Starter å blogge igjen på ny plattform

Heisann. Da tenkte jeg å starte å blogge igjen med litt hverdagslige innlegg fremover og kanskje noe antrekks bilder. Jeg har opprettet meg en blogg på nouw nå da jeg ønsker å teste ut den bloggplatformen. Dere kan gjerne følge meg videre der. :-) Dere finner bloggen min på www.nouw.com/martineoe 

 
"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7596507880"

En behagelig men kul bukse

// Bukse fra Shein, HER.
Heisann. Tenkte å vise frem buksen fra shein over. En veldig behagelig men samtidig kul bukse, i og med at det ikke er en vanlig jeans. jeg liker den veldig godt og bruker den ofte :-)  Hva synes dere?

Jeg flytter

Hei dere. ♥ I det siste har det skjedd litt av hvert egentlig. Jeg har vært to dager i Oslo, ordnet meg jobb og ordnet meg sted å bo. Planen er derfor å flytte til Oslo allerede neste helg. Dette var noe jeg fant ut at jeg ville for typ litt over 1 uke siden (har bare hatt det i bakhodet en stund), med andre ord veldig spontant. men det blir bra tror jeg. Jeg har aldri bodd for meg selv før, så det kan jo alltids bli litt spennende men jeg tror det går fint. Jeg kommer til å jobbe veldig mye, men jeg ser frem til å bli ferdig med utdanningen min. 

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPicNy jumpsuit fra shein, dere finner den HER. 

Bare juice det

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. Dette blir en litt sen oppdatering men det får gå. I dag da jeg våknet laget jeg meg juice og brukte boken "bare juice det" til å finne en grei oppskrift. Har ikke prøvd flere enn denne oppskriften før, så tenker jeg må teste ut flere etterhvert å. Det finnes mange forskjellige oppskrifter i boken, både hverdagsjuice, detox juice, frokostjuice med smoothie, treningsjuice osv. Denne gangen gikk jeg for en vanlig hverdagsjuice. Noen av dere som har en juice bok å anbefale?

Late dager

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic// Toppen finner dere HER.

Heisann. I det siste har jeg ikke gjort stort. Jeg har begynt å pakke såvidt, for denne helgen flytter jeg. Jeg har derfor planer om å starte å blogge ordentlig etter jeg har flyttet, for da har jeg enda bedre bilde muligheter og slike ting. :-) Sommerværet er ikke til å skryte av her heller, så jeg håper virkelig at det blir litt bedre vær i juli slik at det går an å sitte ute å grille uten å fryse når solen er borte. Hva har dere slags planer for sommeren?

Vanilje te og prøve pugging

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag hadde vi en veldig tung dag på skolen med bare teori hele dagen. Heldigvis var det ikke veldig tung teori siden det var om stilhistorie. Siden jeg kom hjem har jeg egentlig bare lest litt til prøven jeg har i neste uke, og sett på hockeykamp på sumo. I morgen har jeg min andre gang i praksis i frisørsalong så det blir jo sikkert artig. :-) Hva har dere gjort i dag?

Onsdagen min

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag har vi hatt en helt grei skoledag med bare vasking av hår og hodebunnmassasje. Jeg kom ikke hjem fra skolen før nærmere 5, så da var jeg greit sliten. Hadde egentlig planlagt å ta noen outfit bilder ute, men slik ble det altså ikke. Det ble derfor bare noen enkle bilder inne hvor jeg forsåvidt ikke ble fornøyd med noen, men bildet over funket å bruke. I morgen skal jeg ta bilder av  det jeg fikk sist fra sheinside :-)

Hva har dere gjort i dag?

Ny skoleuke i gang

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag var det tilbake på skolebenken etter en veldig rolig helg for min del. Det er utrolig nok ikke så hardt å stå opp, så det er jo egentlig bra. Jeg så for meg at det skulle bli veldig vanskelig å få inn døgnrytmen etter å hatt 0 rutiner det siste halvåret/året, men det var visst ikke så vanskelig alikevel.  I dag var vi på skolen helt til halv 4, som er det vanlige klokkeslettet vi slutter hver dag. Dagen bestod i tillegg bare av forelesning/teori, men det hører jo med frisørfaget så. Akkurat nå ser jeg på Det nye jenta på tv'en før jeg tenker jeg tar kvelden.

Hva har dere gjort i dag? Er det flere av dere som følger med på "det nye jenta"?

Første skoleuka ferdig

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. På mandag var det skolestart for meg. Er veldig deilig å starte på skolen igjen, i og med dette er en privatskole (nfhs). Jeg har heldigvis bare skole frem til februar, så skal jeg ut som lærling, noe jeg gleder meg veldig til. I dag hadde vi vår første prøve, så fikk vi dra når vi var ferdig. Jeg har ikke gjort så veldig mye etter jeg kom hjem, men skal snart bort.. Jeg tok meg derfor tid til å ta litt bilder i dag ettersom jeg ikke hadde så mye å gjøre.  :) De andre dagene som har vært denne uka har jeg som regel vært veldig sliten når jeg har kommet hjem fra skolen og hoppet rett i koseklær, så det har ikke blitt til noe blogging. 

Hva er deres planer for i dag/kveld? 

Min tatovering

Image and video hosting by TinyPicDa jeg var på Kypros ble det spontant bestemt at jeg skulle ta tatovering. Jeg hadde ingen planer om å ta det på Kypros, men slik ble det altså. Jeg har lenge ønsket meg tatovering med skrift hvor det står noe lignende "stay strong", men har ikke villet tatt den standard "stay strong" på håndleddet som mange har. Jeg tok derfor å søkte litt rundt og fant ut at jeg kunne ha "always" i tillegg, og dro derfor på studioet som var like ved hotellet og fikk damen der til å hjelpe meg med å finne en fin skrift. Kom frem til at det er finest å ha tatoveringen der jeg har den, i tillegg til at jeg da kan jeg skjule den når jeg vil. Bildet er litt uklart da jeg ikke fikk fokus på tatoveringen. 


Etter jeg kom hjem fra Kypros, har det egentlig ikke skjedd så veldig mye. I helga var jeg på hytta en tur fra fredag til lørdag med kjæresten min, og på lørdag var jeg på vors hos ei venninne med noen fler før vi dro ut. Nå er det heldigvis bare en og en halv uke igjen til skolen starter. Det skal bli utrolig godt for min del, både rutinemessing og å få startet på utdanningen min etter å ha gått et halvt år hjemme.
Hva er deres planer for høsten? 

 

 

Fått tatt litt bilder i dag

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag våknet jeg utrolig nok klokken 8 og fikk ikke sove igjen. Tror jeg fortsatt har døgnrytmen som jeg har hatt på Kypros i to uker. Jeg har derfor tatt meg tid til å ordne litt bilder til bloggen i dag. Har også tatt bilder av det jeg har fått fra sheinside, så det postes nok i kveld eller i morgen. Har tatt litt bilder av tatoveringen min, men litt usikker på om jeg vil vise den egentlig, så får tenke litt på det. Er bare en bitte liten en, som ikke synes med mindre jeg gjør den synlig selv.  Om ikke så alt for lenge skal jeg ut en tur, så vi snakkes senere :-)

Hva gjør dere i dag? 

Hjemme igjen fra Kypros

Image and video hosting by TinyPicHei! Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her, og grunnen til det er fordi nettet på hotellet på Kypros ikke funket som det skulle. Det var så vidt jeg hadde litt nett på hotell rommet iblant, men ellers var det dårlig med internett der, enda jeg betalte for å få det.. Veldig dumt, for det endte med at jeg ikke fikk blogget. Jeg brukte derfor ikke kameraet mitt, så bilder har det blitt lite av. Jeg tok bare bilder med telefonen, og over ser dere to bilder fra en dag. Jeg kom hjem i går kveld og synes det er veldig kjedelig å være hjemme igjen siden det er så varmt her. Jeg har hatt to fine uker på Kypros, og har også endelig tatt min første tatovering :) Det ble bestemt at jeg skulle ta det når vi var der. Hadde ingen planer om å ta det før jeg dro dit, haha. I dag hentet jeg en pakke på posten fra sheinside som jeg tenker å vise dere så fort som mulig.


Har du vært på ferie enda i sommer? hvis ja, hvor? 

En uke igjen til Kypros

Heisann. Tenkte bare å komme med en liten oppdatering jeg. I forrige uke var jeg i Oslo hos venninna mi. Var der fra lørdag til tirsdag, og det var veldig koselig. Lagde en liten kollasj over med litt bilder som dere ser. Jeg kjøpte meg ikke så veldig mye, men kjøpte så klart litt. Nå er det en uke igjen til jeg drar til Kypros, så denne uken er jeg nødt til å starte med å pakke. Jeg håper det er ordentlig internett der så jeg får blogge og brukt speilrefleksen.

