Svar på spørsmålsrunden, del 1

Hva gjør du hvis du ikke har spesielt blogginspirasjon? Og hvor får du da inspirasjonen fra?
- Hvis jeg ikke har noe særlig blogg inspirasjon, leser jeg som oftest andre bloggere og får inspirasjon fra de. Jeg bruker som oftest å skrive et innlegg hvor det ikke er noen bilder av meg, men mer innlegg av klær ogsånt når jeg ikke har inspirasjon.

Hvilke blogger leser du?
- Det er utrolig mange. Jeg har ikke tellingen på hvor mange det er. Jeg er fast innom bloggen til Andrea Badendyck, Fannyba, Julia Nyland og noen modetteblogger fra Norge og Sverige. Ellers så leser jeg mange svenske blogger som for eksempel  Matildaboking og Byfanny. Men i tillegg til dette så leser jeg mange andre blogger som ikke er så kjente.

Hva slags kamera og objektiver har du?
- Jeg har kameraet Canon eos 500d. Av objektiver har jeg den som tilhører kameraet, 50mm f/1.8 og en zoom linse som har zoom på 75-300 mm. 


 

Hva liker du å fotografere?
- Jeg liker å fotografere alt mulig. Jeg fotograferer alt fra naturbilder, mat, mennesker og ja. Jeg liker veldig godt å fotografere portrettbilder av mennesker, men jeg har ikke fått gjort det så mye.

Svarer du på video og på Hamar dialekta?
- Jeg svarer ikke på video denne gangen, og jeg har ingen Hamar/Hedmakrings dialekt. Jeg prater bokmål.

Trener du ofte? Isåfall, hva?
- Jeg trener aldri. Må prøve å få startet snart. Jeg har en medfødt skade i ankelen min, så jeg burde ikke løpe så mye, derfor burde jeg sykle eller drive med styrke hvis jeg skal trene.

Hvordan møtte du kjæresten din, og hvordan vil du beskrive forholdet deres?
- Jeg møtte Mathias over facebook. Haha, kleint. Det tok oss bare litt over 1 uke fra da vi startet å prate, til vi møttes første gangen. Hvis jeg skal beskrive forholdet våres, så er det veldig bra. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive det, men vi har det veldig bra sammen!

Hvor lenge har du blogget?
- På denne bloggen har jeg blogget siden desember 2010, men jeg har hatt andre blogger tidligere da.

Hvor redigerer du bildene dine?
- Hvis du tenker på bildene jeg har i innleggene mine, så redigerer jeg i photoscape. Men til header redigerer jeg i photoshop cs5 eller i paint shop pro. Det spørs om jeg har skole pc'en hjemme eller ikke.


Er det du som har laget designet ditt?
- Ja, jeg har laget det selv.

Tre ting du liker og tre ting du missliker med deg selv?
- Hater sånne spørsmål. Jeg missliker ihvertfall med meg selv at jeg fort kan bli irritert hvis jeg diskuterer med noen, jeg blir lett sjalu (noe alle jenter blir i denne alderen), jeg kan ha humørsvigninger. Hva jeg liker, det vet jeg ikke, hater å skryte over meg selv.

Hva bruker du til huden? (du har så ren hud)
- Akkurat nå for tiden bruker jeg ingenting. Før har jeg alltid brukt 3 i 1 fra Garnier. Den som er veldig kjent vet dere. Når jeg var i syden nå i jula, sluttet jeg å bruke den, og jeg merket ingen forskjell. Jeg bruker derfor bare å skylde ansiktet mitt med vann. Men noen ganger bruker jeg å rense ansiktet mitt, men det er bare 1-2 ganger i uka, hvis ikke mindre.

Kan du lage en sminkevideo?
- Det tror jeg ikke, fordi det er så utrolig flaut og stå foran et kamera. Får se om jeg lager det en gang, men tviler. 

Hvordan ville en perfekt dag være for deg?
- En perfekt dag for meg kan være mye. Det kan være å være med kjæresten min, og bare kose meg med han. Men, det kan også være å være med ei venninne eller fler. Jeg elsker å være på cafè og bare kose meg med mocca og ei venninne, så det er vel en perfekt dag for meg. I tillegg så elsker jeg å være på shopping i Oslo.

Når jeg var på cafè i går.

Hvordan ble du og kjæresten din sammen?
- Han var hos meg en kveld, også om jeg ikke husker helt feil så fortalte vi hverandre at vi likte hverandre veldig godt.. Også ble det bare til at vi ble sammen. Men vi møttes veldig mange ganger før det da. Jeg lurte selvfølgelig på om vi var i ett forhold eller ikke, så jeg var ikke helt sikker før jeg spurte om vi hadde blitt sammen den kvelden.

Trives du på design og håndverks linja?
- Ja, jeg trives kjempe godt. Hvis du tenker miljøet, så er det veldig bra til å være en ren jente klasse. Hvis du tenker på det vi gjør på design og håndverk, så både trives og ikke trives jeg. Jeg synes noe av det vi gjør er utrolig gøy, mens andre ting er ikke like gøy. Men, som oftest er det gøy det vi gjør da :-) Også liker jeg at vi har design og håndverk hele fredagen, for da er det jo rett før helgen.


Meg, Mailin og Cecilie. Det er en vanlig DH time for oss, hehe. 

Hvor kommer du fra?
- Jeg kommer fra Oslo. Bodde der til jeg skulle starte på skolen når jeg var 6 år.

Hvorfor er du så pen?
Tusen takk. Men det er ikke noe jeg kan svare på, og synes ikke det selv.

Noen tips til å bli en god blogger?
Du burde ha et fint og ryddig design, ha med bilder i hvert innlegg. Gjerne kan du redigere bildene litt, på for eksempel skarphet og kontrast. Det gjør så bildene blir mye mer interessange. I tillegg brude du ikke skrive ":p ;) XD" osv etter hver setning. Det er bare slitsomt og lese sånne blogger, men du kan alltids skrive et smil en gang i blant.  Du burde også ha variert innhold på bloggen din. Ikke bare outfits for eksempel, men også andre ting.

Hvor høy er du?
- Jeg er 1.66 cm ca. Jeg var det når jeg målte meg sist, men det var i sommer så det er en stund siden. Men regner med at jeg er sånn ca like høy nå.

Fornøyd med svarene?

8 kommentarer

emmabelieber

31.01.2012 kl.19:23

Bra svart ♥

✟ lindasolhaug

31.01.2012 kl.20:38

Jaa:-) Herlige bilder!

Fetching - Kommentere tilbake

31.01.2012 kl.21:11

bra svart!
bra svart! :)

Linda<3

31.01.2012 kl.21:38

Fine svar! :) Cecilie er så sjarmerende :P haha

Julie

31.01.2012 kl.22:15

Kjempe bra svart!! Fine bilder, søta ^^ Ha en fin kveld :)

Mathilde kommenterer tilbake!

31.01.2012 kl.22:29

Kjempe fine svar :)

Mie

01.02.2012 kl.10:30

bra svart!:-D

Skriv en ny kommentar

hits