Min tatovering

Image and video hosting by TinyPicDa jeg var på Kypros ble det spontant bestemt at jeg skulle ta tatovering. Jeg hadde ingen planer om å ta det på Kypros, men slik ble det altså. Jeg har lenge ønsket meg tatovering med skrift hvor det står noe lignende "stay strong", men har ikke villet tatt den standard "stay strong" på håndleddet som mange har. Jeg tok derfor å søkte litt rundt og fant ut at jeg kunne ha "always" i tillegg, og dro derfor på studioet som var like ved hotellet og fikk damen der til å hjelpe meg med å finne en fin skrift. Kom frem til at det er finest å ha tatoveringen der jeg har den, i tillegg til at jeg da kan jeg skjule den når jeg vil. Bildet er litt uklart da jeg ikke fikk fokus på tatoveringen. 


Etter jeg kom hjem fra Kypros, har det egentlig ikke skjedd så veldig mye. I helga var jeg på hytta en tur fra fredag til lørdag med kjæresten min, og på lørdag var jeg på vors hos ei venninne med noen fler før vi dro ut. Nå er det heldigvis bare en og en halv uke igjen til skolen starter. Det skal bli utrolig godt for min del, både rutinemessing og å få startet på utdanningen min etter å ha gått et halvt år hjemme.
Hva er deres planer for høsten? 

 

 

5 kommentarer

sweetiigirl.blogg.no

06.08.2014 kl.23:07

Nesten samme tattovering jeg skal ta :D Den var sykt fin :D Og Kjempe fin blogg! :D Ha en kjempe fin kveld videre :D

Renate Hagen

07.08.2014 kl.03:02

Den var kjempefin! :)

Celine

07.08.2014 kl.14:29

Utrolig fin!!!! Åh, har så lyst på tattovering og det stedet var jo egentlig ganske fint også :D

Rikke Holm Andersen

07.08.2014 kl.17:38

Den var utrolig fin! Har lyst på noe liknende selv, men klarer ikke å bestemme meg for hva det skal stå :) Skal ta en annen tatovering nå snart da, gleder meg som en unge! :D

Christine

15.08.2014 kl.21:09

Kjempe kul tatovering :) Har flere selv, det er kjempe fint :)

Skriv en ny kommentar

hits