Vann med bringebær

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag har jeg som vanlig ikke gjort så veldig mye. Har fått enda en ny pakke i dag, som er fra en ny nettside som jeg har blitt sponset noen klær fra. Tror jeg skal dra på posten å hente den nå, så jeg får tatt bilder av det i morgen og fortalt hvilken nettside det er. De har veldig mange fine klær der ihvertfall, i tillegg til at det er billig :-)
Hva har dere gjort i dag?

Det siste fra min instagram @ martineoee


Tenkte å dele noen av de siste bildene jeg har tatt på instagram! Oppdaterer oftere der enn på bloggen, så følg meg gjerne. @ martineoee heter jeg der. 
Hva er deres instagram? 

Klar for Kypros i sommer

Heisann. Tenkte å blogge litt nå for en gangs skyld. Har så utrolig lyst til å blogge fast egentlig, men er så vanskelig å få tatt bilder ute og jeg er så altfor lat og orker sjelden å ordne meg hver dag og å stille opp foran kameraet. Håper jeg kanskje klarer å bli litt flinkere på det snart! Jeg vet ihvertfall at om litt over 1 mnd så skal jeg blogge fra Kypros. Skal nemlig til Kypros i to uker med moren min, så da skal jeg prøve å få blogget en del, hvis nettet på hotellet er ordentlig. I år skal vi prøve et nytt hotell i samme byen, så det blir spennende. Vi har dratt på samme hotellet hvert år, men følte for å prøve ut et nytt hotell i år som er litt mindre og forhåpentligvis med færre barn på. Jeg venter også en del nytt fra sheinside nå! Den ene pakken er sponset og den ligger på posten nå så den skal jeg få hentet snart. I tillegg har jeg bestilt meg noe nytt derfra selv ettersom de har så mye fint og mye på salg. Tenker jeg viser dere både det som er sponset og det som jeg har kjøpt selv  når jeg har fått det :-) 

Image and video hosting by TinyPic

 

Gresk yoghurt

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicHeisann. I dag startet jeg dagen med gresk yoghurt med musli og bær på. Jeg har aldri smakt det sammen slik før, har bare smakt den ferdig yoghurten i serien "14" eller noe. I dag har jeg vært ute en tur og møtt ei venninne, og ellers har jeg ikke gjort så mye. Nå er endelig finværet på plass også, så det passer bra. Skal prøve å få tatt bilder i morgen av plaggene jeg fikk i pakken fra sheinside. Denne gangen fikk jeg en kjole og en supersøt sommertopp.

Hva har dere gjort i dag?

Overskyet og regn

Image and video hosting by TinyPic// Blusen er fra sheinside og den finner dere HER.

Heisann. En liten stund siden sist nå. I helga var jeg borte, så da hadde jeg ikke sjansen til å blogge, og dagene denne uka har bare bestått av skyer og regn, noe som ikke er så veldig motiverende å ta bilder i. Får håpe det blir litt finere vær i påsken da ihvertfall. I morgen skal jeg hente en pakke fra sheinside som venter på meg på posten, så får prøve å ta bilde av det iløpet av uka som kommer. I tillegg venter jeg en pakke i posten med nike free run sko, noe jeg gleder meg til å få og å bruke.
Er det flere som har dårlig vær for tiden? Hva gjør dere i dag?

Onsdagen min

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Hei dere. I dag er planene å se på hockey kamp, siden det er avgjørende hvem som går til finalen av vålerenga og storhamar. Heier såklart på storhamar!! Ellers har det ikke skjedd så mye, så har egentlig ikke så mye å fortelle. Bestilte meg nye sko fra nelly her om dagen, som sikkert kommet snart. Tenker jeg viser de da :-) Kjøpte de først og fremst for å bruke i konfirmasjonen til broren min som er i mai, men de går an å bruke til hverdags å heldigvis. 

Hva gjør dere i dag? 

Iskaffe og det nye

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic
// Privat.
Heisann. Nå har jeg akkurat kost meg med en iskaffe som jeg fant ut at jeg kunne prøve å lage selv. For mange år siden lagde jeg iskaffe hele tiden. Det er jo så godt! I dag har jeg ikke store planene tror jeg. Mulig jeg drar på hockey kamp, men litt usikker på om jeg skal det. Er også nødt til å dra på posten for å hente buksa mi som kom i dag, som jeg bestilte fra junkyard. Endelig en til dr. denim bukse. Det er den eneste buksa som passer perfekt synes jeg.  

Hva gjør dere i dag? Flere som elsker dr. denim buksene?

Det siste fra instagram

Heisann. Jeg har uheldigvis klart å bli forkjøla igjen. Tror dette er tredje gangen jeg er det etter jul. Var verst i går da, så begynner heldigvis å bli i bedre form. Her om dagen fikk jeg en ny pakke fra sheinside som jeg må få tatt bilde av snart. Tenkte å ta bilder i dag egentlig, for det er jo perfekt vær ute, men slik blir det ikke når jeg er i dårlig form. Over ser dere de siste bildene fra instagrammen min, følg meg gjerne @ martineoee.

Hva gjør dere i dag?

En rolig lørdagskveld

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Heisann. I går var jeg på posten å hentet jakken som jeg har nevnt tidligere og en genser som jeg har fått fra shenside, og jeg gleder meg veldig til å vise dere det. Jeg er super fornøyd med jakken, og den var mye finere i virkeligheten enn på bildene på nettsiden dems. Denne helgen er rolig for min del, altså ingen festing, men det er like greit siden jeg har vært ute to helger på rad nå. Akkurat nå gjør jeg ikke så veldig mye annet enn å lese et par blogger og å finne litt ting på ebay som jeg ønsker meg.

Hva gjør dere i kveld?

Våren nærmer seg


Heisann. I det siste har solen strålet her jeg bor og snøen har begynt å smelte, og jeg får virkelig vårfølelsen av slik vær. Var ute en tur i dag fordi jeg skulle hente en kjole en venninne av meg hadde lånt. De to siste helgene har jeg vært ute på festligheter, som alltid er like morsomt. Ellers skjer det ikke så mye for tiden. Har veldig lyst til å starte å blogge for fult igjen, og tror jeg gjør det ganske så snart, nå som det har begynt å bli lysere ute 

Hva slags vær er det der du bor?

Fredag

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heihei. Kjip overskrift, men har rett og slett ikke noen idè til overskrift akkurat nå. Nå sitter jeg å ser på norske talenter, og har straks tenkt til å redigere ferdig bildene jeg har tatt av de siste klærne jeg har fått fra sheinside.. Ellers så skjer det egentlig ingenting, og har heller ingen planer for hegla.

Hva gjør dere i kveld?

Instagram @martineoee

Image and video hosting by TinyPic

Hva heter dere på instagram?


Evig søndag

Image and video hosting by TinyPic
// Privat.
Heisann. I dag ble det endelig litt finvær ute med sol og slik, så nå fikk jeg tatt litt lyse bilder uten at bildene ble mørke og stusslige. Vel, jeg har lenge hatt lyst til å lese boken "evig søndag" av Linnèa Myhre, men har aldri funnet boken.. Men til jul så fikk jeg boken i utgave nr 2, noe jeg er veldig glad for.  Så nå tenkte jeg egentlig å starte å lese litt på den! Jeg fikk forresten en ny pakke fra sheinside her om dagen. Tenker jeg viser dere plaggene en dag om ikke så alt for lenge!

Har dere lest boken "evig søndag" ?  

Tilbakeblikk fra året 2013

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Vel, da har vi gått inn i et nytt år, 2014. Jeg samlet en liten kollasj av året 2013 med de bloggbildene jeg har tatt iløpet av året. Jeg har hatt et år med både oppturer og nedturer, men slik er det vel med de fleste (alle). På starten av 2013, i mars om jeg ikke tar feil så bleket jeg håret mitt blondt, noe som håret mitt ikke tålte i det hele tatt.. Jeg mistet halve håret mitt vil jeg si, og håret mitt så helt oppklipt ut rundt hele huet. Jeg bleket det 2 ganger på veldig kort tid for å si det sånn, men jeg tok såklart hettestriper. Jeg gikk jo på den tiden på frisørlinja, så hadde lyst til å bytte hårfarge da jeg hadde muligheten. Så kom russetida, og så fort russetiden var ferdig farget jeg håret tilbake til brunt. Jeg farget det faktisk hjemme, på egenhånd med hjelp av moren min. Jeg gikk jo på frisørlinja så bestilte inn forpigmentering slik at jeg skulle få pigmenter igjen i håret, i tillegg til at jeg kjøpte meg hårfarge og det som tilhører innenfor frisørprodukter, så jeg slapp å drive med billigfarging som kjøpes i butikk. Ble heldigvis vellykket og jeg fikk hårfargen min tilbake, noe som jeg er veldig glad for i og med at jeg trives best som brunette. Ellers var jeg i Amsterdam og på Kypros i sommer, i tillegg til at jeg ble 18 i juli. Jeg har ikke gjort så veldig mye annet egentlig.. 

 

Trenger inspirasjon

Image and video hosting by TinyPic
(Arkivbilde) Heisann. Jeg har vært fraværende på bloggen en stund. Jeg har absolutt ingen motivasjon, og i tillegg har det begynt å bli mørkt tidlig som gjør at det blir vanskelig å ta bilder både ute og inne. I det siste har det ikke skjedd så alt for mye. Akkurat nå sitter jeg her med lekser/en innlevering i programfag om jeg ikke tar feil.. Det er ihvertfall innenfor barn og ungdomsfaget.. Oppgaven handler om pedagogikk og jeg skal i tillegg lage en ukeplan for en barnehage 3-5 år, så det tar jo litt tid. Jeg begynner heldigvis å nærme meg ferdig, og har som mål og bli ferdig innen kvelden slik at jeg slipper å jobbe med den i neste uke. Jeg får vel prøve å blogge litt oftere, men må bare ha litt inspirasjon og forslag til ting å blogge om, hmm.. 

Hva har du gjort i dag?

New shoes

Image and video hosting by TinyPic

 

Image and video hosting by TinyPic
Jeg kjøpte meg jo boots for ikke så lenge siden fra nelly. De var utrolig fine helt frem til jeg begynte å bruke de og de ble helt annerledes. De var vel litt korte i skaftet, så når jeg gikk med de så bøyde de seg foran på skoen og det ble sånne bulker eller hva jeg skal kalle det. Det ser ikke særlig fint ut, og de er ikke så veldig behagelige å gå i. Egentlig skulle jeg bestille meg de samme bootsene jeg kjøpte på skopunkten ifjor, men de er ikke inne på lageret nå og kommer ikke inn før om 2 uker. Men jeg var på maxi i går med moren min og fant disse bootsene på dinsko. De er en litt annerledes type enn de jeg har fra før, men det går greit. Det er utrolig behagelige og gå i. De er utrolig nok i størrelse 35, så de er heldigvis ikke så løse og gå i som de andre bootsene jeg har. 

Hva synes dere om skoene?

Høstferieee

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heisann. Nå som det er høstferie slapper jeg egentlig bare av. Jeg har ikke gjort stort mye i ferien, men har fått skaffet meg sims 3 som jeg har sittet å spilt. Husker jeg hadde helt dilla på sims 2 når jeg var mindre, og hadde alle tilleggspakkene. Sims 3 er jo hakket bedre enn 2 synes ihvertfall jeg, så er gøy å prøve det igjen. Men det er bare noe jeg spiller for å ha tiden til å gå litt fortere da jeg er hjemme og ikke har noe å gjøre. Men nok prating fra meg, vi snakkes senere :-)

Har du høstferie nå eller har du hatt det? Hva gjør du i høstferien?

Hello oktober

Image and video hosting by TinyPic
//Privat.
Heisann. På weheartit er det så mange "hello oktober" bilder, så jeg ble litt inspirert til å lage et slik bilde selv. Fant et bilde som jeg tok for et år siden, og redigerte det. Men ja, når er det jo oktober og vintern begynner å nærme seg. Jeg har hatt  to ukers bloggpause nå, men prøver å komme sterkere tilbake. Jeg har vært i praksis i barnehage 3 dager nå i snart 3 uker. Er på den siste uka nå, så er det endelig høstferie. Jeg elsker å jobbe i barnehagen da, så det gjør meg ingenting at jeg er så mye i praksis. Men jeg blir veldig sliten etter å ha vært i praksis fra kl 8 til halv 4, så jeg har lagt bloggen litt bort i det siste. 

Er det flere som liker høsten?

