg hadde vært oppe siden kl 2 om natten, sittet i fly i 6 timer + kjørt masse bil og buss. Men det var hvertfall godt å komme seg vekk fra Norge, og å få litt sol og varme.
Flere som har vært i syden i vinter?
- martineoher kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits