Sommerfristelser fra sheinside

// 1, HER. // 2, HER. // 3, HER. // 4, HER. // 5, HER. // 6, HER. // 7, HER.

 
// 1, HER. // 2, HER. // 3, HER. // 4, HER. // 5, HER. // 6, HER. // 7, HER.

Heisann. Har plukket ut noen sommerfavoritter fra sheinside. Anbefaler dere å sjekke ut sommertoppene de har på nettsiden, for de er utrolig billige :-) Ligger vel på alt fra under 100 kr til litt over 100 lappen.

Hva synes dere? Flere som elsker sommertoppene fra sheinside?

Den populære "vaffel" jakka

Image and video hosting by TinyPic
// Denne jakken finner dere HER.
Hei dere. Over ser dere bilder av den populære vaffeljakka som jeg har fått inntrykk av at veldig mange har. Har sett den på både zara og sheinside, og jeg venter selv på den på bildene over fra sheinside. Gleder meg masse til våren kommer, slik at jeg får brukt den jakka. Den er jo så fin!! ♥

Wants from sheinside

Image and video hosting by TinyPic

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5 her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // 11. her // 12. her. 

 

Image and video hosting by TinyPic
13. her // 14. her.

 

Image and video hosting by TinyPic

15. her // 16. her.

Heisann. Jeg tenkte det var på tide med en ny oppdatering med litt klær fra http://www.sheinside.com/ Denne gangen samlet jeg gensere og noen ytterjakker. Jeg har mottatt flere plagg fra sheinside tidligere, og jeg er alltid fornøyd med plaggene, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom nettsiden dems, hvor det er masse klær, til en billig pris. Over ser dere også direktelinkene til plaggene, hvis dere ønsker å se de litt nøyere. 

Har du handlet hos sheinside før?

Mine extensions

Heisann. Det er noen som har lurt på hvor mine extensions er fra. Som dere vet har jeg egentlig veldig kort og tynt hår (ødelagt det ved bleking), og jeg har lenge hatt extensions fra luxstyle som jeg fikk sponset for 2 år siden. Men jeg har aldri brukt extensions fast før. Har for det meste brukt det på fest og slik bare, mens nå i sommer da jeg ble 18 bestemte jeg meg for å kjøpe nye extensions for da kunne jeg jo bestille på egenhånd. Defor kjøpte jeg extensions fra luxushair som jeg har hørt veldig mye bra om.

Jeg har jo gått frisørlinja forrige skoleår, så jeg vet jo hva slags hårfarge jeg har i og med at jeg farget håret mitt brunt igjen da jeg gikk der og har lært om farger osv. Men jeg tenkte å forsikre meg og å spørre luxushair hva slags farge de anbefalte, og de anbefalte en helt feil farge enn det hårfargen min er. Så jeg satset på og bestille det jeg trodde var riktig, både utfra hva jeg så og hva slags nr fargen hadde. Og jeg hadde helt ritkig, så jeg er veldig glad for at jeg ikke hørt på det de sa, i og med at de mente jeg skulle ha en mørkere farge. Men ihvertfall, jeg har clips som er 50 cm, 180 g. Jeg har i fargen #3 (brun) som er helt lik min egen hårfarge. 

Image and video hosting by TinyPic

Har du noen av dere prøvd extensions fra luxushair før?

Anbefaling av primer


Kjøpte meg denne primeren fra Smashbox da jeg var ute å reiste. Har ønsket meg den lenge, og har hørt veldig mye bra om den. Sminken holder lengre og du får et mye bedre underlag. Jeg anbefaler dere å teste ut denne! Nå skal jeg spise og fikse meg litt før jeg blir hentet av Kristoffer om en time, så vi blogges senere!

Har dere prøvd den primeren før?

Galaxy clothes


// Kjole, HER // Tskjorte, HER // Skjørt, HER // Shorts, HER // Tights, HER // Kjole, HER // Genser, HER // Skjorte, HER // Skjørt, HER.
Galaxy klær er så utrolig kult. Det finnes ikke så mye av det i Norge (utfra hva jeg har sett), men dere finner slike klær hos sheinside, og kan trykke HER hvis dere vil inn på siden. 

Eier du noe klær med galaxy? 

Wants from sheinside.com

Image and video hosting by TinyPic
Topp, HER // Galaxyskjørt, HER // Kjole, HER // Stripete bluse, HER.

Image and video hosting by TinyPic
Stripete bukse, HER // Halskjede, HER // Galaxyskjorte, HER // Bh/bra, HER // Jakke, HER.

Image and video hosting by TinyPic
Galaxytights, HER // Blomstertopp, HER // Tskjorte, HER // Shorts, HER.

Jeg har tittet litt inne på sheinside.com nå og laget et par kollasjer. De har så utrolig mye fint til en billig penge der! Elsker nettsiden. 

Hva synes du om kollasjene? Flere som liker nettsiden? Har du handlet der før?

En blogganbefaling - miliecake.blogg.no

Tenkte at jeg kunne anbefale en blogg til dere nå. Bloggen jeg anbefaler denne gangen, er bloggen til emilie(miliecake) som dere kan finne her. Jeg har lenge vært en fast leser av bloggen hennes, og elsker måten henne skriver på. I tillegg så tar hun mange fine og inspirerende bilder, og jenta bak bloggen er jo nydelig! Jeg anbefaler dere alle og ta en titt innom bloggen hennes hvis dere ikke har vært innom før!
// Alle bildene er hentet fra bloggen hennes, http://miliecake.blogg.no/ 

Har du vært innom bloggen hennes før?

Vurdering av tannbørsten fra blueillume

Som dere sikkert vet, så mottok jeg en tannbørste fra blueillume.com for litt over en måned siden (sponset). Det innlegget kan du lese her. Det er en tannbørste som skal bleke tennene dine ved hjelp av en blå stråle som står på når du pusser tennene. Jeg har nå testet ut denne tannbørsten, og jeg har faktisk sett forskjell. På bildene synes det kanskje ikke så mye, men jeg har sett forskjell i virkeligheten. Jeg har tatt før og etter bilder, så her kan dere se forskjellen (ja, jeg har stygge tenner.. har hatt regulering før, og jeg har trekt 5 tenner til sammen, så jeg har ikke så mange tenner i kjeften som det er vanlig å ha):

Før:


 Etter:

Anbefaler dere å ta en titt innom hjemmesiden dems, som dere kan finne her.

Har du testet ut den tannbørsten før? Bruker/har du brukt tannbleking før?

Anbefaling av en svensk moteblogger

Jeg er bare nødt til å anbefale en svensk blogger til dere. Jeg leser veldig mange svenskeblogger, og for ikke så alt for lenge siden oppdaget jeg bloggen til Matilda. Dere finner bloggen hennes her.

Dette tror jeg er en av de beste bloggene jeg har lest, spesielt når det gjelder mote. Jenta bak bloggen er også 94 modell, og har virkelig peiling på mote. Jeg elsker klesstilen hennes, og det jeg liker er at hun ikke bare kjøper klær på nettet og i butikker med dyre klær, men hun kjøper mange av klærene sine på kjedebutikkene som bikbok, h&m og lignende. Det liker jeg!! Jeg anbefaler alle og ta en titt innom bloggen hennes :-)

http://matildaboking.devote.se/ 


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom denne bloggen før? Hva synes du om bloggen? 

Anbefaling av en fotoblogg

Nå tenkte jeg å anbefale en blogg til :-) Denne gangen skal jeg anbefale bloggen til Karoline, som er en fotoblogg. Du finner bloggen hennes ved å trykke HER.

Karoline er utrolig flink til å ta bilder. Jeg missunder henne til 1000. Hun har en fotoblogg som gir meg inspirasjon, og jeg digger den. Jeg har egentlig ikke så veldig mye annet enn å si at jeg synes hun er utrolig flink til å ta bilder, så jeg anbefaler ALLE å ta en titt innom bloggen hennes :-) Utrolig bra blogg.

http://karohfoto.blogg.no/


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom bloggen hennes før? Hvis ja, hva synes du om bloggen hennes?

Leppestiften jeg bruker

Folk har lurt på hva jeg bruker på leppene mine, og det er leppestift, som de fleste andre bruker. Jeg har blitt helt avhengig av å bruke leppestift. Jeg har i 1-2 år brukt forskjellige leppestifter fra Dior. Jeg liker best å bruke mørke leppestifter, men helst ikke alt for mørke. En gang i blandt bruker jeg også nude-leppestift, men da bruker jeg fra merket mac.

Men, nå skal jeg anbefale den leppestiften jeg bruker aller mest nå for tiden :-) Jeg anbefaler Dior sine leppestifter. Jeg får ALDRI tørre lepper av leppestiftene de har, fordi de gir veldig mye fuktighet. Jeg bruker aller mest leppestift fra Dior addict lipstick. Fargen på bildet under er nr 583 og heter "backstage". Denne leppestiften har litt glans i seg, men ikke mye. Dior har to kolleksjoner eller hva jeg skal kalle det, hvis jeg ikke tar feil, der den ene har glans i seg, mens den andre ikke har det.    

Jeg er usikker på prisen på en sånn leppestift her i Norge, fordi jeg pleier å kjøpe leppestifene når jeg er i utlandet. Jeg tror du får kjøpt dem til litt over 200 kr på forskjellige parfymerier :-)

Har du prøvd leppestift fra dior før? Hvis du bruker leppestift, hvilket merke bruker du?

Blogganbefaling nr 3

Da var det på tide å anbefale enda en blogg fra innlegget lengre ned på bloggen. Denne gangen skal jeg anbefale bloggen til Janette. Dere finner bloggen hennes her. 

Jeg kom over bloggen hennes for ikke så lenge siden, og jeg ble med en gang en fast leser :-) Hun blogger for det meste om hverdagen, og i tillegg så har hun bilder i alle innleggene sine. Hun er utrolig pen, og jeg digger bloggen hennes! Jeg anbefaler dere å ta en tur innom bloggen.

http://jebs.blogg.no/ 

//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom bloggen hennes før?
// Klikk her hvis du også vil bli anbefalt.

Anbefaling av blogg nr 2

Da var det på tide å anbefale en ny blogg :-) Denne gangen skal jeg anbefale bloggen til Linda som dere finner her.

http://lindasolhaug.blogg.no/ 
Jeg digger bloggen til Linda, og har vært fast leser av bloggen hennes i lang tid. Hun tar utrolig inspirerende bilder og er flink bak kameraet. Også har hun en utrolig fin klesstil! Jeg anbefaler alle og ta en tur innom bloggen hennes. Det er verdt det, fordi du finner masse inspirerende bilder der ++.
 

//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du vært innom bloggen hennes før? Hva er din mening om bloggen? 
// Du kan også få en anbefaling ved å trykke her. 

Blogg anbefaling

Jeg tittet innom denne  bloggen her om dagen. Jeg likte bloggen hennes utrolig godt ved første inntrykk, og har blitt en fast leser, helt klart. Hun skriver og tar veldig bra bilder. I tillegg til dette så har hun en veldig fin klesstil som inspirerer meg! Jeg anbefaler dere å ta dere en tur innom bloggen hennes :-) Jenta som eier bloggen er også utrolig pen.

http://lilliaaaan.blogg.no/


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Det kommer fler anbefalinger senere, fordi jeg har flere blogger å anbefale!
Har du vært innom bloggen hennes før? 

Vurdering av hair extensionet

Nå tenkte jeg å vurdere håret som jeg mottok her om dagen fra luxstyle.dk. Jeg har brukt det i dag, og er ganske så fornøyd. Her har dere et bilde av hvordan håret ser ut på (mer tekst under bildet):+ Det er mye hår.
+ Det går ann å krølles, rettes, farges osv.
+ God kvalitet til en billig pris.
- Litt store klips (men det er sikkert fordi jeg har prøvd mindre klips før når jeg hadde blondt hår, og da er vant til det.)

Som dere ser så er jeg fornøyd med håret, bortsett fra at klipsene er litt store. Jeg vender meg nok til det. Jeg synes håret funker bra, og det er akkurat passe med hår som man får med i en pakke. Det er 45 cm og fargen jeg har er sjokoladebrun. Håret mitt er veldig kort nå, og er klippet rett av så jeg får ikke brukt extensionet rett ned, for da ser man at jeg har i extensions, men det funker å bruke det hvis jeg har det på siden eller setter håret opp :-)

Vært innom nettsiden før? Har du extension, såfall fra hvor?

Blogg anbefaling #3

Denne gangen anbefaler jeg bloggen til Sara. Dere finner bloggen ved å trykke HER. Jeg synes henne gir utrolig mye inspirasjon, og i tillegg er henne flink til å ta bilder, har bra klesstil osv! Anbefaler dere å sjekke ut bloggen hennes :-)


//Bildene er hentet fra bloggen hennes.

Har du besøkt bloggen hennes før, eller skal du gjøre det? 

Anbefaling av selvbruning

Nå som det begynner å gå mot vinter så blir man alltid mye hvitere. Jeg hater å være hvit, og liker å ha litt farge året rundt, spesielt når jeg har brunt hår. Jeg orker ikke å bruke penger på solarium, og vil ikke risikere og få kreft og mye lettere rynker osv når jeg blir eldre. Jeg har derfor brukt litt selvbruning iblant. Jeg har ikke brukt det noe ofte, men når jeg føler for å få litt mer farge tar jeg det på meg! Ihvertfall så tenkte jeg å anbefale en selvbruningskrem som jeg synes er veldig god. Nemmelig Faux Tan fra bareMinerals. (les under bildet)Denne selvbruningen kjøpte jeg meg i fjor vinter en gang. Jeg har prøvd den ut før, men jeg har aldri skrevet om den. Denne selvrbuningen er veldig god, og koster rundt 400-500 kr på parfymeri. Med andre ord så er den veldig dyr. Jeg vet ikke nøyaktig hva den koster, men jeg kjøpte den til litt over 300 kr, og da var den på salg. (les videre under bildet)Selvbruningskremen gir et fint resultat. Du blir ikke orange, noe som er et veldig stort pluss med denne selvbruningen. Jeg synes den er bra å smøre utover siden den har en farge i seg, så du kan se en liten forandring når du smører, så du vet hvor du har smurt og ikke. Den blir fin og jevn, og du får ikke lett skjolder. Selvfølgelig spørs det hvor mye du tar på osv, men jeg har ikke opplevd å fått noe særlig med skjolder. Det negative med selvbruningen er at den lukter en del. Den lukter ikke vondt (synes jeg), men alikevell så lukter den nok for å si det sånn. Men, den lukter bare den 1 dagen etter du har påført kremen. 

Oi, dette ble ett langt innlegg! Om ikke så lenge tar jeg kvelden. I morgen har jeg en dag hvor jeg bare skal ha prosjekt i fordypning hele dagen der hvor jeg er på frisør gruppa, så det kan bli gøy! :-)

Bruker du selvbruningskrem, og har du prøvd den før? Vil du ha fler anbefalinger?

Blogg anbefaling #2

Da er det på tide å anbefale en ny blogg. Denne gangen blir det Caroline sin blogg. Jeg er helt forelsket i denne bloggen. Hu er så utrolig flink til å ta bilder, og jenta er jo nydelig!! Anbefaler alle å ta en titt innom denne bloggen.
//Bilder hentet fra bloggen hennes.

Har du besøkt bloggen hennes før, eller har du tenkt til å besøke den?

Blogg anbefaling

Jeg tenkte at jeg kan starte med å anbefale blogger. Må har litt å skrive på bloggen som ikke har med hverdagen å gjøre, så derfor anbefaler jeg en blogg en gang i uken :-) 

Denne gangen har jeg valgt bloggen til Angelica. Henne er en svensk blogger på modette.se som jeg er fast leser av. Jeg elsker klesstilen hennes og bildene henne tar! Hu gir meg massemasse inspirasjon. Jeg anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes :-)


Bildene er hentet fra bloggen hennes som dere finner HER.

Har du lest bloggen hennes før?

Vurdering av NISIM Masque/hårkur

Som dere vet, så mottok jeg en hårkur fra NISIM <Link> for litt over en uke siden. Jeg har nå testet ut den hårkuren og jeg tenkte jeg kunne skrive meningene mine om den nå.

Jeg kan ikke si noe annet enn at den hårkuren er super. Jeg har veldig skadet hår fordi jeg har bleket det, men det har blitt mye bedre etter jeg begynte å bruke kuren. Jeg har fått mye glattere hår, og det floker seg heller ikke opp. Jeg har brukt den som en daglig balsam, for jeg har ganske så skadet hår.NISIM Masque inneholder en blanding av amminosyrer og proteiner som er veldig viktig for hodebunden vår. Denne hårkuren bruker man selvfølgelig hvis håret er tørt eller skadet hår, og den hjelper veldig bra. Den skal være i håret i 1-4 minutter, men det spørs hvor skadet hår du har, så det er egentlig opp til deg selv hvor lenge du har i hårkuren/conditioneren.  Denne hårkuren kan også brukes i enden av håret som en leave-in conditioner, men hvis du bruker den i hodebunden skal den skylles ut. Og den kan brukes til alle hårtyper for både menn og kvinner! 

Så hvis dere skal ha dere en hårkur, anbefaler jeg denne fra NISIM. Det er også salg på den nå.

Bruker du hårkur? Har du prøvd denne hårkuren før? 
//Innlegget er i samarbeid med nisim.no 

Vurdering av FAST produkter (shampoo og balsam)

Nå som jeg ikke har så veldig mye bloggmuligheter, tenkte jeg at jeg kan skrive en vurdering av FAST produktene som jeg mottok i starten av juni. Du kan lese innlegget her. Jeg vet at dette er en sen vurdering, men man skulle bruke det i 4-6 uker før det funket, og jeg har ikke akkurat blogget så mye de siste ukene pga jeg har vært mye borte.

Jeg synes selv at det har funket ganske bra. Håret mitt er ganske slitt fordi jeg bruker rettetang hver dag, så jeg så ikke så veldig stor forskjell fordi jeg mister hår hele tiden, men jeg så selvfølgelig litt forskjell. Det spørs jo også helt fra person til person om disse produktene funker (shampoo og balsam). Jeg bruker det fortsatt, siden jeg klippet meg litt i tuppene nå før jeg dro til syden, og nå som jeg ikke bruker rettetang i syden, så fungerer det ganske bra. Så hvis du vil ha lengre hår, anbefaler jeg deg produktene fra FAST! Men husk at det spørs fra person til person om det funker.


Kammen har jeg ikke brukt, for jeg likte best å gni det inn i hodebunden med hendene!

Har du prøvd fast før? Hva synes du om vurderingen?

Vurdering av sheercover sminke

Nå tenkte jeg at jeg kan skrive en vurdering av sminken fra sheercover, som jeg fikk i posten her om dagen. Alt jeg skriver er 100% mine egene meninger om produktene. 


Pudderkost:
Denne kosten likte jeg veldig godt. Den er utrolig god, og ikke stiv eller noe. Den mister heller ikke noen hår, noe som er et stort pluss.

Eyeliner:
Denne eyelineren har jeg bare prøvd en gang. Da jeg prøve den syntes jeg det var veldig vanskelig og ta på, fordi det er akkurat som å ta på øyenskygge, men mye vanskeligere siden denne er litt bløt. (synes jeg). Så det var litt dumt, men ellers så liker jeg fargen fordi den er i fargen cafè mocha, altså ikke helt svart. Kan hende jeg blir flinkere på og ta den på senere, bare jeg får øvd meg litt :-) 


Duo concealer: 
Denne likte jeg utrolig godt. Den dekker kviser og urenheter super bra, og det er et stort pluss at det er to forskjellige farger. Det går jo også ann å blande fargene, noe som er utrolig bra. 

Base Perfector:
Denne skal man bruke før man tar på foundation eller pudder. Den lukter veldig godt, og når du tar den på så kjenner du at huden blir utrolig glatt. Den hjelper også mot porer ogsånt, noe som er supert. Jeg likte den veldig godt, og bruker den alltid før jeg tar på foudantion eller pudder (spørs hva jeg bruker over). I tillegg gjør den så sminken holder lengre.


Mineral foundation SPF-15:
Dette er et mineral pudder som jeg liker veldig godt. Over ser dere at jeg har i fargen Bisque, noe som passet huden min perfekt. Den er helt lik hudfargen min, og det liker jeg. Selvfølgelig er jeg brunere på halsen, så jeg må jo bruke pudder over dette igjen, men dette er et bra grunnlag. Den dekker veldig bra. Jeg har aldri brukt sånt mineral pudder før, så dette var noe nytt for meg :-)


Conditioning Cleanser:
Dette er en sminkefjerner. Jeg har bare prøvd den en gang, men jeg syntes den virket veldig bra. Det er en krem/skum som du tar på en bomuldsdott eller lignende. Gøy å prøve noe nytt, for jeg er vant til sminke servietter.

Hva synes du om vurderingen? Har du prøvd noe av dette før, eller blitt sponset av de?
// Innlegget er skrevet i samarbeid med http://sheercover.no

Herlige ringer fra cocoo.se

Har sett litt på nettsiden til cocoo.se. Jeg kan trygt si jeg har forelsket meg i mange av ringene de har! Det samme med smykkene og tilbehøret de har. Det er så utrolig mye fint der :-) Anbefaler alle å ta en titt innom der, hvis du elsker tilbehør!
Hvilke av ringene likte du best?

Bloggere

Er det noe jeg leser hele tiden, så er det mote bloggere.  Leser vel nesten bare sånne type blogger, + noen foto bloggere og hverdags bloggere. Jeg tenkte jeg kunne nevne nesten alle bloggene jeg er fast leser av, så her har dere noen å ta en titt innom. Alt fra hverdagsbloggere til motebloggere og fotobloggere, men kanskje mest motebloggere :-)

Fashionjunkiie, 
 cathinthecity,  hannemjaaseth,  keinapel,  fashiontoast,  siljebredesen, carolinemaria,  julianyl,  
ingrrrid,  andreabadendyck, explode,  livingdoll,  Leneorvik,  maalinkristiansen, kristineam, martheborge, klovh0lt, 
cbui, juliemd, kristinabe,  idawisth, nettenestea, mne, missbee,  sophiawedege, christiiinaTok sin tid å lage dette innlegget og bilde greia!! Er tilbake på bloggen ordentlig i morgen, har vært syk i dag, derfor det har blitt lite blogging.

Leser du noen av de bloggene? Har du noen blogger å anbefale?

Inspiration; fashiontoast
// www.fashiontoast.com
Har sittet å bladd igjennom denne bloggen nå, og herregud å mye inspirasjon jeg får! Klart en av mine favoritt bloggere.

Besøkt bloggen hennes før? Flere som blir inspirert av hu? Hvilke blogger får du inspirasjon fra?

Rapunzel of Sweden

Som dere sikkert vet, så fikk jeg extensions fra rapunzel of sweden (http://rapunzelofsweden.no) i starten av måneden. Det er mange som er veldig usikre på hvor de skal kjøpe seg extensions fra, i og med at det er flere steder på nettet der man får kjøpt det. Jeg anbefaler derfor rapunzel of sweden. Som dere sikkert har sett, så har jeg brukt håret sånn ca hver dag etter jeg fikk det, og som man ser på bildet over, så ser det ganske bra ut til og være før og etter bilde. Det er en ting jeg har lagt merke til nå som er litt minus med håret, og det er det at det floker seg ganske lett, og det kan røyte litt. Dette er ikke noen sånn kjempe stor krise, ihvertfall ikke for meg. Håret er uansett i bra kvalitet, og det går jo ann å style det akkurat som du vil.

Hvis du strever med og finne deg riktig farge, så kan du se på dette fargekartet, og se hvilken farge som passer deg best. Hvis du tar pila over den fargen, så får du opp en fargekode, og hvis du klikker på fargen så kommer du inn til en side der du får opp alle typer på nettsiden, som har den fargen :-) Veldig smart, spør du meg!

Du kan også få kjøpt deg clip on hair extensions til en billig pris. I tillegg så har de flere utvalg på denne siden, du kan blandt annet finne hårtrenser, mikroring, parykker, vippeforlengelse og som jeg har nevt tideligere, clip on extensions. Jeg anbefaler derfor dere som vil ha langt hår, og ta dere en titt innom :-)


Jeg nevner det igjen .. Hvis du skal bestille noe fra rapunzel of sweden, så kan du får rabatt på 10% frem til 29. mars. Koden du fyller inn er "RAP159". 

Har du prøvd hair extensions fra rapunzel of sweden før?
- martineo

Fått extensions fra rapunzel of sweden

Jeg har blitt sponset av rapunzel of sweden, og mottok clip on extensions i dag. Jeg har prøvd extensions før, men de var fra luxushair. For å være helt ærlig så synes jeg at rapunzel of sweden har mye bedre extensions enn luxushair. Jeg elsker håret allerede. Så her er min mening!

Med håret:


Som dere ser så har jeg vært utrolig heldig, for jeg har helt lik farge som mitt hår fra før. Jeg har i fargen #18/mørk blond. Det er veldig mye positivt med håret, nesten ikke noe negativt som jeg har merket til nå.

+ Veldig godt og mykt + ser naturlig ut.
+ Du kjenner ikke at klipsene er i.
+ Klipsene er ganske små, så det er ikke sånn at hodet blir stappfult med klips.
+ Kan krølles, rettes og alt det som man gjør med vanlig hår.

- Kan floke seg litt, så man må børste igjennom det for at det ikke skal floke seg.
- Kan klø litt, men det er bare hvis du fester klipsene feil.

Som dere ser så er det nesten ingenting som er negativt. Jeg liker håret veldig godt, og anbefaler dette til dere som har lyst på langt hår. Dessuten så koster det ikke håret så mye heller, så det er en stor pluss. Du kan også finne et fargekart ved å trykker her. Da kan du finne ut hvilken farge som tilhører deg, og hvis du trykker på fargen kommer det opp hva dem har i den fargen. Det er også flere utvalg på nettisiden, som for eksempel hårtrenser, mikroring, parykker og vippeforlengelse. :-)

Har du extensions?
Har du prøvd rapunzel of sweden før?

// Dette er skrevet i samarbeid med www.rapunzelofsweden.no

Leppestift fra Viva la diva

Som dere sikkert vet så er viva la diva et billig sminke merke fra cubus. Jeg bruker aldri å kjøpe sånne sminkemerker som er så billige (altså merker man lett kan få kviser av osv), men leppestift funker fint. I går så kjøpte jeg meg en leppestift som er ganske så lys rosa med veldig glans i. Jeg synes leppestiften var veldig god til å være så billig, men selvfølgelig slår den ikke Dior sine leppestifter. Har mange leppestifter fra Dior, og elsker  det merket. Men, jeg fikk faktisk litt sjokk når jeg prøvde viva la diva, for den var ganske bra i forhold til hva jeg hadde trodd. Og en stor pluss var at jeg ikke fikk tørre lepper i etterkant :-)

Viva la diva leppestift anbefaler jeg til dere som er ute etter billig leppestift. Koster bare 60 kr.

Har du prøvd leppestift fra viva la diva?
- martineoher kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria
hits