Min ukeplan for skoleåret 2013/14Etter jeg så at Erica (L0ve) lagde egen ukeplan, fristet det å prøve å lage en selv. Det var faktisk mye enklere enn jeg trodde!! Jeg går forresten barn og ungdom for dere som ikke vet det. Går vg2 opp igjen siden jeg har veldig lyst til å jobbe i barnehage og orket ikke å søke påbygg eller å være frisørlærling, så da ble det å gå denne linja så jeg får vært lærling etter dette skoleåret innenfor noe jeg vil. Har også fått godkjent søket mitt om  fritak fra norsk skriftlig/muntlig i og med at jeg ville beholde karakterene som jeg fikk ifjor som står på vitnemålet fra før. Så jeg starter ikke før kl 10 på fredager, noe som er veldig godt. Kunne gjort det i engelsk og samfunnsfag å, men har lyst til å få en bedre karakter enn jeg fikk i fjor i begge fagene, så jeg har valgt å ha de to fagene + gym dette året å. 

Har dere laget slik ukeplan?  

Jeg elsker bluser

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Er søndag i dag, noe som vil si en slappe- av dag. Jeg har vært ute å gått en tur med moren min i dag da, men kom hjem for en god stund siden. Nå skal jeg slappe av litt og muligens sove litt siden jeg våknet tidlig både i går og i dag. Tok noen bilder av de lyse blusene jeg har, som dere ser på bildene..  Jeg har egentlig sykt mange bluser. Tror jeg har mellom 20 og 30 stk, men sånn er det når man er litt pyntete av seg. 

Hva gjør dere i dag? 

Endelig helg

Image and video hosting by TinyPic
Nå er det endelig helg, og det er utrolig godt. Har ikke vært helt i form denne uka. Har hatt vondt i hodet, vært småkvalm og trøtt hele tiden, så det er veldig kjedelig. Har faktisk lagt meg og sovnet innen klokken 11 hver dag så synes det er ltit rart at jeg har vært så mye trøtt. Men håper jeg blir bedre iløpet av helga, hvis ikke må jeg til legen en tur tror jeg! Hadde egentlig planer om å dra på fest i morgen, men den ble flyttet til neste helg, så da har jeg egentlig ingen planer denne helgen. I kveld har jeg laget brownies og nå ser jeg på the voice ihvertfall!

Favoritter fra nelly


// 1, HER // 2, HER // 3,HER // 


// 1, HER // 2, HER // 3, HER //


// 1, HER // 2, HER // 3, HER //


// 1, HER // 2, HER // 3, HER //
Har tittet litt rundt på nelly og jeg fant veldig mye fint. Plukket ut noen av overdelene jeg så på! 

Noe du likte? 

Ny uke

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Har absolutt ingenting å skrive om. Har hatt en helt grei og slapp helg. Har ikke gjort så veldig mye. Jeg dro til faren min og sov en natt der ihvertfall. Nå er det jo ny skoleuke, og døgnrytmen min begynner å endelig komme på plass! Skjer ingenting denne uka, ser egentlig bare frem til helga. 

Har dere noen planer for uka?

Sushi

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heisann. Jeg hadde så uflaks i dag tidlig da rettetanga mi ble ødelagt. Den sluttet bare plutselig å funke, så da var det bare å kjøpe seg ny da. Er sykt avhengig av rettetang, så jeg stakk å kjøpte meg ny rett etter skolen. Vi sluttet halv 1 siden vi var bare ute å gikk en tur og lekte litt (går barn og ungdom). Jeg kjøpte meg butikksushi i stad, så da har jeg ihvertfall både lunsj og middag. Kjøpte ganske mange biter som dere ser! Pleier vanligvis å kjøpe sushi på resturante, men nå var jeg innom butikken så da ble det butikksushi. 

Liker du sushi?

Frozen strawberries

Image and video hosting by TinyPic
Jeg har ikke så veldig mye å skrive nå. Jeg har blitt syk så det er ihvertfall veldig kjedelig!

Hva gjør dere i dag?

Onsdaaaag

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heihei. I dag hadde vi en helt grei skoledag. Vi ble delt inn i grupper hvor vi fikk oppgave med å gå rundt i byen for å finne steder som var skrevet opp. Var veldig enkelt, så vi ble ferdig 2 timer før vi fikk dra, så vi satt bare i byen. Jeg har egentlig ikke så veldig mye å blogge om akkurat nå. Jeg har ikke store planer i dag ihvertfall. 


Hva gjør dere i dag? 

Første skoledag overstått

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Da var første skoledag overstått. Jeg kan vel si jeg gruet meg litt til denne dagen i og med at jeg har startet på en ny skole uten å egentlig kjenne noen. Vi fikk bare for det meste info i dag, så fikk vi dra. Gleder meg ihvertfall til dette skoleåret. Var så skolelei før sommerferien, men dette skoleåret tror jeg skal bli veldig greit iforhold til det forrige på frisørlinja. 

 Startet dere i dag? Hvordan var deres første skoledag?

Room details

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Som jeg nevnte i går så har jeg omøblert rommet mitt. Flyttet blandt annet komoden min til andre siden av rommet hvor det er mer lys fordi vinduet er der. Synes det ble mye finere, fordi det er så mørkt og stusselig på andre siden av rommet. Under vinduet ser dere at senga mi står. Fikk akkurat plass til senga imellom skapet og vinduet, så det var veldig flaks. Egentlig er jo rommet veldig tomt og stort. Skulle egentlig hatt noe mer der, men det er litt vanskelig da jeg har skråtak på ene siden og 2 skap på andre siden (4 skapdører). Har veldig mye skapplass, og utrolig nok så er alle skapene fylt av klær, sko, jakker og alt mulig. Jeg har alt for mye klær, så må nok gå igjennom alt snart og kaste det jeg ikke bruker. Jeg skal forresten starte å ta outfit bilder igjen nå når skolen starter! Blir lite med bilder av meg nå som det er ferie og jeg aldri orker å fikse meg til å ta bilder. 

Hva synes dere?

Forslag til serie?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Heisann. I dag har jeg ikke gjort stort mye. Har jo sove hos Kristoffer da, men dro hjem derfra i halv 2 tiden. Jeg har tenkt til å sove hjemme i natt, så det blir vel å se ferdig gossip girl. Har igjen 5 episoder så er jeg helt ferdig. Da må jeg vel finne en ny serie jeg kan starte å se på. Noen forslag?

Hva har dere gjort i dag?

Verdens beste parfyme

Image and video hosting by TinyPic
Er ikke dette verdens beste parfyme så vet ikke jeg. Har ikke brukt den så lenge. Startet å bruke den i vinter en gang, og kommer til å fortsette å bruke denne en goood stund til! Jeg har sovet hos Kristoffer hele uka, så jeg har liksom ikke rukket å blogget så mye. I natt skal jeg sove hjemme, så i dag har jeg vasket, ryddet og omøblert hele rommet mitt. Har lenge hatt lyst til å flytte på senga mi ogsånt, så nå var det på tide å få gjort det! 

Har du prøvd denne parfymen før? Hvilken parfyme bruker du?

Late dager


Hei dere. Det skjer ikke mye hos meg for tiden. Har sovet hos Kristoffer de to siste nettene ihvertfall. Vet ikke hva planene er i dag, men mulig jeg drar bort senere i kveld. 

Hva gjør dere i dag? 

En uke igjen til skolen starter

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
//privat.
Heisann. I dag tok jeg meg tid til å lage en litt bedre frokost enn vanlig. Lagde meg nemlig toast som dere ser over! Er lenge siden jeg har spist det nå. I dag sov jeg ganske lenge. Var veldig godt å sove ut helt. Er jo søndag, som vil si at jeg ikke har noen planer i dag. Pleier sjelden å finne på ting på søndager. Nå er det bare en uke igjen til skolen starter, og jeg både gruer og gleder meg. Har gått på Hamar Katedralskole i 2 år nå, mens nå skal jeg starte på Storhamar videregående og gå der i et år. Har gått frisørlinja, og hadde egentlig planer om å være lærling, men så ombestemte jeg meg og tok et omsøk den dagen det var siste frist!! Jeg valgte å ta vekk lærling som frisør og heller ta vg2 barn og ungdom på første valget mitt og påbygg på andre valget. Jeg kom inn på første valget, og skal derfor går vg2 på nytt. Litt kjipt å bytte fra katta til storhamar. Tror det kan bli litt uvant å gå på en så liten skole, men sikkert litt godt også.

Hva slags linje skal du gå? Når starter du på skolen? her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits