I morgen drar jeg hjem

Heisann. Nå har jeg kommet meg opp fra stranden etter å ha ligget der frem til kl 12. Dette er siste dagen etter å ha vært her på Kypros i 2 uker. Gleder meg veldig til å komme hjem, samtidig som det kan bli litt kjedelig å forlate den fine sandstranda,det helt klare vannet og de 35 gradene som er i skyggen her. Flyet går halv 2 i morgen, så kommer vi hjem på gardemoen kvart over 5, og da blir det å ta toget rett hjem for så og dra rett til kjæresten min for å sove hos han. Gleder meg veldig til å se han igjen, etter å ha vært borte fra han i 2 uker. Men nå er planene å se litt på gossip girl for så å sove en times tid før jeg skal starte med å pakke. 

 


Hva er deres planer for i dag?

Stranda
Hei. I dag hadde jeg med kameraet på stranda. Tok litt bilder, men det ble ikke tatt så veldig mange siden jeg tok bilder på samme stranda for 1 år siden, og ser ikke vitsen å ta så veldig mange bilder i år da.. Meeeen har vært på stranda i dag som jeg er så og si hver dag. Akkurat nå slapper jeg bare av i leiligheta egentlig. Orker ikke å sole meg hele dagen her. Meen har ikke så mye å skrive nå, så blogges senere!

Hva gjør dere i dag? Er det fint vær der du er?

På Kypros
//Privat.
Hei dere. Nå har jeg prøvd i flere timer å laste opp bilder både her på blogg og tinypic. Det funker ikke, så jeg har blitt nødt til å endre størrelsen på bildene i photoshop og ta dem i 800 px slik at jeg får lastet de opp, så derfor blir det en smule dårligere kvalitet på bildene, men det får gå.  Jeg kom som sagt frem i går på formiddagen, men kort tid etter vi kom hit sovnet jeg, og sov helt til i dag. Sovnet vel i 5 tiden i går på. Jeg hadde ikke sovet natten før, og sov bare litt på flyet. I dag har vi vært på stranden en tur, men siden det er helg så er det veldig mange kyprotere på stranden, så det er tett i tett og da orker vi ikke å ligge der, så vi gikk opp i halv 1 tiden. Jeg har solt meg litt her på terassen i leiligheta å da, så har jo fått litt farge i dag.

I morgen drar jeg hjem


Fikk ikke helt til å lage hjerte, nei..
//Privat.
Tok med meg kameraet på stranden i dag også, siden vi drar hjem igjen i morgen. Har egentlig ikke vært så mye på stranda i dag siden det var en del skyer da jeg var der, og når jeg var oppe her igjen så sovnet jeg. Flyet går i 1 tiden i morgen tror jeg, eller ihvertfall på formiddagen. Det skal bli litt godt å komme hjem, men samtidig skulle jeg ønske jeg kunne vært her litt lengre. Det er vel bare drittvær hjemme nå så...  Men nå skal jeg fikse meg ferdig før vi skal ut, så  vi snakkes :-) 

Hva synes du om bildene?

New skirt

Hei dere. Nå er det bare en dag igjen til jeg skal hjem, så det vil si at jeg skal nyteee siste dagen på stranda i morgen. Jeg skal prøve å holde ut så lenge som mulig (pleier å bare være der til 12-1 tiden). I dag hadde jeg egentlig tenkt til å ta outfit bilder, men så var det noen i naboleiligheta her som selvfølgelig stod å kikket i vinduet, så da gikk jeg inn og fikk ikke tatt fler bilder. Er alltid like kleint når noen ser deg og du står der med en selvutløser. Men rakk da og ta noen bilder, men de ble ikke noe særlig bra. Uansett, da kan jeg jo vise det nye skjørtet som jeg kjøpte her om dagen, i og med at jeg hadde på meg det og det var det eneste som syntes på bildene (brukte 50 mm, så er litt vanskelig å få med hele antrekket)..

Hva synes dere om skjørtet?

 

Drar straks ut for å spise


Jeg tok litt bilder med webcam nå, orket ikke å ta frem speilrefleksen. Jeg skal snart ut å spise, så snakkes vi senere :-)

Hva er dine planer for kvelden?

Ny shortsDette er den nye shortsen jeg pratet på i går. Liker den veldig godt, det eneste som er litt dumt er at de små naglene er limt på, så de faller lett av. Har allerede mistet en, men det gjør egentlig ikke så mye, for hvis jeg mister mange, så kan jeg bare dra av alle og sette på egne nagler selv :-) Kjøpte shortsen mest fordi den satt bra på, var ikke for stor eller noe.

Hva synes du om shortsen? 

Kveldens antrekk

Heihei. Tok litt outfit bilder til dere før jeg dro ut i kveld! Var jo inne i byen i stad og spiste, og utrolig nok spiste jeg en super god dessert også. Her nede er det også en klesbutikk som er utrolig bra, den heter london clothing. Jeg er innom butikken flere ganger (nesten daglig) og finner meg alltid noe nytt og fint. I dag fant jeg meg en herlig høytlivs shorts som satt super bra. Pleier omtrent aldri å finne høytlivsshorter som passer meg, men denne satt perfekt. Muligens viser jeg den i morgen! Her har dere antrekket jeg brukte i kveld:
//Topp, monki.//Shorts, zara.//Ring. gina tricot.//Armbånd, fra forskjellige markeder her på kypros.

Hva synes dere om antrekket?

Yesterday
//Privat.
Tok med meg kameraet i går når jeg var ute å spiste. Jeg kjøpte meg internett i stad som varer i en uke, så da har jeg ihvertfall internett her på rommet frem til jeg skal hjem på fredag. Har brukt en goood del penger her nede på internett, men er ganske avhengig av internett, og har nesten gått en uke uten det så . I tillegg må jeg jo få pratet med kjæresten min iblant å, i og med at mobilen min nesten er tom for penger nå. I dag har jeg bare vært på stranda i 2 timer, og de to timene var i dag tidlig. Det er så utrolig fult på stranda i dag siden det er søndag, så jeg orker ikke å være der midt på dagen. I morgen har jeg tenkt til å være en god stund på stranda, må begynner å sole meg litt mer fra nå av.

Hva synes du om bildene?

Litt nye innkjøp
Dette er bare noen av innkjøpene herfra. Det er det jeg kjøpte i går (untatt det hvite armbåndet) når jeg var i den byen jeg prata på i forrige innlegg. Det rosa dere ser er et skjørt som er langt bak og litt kortere foran. Ringen ble ødelagt i stad da, veldig dårlig kvalitet.. Men skal prøve å få limet den når jeg kommer hjem. Jeg har kjøpt meg mer her nede, men det viser jeg dere når jeg er hjemme igjen.

En dag på stranden

Jeg kjøpte meg nett i dag også, er så avhengig av det, haha. I over i går tok jeg med kameraet ned på stranda, og skulle egentlig kjøpe meg internett da, men så funket det ikke her på hotellet, det var noe feil så de fikk fikset det til i dag! I dag er det veldig fult på stranden av kyprotere siden det er helg, så jeg har bare vært der på morgenen og frem til kl 12. Ellers så var jeg i en by i går som ikke er så langt unna denne byen, og der kjøpte jeg meg litt av hvert. Tenker jeg viser noen innkjøp når jeg kommer tilbake til Norge.

Hvordan vær er det der du er nå?

Siste minuttene med internett nå

Nå er det ikke lenge igjen før internettet er brukt opp, så da har jeg ikke mer nett til og laste opp bilder her på bloggen. Veldig kjett igrunn, men det får gå! Jeg skal prøve i resepsjonen senere, men kan ikke love at jeg får lastet opp bilder der. I dag har jeg solt meg litt, men egentlig ikke så mye pga jeg fortsatt er litt sår og smårød og da vil jeg ikke bli ordentlig solbrent. På bildene under kan man se at jeg er litt smårød! 

Kypros er så fint
//Private bilder.
Det er så fin her!!

Hva synes du om bildene? Hvilke av bildene likte du best?

Dagens antrekk

Hei dere. Nå for ikke så lenge siden kom jeg hjem etter å ha vært ute å spist osv med noen vi kjenner som jeg fortalte i forrige innlegg. Her er klokken en time frem iforhold til Norge, så jeg skal straks legge meg! Jeg vet ikke hvor mye jeg får blogget fremover siden nettet er dårlig i resepsjonen, men det kommer vel noen innlegg iblant. Her har dere antrekket jeg brukte nå i kveld://Bluse, kjøpt her på kypros.//Shorts, zara.

Hva synes du om antrekket?

Outfit for 220712

Hei dere. De siste dagene har jeg ikke vært på pc'en fordi nettet som er i resepsjonen er så dårlig at det ikke går ann å laste opp bilder, og det går heller ikke ann å gå inn på noen som helst nettside, isåfall må man vente i opp til 15 minutter før en nettside er ferdig nedlastet, men det gjelder bare blogger osv. Jeg prøvde å blogge på søndag og tok outfit bilder, men jeg fikk ikke til å laste opp bildene da så jeg droppet å poste et innlegg uten bilder. Men nå har jeg kjøpt meg nett her på rommet for et døgn, så i dag og i morgen skal jeg prøve å få blogget. Jeg kommer ikke til å kjøpe nett noe mer tror jeg, i og med at jeg ikke vil bruke opp pengene mine på det. 

Det eneste jeg gjør hver dag er å være på stranden og å være ute å spise/se i butikker på kvelden. I dag har jeg ikke solt meg så mye i og med at jeg er litt solbrent, eller begynner ihvertfall å bli det, så derfor tar jeg det litt rolig. Ellers så skal vi ut å spise i kveld med noen vi kjenner som også er her nede i samme by, bare på et annet hotell. Her har dere antrekket jeg brukte den 22. da jeg egentlig skulle blogge:
//Topp og ring, gina tricot.//Shorts, zara.//Sko, din sko.
Jeg skal prøve å få tatt outfitbilder i dag også!

Hva synes dere om antrekket?

Første dagen på Kypros

Heihei. Nå har jeg endelig kommet til Kypros. Jeg dro med flyet fra gardemoen i dag tidlig kl kvart på 7, så denne dagen har vært ganske lang. Jeg har ikke sovet på over et døgn, så jeg tror nok jeg snart kommer til å legge meg for å fikse opp døgnrytmen. Vi kom frem tidligere på dagen i dag, og frem til nå har vi bare vært en tur nede på stranden og badet litt. Er så herlig her, det har vært 37 varmegrader i dag, så det er ganske varmt her iforhold til det stygge været i Norge, ja. Nettet her er utrolig tregt og det tar det sykt lang tid å laste opp bilder.. Jeg skal få tatt bedre bilder senere, men her har dere to bilder fra i dag ihvertfall..
Har hotell leilighet rett ved resepsjonen med en stooor terrase! 

Har du vært i syden i sommer, eller skal du? Isåfall hvor har du vært/skal?her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits