Ruby red nail polish
//Fargen ruby red fra makeup mekka.
Fikk denne neglelakken med i et blad jeg abonnerer på. Tok på fargen i stad, og den var super fin på! Elsker den fargen, og har nettopp skaffet meg bukse og skjerf som er i den fargen, så det passet bra at jeg fikk den i neglelakk å! 

Hva synes dere om fargen? 

Drømme antrekket

fest

//Laget i polyvore.

Like?

Ekte JC og etterligning


FAKE VS EKTE.
Over ser dere en etterligning av de populære JC skoene til 1199 kr. Etterligningen koster bare 500 kr hos Bianco. Jeg synes faktisk etterligningen fra Bianco er finere, og jeg ville heller ha valgt de skoene enn de ekte JC skoene. 

Hva med deg, hvilke av skoene synes du er finest?

Wants from nastygal.comJeg har sett litt inne på nastygal.com nå, og fyy så mye fint de har!! Blir helt forelsket i klærene dems  

Like? 

Wants from Nelly


Her, her og her

Hvilken likte du best?

Black and pink outfit


//Laget i polyevore.
ENDELIG funker bildeopplasteren. Den har ikke funket i hele kveld, derfor kommer dette innlegget sent. Det ble også dårlig kvalitet på bildet, menmen..

Like?

Et bilde, to redigeringer

Hvilken redigering likte du best?

3 antrekk, hvilket likte du best?


Jeg plukket ut noen av antrekkene jeg har hatt nå i det siste. Jeg har ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå. Jeg og Mathias sovnet ikke før langt ut på natten, og vi våknet klokken 8 (!!!) og var lys våkne. Jeg kan vel trygt si at jeg er utrolig trøtt nå. Gleder meg allerede til å sove i kveld!

Hvilke av antrekkene likte du best?

Dream outfit


//Laget i polyvore.
Jeg lagde nettopp dette herlige antrekket i polyvore. Elsker det! Skulle ønske jeg hadde alt :-) hihi. Nå skal jeg straks fikse meg ferdig, så kommer Mathias hit og overnatter her til i morgen. Vet ikke helt hva vi skal, men vi skal muligens på kino i kveld hvis vi orker. 

Likte du antrekket? Hva er dine planer for i kveld?

10 ting jeg hater..

- Jeg hater når ei jente/venninne sier hu synes ei anna jente er falsk osv, og noen dager etter er de plutselig bestevenner. Da viser det bare hvor falsk du selv er, etter min mening..

- Jeg hater når jeg får det travelt om morgenen og er 5 minutter for sent med å gå til skolen, og er nødt til å gå/jogge til skolen. Hater å bo så langt unna skolen at det tar meg en halv time å gå i vanlig tempo..

- Jeg hater når neon klager på at de er feite, men så vet de selv at de egentlig er tynne. 

- Jeg hater når jenter leker dumme og gjør stemmen mye lysere enn det den egentlig er, bare for å skaffe oppmerksomhet. Spesielt når det er gutter til stede...

- Jeg hater når det regner ute.. Hvem liker vel regn? ikke jeg ihvertfall.


//Akriv bilde. Et bilde jeg tok for lengelenge siden.. 

- Jeg hater når jeg tror det går bra på en prøve, men så får jeg den igjen og blir skuffet..

- Jeg hater mandager. Det er altlid like kjedelig å vite at det er lenge igjen til helg, og at du må igjennom alle de dagene før helgen!

- Jeg hater når bussen er forsinket,  og når jeg er på vei mot bussholdeplassen, men ser at den plutselig kjører før den egentlig skal..

- Jeg hater når det er vinter og det er mørkt og kaldt ute. Det er så deprimerende når det er mørkt ute da jeg er på vei hjem fra skolen.. 

 - Jeg hater når jeg diskuterer med noen, og jeg vet at jeg har rett, og den andre personen fortsetter å si imot meg bare fordi hun/han ikke tør å "tape" diskusjonen..

Fortell meg noe du hater. Hater du noe av det samme som meg?

Leopard print


//Weheartit

Like?

5 av favoritt ringene mine


1. Tyrkia. 2. Lanzarote. 3. Bikbok. 4. Lanzarote. 5. Tyrkia.

Hvilke av ringene likte du best?

Outfit fra topshop


//Alt er fra topshop.
Like?

4 overdeler fra nelly, hvilken er din favoritt?


Her, her, her og her

Hvilken overdel likte du best?
// Send inn spørsmål til spørsmålsrunden her. Jeg svarer på spørsmålene i morgen. 

Spring collection 2012 from Bikbok


//Bikbok.

Liker du vår kolleksjonen til bikbok?

Disse skoene er på vei hjem til megÅh, lykke! Har bestilt meg disse skoene fra Nelly. De kostet bare 450 kr, sykt billig! Det er en etterligning av Jeffrey Campbell sko, bare at de så klart er fake. Jeg gleder meg masse til jeg får dem, er igrunn litt lei av å gå med wedges.

Hva synes du? Har du lignene sko?

Wants from bikbok


//Bikbok

Noe du likte?

Ny header og nytt designHva synes dere?

3 skotyper, hvilken er din favoritt?


Her, her og her.
Jeg ønsker meg sko nr 1 helt sykt!

Hvilke av skoene liker du best?

Deres mening om jeffrey campbell sko?


//Weheartit.
Jeg synes Jeffrey campbell sko er utrolig kule! Jeg har veldig lyst på ett par selv, men jeg er ganske kresen på sko, så vet ikke helt om jeg ville gått med sånne sko selv. Men, det er utrolig kult på de som kler å gå med sånne sko. Det finnes selvfølgelig forskjellige typer, men sånn type som på bildene øverst liker jeg best!

Hva er deres mening om sånne sko? Har du sånne sko selv?

3 nydelige kjoler fra nelly


//Nelly

Hvilke av kjolene likte du best?

På fredag drar jeg til ...

Oslo, wihu. Jeg skal til Oslo med venninna mi, Synne! Vi skal sove til faren hennes som bor i Oslo, og vi reiser med toget på fredag ettermiddag/kveld. Jeg gleder meg utrolig mye! Sist jeg var i oslo var i mai, så det er en stund siden. Gleder meg sånn til og  shoppe og å kose meg med ei herlig jente!! Jeg har plukket ut noen herligheter fra bikbok, monki og h&m som jeg ønsker meg:Har du vært i Oslo i det siste? Noe du likte på bildene over?

Høst antrekk


//Laget i polyvore.

Like?
// 
Det er siste frist til å sende inn spørsmål i dag. Jeg svarer på spørsmålene i morgen på en video, så spør i vei ved å trykke her. 

Wishlist from bikbokNoe du likte?

Sommerlig Outfit


// Laget i polyvore.

Like or dislike?

Farger, like or dislike?

Som dere sikkert vet, så er det inn meg farger nå i sommer. Spesielt knæsje farger! Jeg synes det er drit kult hvis du kombinerer klærene riktig. Noen farger kan være litt stygge da, men ellers så synes jeg det er veldig kult!


// Lagt i polyvore.

Hva synes dere om farge trenden? Like or dislike?

Sommer favoritter fra bik bok
//Alt fra bik bok.
Skulle virkelig ønske jeg hadde penger til alt dette. Heldigvis har jeg bursdag om bare 3 uker, så håper på å få litt penger som jeg kan bruke da. Jeg skal jo også til Tyrkia i midten av juli, så må nok spare litt av bursdagspengene til den turen også, i og med at jeg skal til en stor shopping by. Bildene som ble tatt i går, kommer senere i dag. Nå skal jeg straks ut dit tanta mi ogsånt bor, også senere skal jeg videre til pappa og hente litt ting til klasseturen.

Hva synes du? Noe du likte?

Accessories from bik bok//Alt er fra bik bok.

Noe du likte?

Never denim shortser

Som dere sikkert vet, så er disse shortsene et stort must nå og mot sommeren. Jeg elsker shortsene. Jeg har selv ikke fler enn en, men det er fordi de er for store til meg i lårene hvis jeg ikke bretter de opp. Men, jeg digger mange av de shortsene!//Alle er fra bikbbok.

Hva synes dere om disse shortsene? Hvilken likte dere best?

Maxi kjoler; like or dislike?

Er det noe som er inn, så er det maxi kjoler. Jeg personlig kunne ikke ha gått i en sånn kjole, for jeg synes det er best å gå i korte kjoler. Men, selvfølgelig synes jeg det er utrolig fint på andre. Det spørs jo også åssen kjolen ser ut, noen kan være totalt stygge, mens andre kan være utrolig fine :-) 


//Alle er fra nelly.

Hva er deres mening om maxi kjoler? Like or dislike?

To fest antrekk
//Laget i polyvore.

Hvilke av antrekkene likte du best?

It's summertime


//Laget i polyvore.

Like or dislike?


Jumpsuit

Som dere sikkert har sett, så har det begynt å komme jumpsuit i butikkene nå. Jeg synes de er utrolig kule, og i tillegg er de utrolig behagelige å gå i. Jeg har en selv, som jeg kjøpte i sommer når jeg var i syden, men jeg har bare brukt den en gang.  Jeg synes noen jumpsuiter er stygge, mens andre er fine :-)  //Laget i polyvore.

Hva er deres mening om jumpsuit? Like or dislike?

Mine favoritt øredobber


//Privat.
Jeg kjøpte disse øredobbene i sommer når jeg var på Kypros. Tror de bare kostet 3 euro, noe som var utrolig billig. Det eneste som er dumt med de, er at den ene stangen er tjukkere enn en vanlig øredobbstang, så jeg må alltid streve med å få det igjennom hullet. Det er jo fordi de er uekte. Heldigvis tåler jeg alle type øredobber :-) Jeg elsker de, og de er helt klart mine favoritt øredobber. 

Hva synes dere om de? Like or dislike?

Mulberry vesker

Jeg har så utrolig lyst på en mulberry veske. Det er vel ganske dyrt, men for eksempel h&m har jo sånne type fake vesker i butikkene, så snart tror jeg at jeg må kjøpe meg en sånn veske! De er jo så utrolig fine.
 
//weheartit.

Hva synes dere om mulberry vesker? like or dislike?

Sommerlig antrekk


//Laget i polyvore.

Likte du det?

// Meld deg på topplisten min her. 

h&m's nye kolleksjon

Som dere sikkert vet, så har h&m kommet ut med en ny kolleksjon som heter Conscious. Den er utrolig fin og sommerlig, og passer perfekt for de som liker lyse klær. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om den, men noe av det er ganske fint :-) 

Hva synes dere om denne kolleksjonen? Like or dislike?

Magetopper; like or dislike?

Som dere sikkert vet så er magetopper et stort must nå mot sommeren. Jeg synes det er utrolig kult, og det kan freshe opp et antrekk!
//Alle er fra bik bok.

Hva synes dere om mage topper? like or dislike?

Vårens trend, midtskill

Noe som er inn nå mot våren er midtskill. Jeg synes det er utrolig kult, og bruker det innimellom selv. Det spørs selvfølgelig hvem som bruker det, men jeg synes det som oftest er kult på alle :-)

   

Hva er deres mening om midtskill? Like or dislike?

Denim Shorts

//weheartit.
Jeg digger denim shortser. Alle er kule på forskjellige måter! Gleder meg masse til sommeren da jeg kan ta dette i bruk uten noe strømebukse under.

Hva er deres mening om denim shortser? like or dislike?

Party outfit


//Laget i polyvore.

Like?

Ugle smykke; like or dislike?
//weheartit.

Jeg digger ugle smykker! Jeg synes det er utrolig kult å bruke både ringer og smykker :-)
Hva er deres mening? Like or dislike? 

Summer collection; Bik bok

  '

 

 


//bikbok.com

Like or dislike?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits